Našao sam PS3 Fat 320GB za 1100kn, al neznam dal je sigurno..http://www.njuskalo.hr/ps3-konzole/playstation-3-320gb-oglas-6664439
Našao sam PS3 Fat 320GB za 1100kn, al neznam dal je sigurno..http://www.njuskalo.hr/ps3-konzole/playstation-3-320gb-oglas-6664439
Onda možda bolje ovo ? Fat ne preporučam, pogotovo one od 60GB (a možda ti je to baš taj, samo je hard izmjenjen).
EDIT: ili čak ovo, osim ako nije prodan...
-
FAT nikako, fat boluje od YLODA, uslijed zagrijavanja dolazi do popouštanja lemnih spojeva, takozvani YLOD,
kvar koji se samo trenutno popravlja, uglavnom se povrati nakon kračeg vremena, to je mana FAT konzola, još ako je koju godinu stara
velik rizik..
ima 4 ipo sata trazim gledam di kupit kako kupiti priko ebaya priko njuskala oce li me zahebat na njuskalu oce li me zahebat na ebayu. daj pomozite mi mislim se kupiti neku polovnu ps 3 nebi da me zahebu nevidim da iko na podrucju splita prodaje. unaprijed hvala straj me priko pouzeca kupit ako necu moc pogledat sta je unutra i vidit sve.
-
Vidiš ja sam svoj prvi ps3 (fat) još 2009, bez garancije uplatio na račun liku a on poslao konzolu busom, ocijeniš čovjeka.
Nazoveš , pitaš kad možeš doč pogledat, dogovorite vrijeme, adresu, ako ti daje dogovor da dođeš pogledat vjerojatno je pouzdan, ima nešto i glasu, priči, instinktu,
Jednom sam to zanemario i naručio fotič za 600 kn, pouzečem (dobra cijena ) , morao sam ga prodat za dijelove, eto toliko o kupnji, a sam sam si kriv, nije mi izgledao uvjerljivo
al me privlačila cijena , od mojih 30-40 kupnji preko njuškala jednom sam legao, jednom nisam dopustio.
Tada nije bilo problema jer nije bilo CFW-a , ovdje je problem jer tražiš CFW i vjerujem da likovi pričaju da imaju CFW samo da ju prodaju.
Meni nije problem poštom, no drugima savjetujem probu prije kupnje,
VIŠE NIŠTA NE KUPUJEM AKO NEMA GARANCIJU I TO JE JEDINO ŠTO GLEDAM, AKO IMA GARANCIJU ONDA SLIJEDI CIJENA,
Kod svake kupovine provedem i nekoliko dana na njuškalu ako treba, PS3 sam tražio preko 30 dana,
A onda Jack Pot, prije više od dvije godine sam uzeo PS3 Slim, 250 GB, 2 Dualshocka, daljinski, HDMI kabel, PES 2010 i GTA4, sa garancijom još 8 mjeseci za 2000 kn,
Znači gledaj garanciju, cfw i cijenu, doči če s vremenom