Kada planirate prestati sa pricanjem o tlou 2?Pokrenite zasebnu temu o igri pa pricajte do mile volje o njoj i iznosite jedni drugima spojlere ako vas to toliko veseli i ako vam je ta igra trenutno no.1 u zivotu
![poslano s mobilnog telefona](/forum/slike/frommobile.png)
Kada planirate prestati sa pricanjem o tlou 2?Pokrenite zasebnu temu o igri pa pricajte do mile volje o njoj i iznosite jedni drugima spojlere ako vas to toliko veseli i ako vam je ta igra trenutno no.1 u zivotu
Mogao bi napokon uzet PS Now, ioanko razmišljam duže vrijeme. Ali nisam siguran da želim igrati neku kompetitivnu multiplayer pucačinu kroz streamanje. Valjda će se moći skinuti?
Eto da nastavimo o TLoU 2
Sutra novi trailer.
Zadnjih par stranica spektakl.
Pada kiša vani, ova generacija konzola je gotova i općenito nam je dosadno.
Ali to što se prepiremo, ne znači da se ne volimo. No homo.
Daj više prestani lijepiti spoilere ovdje.
Napravi temu TLOU 2" spoiler pa tamo lijepi.
Cijelu temu ste *asrali sa spoilerom.
Uvijek se nađu seronje koje otkrivaju sadržaj filma serije ili igre.
P.S. prvo si pokrivao tekst sad ni to ne radiš odjebi.
P.S.S. dođem sa posla i hoću nešto zanimljivo pročitati o PS4 i onda čitam prepiranje o pederima i otkrivanje sadržaja nove igre Strelok odi na drugu temu bilo nam je lijepo dok se nisi javljao ovdje.
Sory frendač, editiram postove čim se dokopam PC-a.
Nisam otkrio nikakav bitan detalj radnje, ako to uopće možemo nazvati radnjom.
Ako si zaista pročitao onda mi nije jasno čemu napad, nisam ti ja upropastio iskustvo nego Neil Druckman.
Gledaj sa svijetlije strane, upravo si uštedio 500 kinti.
Investiraj na druge naslovi ili povedi curu/žensku na večeru kad karantena završi!
Projiciraš frustracije prema krivoj osobi ali te sasvim razumijem, stoga još jednom moje iskrene isprike!
Sory frendač, editiram postove čim se dokopam PC-a.
Nisam otkrio nikakav bitan detalj radnje, ako to uopće možemo nazvati radnjom.
Ako si zaista pročitao onda mi nije jasno čemu napad, nisam ti ja upropastio iskustvo nego Neil Druckman.
Gledaj sa svijetlije strane, upravo si uštedio 500 kinti.
Investiraj na druge naslovi ili povedi curu/žensku na večeru kad karantena završi!
Projiciraš frustracije prema krivoj osobi ali te sasvim razumijem, stoga još jednom moje iskrene isprike!
Nisam pročitao i neću.
Moj problem je to guranje politike u igru i zašto su mislili da bi igraci htjeli igrat kao(spoiler) trans osoba da ubijemo likove koje smo zavoljeli u prvoj igri ?
Ovaj dio u spoileru je meni ustvari najveća zbunjola od svega. Onako na prvu, ako će me igra "prisiliti" da s likom Abby ubijem Jolea, a još će ona kao lik biti jako loše napisana ne znam baš koliki će mi gušt biti igrati dalje s njom. Negdje sam pročitao da čak 60% igre kontroliraš Abby, što mi je van svake pameti u slučaju da je i približno točno, ako je jedina poanta tog lika da ju mrziš. A ne znam baš kako bi se itko tko je fan prvog dijela mogao s takvim likom povezati.
Mogao bi napokon uzet PS Now, ioanko razmišljam duže vrijeme. Ali nisam siguran da želim igrati neku kompetitivnu multiplayer pucačinu kroz streamanje. Valjda će se moći skinuti?
To je i dalje nedostupno na hrvatskom accountu?
