Ps3 par pitanja

poruka: 41
|
čitano: 33.131
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Re: Ps3 par pitanja
Pokvariti*
10 godina
neaktivan
Ps3 par pitanja

nece se pokvarit, jedino mos dobit ban, zato skini ps ninja i psn patch, da smanjis sansu i skini najnoviji cfw i to je to

0 0 hvala 0
14 godina
Profesionalac kaže...
Imam čipovan ps3 i zelim da igram gta v online ali mi je jedan drug rekao da ako cipovan ps3 prikljucim na internet da ce se povariti.Da li je to istina?

nece se pokvarit nego ce konzola vjerovatno dobit BAN (mozda odmah a mozda za godinu dana, a mozda nikad)

8 godina
neaktivan
Zdravo, controler mi se ne moze povezati sa konzolom preko wirlesa, dok je na usb kablu radi i moze se igrati ali cim ga skinem sa kabla odspoji se ne radi ..
Ako tko moze kako pomoci

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan

Mozda trebas da restartujes controler.Uymi cackalicu ili nesto slicno i sa druge strane controlera ima mala rupica.Tu zabodi cackalicu i probaj ponovo da ga upalis.

Srdjo
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.1.2017 20:04 (Srdjo342).
8 godina
neaktivan
Ps3 par pitanja

Ljudi ako mi neko zna pomoci kako napraviti akaunt za ps3.Sve uradim ali na kraju ima problem jer u zavrsnom koraku mi pokaze da su mi poslali neku poruku.Kada sam gledao na yutubu kako se pravi ps3 akaunt to se nije desavalo.Ali nasao sam par videa kako da rijesim problem ali su jako mutni a ne govri dobro engleski.Hvala vam unaprijed.

Srdjo

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Da bi restartiro play station 3 sta treba i kako ispocetka napravit da mogu online igrat

0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
Znaci imam novi ps3 i sad se svakih 1-2h igranja zagrije malo i strah me da se ne pregrije.Imate li neki savjet sto da radim?

0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
Znaci imam novi ps3 i sad se svakih 1-2h igranja zagrije malo i strah me da se ne pregrije.Imate li neki savjet sto da radim?

0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
10 godina
Francekb10 kaže...

Ako se ne gasi onda je sve u redu.

Pregrijati se ne može, samo može doći do maximalne sigurne temperature nakon koje se gasi da spriječi kvar.

Preporuka je staviti konzolu tako da oko nje ima prostora da se može pravilno hladiti, znači ne ga stavljati u ladice, skučene prostore i sl.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice