145 kuna, 29.06.
Zadnju sam kupio Montezumu 24.06 - 37 kn. Inače odmah dođe konfirmacijski mejl i skine s računa.
145 kuna, 29.06.
Zadnju sam kupio Montezumu 24.06 - 37 kn. Inače odmah dođe konfirmacijski mejl i skine s računa.
Po meni, negdje između slabog i užasnog. Pogotovo kad vidim da PS+ ima preko 20 milja pretplatnika, a da nisu mogli dati igru koja vrijedi više od 3 Eura. tj. Nije čak ni igra, nego standalone DLC star x godina.
A Deal of the week The Division za 300 kn, koji se može za 20€ na PCu nabavit.
A ni PS4 Neo mi baš ne ulijeva povjerenje sa downclockanom RX480 koja se baš nije nešto iskazala danas na testovima.
Mislim da ću još odigrati No Mans Sky na PS4 i onda ću ga ostaviti samo za ekskluzive.
/End rant
A mene ste kudili jer sam kukao oko PS Plusa i uspređivao s PC platformom punom cheatera
Po meni, negdje između slabog i užasnog. Pogotovo kad vidim da PS+ ima preko 20 milja pretplatnika, a da nisu mogli dati igru koja vrijedi više od 3 Eura. tj. Nije čak ni igra, nego standalone DLC star x godina.
A Deal of the week The Division za 300 kn, koji se može za 20€ na PCu nabavit.
A ni PS4 Neo mi baš ne ulijeva povjerenje sa downclockanom RX480 koja se baš nije nešto iskazala danas na testovima.
Mislim da ću još odigrati No Mans Sky na PS4 i onda ću ga ostaviti samo za ekskluzive.
/End rant
A mene ste kudili jer sam kukao oko PS Plusa i uspređivao s PC platformom punom cheatera
Ti si pisao o nekakvom bananju developera + neke Scorpio master race pi.darije.
Možda je bannanje bio malo nezgodan izraz, ali je Sony rekao da će postojati kazne za one koji neće poštivati pravila. Koja kazna? Oće im poslat uplatnicu na 10 000$? Nisu bile pizdarije nego uspredba s XOne, ali ako su tebi pizdarije, neka. Više mi se ne da u takvu raspravu
Scorpio ?
Bas nista nije prikazano, samo neko trkeljanje o FPS-u i rezoluciji ko da su tu "prezentaciju radili PC master race fanboyi
Jel se može ikako provjeriti jeli akount hakiran?
Poništio sam karticu, just in case.
Možda je bannanje bio malo nezgodan izraz, ali je Sony rekao da će postojati kazne za one koji neće poštivati pravila. Koja kazna? Oće im poslat uplatnicu na 10 000$? Nisu bile pizdarije nego uspredba s XOne, ali ako su tebi pizdarije, neka. Više mi se ne da u takvu raspravu
Kazne su bile i prije. Tj. svaki patch je kostao izdavace 10 000$
Ako imaš iste passworde za Gmail, LinkedIn, Playstation, Yahoo i sl. vjerojatno jest.
Obavezno promijeni password.
Također, provjeri si da ti netko nije slučajno stavio svoj account kao primary za tvoj PS4, pa može igrati tvoje igre.
Kontaktiraj Sony i reci da ti ponište transkaciju. Trebalo bi uspjeti ako tu novu igru nisi ni jednom pokrenuo.
Ako imaš iste passworde za Gmail, LinkedIn, Playstation, Yahoo i sl. vjerojatno jest.
Također, provjeri si da ti netko nije slučajno stavio svoj account kao primary za tvoj PS4, pa može igrati tvoje igre.
Kontaktiraj Sony i reci da ti ponište transkaciju. Trebalo bi uspjeti ako tu novu igru nisi ni jednom pokrenuo.
Da, ali nema nikakve nove igre na mom accountu.
Samo vidim na netbankingu POS network 145 kn. Na mejl nije došla nikakva obavijest o kupovini (ko što obično dođe).
Kontaktiram support ujutro.
Usporedba je poprilično glupa jer na PSN igram online bez ikakvih problema za razliku od PC gdje je online igranje prava avantura... govorim o fifi, naravno..
Samo vidim na netbankingu POS network 145 kn. Na mejl nije došla nikakva obavijest o kupovini (ko što obično dođe).
POS Network? Na bankovnom izvodu bi ti trebalo pisati "Sony Ent Network" ili nešto slično. Ne vidim kakve veze POS Network ima sa PSNom.
Nakon svake kupnje obavezno brisati karticu iz acccounta...
Nakon svake kupnje obavezno brisati karticu iz acccounta...