Zadnjih par stranica spektakl.
Pada kiša vani, ova generacija konzola je gotova i općenito nam je dosadno.
Ali to što se prepiremo, ne znači da se ne volimo. No homo.
Haha, a istina. Ja sam krenuo na posao ovaj tjedan, joj sta mi je bilo lijepo doma.
Skidam si od frenda RE3 da se iskalim na zombijima, kad vec ne mogu u RL
Pa tu se već godinama ne piše ono što je tema :-)
Da malo skrenemo malo temu imam jedno pitanje. Kao potpunom početniku souls igara koju bi mi znalci preporučili kao najbolji početak u žanru? U smislu najlakše za svladati mehanike i da kao početnik mogu uživati? Bloodbourne, Deamon souls (PS3), Dark Souls ili nešto treće?
Da malo skrenemo malo temu imam jedno pitanje. Kao potpunom početniku souls igara koju bi mi znalci preporučili kao najbolji početak u žanru? U smislu najlakše za svladati mehanike i da kao početnik mogu uživati? Bloodbourne, Deamon souls (PS3), Dark Souls ili nešto treće?
Moja preporuka ti je Bloodborne, to mi je u top 5 igara svih vremena, i ta igra će te vrlo vjerojatno odmah uvući. A poslije toga Sekiro: Shadows die twice. A poslije toga se pridruži nama ostalima u iščekivanju Elden Ringa
Ja osobno nisam igrao ni jedan dark souls, odnosno probao sam prvi. Malo mi je tu sporija borba i nervira me korištenje štitova, također mi se i lik nešto nespretnije kreće, i zato baš i ne bi preporučio te igre osim ako te baš zanima taj svijet i sve što se događa.
Da imam vremena u životu odigrao bi pošteno i dark soulse, ali jednostavno ne stignem, Bloodborne i Sekiro su mi bili itekako dovoljni da mi From Software postane među najdražim devovima
Ja bih rekao da su ds1 i ds2 dosta tezi za pocetnika, sekiro mozda i daleko najtezi.
ja sam osobno skuzio da bosseve ipak doduse puno lakse, puno brze ubijam u ds igrama
nego npr. u bb. doslovno kad ih lupam samo gledam kako health bar dropa nenormalno.
s cime zapoceti ds ima drugaciju mehaniku od bb, meni je puno laksi parry u bb i sekiru nego recimo u ds.
ali vjerujem da ces se najvise zadrzati na ds3 pa mozda nije lose krenuti s njim, pa ds1 pa ds2.
bb i sekiro bi ostavio za kraj. i usput DS trilogy je u santi 160kn ako netko planira uzimat.
Napravi američki ps i uzmi 3 mjeseca ili godinu dana key jer tad ti nece traziti adresu ni americku karticu.
Hvala na savjetima👍😎
Bok, zna netko jel ovaj DS trilogy bundle u SD onaj što se dobije 3 kutije svaka igra zasebno ili 3 diska zajedno u jednoj kutiji? Ovo je stvarno deal sva 3 za 160kn pa makar mi stoji doma
Bok, zna netko jel ovaj DS trilogy bundle u SD onaj što se dobije 3 kutije svaka igra zasebno ili 3 diska zajedno u jednoj kutiji? Ovo je stvarno deal sva 3 za 160kn pa makar mi stoji doma
Čini se da su tri diska u pakiranju.
jedan veliki omot, 3 kutije, 3 igre, svi dlc-ievi + soundtrackovi.
Edit: Cansee je remastered je.
Gogy7 hmm ja sam kupio taj bundle i nisam dobio steelbook-ove mislim da bi
i redovna cijena za taj bundle bila malo skuplja da su steelbook-ovi ukljuceni.
ne znam šta je to, ali uletio sam kao budala u kredit. Maloprije napišem da neću igrat dark soulse jer ne stignem, ali ovo za 160 kn ne mogu propustiti, svakako ću isprobati
Jel zna netko jel dark souls 1 u tom trilogy izdanju remastered ili ne?