PS3 JAILBREAK - Sve što trebate znati

poruka: 1.997
|
čitano: 747.748
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Zna li neko da li mogu updatovati igre koje sam backupovo na interni HDD od plejke,znaci trokutic i UPDATE i da li ce igra nastaviti raditi sa HDD-a normalno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Možeš, samo pripazi da ti igra slučajno ne bi tražila sytem update

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: PS3 JAILBREAK - Sve što trebate znati

Nista system update ili firmware,samo game version.A najbolje je u multimanu na igru kliknuti trokutic i update tako 100% skida update za tu igru,nista drugo.
PS: Da li neko zna koje su normalne temperature za PS3 fat konzolu.CECHC04 je model,instalirao sam Control fan i sa njime mogu kontrolisati ventilatore i temp,ali nezz kako da provjerim temperature prilikom igranja,i da li mozda ima neko bolje rjesenje od control fana za provjeru temperatura prilikom igranja.

15 godina
neaktivan

Pozdrav!

Dobio sam ps3 slim CECH-30. Zanima dali je se nesto promjenilo u vezi chipovanja ove konzole ili je jos uvjek jedini nacin Cobra ode ili 3k3ky key.

I kako provjeriti dali je mozda vec chipovan!

I preporuka gdje kupiti nba 2k15 orginal ako mi se ne isplati cipovati!

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.3.2015 21:28 (alfaero).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
alfaero kaže...

Pozdrav!

Dobio sam ps3 slim CECH-30. Zanima dali je se nesto promjenilo u vezi chipovanja ove konzole ili je jos uvjek jedini nacin Cobra ode ili 3k3ky key.

I kako provjeriti dali je mozda vec chipovan!

I preporuka gdje kupiti nba 2k15 orginal ako mi se ne isplati cipovati!

Zasad samo cobra ode, a igru kupiš naravno u trgovini http://www.amazon.com/NBA-2K15-PlayStation-3/dp/B00K1JBMDO

15 godina
neaktivan

Je li ko skidao igre za PS3 sa ove stranice gamingsnack. com ? Izgleda mi totalno fake bez obzira sto ima dosta pozitivnih komentara na svakom linku.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
MarkoDj kaže...
Wontay kaže...

Potrebna je neka vrsta potpisa igre , ili ključa, svaki ISO fajl koj se otvori i onda opet pretvori u ISO nije identičan original,

zato sam pretpostavljao da je potrebno radit sa njihovim alatom, uostalom oduvijek su se igre koje su radile sa Cobra uređajima

trebale pretvarat sa njihovim programima.

Javi nam dojmove korištenja uređaja, pokretanje, online i slično..

Evo primjerice, s torrenta sam skinio zadnji GTA koji je vec bio upakiran u ISO. Velik je isto oko 33GB znaci dan i pol čekanja i čekanja. Na kraju taj gotovi ISO PS ipak ne očitava. To ti je lutrija stari moj. Jedini zaheb su svi ti silni gigabajti skidanja koji često ispadnu uzaludni.

Glede komentara na torrent stranici glede tog GTA, svi su vezani za neke druge modifikacije, koje nisu poput moje, pa ni ne vrijede ista pravila. 

Online bi se trebalo moć igrat bez pol muke, kako je rečeno za E3 ODE, no jos nisam probao. 

Odakle skidas igre za PS3 ???

13 godina
neaktivan
zlajutin kaže...

Nista system update ili firmware,samo game version.A najbolje je u multimanu na igru kliknuti trokutic i update tako 100% skida update za tu igru,nista drugo.
PS: Da li neko zna koje su normalne temperature za PS3 fat konzolu.CECHC04 je model,instalirao sam Control fan i sa njime mogu kontrolisati ventilatore i temp,ali nezz kako da provjerim temperature prilikom igranja,i da li mozda ima neko bolje rjesenje od control fana za provjeru temperatura prilikom igranja.

Idle CPU/GPU sa control fanom ako si mjenjao pastu ispod heatsinkova 55/50c ako nisi onda 65/55, bez vjerojatno oko 80/75

14 godina
neaktivan
zlajutin kaže...

Je li ko skidao igre za PS3 sa ove stranice gamingsnack. com ? Izgleda mi totalno fake bez obzira sto ima dosta pozitivnih komentara na svakom linku.

Rar zaštičen passwordom i traži skidanje pasworda sa neke stranice, a da bi skinuo treba kupit mp3 pjesmu ili nešto drugo

Znači FAKE

14 godina
neaktivan

Jel netko probo HABIB_4.70_V1.00?

Jel radi dobro?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Dali je riskantno kupiti polovnu cobru ode za 400kn?

Ima li razlike za europsko ili americko trziste?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

imam e3 ode za ps3 i sad ne mogu igrati najnovije igrice naime stalno me traži najnoviji update preko igrice,ako stisnem yes GOTOVO više mi neče pomoći ni ode 3 za igranje bacup igrica i ŠTO SAD svako malo moram plaćati nadogradnju pa pitam jer ima neka caka da to sam odradim da ne moram stalno plaćati

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Ja sam htio napraviti update ali MultiMan ne radi na 4.70.. 

Tako da ću pričekati.. 

10 godina
neaktivan

Dzabe cekas multiman nece biti za 4.70

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
slk21 kaže...