Obavezno je staviti i znamenku i slova i velika slova u sifru, nema sanse da probije kompleksnu sifru
POS Network? Na bankovnom izvodu bi ti trebalo pisati "Sony Ent Network" ili nešto slično. Ne vidim kakve veze POS Network ima sa PSNom.
Evo baš sam sad provjerio, kod mene na izvodu piše točno ovo:
PLAYSTATIONNETWORK
PLAYSTATIONNETWORK
Piše POS PLAYSTATIONNETWORK mislim, al ne mogu uć i provjerit jer sam poništio karticu.
Evo dobio sam support, vele da account nije hakiran, al ne mogu objasniti odakle tih 145kn jer ih nema u historiju kupovina.
Provjeriti će detaljno odakle je kupljeno, i onda valjda napraviti refund.
Piše POS PLAYSTATIONNETWORK mislim, al ne mogu uć i provjerit jer sam poništio karticu.
Evo dobio sam support, vele da account nije hakiran, al ne mogu objasniti odakle tih 145kn jer ih nema u historiju kupovina.
Javi kak je završilo.
PLAYSTATIONNETWORK
Da nije tromjesečna PS PLUS pretplata?
Da nije tromjesečna PS PLUS pretplata?
Haha, to bi bio fail, da si je deaktivirao karticu radi PS+ pretplate po kojoj smo nedavno srali :-D
Možda mu se dogodio auto refund (automatska aktivacija PS plusa nakon što istekne).
Od silnih informacija o grafičkim karticama, jel bolja ova ili ona, koja se više grije, jel' vuče previše struje iz matične, koja se može overclockati, jel' možda uzeti rabljenu itd. zakuhao mi je mozak.
Prestar sam ja više za ta PC sr.nja, gdje je hardver sam sebi svrha.
Odhebao sam sve to i odlučio uzeti Tom Clancy's: The Division na PSN popustu.
Od silnih informacija o grafičkim karticama, jel bolja ova ili ona, koja se više grije, jel' vuče previše struje iz matične, koja se može overclockati, jel' možda uzeti rabljenu itd. zakuhao mi je mozak.
Pazi da ne budeš morao još koju rupu izbušit na kućištu radi Divisiona :-P
Treba uzet dobar i7 i dobru grafičku bilo koju, i miran si. Framerate ovisi o puno stvari, i na jakim konfiguracijama nećeš imati 60FPSa sa max settingsima (GTA V i Division dobro znaju iskoristiti hardware) pa svejedno moraš neke stvari isključiti ako želiš 60FPSa.
No i dalje izgleda mnogo bolje.
Možda mu se dogodio auto refund (automatska aktivacija PS plusa nakon što istekne).
Auto renewal valjda, refund je povrat novca :-P
Sumnjam da će priznati ako je to bio slučaj :-)
Pazi da ne budeš morao još koju rupu izbušit na kućištu radi Divisiona :-P
Treba uzet dobar i7 i dobru grafičku bilo koju, i miran si. Framerate ovisi o puno stvari, i na jakim konfiguracijama nećeš imati 60FPSa sa max settingsima (GTA V i Division dobro znaju iskoristiti hardware) pa svejedno moraš neke stvari isključiti ako želiš 60FPSa.
No i dalje izgleda mnogo bolje.
Reži mi lijevo jaje ako nisam znao da ćeš ti prvi replayati. Kako stavljam dobre mamce za lurkere.
Nije automatic produženje, to sam isključio (no auomatic renewal) xD. Traje točno dokad sam platio godinu dana.
Ja mislim da su zajebli nešto sa ps plus igrama . Odnosno kad sam zadnji put dodao ostatak igara za lipanj, čini mi se da je pisalo da je cijena oko 150 kn, i onda je pisalo -150 kad sam napravio purchase, moguće da debili nisu oduzeli.
Evo dijela odgovora:
Reži mi lijevo jaje ako nisam znao da ćeš ti prvi replayati. Kako stavljam dobre mamce za lurkere.
Ja sam daleko od lurkera :-)
Ima tko ps4 da mu stoji vertikalno?
Zagrijava li se puno više?
Trebam pomoć oko pruduljivanja PSN-a. Sada će mi isteći, i nudi samo da mi automatski obnovi preko kreditne ili iz lisnice. Kreditnu nemam, a lisnicu punim tako da ponekad kupim bon 150kn, i unesem kod.
Dali mogu sa paypalom produljiti članstvo?
Ako kupim fizički za 399 kuna kod, dali ga aktiviram dan dva porije isteka isto ko bon od 150kuna?
Misljenja dal uzeti division?
Kakav je MP? Kakav je SP?
Misljenja dal uzeti division?
Kakav je MP? Kakav je SP?
Sranje. Dosadit ce ti za tj. dana, ako ne i prije.