PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.479.215
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
13 godina
Re: PlayStation 4
geek_boy kaže...
Isplati li se uzet sad mass effect andromeda dok je na popustu da li je u rangu mass effect 3 ili totalno smece?

Nije Mass Effect 3, a nije ni totalno smeće, nešto je između. Završio sam je, ali uglavnom je reciklaža svega već viđenog s vrlo malo inovacija. Ima vizualno impresivnih dijelova, ali u cjelini me ni priča ni igra nisu baš impresionirali.

Ako ti se baš igra, 229 kn nije loša cijena. Ako ti nije za glavu da uzmeš sada, pričekaj još bolju akciju.

Ne znam sad koliko su je ispolirali u zadnje vrijeme jer otkad sam završio nisam igrao, a multiplayer me ne zanima.

Edit: sretna vam svima 600. stranica Playstation 4 teme. :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.6.2017 11:41 (Q-Tip).
17 godina
PlayStation 4

and many many more 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Nix1100 kaže...

Bok ekipa, 

Nakon jedne olujne večeri i neištekanog PS4 iz struje dotični se više ne želi upaliti... 

Pretpostavljam da je krepalo napajanje pa me zanima mogu li kaj sam napraviti ili ga moram nostiti u servis?

Ako ga moram nositi u servis, ima li to preporuku za neki servis u Zagrebu?

Kakav peh, pretpostavljam da ti je konzola bila u rest mode-u dok je grmilo?

Sumnjam da išta možeš sam napraviti ako se konzola uopće ne da upalit, ili napajanje ili matična je riknula.

Ovdje imaš listu servisa, ali jamstvo ne pokriva udar groma : https://www.sancta-domenica.hr/Stranica.aspx?page=Podrska

14 godina
neaktivan
PlayStation 4

Igram ja neki dan sugavu Fifu i tolko me iznervirala igra da je kontroler zavrsio u zidu. Tipke izletjele, plastika napukla i tako ja otvorim kontroler vratim sve u normalu i radi sve, no eto prvi put od toga dana sam isao punit kontroler i ne radi charging port i nema svijetla u pozadini stoga je to problem. Zanima me ima li ko iskustva koji da sad charging port kupim? (bio bi zahvalan na linku nekom)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nije bila u rest modu, samo je grom udario dosta blizu. Osim plejke otisao je i Raspberry Pi.

Nije mi bitno jamsto jer je prošao rok za jamstvo, uzeo sam ju kad je izašla i do sad je radila savršeno.

Jel bio netko u kojem od ovih servisa iz Zagreba, pa da ima neko iskustvo za podijeliti?

17 godina
Nix1100 kaže...

Nije bila u rest modu, samo je grom udario dosta blizu. Osim plejke otisao je i Raspberry Pi.

Nije mi bitno jamsto jer je prošao rok za jamstvo, uzeo sam ju kad je izašla i do sad je radila savršeno.

Jel bio netko u kojem od ovih servisa iz Zagreba, pa da ima neko iskustvo za podijeliti?

Ja bih rađe odnio PS4  u servis kod domaćeg zastupnika nego u neki servis koji popravlja sve od vešmašine do konzole. Prije nekoliko godina meni je na isti način riknuo PS3 nakon udara groma. Samo meni je nakon toga riknuo blu ray čitač. Odnio sam kod domaćeg zastupnika i gotovo. 

Čitam scorpio 499 dollara? Presica starta u 23h pa ćemo uskoro vidjeti...

10 godina
movie kaže...
Nix1100 kaže...

Ja bih rađe odnio PS4  u servis kod domaćeg zastupnika nego u neki servis koji popravlja sve od vešmašine do konzole. Prije nekoliko godina meni je na isti način riknuo PS3 nakon udara groma. Samo meni je nakon toga riknuo blu ray čitač. Odnio sam kod domaćeg zastupnika i gotovo. 

Čitam scorpio 499 dollara? Presica starta u 23h pa ćemo uskoro vidjeti...