Ja sam htio napraviti update ali MultiMan ne radi na 4.70.. 

Tako da ću pričekati.. 

Treba probat neki drugi manager

15 godina
Superaconi kaže...

Dzabe cekas multiman nece biti za 4.70

Zašto neće biti?

Ovaj iris me se uopće ne sviđa.

Superaconi još se nisam ohrabrio probati online po onom tvojem receptu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.3.2015 0:03 (hummer0).
10 godina
neaktivan

.. Ne ćekam ostajem na darknet 4.66.. 

Bas taj irisman ne sviđa mi se nimalo.. 

13 godina
neaktivan

CECH-3004a

moze li se ova verzija downgrade-at ikako i uraditi jailbreak

na prvoj stranici kako sam procitao ne moze ali tema je jako stara je li se sta promjenilo?

BiH__Snowflake BF4,CS:GO
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
mersimh kaže...

CECH-3004a

moze li se ova verzija downgrade-at ikako i uraditi jailbreak

na prvoj stranici kako sam procitao ne moze ali tema je jako stara je li se sta promjenilo?

Koji date code?

I nije se ništa promjenilo u vezi jailbreka

12 godina
neaktivan

Brijem da prije godinu dana mi je plejka pobrala ofw na 4.55,prije je bila jailbrekana,cfw stavljen i vrtel je igrice ok.E sad malo sam trazil po netu i nasel ovo:http://ps3portal.net/ps3-4-55-ofw-jailbreak-official-released/

Jel neko probal to?Da nebi bilo da si zbrikam plejku a onda ju mogu pocjepat lagano.Il se baš mora slat liku koji ju downgrade na 3.x?Hvala.

0 0 hvala 0
15 godina

možda i zaslužuješ brick kad provjeravaš takve stranice, nimalo ti nije sumnjiva stranica koja ima PS4 jailbreak? 

1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Wontay kaže...

možda i zaslužuješ brick kad provjeravaš takve stranice, nimalo ti nije sumnjiva stranica koja ima PS4 jailbreak? 

wontay, jel se možeš javiti u inbox, ako ti nije problem

12 godina
neaktivan
Wontay kaže...

Totalno,jesam blesav,nisam ni pogledal stranicu kak se spada lol.My bad

10 godina
neaktivan

Dečki, novi sam pa samo jedno pitanje.

imam 3.55 ofw i onaj cobra ode bog što externi hdd stekas iza na ugrađeni hub.

e sad, sve sam pokusavo i nist mi nikak da proradi, pa me zanima ako itkomima da mi samo javi step by step ili kako god sam da mi proradi.

E da, i jos jedno pitanje, di su nestale ps3 igrice sa kickass torenta?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

kako ti je to uspijelo uspijelo???

14 godina
neaktivan
MatNik kaže...

Dečki, novi sam pa samo jedno pitanje.

imam 3.55 ofw i onaj cobra ode bog što externi hdd stekas iza na ugrađeni hub.

e sad, sve sam pokusavo i nist mi nikak da proradi, pa me zanima ako itkomima da mi samo javi step by step ili kako god sam da mi proradi.

E da, i jos jedno pitanje, di su nestale ps3 igrice sa kickass torenta?

Pa što si stavljo cobru ako ti je ofw 3.55?

Što nije jeftinije bila modifikacija?

15 godina
neaktivan

Imam jedan problem.Dakle posjedujem 2 konzole jednu debelu i jednu slim model CECH3004b.Eh,obje su radile super,u slimu je bio disk od 320 GB a u Fatu 60 GB.Odlucio sam prebaciti disk iz slima u fat jer mi je FAT jailbreakan radi veceg prostora.Ali kad sam ubacio disk od 60 GB u slim,kada upalim ga sada pise"The system software cannot be run correctly.Press the PS button to try to restart the system.I pise da stisnem select i start dugme da pjeske nadogradim firmware,stavljajuci na externi disk firmware u Folder PS3-UPDATE.Ali ne mogu da uradim upgrade softwarea.Pise no applicable update data was found.Iako je externi formatiran na FAT32 i pun je igara jer ga koristim na fatu i update je stavljen u PS3/UPDATE folder gdje i treba da je da bi se software updatovo.Mislio sam da je taj disk od 60 GB rika,pa sam vratio onaj koji je bio od 320 GB ali stvar je ista,nece da se updatuje.Skino sam oficijalni 4.21 sa pouzdane stranice,pa onda i zadnji sa sony stranice ali nece ni to.Da li mozda externi mora biti frisko formatiran u FAT 32 i samo taj folder PS3-UPDATE da se nalazi na njemu i nista drugo da bi uradio update,jer imam i nekih igara na disku i ostalo ?Pokusao sam i recovery meny i restore system i ostalo ali ispise neki error.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Moze li netko napisati postupak stavljanja i pokretanja igri na ODE, nisam ga imao a nemam bas vremena istraživati. 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Moze li se slim 3004B sa 4.60 OFW downgradovati ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Instaliraš webman mod i kontroliraš temperature u igri.. Meni je cpu na 56 a gpu 48 Nakon 3 sata igranja gta 5..

Ventilator na 38% 

Do 65 stupnjeva je još sve ok..  

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice