PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.786
|
čitano: 7.442.565
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
10 godina
PlayStation 4

FULL STORY LEAK (Na slici, otvarajte na vlastitu odgovornost)

Ovo baca puno drugaciju sliku nego sto mi mislimo, Abby JE vazan lik, Ali igramo s s njom samo jedan mali dio igre, tu je samo da se opravda prava igrina prica i njene akcije, to kakvog je spola je BITNO ZA PRICU, bitan je njen odnos s drugim likom (sto tocno opisuje kojeg je spola), Abby je vazna za pouku koju igra salje. S Elie igramo veliku vecinu igre.

Sad kad pogledam, prica je dobra i razjašnjena i ima clifhanger ending. 

Previše buke se diglo oko Abby koja je samo prolazni lik, netko cije cemo stajalište sagledati da se opravdaju njene akcije. Niti u jednom trenutku nece biti bitno kojeg je spola vec njena privrzenost jednom liku. Njen lik kao takav je bitan za priču.

ZNAČI Nemojmo dramiti, prica je puno dublja od Abby, Elie i njen novi odnos je u središtu price, Joel je prošlost i tako dalje....

ABBY je potrebna za ovu Priču, njen spol i izgled su bitni, nesto preko cega bi morali prijeci preko. To kakvog je izgleda i spola je tu samo da ju lakse zamrzimo, zavolimo ili razvijemo empatiju, ovisno o nasem stajalištu.

SPOILER:

Moja vizija priče: SJW LoU2

Abby je tu da se makne pažnja s Elie i njenog gay odnosa s curom. Abby je u smislu priče Ogledalo Elie. Abby i Elie su Jednake, drugacije od drugih i zele slobodu i ljubav ali su okruzene okrutnim svijetom, mrznjom i ubijanjem. I jedna i druga kreću u osvetu kad izgube nekog do kog im je stalo, neznajući da time ubijaju nekog tko je drugome vazan.... U ovom slučaju Elie, koja je isto toliko posebna i drugačija kao Abby, I tu nastaje krug nasilja i mrznje, govoreci sebi kako su drugi drugaciji dok ne naletimo na nekog sebi sličnog i vidimo da smo njemu uništili zivot. Ne Oni... Drugaciji, nego Mi... Isti. To je pouka cijele LoU2 priče i vidim zašto je tu Abby, Abby je bitna jer je Elie Drugacija i bitna. Zasto je Elie Gay? Zato što je bilo potrebno da se naglasi da je drugačija (ona je lijek).

LoU2 Prica: Nebitno koliko smo drugaciji, na kraju je to nebitno, jer nas nasilje i osveta sve cine istima. A krug nasilja i osvete nikad neće stati. Kraj

Moj PC  
1 2 hvala 1
10 godina
Re: PlayStation 4

pa bome sama priča ne zvuči toliko loše. Da nisam ništa znao prije, i da su mi servirali takvu priču bez sjw svinjarija mislim da bi bio jako zadovoljan

vidit ćemo, sačekat ću one recenzente kojima vjerujem i onda odlučiti

14 godina
Veću glupost od "bilo je potrebno da Ellie bude gay kako bi se pokazalo da je drugačija" bome nisam dulje vrijeme pročitao.

Pogotovo je to bilo neophodno gledajući kontekst prve igre :facepalm.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
7 0 hvala 3
6 godina
protjeran
PlayStation 4

i da bi nekog lika mrzili oni su morali napraviti nekakvu hibridnu nedefiniranu nakazu ? koja nit je musko, nit je zensko.
odhajpan sam maksimalno od igre. jos ak got razocara prodat cu pjeku i vise nikad necu upalit nijednu igru.

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.5.2020 13:12 (bloodborne).
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
PlayStation 4

Gogy, kolega, Abby je igriv lik kroz dosta chaptera.

Rezimirao si stvar, upravo je poruka koju igra šalje bitna. Upravo zato imamo takav rage. 

Neil je maknuo fokus sa videoigre te odjednom šalje poruku, svi smo jednaki make love not war.

Hipi pizdarije začinjene sa religijskim i SJW klišejom.

Nisi igrao prvi dio očito da vidiš kakav je kontrast.

Badava meni next gen grafika i gameplay ako sjebeš

radnju.

