a budem ga ja spojio na pc pa cu vidjet na kaj to lici
spoji ga neces vidit nista dok sve ne formatiras
nemozes ti prckat po podacima od ps3-a
inace bi "mi" vec igrali pirate lol
ovak imam namjeru u nekih mjesec i pol max 2 kupit ps3 i zanima me koji se najmanje kvari jel kolko vidim po ostalim forumima nemaju oni nis puno veci rok trajanja od xboxa
ah najvise se kvare 60 gb i 40 koji se vise ne prodaju i sony je vidio gresku u tome i potpuno promjenio maticnu na 80 gb verziji
a sad neznam rok trajanja al nisam cuo jos ni na gameplay-u niti na crops3 forumu da je netko dobio ylod sa njom
al najbolje ti je otic tam pa pitat
http://forum.gameplay.hr/showthread.php?t=67973
al najbolje ti je slim uzet i gotvo
Ja imam 40 gb već 3 godine,kupio sam ga polovnog i nisam imao ni 1 je.... problema. Ali svejedno ti preporučam slim.
a izgleda da hdd studio ne radi na novim verzijama firmewirea
Bi li se mogao PS3 staviti na Coolermaster NotePal X2 stalak za laptop sa jednim vecim ventom pri vecim zagrijavanjima, vise odmaze ili pomaze? Jer ne vidim kako bi mogao poremetiti neki tok zraka ili slicno
Bok ljudi ako mi mozete odgovorit bio bi zahvalan.Imam film Avatar u 720p mkv format u kojem vec postoje rumunjski titlovi naime na kompjuteru znam kako iskljuciti u playeru i ubaciti svoje srt.Pa se pitam kako to napravit da radi preko ps3 media servera,zelim da uklonim te rumunjske titlove,da mogu gledati na tvu.Hvala
Treba neki program kaj prilagođava titlove za PS3.
I ja se isto pitam kak ih dobiti...
Uz to, imam još jedno pitanje; dal PS3 podržava SD kartice, tj. Micro SD ali imam i adapter za SD?
Treba neki program kaj prilagođava titlove za PS3.
I ja se isto pitam kak ih dobiti...
Uz to, imam još jedno pitanje; dal PS3 podržava SD kartice, tj. Micro SD ali imam i adapter za SD?
Nebi ti znao imam ps3 tek 2 dana a zelim pogledat avatar na 82 cm tvu.
PS3 media server moze citat srt titlove al mislim ako ih stavim da ce bit oba titla nista jedino mi ostaje probat.
Bok ljudi ako mi mozete odgovorit bio bi zahvalan.Imam film Avatar u 720p mkv format u kojem vec postoje rumunjski titlovi naime na kompjuteru znam kako iskljuciti u playeru i ubaciti svoje srt.Pa se pitam kako to napravit da radi preko ps3 media servera,zelim da uklonim te rumunjske titlove,da mogu gledati na tvu.Hvala
trebas ove MKV alate
http://www.megaupload.com/?d=MU6215KU
odpakiras i u folderu MKVtoolnix pokrenes mmg.exe
u njega ubacis .mkv file i on ti ispise od cega se sastoji
sigurno imas:
1 video
1 audio
1 ass(to su titlovi(il pise s_text...))
i sam makni taj ass i napravi novi .mkv file i bit ce bez titlova
isto tak mozes ubacit svoje,
ako ti nesto nije jasno samo pitaj
trebas ove MKV alate
sigurno imas:
1 video
1 audio
LOL hvala ti radi savrseno stvarno zasluzujes tih 5 zvjezdica
zakon mi je igrat ps3 na 1920x1080 rezolucji na televizoru.Jedva cekam navecer da pogledam avatara u 720p
hvala
LOL hvala ti radi savrseno stvarno zasluzujes tih 5 zvjezdica
zakon mi je igrat ps3 na 1920x1080 rezolucji na televizoru.Jedva cekam navecer da pogledam avatara u 720p
hvala
haha nikad to nisam citao na taj nacin
inace to je advanced substation alpha
to je najjednostavniji nacin dodavanja titlova u video
zato je .mkv tako popularan
moze se stavit i u .avi ali se vise nemoze izvadit i puno duze traje i kompliciranije je
Imam pitanje,nekako je povezano sa PS3,a nekako baš i ne.
Znači nabavio sam Modern Warfare 2 za PS3 i dosta mi je da mi se netko prikrade s leđa i ubije me nožem samo zato sto ga nisam cuo.
Odlučih ja nabaviti slušalice i posudim od frenda Canyon CNR-HP2,ali problem je što ne znam kako da ih spojim na TV.
Na TVu(Grundigov TV,sličan je onima iz Vision 7) imam nekakav jack iznad kojeg piše PC Audio i pokušam ukopčati slušalice,ali nema zvuka.
PlayStation 3 mi je prikopčan na TV preko HDMI-a,jel bi mi se onda isplatilo kupiti Y-RCA kabel?
Nemoj me drzati za rijec ali ja mislim da trebas imat usb slusalice koje idu u ps ili one blutooth sonyeve.
Argh,a baš sam se ponadao da ću moći proći jeftinije
Koliko ja znam one bluetooth slušalice su samo za komunikaciju.