Ocajna je bila po meni. 
Hrpa indie igara koje bi mogle bit dobre, al ionak necu imat vremena za njih. Ostalo il dolazi na PS4 il je bezveze

Forza je sad skroz na PC-u tak da ne vidim vise razlog zakaj bi ja uopce razmisljo o Xbox-u 

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.6.2017 0:52 (Santana).
13 godina
protjeran
toxic kaže...

kud su te cijene pale u pm.Mislim super no nije super kada ga npr zelis prodati..

Nije pala cijena, eto ga sad na istom linku 299€, nego mediamarkt je poznat po tome da prave cesto tako super akcije na dan-dva.

Ja sam svoj PS4 1TB + dodatni kontroler + BF1 platio 349€ u Oktobru 2016 kada je sama konzola od 500GB bila 399€

17 godina
PlayStation 4

Mogli su zbog nas europljana i bolje vrijeme odabrati...Je li to noćas bilo ili će tek biti?

Znači noćas će biti tj. u utorak rano ujutro a moći će se pratiti na sljedećem linku

https://www.gamespot.com/articles/e3-2017-sony-press-conference-what-time-is-it-on-a/1100-6450497/

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.6.2017 10:34 (movie).
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina

Ovdje se vidi cijeli E3 raspored.

PSN - DeniZg80, Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCtuFx5BN99qQpv72xmEvAYQ
17 godina
PlayStation 4

Zašto kada idete direktno na stranicu kažu od 13-15 ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4

Mali podsjetnik na SW Battlefront II temu za PS4.

Igra izgleda fenomenalno (ne samo grafički već i po gameplayu koji je unaprijeđen tj. manje arkadan i bliži Battlefield igrama).

PSN - DeniZg80, Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCtuFx5BN99qQpv72xmEvAYQ
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.6.2017 14:58 (DeniZg).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
DeniZg kaže...

Igra izgleda fenomenalno (ne samo grafički već i po gameplayu koji je unaprijeđen tj. manje arkadan i bliži Battlefield igrama).

To se kupuje na MR platformi.

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.6.2017 15:01 (toxic).
12 godina
PlayStation 4

Nakon što se jučer Microsoft pohvalio da će Witcher 3 dobiti Xbox One X patch, iz CDPR-a su se oglasili da rade i na PS4 Pro patchu.

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
DeniZg kaže...

Nakon što se jučer Microsoft pohvalio da će Witcher 3 dobiti Xbox One X patch, iz CDPR-a su se oglasili da rade i na PS4 Pro patchu.

Svaka im cast, igra je izasla davno i tek sad su sjetili raditi patch za Witchera, ja je iskreno nisam prosao jos igru, stalno se nabrijavam. Ali vecina ekipe je prosla da li je igra ponovljiva?

17 godina
toxic kaže...

da li je igra ponovljiva?

Ne baš osim ako si fanatik.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
10 godina
PlayStation 4

Ja sam je proso dva puta zbog toga da idem igrat DLC i kad sam napokon proso taj drugi put (zbilja mi se nije dalo al sam moral jer sam imo drugu verziju igre) DLC mi se uopce nije dal igrat i jos ga nisam proso.

Ljudi koji cekaj taj patch, a odigrali su igru upalit ce ju na 30min max i ugasit 

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Santana kaže...

Ja sam je proso dva puta zbog toga da idem igrat DLC i kad sam napokon proso taj drugi put (zbilja mi se nije dalo al sam moral jer sam imo drugu verziju igre) DLC mi se uopce nije dal igrat i jos ga nisam proso.

Ljudi koji cekaj taj patch, a odigrali su igru upalit ce ju na 30min max i ugasit 

ja sam drugi put igrao mozda sat vremena max. nije mi se dalo vise a imao sam zelju zbog dlca jer mi se nije slagala fizicka kopija sa digitalnom nakon sto sam kupio na sale-u =)

PSN Tokioplastic292
12 godina

Nije ti to radi fizičke i digitalne kopije, nego zato jer save game datoteke nisu kompatibilne između obične i Goty verzije.

A Witcher 3 DLCovi su po meni kvalitetniji od osnovne igre i stvarno ih treba odigrati. Sva sreća da se DLCovi mogu odigrati kao samostalne igre.

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.6.2017 16:24 (DeniZg).
13 godina
DeniZg kaže...

