PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.475.447
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

145 kuna, 29.06. 

Zadnju sam kupio Montezumu 24.06 - 37 kn. Inače odmah dođe konfirmacijski mejl i skine s računa.

PSN ID : Eraserhead_981
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Re: PlayStation 4
DeniZg kaže...

Po meni, negdje između slabog i užasnog. Pogotovo kad vidim da PS+ ima preko 20 milja pretplatnika, a da nisu mogli dati igru koja vrijedi više od 3 Eura. tj. Nije čak ni igra, nego standalone DLC star x godina.

A Deal of the week The Division za 300 kn, koji se može za 20€ na PCu nabavit.

A ni PS4 Neo mi baš ne ulijeva povjerenje sa downclockanom RX480 koja se baš nije nešto iskazala danas na testovima.

Mislim da ću još odigrati No Mans Sky na PS4 i onda ću ga ostaviti samo za ekskluzive.

/End rant

A mene ste kudili jer sam kukao oko PS Plusa  i uspređivao s PC platformom punom cheatera 

Povjerenje zahtijeva godine za izgradnju, sekunde za uništenje i vječnost za popravak
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.6.2016 21:21 (JozoBozo121).
12 godina
JozoBozo121 kaže...
DeniZg kaže...

Po meni, negdje između slabog i užasnog. Pogotovo kad vidim da PS+ ima preko 20 milja pretplatnika, a da nisu mogli dati igru koja vrijedi više od 3 Eura. tj. Nije čak ni igra, nego standalone DLC star x godina.

A Deal of the week The Division za 300 kn, koji se može za 20€ na PCu nabavit.

A ni PS4 Neo mi baš ne ulijeva povjerenje sa downclockanom RX480 koja se baš nije nešto iskazala danas na testovima.

Mislim da ću još odigrati No Mans Sky na PS4 i onda ću ga ostaviti samo za ekskluzive.

/End rant

A mene ste kudili jer sam kukao oko PS Plusa  i uspređivao s PC platformom punom cheatera 

Ti si pisao o nekakvom bananju developera  + neke Scorpio master race pi.darije.  

PSN - DeniZg80
10 godina
neaktivan

Možda je bannanje bio malo nezgodan izraz, ali je Sony rekao da će postojati kazne za one koji neće poštivati pravila. Koja kazna? Oće im poslat uplatnicu na 10 000$? Nisu bile pizdarije nego uspredba s XOne, ali ako su tebi pizdarije, neka. Više mi se ne da u takvu raspravu 

Povjerenje zahtijeva godine za izgradnju, sekunde za uništenje i vječnost za popravak
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.6.2016 21:40 (JozoBozo121).
10 godina
PlayStation 4

Scorpio ?
Bas nista nije prikazano, samo neko trkeljanje o FPS-u i rezoluciji ko da su tu "prezentaciju radili PC master race fanboyi

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Navodno dolazi Bioshock kolekcija.

EDIT: Evo i trailera. Izlazi 13/09/2016

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.6.2016 14:23 (DeniZg).
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Jel se može ikako provjeriti jeli akount hakiran?

Poništio sam karticu, just in case.

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.6.2016 22:00 (EraserHead).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
JozoBozo121 kaže...

Možda je bannanje bio malo nezgodan izraz, ali je Sony rekao da će postojati kazne za one koji neće poštivati pravila. Koja kazna? Oće im poslat uplatnicu na 10 000$? Nisu bile pizdarije nego uspredba s XOne, ali ako su tebi pizdarije, neka. Više mi se ne da u takvu raspravu 

Kazne su bile i prije. Tj. svaki patch je kostao izdavace 10 000$

12 godina
EraserHead kaže...

Ako imaš iste passworde za Gmail, LinkedIn, Playstation, Yahoo i sl. vjerojatno jest.

Obavezno promijeni password.

Također, provjeri si da ti netko nije slučajno stavio svoj account kao primary za tvoj PS4, pa može igrati tvoje igre.