Morat cu nabaviti Turtle Beaches
ljudi da vas pitam dali ps3 preko media servera uopce moze gledat mkv filmove
sad sam probao i samo crna slika stoji
ljudi da vas pitam dali ps3 preko media servera uopce moze gledat mkv filmove
sad sam probao i samo crna slika stoji
moze
radi sigurno gledao sam ih ohoho
kolka ti je velicina filma?
dali ima zvuka?
gledas preko zice ili ?
zica 8 gb velicina idem probati opet
hmm
cini mi se da ti nije dosta velika propusnost
moram priznat da nisam probao gledat .mkv od 8gb
na ps3
hmm
cini mi se da ti nije dosta velika propusnost
moram priznat da nisam probao gledat .mkv od 8gb
na ps3
nista samo crna slika i kad stisnem ps button pokaze mi gore samo znak kao stop a kad drzim mogu ugasit kontroler ili sistem
nista samo crna slika i kad stisnem ps button pokaze mi gore samo znak kao stop a kad drzim mogu ugasit kontroler ili sistem
da to ti je onda do propusnosti
sam neznam kak to da ti je 720p film tak velik
a neznam avatar je serija TBBT radi super ali znaci nista od ovog onda moram na monitoru gledat
a neznam avatar je serija TBBT radi super ali znaci nista od ovog onda moram na monitoru gledat
da ili convertaj da manje ispadne(ako ti se da)
nzn bas da je do velicine ja sam gledo filmove od 12gb i najnormalnije radilo
Jel zna netko što bih mogao koristit za snimanje gameplaya na PS3 ,a da nije mobitel?
Čuo sam za neke capture card i za neki Dazzle,ali nisam upoznat s time pa ako netko ima volje i vremena da mi objasni.
Hvala
Jel zna netko što bih mogao koristit za snimanje gameplaya na PS3 ,a da nije mobitel?
Čuo sam za neke capture card i za neki Dazzle,ali nisam upoznat s time pa ako netko ima volje i vremena da mi objasni.
Hvala
Dazzle ti je naj jednostavnji al ima lošu kvalitetu,imaš kutiju spojis je u ps3 i komp i snimas.Za hd videe imas black magic intensity pro capture card i hapuagge hd pvr.
dazzle dode oko 50$ na ebayu ili slicnom
trebas ove MKV alate
sigurno imas:
1 video
1 audio
Ja trebam ubaciti, tj. prilagoditi titlove da mi rade sa .mkv filmom na PS3-u prek Media Servera...
Kad otvorim .mkv film sa mmg.exe pojavi mi se dva odabira ali nema nikakvog ass filea - film defaultno nema nikakve titlove.
Ja imam u istom folderu pod istim imenom .srt titlove ali kad otvorim film na PS3 piše da su titlovi nedostupni.
Kaj znači onaj "Start Muxing"?
Ja zapravo trebam natjerati te .srt titlove da rade sa .mkv film prek Media Servera - ali kak?
trebas ove MKV alate
sigurno imas:
1 video
1 audio
Ja trebam ubaciti, tj. prilagoditi titlove da mi rade sa .mkv filmom na PS3-u prek Media Servera...
Kad otvorim .mkv film sa mmg.exe pojavi mi se dva odabira ali nema nikakvog ass filea - film defaultno nema nikakve titlove.
Ja imam u istom folderu pod istim imenom .srt titlove ali kad otvorim film na PS3 piše da su titlovi nedostupni.
Kaj znači onaj "Start Muxing"?
Ja zapravo trebam natjerati te .srt titlove da rade sa .mkv film prek Media Servera - ali kak?
Ako ti film defaultno nema nikakve titlove onda naravno nece biti nikakvog .ass file-a
naravno i ako film ima titlove nemora bit .ass moze bit i .srt unutra,ali vecinom je .ass jer je on najnapredniji
znaci upalis mmg.exe stavis film i stavis unutra titlove (znaci bilo koji format moze bit .srt .ssa .ass .sub itd..)
oznacis sve sto zelis da bude u novo napravljenom .mkv-u
znaci kada sve ubacis i spreman si napravit novi .mkv stisnes na "Start Muxing" i pocinje izrada
koji je to linux?
Video (film 1080p) mi svejedno ne radi, tj. odvija se u manje od 1fps
Kao i u slučaju Avatara, prvih nekoliko puta (dok sam pokrenul film) radilo je normalno da bi kasnije počelo štekati...
Zbilja ne znam u čemu je problem.
Ko da ga nekaj počne kočiti/blokirati nakon kaj ga nekoliko put pokrenem...
koji je to linux?
Mint 9
Video (film 1080p) mi svejedno ne radi, tj. odvija se u manje od 1fps
Kao i u slučaju Avatara, prvih nekoliko puta (dok sam pokrenul film) radilo je normalno da bi kasnije počelo štekati...
Zbilja ne znam u čemu je problem.
Ko da ga nekaj počne kočiti/blokirati nakon kaj ga nekoliko put pokrenem...
Eh to sad stvarno neznam zasto se to događa
Mozda preveliki Bitrate
neznam sta bi drugo moglo bit.Ja niti ne vrtim 1080p,najvise 720p
kada nemam televizor na kojem bi se to isplatilo