Tlou se igrao radi RADNJE i LIKOVA. 

Sve 5 da je ovo spin off ili Fifi i cvjetno društvo.

Totalni kontrast od prvog dijela, samo slijep čovjek

(Ili oni koji nisu igrali keca) mogu tvrditi drugačije.

To je kao da u Red Dead Redemption 2 na kraju igramo sa Micahom pa pobijemo Johna i njegovu familiju.

Po viziji Neila Druckmana Micah bi bio trans.

Njegovi razlozi su opravdani odjednom.

Dajte molim vas.

Pa taj doktor kojeg je Joel zaklao je totalno nebitan lik koji je operirao i secirao mozak desecima djece u prvom dijelu radi opsesije lijekom i cordycepsom.

Bez obzira što je Abby njegova kćerka.

Zaslužio je. 

Joel jeste sivi lik ali nije ubojica djece.

Dvica ga odjednom prikazuje u negativnom svijetlu, poubijao je na desetke gamadi, ne baš ima grižnju savjesti radi jednog doktora.

Marlene zaboravljamo?

Uvjerili bi me da je Abby njega pokćerka ali  doktor...smh

Abby kao Abby totalna abominacija od lika.

Igra je sci fi ali tako daleko otići nema šanse.

Znanstveno izvrnuto u punom smislu.

Napraviti ženskog Hulka nije pokazatelj patnje u igri.

To je bad writing uz ograničenu maštu developera koji je slušao treću osobu. Točka.

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.5.2020 13:20 (Strelok).

5 0 hvala 2
10 godina
Da, slazem se. Nemoj me krivo shvatiti, govorim u kontekstu price, to ne znaci da se slažem s pričom. Zasto je tako napravljeno neznam, postoje drugi načini, ali ocito pod pritiskom SJW zajednice se islo na ovako nešto.
Niposto ne opravdavam ovakav smjer priče, ali to je ono sto smo dobili. Zasto je Elie gay ako je vec zbog lijeka dovoljno posebna za priču? Zasto je to uopce bitno. Samo oni znaju razlog.
Stvarno neznam kako smo nakon prvog dijela dosli na ovakvu priču.
Zasto su se odlučili bas na ovakvu priču?
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.5.2020 13:28 (Gogy7).
15 godina
PlayStation 4

Dajte stavljajte spoilere ljudi. Ne žele baš svi znati cijelu priču.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
odjavljen
Stvarno zalim da je ispalo ovako. TLOU2 je trebala biti jedna od najboljih igara ove generacije Playstationa, uz God of War, Bloodborne itd. Zao mi je i ekipe koja je radila na grafici, animacijama, soundtracku i ostalim stvarima koje ce igra imati vrh. Sve to pada u vodu zbog ugrozenih writera jer na kraju se ipak TLOU igra radi price. Jos sam i nedavno kupio 4k tv te si mislio kako ce biti super igrati TLOU2 🤦‍♂️

2 0 hvala 0
16 godina
PlayStation 4

Meni je super koliko filozofiju vi možete složiti od priče igre, skoro ko ja oko FPSa. To samo potvrđuje moju izjavu kako su igre umjetnost svih umjetnosti, pa je prema tome sve dozvoljeno.

Kome se sviđa sviđa, kome ne ne. :-)

No vi ne želite da igre budu umjetnost, nego da povlađuju kupcima i da rade igre kakve kupci žele, a ne izdavači.

A onda serete što svake godine izlazi nova Fifa, COD ili Assassin's Creed i da treba nešto novo i originalno.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.5.2020 15:24 (Bitanga).
Moj PC  
6 2 hvala 1
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Što kažete da otvorimo temu za TLOU 2, da malo olakšamo ovu temu? 

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.5.2020 15:28 (GeraltTheWhite).
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Bitanga kaže...

Meni je super koliko filozofiju vi možete složiti od priče igre, skoro ko ja oko FPSa. To samo potvrđuje moju izjavu kako su igre umjetnost svih umjetnosti, pa je prema tome sve dozvoljeno.

No vi ne želite da igre budu umjetnost, nego da povlađuju kupcima i da rade igre kakve kupci žele, a ne izdavači.

A onda serete što svake godine izlazi nova Fifa, COD ili Assassin's Creed i da treba nešto novo i originalno.

A cek, sta hoces da kazes da je umjetnost i nesto novo i originalno to ako ubace lgbt propagandu u igru? Mogu reci za Death Stranding da je ono umjetnost, nesto novo i originalno ali ovdje su samo dodali tu propagandu drugo nista ne vidim posebno niti pozitivno.

15 godina
Bitanga kaže...

Upravo to mi je najsmješnije od svega. Hrpa uvrijeđene djece plače kako im je Druckmann uništio igru i sve s*ebao. A čovjek je bio iza prve igre i da nije njega igra nebi ni postojala. Najlakše je slagati se sa tvorcima igre kad se tebi osobno nešto sviđa. A onoga trenutka kad netko ispriča svoju priču koja se nekome ne sviđa, onda se to uzima tako osobno i krenu uvrede i što sve ne.

Gledam tamo po twitteru i instagramu, ljudi liku u komentarima prijete smrću, j*bu mu majku židovsku i što sve ne.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.5.2020 15:35 (antimadridista).
16 godina
arnes_king kaže...
Bitanga kaže...

A cek, sta hoces da kazes da je umjetnost i nesto novo i originalno to ako ubace lgbt propagandu u igru? Mogu reci za Death Stranding da je ono umjetnost, nesto novo i originalno ali ovdje su samo dodali tu propagandu drugo nista ne vidim posebno niti pozitivno.

Njihova igra, njihova franšiza. Ako naslikaš sliku dva muškarca kako se ljube sigurno ćeš naći kupce. Ako ne nađeš, a jebiga, možeš po izložbama pokazivati da se ljudi dive. To je umjetnost.

A ako briješ na prodaju, onda podilaziš masama. To onda i nije više neka umjetnost nego komercijala.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
17 godina
neaktivan

To je i meni ovdje nevjerojatno.

Pa da sam homofob, ne bih to od srama javno izjavljivao 

Battletag - Gobac#2782; PoE:G0bac; Cypher: Ignorance is bliss.
11 godina
odjavljen
Ne mozes samo tako okrenut vodu na svoj mlin i biti ljut i cudit se sto su ti fanovi ogorceni. Mislim mozes, ali onda nemoj se kasnije izvlacit da igra ima lose kritike od igraca zbog nekih leakova, hakera ili pitaj boga cega samo da se opravdaju. Iskoristili su popularnost TLOU fransize kako bi sirili svima nam dobro poznete poruke. Od nekog sequela ne ocukjes tako nesto. Neka fino naprave novi IP, pa neka onda rade s njim sto ih volja. Tko hoce nek izvoli, ali ne moraju ogadit fanovima igru koja je pokupila toliko nagrada i koji su ocekivila cak i bolju igru od originala.

1 0 hvala 0
11 godina
odjavljen
Chaky oprosti nam sto smo zatucani balkanci
15 godina
IvanDado kaže...
Ne mozes samo tako okrenut vodu na svoj mlin i biti ljut i cudit se sto su ti fanovi ogorceni. Mislim mozes, ali onda nemoj se kasnije izvlacit da igra ima lose kritike od igraca zbog nekih leakova, hakera ili pitaj boga cega samo da se opravdaju. Iskoristili su popularnost TLOU fransize kako bi sirili svima nam dobro poznete poruke. Od nekog sequela ne ocukjes tako nesto. Neka fino naprave novi IP, pa neka onda rade s njim sto ih volja. Tko hoce nek izvoli, ali ne moraju ogadit fanovima igru koja je pokupila toliko nagrada i koji su ocekivila cak i bolju igru od originala.

Kao kreator igre može raditi što god hoće. Ti ju nemoj kupiti i točka. Ista ta osoba je napravila prvu igru koja se nekome drugome možda nije sviđala. U prvoj igri je lik (David) pokušao silovati Ellie, curu od 13 godina. Nisam vidio neke pobune i uvrijeđene tetkice, to je bio samo jedan dio priče u videoigri. Da je danas izašla ta igra, pričalo bi se da  Neil Druckmann podržava i forsira silovatelje. Rugate se SJW likovima, a vrijeđa vas sve živo još gore nego njih. Danas u 2020. godini su svi nešto uvrijeđeni i sve shvaćaju osobno. Dajte se malo opustite. Ovo su videoigre...