Kontaktiraj Sony i reci da ti ponište transkaciju. Trebalo bi uspjeti ako tu novu igru nisi ni jednom pokrenuo.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.6.2016 22:04 (DeniZg).
15 godina
neaktivan
DeniZg kaže...
EraserHead kaže...

Ako imaš iste passworde za Gmail, LinkedIn, Playstation, Yahoo i sl. vjerojatno jest.

Također, provjeri si da ti netko nije slučajno stavio svoj account kao primary za tvoj PS4, pa može igrati tvoje igre.

Kontaktiraj Sony i reci da ti ponište transkaciju. Trebalo bi uspjeti ako tu novu igru nisi ni jednom pokrenuo.

Da, ali nema nikakve nove igre na mom accountu.

Samo vidim na netbankingu POS network 145 kn. Na mejl nije došla nikakva obavijest o kupovini (ko što obično dođe).

Kontaktiram support ujutro.

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.6.2016 22:15 (EraserHead).
17 godina
JozoBozo121 kaže..

Usporedba je poprilično glupa jer na PSN igram online bez ikakvih problema za razliku od PC gdje je online igranje prava avantura... govorim o fifi, naravno..

17 godina
EraserHead kaže...

Samo vidim na netbankingu POS network 145 kn. Na mejl nije došla nikakva obavijest o kupovini (ko što obično dođe).

POS Network? Na bankovnom izvodu bi ti trebalo pisati "Sony Ent Network" ili nešto slično. Ne vidim kakve veze POS Network ima sa PSNom.

11 godina
neaktivan
EraserHead kaže...
DeniZg kaže...
EraserHead kaže...

Nakon svake kupnje obavezno brisati karticu iz  acccounta...

PSN - brdjanin85
16 godina
madafaka85 kaže...
EraserHead kaže...
DeniZg kaže...
EraserHead kaže...

Nakon svake kupnje obavezno brisati karticu iz  acccounta...

Obavezno je staviti i znamenku i slova i velika slova u sifru, nema sanse da probije kompleksnu sifru

battletag:MasnaKrvavic#2275
17 godina
Bitanga kaže...
EraserHead kaže...

POS Network? Na bankovnom izvodu bi ti trebalo pisati "Sony Ent Network" ili nešto slično. Ne vidim kakve veze POS Network ima sa PSNom.

Evo baš sam sad provjerio, kod mene na izvodu piše točno ovo:

PLAYSTATIONNETWORK

15 godina
neaktivan
Bitanga kaže...

PLAYSTATIONNETWORK

Piše POS PLAYSTATIONNETWORK mislim, al ne mogu uć i provjerit jer sam poništio karticu.

Evo dobio sam support, vele da account nije hakiran, al ne mogu objasniti odakle tih 145kn jer ih nema u historiju kupovina.

Provjeriti će detaljno odakle je kupljeno, i onda valjda napraviti refund. 

17 godina
EraserHead kaže...

Piše POS PLAYSTATIONNETWORK mislim, al ne mogu uć i provjerit jer sam poništio karticu.

Evo dobio sam support, vele da account nije hakiran, al ne mogu objasniti odakle tih 145kn jer ih nema u historiju kupovina.

Javi kak je završilo.

17 godina
neaktivan
EraserHead kaže...
Bitanga kaže...

PLAYSTATIONNETWORK

Da nije tromjesečna PS PLUS pretplata?

17 godina
Penzo kaže...

Da nije tromjesečna PS PLUS pretplata?

Haha, to bi bio fail, da si je deaktivirao karticu radi PS+ pretplate po kojoj smo nedavno srali :-D

13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Možda mu se dogodio auto refund (automatska aktivacija PS plusa nakon što istekne).

Moj PC  
1 1 hvala 0
12 godina

Od silnih informacija o grafičkim karticama, jel bolja ova ili ona, koja se više grije, jel' vuče previše struje iz matične, koja se može overclockati, jel' možda uzeti rabljenu itd. zakuhao mi je mozak.