To će se igrati na PC-ju, nema šanse da u multiplay pucačini naciljavam gljivom. :) 

Inače, netko je spomeuo XBOX predstavljanje. Ja sam isto dobio dojam da zapravo i dalje nema neke prave velike ekskluzive kakve ima PS4. Moram priznati da mi je zapravo žao, jer sam i pored PS4 Pro planirao uzeti novi XBOX radi njegovih ekskluziva. Mislim, definitivno za 499 dolara nema teoretske šanse da složiš komp koji će gurati pravi 4K u 60 fps-a i da u cijeni dobiješ još i UHD blu-ray player. Prava je šteta što Sony nije ubacio UHD player i što uglavnom u praksi nije pravi 4K.

12 godina
Q-Tip kaže...
DeniZg kaže...

To će se igrati na PC-ju, nema šanse da u multiplay pucačini naciljavam gljivom. :) 

Battlefront ima slabu publiku na PC-u, tako da ako ne želiš igrati stalno istu mapu s istim ljudima, kreni se priučavati na gljive. 

17 godina

ps pro ima uhd player samo se ceka update da se osposobi kad sony pokaze svoje linijske...

8 godina
Dobra vecer. Vidin da je xbox 1x(scorpio) potvrden za 7.11.2017., po cijeni od 499$. Sta mislite oce li to utjecat na cijenu ps4 i ps4 pro? Zanima me posto planiran u skoroj buducnosti uzet pro.

0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

Hoce ali neznatno...tad ce biti oko godinu dana od ps pro-a...

Moj PC  
0 0 hvala 1
8 godina
To i ja mislin,ako i spuste spustit ce na 2999 kn mozda. Citan ovu vasu temu zadnjih 20ak dana od pocetka i dosa san do 343 strane,pa san vidija da ste spominjali proslih godina ova litnja snizenja i ocekiva san sad na Days of play mozda nekih 10 - 15% snizenja na konzole, al nista od toga :D

0 0 hvala 0
17 godina
Tututuru kaže...
To i ja mislin,ako i spuste spustit ce na 2999 kn mozda. Citan ovu vasu temu zadnjih 20ak dana od pocetka i dosa san do 343 strane,pa san vidija da ste spominjali proslih godina ova litnja snizenja i ocekiva san sad na Days of play mozda nekih 10 - 15% snizenja na konzole, al nista od toga :D

Kupi konzolu i igraj... ak ti 300kn predstavlja problem kak ćeš onda igre kupovati :-)

Konzola je najmanja investicija u cijeloj priči :-P

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
8 godina
Ne predstavlja mi 300 kn problem, trenutno mi je veci problem sta san uzea tv i sad pokusavan za ps izmislit pare koje neman :) a jebiga velik dio place ide na gorivo/stan/rezije tako da mogu jedino misecno malo po malo stavljat sa strane.

2 0 hvala 0
14 godina
4mal kaže...

ps pro ima uhd player samo se ceka update da se osposobi kad sony pokaze svoje linijske...

Ne bi se cudio da to bude u srijedu kada Sony nastupa na E3...Siguran sam da imaju nekakav as u rukavu...

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.6.2017 22:25 (Purger155).
14 godina
PlayStation 4

Za par sati je Sony konferencija pa će se vidjeti. Možda smanje PRO na 350$, ali pošto je Microsoft opet fejlao ne bih se čudio da ne bude korekcija cijene.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.6.2017 22:40 (Hexfire).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4

Evo vijesti sa Sony E3 2017 "štanda".

Spider-Man Official 4K Trailer - E3 2017: Sony Conference

Days Gone | E3 2017 Trailer | PS4

God of War E3 Trailer - E3 2017: Sony Conference

Shadow of the Colossus - PS4 Trailer | E3 2017

MONSTER HUNTER WORLD Gameplay Trailer (E3 2017) PS4

Detroit Become Human - E3 2017 Trailer

UNCHARTED THE LOST LEGACY Trailer (E3 2017) PS4

HORIZON ZERO DAWN The Frozen Wilds Trailer (E3 2017) PS4

Playstation VR Games E3 2017

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.6.2017 10:25 (DeniZg).
Moj PC  
9 0 hvala 7
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice