PLAYSTATION 5 - dostava

poruka: 4.538
|
čitano: 1.078.499
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: PLAYSTATION 5 - dostava

Također, paket jos nije predan GLSu.

4 godine
neaktivan
Upravo sam ih kontaktirao i isto su mi rekli, nekuzim do kada cu onda morat cekat
4 godine
neaktivan
Koliko SD u prosjeku treba da preda paket GLS-u..?

0 0 hvala 0
17 godina
PLAYSTATION 5 - dostava

Zvao gls zasto mi pise dostava danas a dostave nema.

Poanta je da je sancta jucer dala zahtjev za slanje kutija glsu ali ih jos nije sve predala lol.

Tako da mozda dobijemo sutra a mozda i drugi tjedan tek lololo

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Obično na kraju radnog dana/navečer GLS i drugi dostavljači pokupe sve pakete. Firme "otvaraju naloge" za dostavu i tada mi dobijemo ovu inicijalnu obavijest. Navečer se paketi pokupe i dostave u pretovarni centar dostavljačke firme. Ujutro idućeg dana se ti paketi tovare u kombije i onda dobivamo SMS poruke u kojima su i kontakt podaci od dostavljača pa se može s njim dodatno detalje dogovoriti. Takvo je moje iskustvo s GLSom. Neću ih sada hvaliti da nešto ne pođe po zlu :-)

0 0 hvala 0
17 godina
Antelolog kaže...
Obično na kraju radnog dana/navečer GLS i drugi dostavljači pokupe sve pakete. Firme "otvaraju naloge" za dostavu i tada mi dobijemo ovu inicijalnu obavijest. Navečer se paketi pokupe i dostave u pretovarni centar dostavljačke firme. Ujutro idućeg dana se ti paketi tovare u kombije i onda dobivamo SMS poruke u kojima su i kontakt podaci od dostavljača pa se može s njim dodatno detalje dogovoriti. Takvo je moje iskustvo s GLSom. Neću ih sada hvaliti da nešto ne pođe po zlu :-)

Pa obično da ali izgleda da su napravili naloge ali nisu predali bas sve pakete jucer iz pitaj Boga kojeg razloga.

Nadajmo se da ce danas ipak predat sve plejke :D

15 godina
ps3hack kaže...

Otkazali Immortals iz mobisa

LOL i meni isto. I frendu

12 godina
neaktivan
lars82 kaže...
ps3hack kaže...

Otkazali Immortals iz mobisa

LOL i meni isto. I frendu

Nisu u redu, bar da ne lažu.

9 godina
neaktivan
Da, vidjet ćemo. Nadajmo se večeras vidjeti "pomak" u dostavnom procesu. Ovisi i o samom GLSu. Ovo im je sada najprometniji dio godine. Osobno sada trebam primiti 3 paketa iz 3 različite trgovine (SD, Mall.hr, e-kupi) i, naravno, sve to treba roknuti prije Božića. Možda su jučer mogla doći samo npr. 3 kombija pokupiti te pakete iz SDa umjesto 5 ili 6. Ne znamo ukupne količine plejki koje se sada distribuiraju. Možda bi im i šleper trebao :-)

Inače, ja sam naručio 18.9. DE ali kada sam čuo na forumima da ništa od DE do prvog mjeseca, a radi se poklonu za sina, onda sam im poslao mail i tražio mogućnost nadoplate za BR verziju. Kad stigne pouzećem plaćam razliku od 750kn.
4 godine
neaktivan
PLAYSTATION 5 - dostava

Nekakvih novih informacija iz Tele2?

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
U UK je bilo poteškoća u logistici zbog, kako tvrde, veličine same konzole:

https://www.nme.com/news/ps5s-large-size-blamed-for-delivery-issues-and-further-delays-2821482

Samo neka stignu te konzole do što više pravih kupaca i da stignu čitave i to prije Božića. Dan dva razlike sada nisu toliko važni. Hoće li stići sutra ili u ponedjeljak ili utorak. Samo da se ne nabacuju njima :-)

2 0 hvala 0
9 godina
Meni rekli sutra....
Children Shouldnt Play with Dead Things
Moj PC  
0 0 hvala 0
4 godine
neaktivan
Isporuka ili?
9 godina
Genericki, sutra krecu isporuke
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Meni su iz Tele 2 pogrešno poslali link, ipak sam dobio samo broj pošiljke kao bih pratio na njihovoj stranici i ne pise nista pametnog., samo da je narudžba obrađena, u prijevodu kifla.
ko
Moj PC  
0 0 hvala 0
4 godine
neaktivan
Lac kaže...
Meni su iz Tele 2 pogrešno poslali link, ipak sam dobio samo broj pošiljke kao bih pratio na njihovoj stranici i ne pise nista pametnog., samo da je narudžba obrađena, u prijevodu kifla.

Ma tako i meni, sad da ih pitam kad je isporuka opet bi rekli krajem prosinca.

11 godina
neaktivan
PLAYSTATION 5 - dostava

Ja nisam nista dobila od tele2, status nepromijenjen od 20.11.... Osim informacije iz korisnicke sluzbe da "cu dobiti konzolu ako sam medju prvima prednarucila, a vidi da sam prednarucila 20.11. pa sam onda sigurno na vrijeme". Kad sam ju pitala da li to znaci da su prodali vise konzola nego sto imaju, rekla je da ce me netko nazvati povratno :D

1 0 hvala 0
4 godine
neaktivan
Korisnik1251 kaže...

Ja nisam nista dobila od tele2, status nepromijenjen od 20.11.... Osim informacije iz korisnicke sluzbe da "cu dobiti konzolu ako sam medju prvima prednarucila, a vidi da sam prednarucila 20.11. pa sam onda sigurno na vrijeme". Kad sam ju pitala da li to znaci da su prodali vise konzola nego sto imaju, rekla je da ce me netko nazvati povratno :D

Nebi me čudilo da su uzeli više.

4 godine
neaktivan
PLAYSTATION 5 - dostava

"Pozdrav, prema izvršenoj provjeri, rok isporuke je duži zbog trenutno nedovoljne količine uređaja na zalihama. Čim uređaj bude dostupan, isporuka će krenuti."

Odgovor od HT-a

1 0 hvala 0
9 godina
Ma opet je to neko muvanje, sad vise ne pocima isporuka danas, nego sutra.... A nozda i ne, jer izgleda opet nema dovoljno uredjaja.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
4 godine
neaktivan
Evo meni se promjenilo iz paket pripremljen u paket predan dostavnoj sluzbi 😁

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Krenuo paket...

0 0 hvala 0
9 godina
Dakle, jedino izgleda t-com jos ceka da sony pocme isporuku, svi ostali vec isporucuju.... ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Evo svijet medija krece isporuku tek slijedeci tj.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
PLAYSTATION 5 - dostava

Koliko ja kuzim po temi, samo SD isporucuje, drugi nitko za sada

1 0 hvala 0
9 godina
Neznam zasto me ovo podsjeca na ona vremena kad narucis zastavu, upises se na listu, cekas mjesecima, onda dodjes na livadu, i po sistemu tko sto ugrabi odvezes svoj auto kuci....
Moj PC  
0 0 hvala 0
4 godine
neaktivan
Damir22 kaže...
Ma opet je to neko muvanje, sad vise ne pocima isporuka danas, nego sutra.... A nozda i ne, jer izgleda opet nema dovoljno uredjaja.....

Pitao sam ih dali to znači da nista od ove godine kazu da je rok isporuke do kraja 2020.

P

4 godine
neaktivan
Meni su rekli iz HTa da je krenula danas isporuka
9 godina
A na mene se zenska otresla, jesam.svjestan da je ps5 najtrazenija konzola na planeti, i da su rekli da cemo dobiti do bozica, i sta je uopce pitam..... ;)

Ok, kuzim, dosta im je upita, no sami su si krivi....
Moj PC  
2 0 hvala 0
6 godina
PLAYSTATION 5 - dostava

Poštovani, imam odličnu vijest za Vas, Vaš uređaj se sprema za isporuku, tako da ga uskoro možete očekivati. Već idući tjedan bi Vam trebao stići

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice