da wtf?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
mozda je covijek zaboravio jednu nulu napisat
mozda je covijek zaboravio jednu nulu napisat
ma dobro za to, al kakve veze ima taj njegov post sa ičim????
to je napiso za ovog lika gore sto je imo problema sa HDMI
ovo ti ja NA nzn oce ti radit
http://db.gamefaqs.com/console/ps3/save/far_cry_2_a.zip
mozda i tu nesto nades
evo imam jedno pitanje. imam panasonicov full hd televizor te mi neće gta4 pokrenuti na full hd, a igra podržava fullhd? di se to namjesti ja nezz!!!!
za snimanje konzole ti treba dodatan hardver
evo imam jedno pitanje. imam panasonicov full hd televizor te mi neće gta4 pokrenuti na full hd, a igra podržava fullhd? di se to namjesti ja nezz!!!!
odi u display setting i vidi na kolko ti je narikatano,i molim vas prestanite mjestat full hd i hd rady s 1080p 1080i 720p zato sto full hd nije jednako 1080p i isto tako hd rady tv moze imat 1080p
sa kojim si kablom spojio?
Samo da proširim radosnu vijest:
Ovo je veliki dan za PS korisnike, a sigurno bude pitanja i oko toga...
Ja sam svoj acc napravil i radi :)
Jedino još ne znam kak osposobiti službeni sig za forume koji ga dozvoljavaju/podržavaju.
Da dočekamo jednom i to, HR zastavu u profilu...
ljudi da vas pitam dali ps3 preko media servera uopce moze gledat mkv filmove
sad sam probao i samo crna slika stoji
evo nakon dosta vremena ispitana je situacija i izgleda da je greska u ps3 media serveru
i meni se događa isto
spojim wdtv preko media servera i isto bude samo crna slika,a kad stavim na usb pa pustim direktno
radi normalno...
ipak MKVtoolnix nije kriv
mozda ce bit popravljeno u novoj verziji ps3media servera (ako je uopce bude)
Evo pitanje,nov sam sa konzolama zelim sebi kupit ps3,sad me zanima kako da spojim internet,placal se to,mora li se pravit nekakav account? Molim pomoc :D
Evo pitanje,nov sam sa konzolama zelim sebi kupit ps3,sad me zanima kako da spojim internet,placal se to,mora li se pravit nekakav account? Molim pomoc :D
spojis lan kabel isto ko u komp i spojen si na internet
mozes i napravit ps network account koji je besplatan
on ce ti sluzit ko univerzalni account za sve igre koje igras online
Znaci samo treba spojiti kabal,i napravit account,a hoce li biti problema sto sam iz Bosne?
ne,ali ako oces store regaj drugu drzavu npr USA
Znaci samo treba spojiti kabal,i napravit account,a hoce li biti problema sto sam iz Bosne?
Mozes napraviti account i na neku drugu zemlju.
Mozes ih imati i vise, jer na nekima imas demoa, kojih nema u drugim zemljama.
Hvala svima :D
Je li možda netko prabao JailBreak?
ja narucujem u pon dev board pa kad dode napisem na kaj lici+ nekakav tut ak ce trebat(naravno sve o igranju backupova dl-anih s neta zaboravite s moje strane)
da kuzi i to se po meni nikako ne isplati,to ti praktici ispada ko da ga uzmes na rate(samo su ti rate ogromne)i poslje ispadne nekih 5000kn i imas pravo od njih posudivat onda jednu il dvije igre mjesecno nzn tocno
Evo zakljucim onu raspravu dali se moze igrat igra na jailbreku samo s hdd-a ili se moze i s dvd-a pa evo
http://www.ps3hax.net/2010/09/play-ps3-backup-games-via-dvd-r/
inace dev board sam narucio pa kad stigne napisem kratki review
kad bi ti to trebalo doc?
a nzn mislim da za neka 3tjedna(ko ce to deocekat :D)
jedno pitnje.... koja se verzija ps3-a prodaje za 1598kn i do kada će biti u ponudi??
mislim da ti je to 40gb verzija a do kad ce bit?pa valjda dok je imaju jel se vise ne proizvode te verzije

Kasniš za dan :D
Al uglavnom, imaš pravo, dobra vjest, drugi dio ove generacije konzola.
Kako spojim PS3 na internet?