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.5.2020 15:59 (antimadridista).
17 godina
neaktivan
IvanDado kaže...

Vjerojatno ne kuzim siri kontekst, jer ne zelim citati sto mi moze spojlati prvi prolazak igre.

Ali fanovi igre vec znaju da je Ellie gay. I direktno su upravljali gay likom u igri 

I nije na nikoga presla "gay zaraza" preko kontrolera 

P.S. Ne vrijeda me balkanska zatucanost. I sam sam balkanac  ,ali vjerojatno istucani. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.5.2020 16:09 (Chaky).
15 godina
Gogy7 kaže...
 Zasto je Elie gay ako je vec zbog lijeka dovoljno posebna za priču? Zasto je to uopce bitno. Samo oni znaju razlog.

Da je Ellie gay se zna još od prve igre i DLC-a. I to znaju svi fanovi igre. Ima vas tu dosta koji ste prije pisali da vam prva igra nije ništa posebno i da ju niste ni prešli. A sad vas odjednom vrijeđaju neke stvari.

11 godina
odjavljen
Necu je kupiti to je sigurno, ali imam pravo diskutirati o njoj 😁 Inace, o tome se i radi da je ovo sequel, a ne nova igra. Od nastavka ocekujes da ce ici igra u smjeru originala ili jos bolje, a ne doziviti potpuni zaokret. Tko nije volio prvu igru jednostavno moze reci nije ovo za mene i tocka. Ali da od nastvka igre napravis da fanovi originala moraju reci nije ovo za mene je nelogicno. Takodjer to da je Elie gay se saznalo u DLC-u koji se mnogima nakon main storylinea nije dopao, ne samo zbog toga sto je ona gay nego opcenito. Vec se s tim DLC-om Naughty Dog pokazao u kojem smjeru njihove igre vode. Kasnije Uncharted 4 sa svima nam dobro poznatom overpowered crnkinjom itd. Ali ajde, to dvoje mozemo prozvakati, i Elie lezbijku i crnkinju, pa i to silovanje koje si naveo. Nije problem u kontroverzama negu prekomjernom forsiranju istih.
13 godina
protjeran
antimadridista kaže...
Gogy7 kaže...
 Zasto je Elie gay ako je vec zbog lijeka dovoljno posebna za priču? Zasto je to uopce bitno. Samo oni znaju razlog.

Da je Ellie gay se zna još od prve igre i DLC-a. I to znaju svi fanovi igre. Ima vas tu dosta koji ste prije pisali da vam prva igra nije ništa posebno i da ju niste ni prešli. A sad vas odjednom vrijeđaju neke stvari.

Oj druze jesi ti navalio da branis igru i lgbt propagandu kao da si ti direktor naughty dog-a. Govoris nama da je samo igra a ti si se najvise uhvatio rasprave. Uredu je, kome smeta nece kupiti, ti kupi i uzivaj ali nemoj pokusavati nas da ubijedis da treba to da nam se svidja i da nemamo pravo pljuvati po tome.

Mogli smo stvarno promijeniti temu, vec 2-3 stranice pisemo o lgbt zajednici 

Chaky Ako oni imaju pravo biti nastrani imam i ja pravo ne podrzavati ih, ili prema tvom misljenju biti homofob  I to se vec mnogo puta ovdje spominjalo, ne smeta meni sta on radi sa sebe svog zivota i svoga tijela, ali neka drzi to za sebe. Sta bi sad trebali narkomani jos osnovati drustvo pa praviti paradu narkomana da bi ostvarili svoja prava da se bodu u javnosti? Radi sta zelis ali nemoj meni i mojoj porodici to podmetati pod nos.

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.5.2020 16:29 (arnes_king).
11 godina
odjavljen
Imas dva izbora Chaky, kuoit igru i saznat o cemu se radi, ili ustedit 60 eura i saznati o cemu se radi 😉
15 godina
IvanDado kaže...
Kasnije Uncharted 4 sa svima nam dobro poznatom overpowered crnkinjom itd.

Aha sad je problem i crnkinja u videoigrama. Dočim je netko crnac u igri, to tebi automatski znači da je neka propaganda? Najbolje da pokrenemo peticiju da likovi u videoigrama mogu biti samo čistokrvni bijeli Rvati katolici.