Prestar sam ja više za ta PC sr.nja, gdje je hardver sam sebi svrha.

Odhebao sam sve to i odlučio uzeti Tom Clancy's: The Division na PSN popustu.

PSN - DeniZg80
17 godina
DeniZg kaže...

Od silnih informacija o grafičkim karticama, jel bolja ova ili ona, koja se više grije, jel' vuče previše struje iz matične, koja se može overclockati, jel' možda uzeti rabljenu itd. zakuhao mi je mozak.

Pazi da ne budeš morao još koju rupu izbušit na kućištu radi Divisiona :-P

Treba uzet dobar i7 i dobru grafičku bilo koju, i miran si. Framerate ovisi o puno stvari, i na jakim konfiguracijama nećeš imati 60FPSa sa max settingsima (GTA V i Division dobro znaju iskoristiti hardware) pa svejedno moraš neke stvari isključiti ako želiš 60FPSa.

No i dalje izgleda mnogo bolje.

17 godina
AngryBird kaže...

Možda mu se dogodio auto refund (automatska aktivacija PS plusa nakon što istekne).

Auto renewal valjda, refund je povrat novca :-P

Sumnjam da će priznati ako je to bio slučaj :-)

12 godina
Bitanga kaže...
DeniZg kaže...

Pazi da ne budeš morao još koju rupu izbušit na kućištu radi Divisiona :-P

Treba uzet dobar i7 i dobru grafičku bilo koju, i miran si. Framerate ovisi o puno stvari, i na jakim konfiguracijama nećeš imati 60FPSa sa max settingsima (GTA V i Division dobro znaju iskoristiti hardware) pa svejedno moraš neke stvari isključiti ako želiš 60FPSa.

No i dalje izgleda mnogo bolje.

Reži mi lijevo jaje ako nisam znao da ćeš ti prvi replayati. Kako stavljam dobre mamce za lurkere. 

PSN - DeniZg80
15 godina
neaktivan
AngryBird kaže...

Nije automatic produženje, to sam isključio (no auomatic renewal) xD. Traje točno dokad sam platio godinu dana.

Ja mislim da su zajebli nešto sa ps plus igrama . Odnosno kad sam zadnji put dodao ostatak igara za lipanj, čini mi se da je pisalo da je cijena oko 150 kn, i onda je pisalo -150 kad sam napravio purchase, moguće da debili nisu oduzeli.

Evo dijela odgovora:

Zahvaljujemo Vam na Vašem nedavnom pozivu u vezi Sony Entertainment Network (SEN) računa.

Prije nego što proslijedimo Vaš slučaj našem Odjelu za naplatu, potrebna nam je kopija Vašeg bankovnog izvada na kojem je vidljiva transakcija koja nije bila autorizirana s Vaše strane.

17 godina
DeniZg kaže...

Reži mi lijevo jaje ako nisam znao da ćeš ti prvi replayati. Kako stavljam dobre mamce za lurkere. 

Ja sam daleko od lurkera :-)

10 godina
PlayStation 4

Ima tko ps4 da mu stoji vertikalno?

Zagrijava li se puno više?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Trebam pomoć oko pruduljivanja PSN-a. Sada će mi isteći, i nudi samo da mi automatski obnovi preko kreditne ili iz lisnice. Kreditnu nemam, a lisnicu punim tako da ponekad kupim bon 150kn, i unesem kod.

Dali mogu sa paypalom produljiti članstvo?

Ako kupim fizički za 399 kuna kod, dali ga aktiviram dan dva porije isteka isto ko bon od 150kuna?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4

Misljenja dal uzeti division? 

Kakav je MP? Kakav je SP? 

0 0 hvala 0
11 godina
odjavljen
omomomomoomm kaže...

Misljenja dal uzeti division? 

Kakav je MP? Kakav je SP? 

Sranje. Dosadit ce ti za tj. dana, ako ne i prije.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice