Potrebna je neka vrsta potpisa igre , ili ključa, svaki ISO fajl koj se otvori i onda opet pretvori u ISO nije identičan original,
zato sam pretpostavljao da je potrebno radit sa njihovim alatom, uostalom oduvijek su se igre koje su radile sa Cobra uređajima
trebale pretvarat sa njihovim programima.
Javi nam dojmove korištenja uređaja, pokretanje, online i slično..
Evo primjerice, s torrenta sam skinio zadnji GTA koji je vec bio upakiran u ISO. Velik je isto oko 33GB znaci dan i pol čekanja i čekanja. Na kraju taj gotovi ISO PS ipak ne očitava. To ti je lutrija stari moj. Jedini zaheb su svi ti silni gigabajti skidanja koji često ispadnu uzaludni.
Glede komentara na torrent stranici glede tog GTA, svi su vezani za neke druge modifikacije, koje nisu poput moje, pa ni ne vrijede ista pravila.
Online bi se trebalo moć igrat bez pol muke, kako je rečeno za E3 ODE, no jos nisam probao.
Ja sam skinuo preko 500 igrica za ps3 u zadnjih 3,4 godine najmanje i sve su radile osim jedne ali nakon duge i teške bitke našao sam pravi param.sfo i riješio i taj problem.
sve sam skidao sa partisa oni su mi najbolji ali su zbog neaktivnosti izbrisali većinu igrara(sve nove imaš), imaš i nešto na torrenthr ali većinu sam skinuo sa thepiratebay, prati komentare ljudi i vidjet češ da li je sve u redu sa igrom.
Kupio sam externi hdd bilo na njemu 2 particije jedna fat32 druga ntfs formatiro ovu drugu pomocu fat32formater, ali mi ps3 ne prepoznaje hdd , samo se pali i gasi da li je jos neko imao ovih problema?
Ja sam napravio isto tu grešku kad sam kupio vanjski hard od 2 t podijelio ga kao 1.2 za igre i 800 gb za filmove i skužio da ps3 sa jednog hard diska može prepoznati samo jednu primarnu particiju.
Onda sam morao gubiti dane spašavajući tih 1.2 t igara da bi mogao formatirati hard i ostaviti kao 1 particiju da iskoristim svih 2 t.
Zato iz iskusta sa tim se ne igrajte 1 particija samo u fat32 formatu i samo punite :D
Sad ako mi neko može pomoći, nećak je uzeo novi ps sa e3 cobra modifikacijom, skužija sam odma da igre moraju ić u iso format čim sam ga upalio, ali me zanima prije nego se upustim u posao igre koje pretvorim u iso da li je bolje staviti u ntfs ili fat32 format i da li treba neki posebno imenovan folder di se ubacuju ili na prazni hard samo punit?