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.5.2020 16:30 (antimadridista).
11 godina
odjavljen
Potpuno promasen bit komentara, ali nema veze :)
10 godina
Igrao sam prvu igru, sada vec zastarjela grafika i hrpa novih igara me natjeralo da ju ne završim, nije mi sjeo gameplay, suljanje i hodanje uokolo, skrivanje. Ali svidjela mi se prica i povezanost među likovima.
Ne smeta meni ništa, mogu oni raditi s igrom što žele. Samo tvrdim da ne vidim smisao ovakve priče u nastavku.
Bio sam zagrijan za nastavak, bolja grafika i malo agresivniji gameplay i nove mehanike. Meni ni ne smeta igrati s Abby. Ne smeta mi nista. To je igra. Ali ostaje pitanje zašto je to učinjeno i kakav ce utjecaj imati na ostale igre.
Guranje Gender i Gay Agende u Filmove i Igre mi smeta.
Ghostbusters, Oceans 11, Terminator, Star Wars....
15 godina
IvanDado kaže...

Nije promašeno nista, nego vi glumite da vam ne smetaju gay osobe, crnci i sve manjine a toliko je ocito da vam smetaju. Onaj gore uspoređuje gay osobe sa narkomanima, tebi je problem što je crnkinja u Unchartedu jer je to neka "propaganda". 

Najsmješnije je što pokušavate nekoga uvjeriti da vam je stalo do igre a zapravo samo liječite neke svoje frustracije i mržnju igra vam je samo izgovor kako do toga doći.

17 godina
neaktivan
arnes_king kaže...

Chaky Ako oni imaju pravo biti nastrani imam i ja pravo ne podrzavati ih, ili prema tvom misljenju biti homofob  I to se vec mnogo puta ovdje spominjalo, ne smeta meni sta on radi sa sebe svog zivota i svoga tijela, ali neka drzi to za sebe. Sta bi sad trebali narkomani jos osnovati drustvo pa praviti paradu narkomana da bi ostvarili svoja prava da se bodu u javnosti? Radi sta zelis ali nemoj meni i mojoj porodici to podmetati pod nos.

Pa naravno, sve se svodi na to tko ce dati 60€ ili ne. Od toga ljudi zive. Sigurno ne zive od iznosenja tvog ili mog misljenja na bug.hr. Od toga zivi bug.hr  

I dalje ne razumijem zasto bi to trebalo biti zatvoreno u 4 zida. Ako zele napraviti gay igru, neka naprave. Svest ce se na to da ce dobiti mojih 60€, a ne tvojih. Ili sam fulao poantu.

IvanDado kaže...
Imas dva izbora Chaky, kuoit igru i saznat o cemu se radi, ili ustedit 60 eura i saznati o cemu se radi 😉

Da, bas to. Samo je problem sto sam misljenja da nije isto igru odigrati ili pogledati prohod na netu. Jer da tako mislim ne bih niti igrao igre, nego bi ih samo gledao. 

10 godina
PlayStation 4

Moj problem je to guranje politike u igru i zašto su mislili da bi igraci htjeli igrat kao(spoiler) trans osoba da ubijemo likove koje smo zavoljeli u prvoj igri ?   

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
Moj PC  
3 1 hvala 2
15 godina
PlayStation 4

Meni se gadi i kad se SJW bune na neke stvari u filmovima i igrama (tipa GTA kontroverze) ali mi se isto gadi kad se vi koji ste kao drugačiji od njih bunite na crnce i gayeve u videoigrama koje su plod nečije mašte. I jedni i drugi ste preosjetljivi i puni mržnje, jedni druge mrzite a zapravo ste u suštini isti. Samo čekate neku igru ili film da mozete početi internet ratove.

Moj PC  
6 4 hvala 0
13 godina
protjeran
antimadridista kaže...
IvanDado kaže...

Nije promašeno nista, nego vi glumite da vam ne smetaju gay osobe, crnci i sve manjine a toliko je ocito da vam smetaju. Onaj gore uspoređuje gay osobe sa narkomanima, tebi je problem što je crnkinja u Unchartedu jer je to neka "propaganda". 

Najsmješnije je što pokušavate nekoga uvjeriti da vam je stalo do igre a zapravo samo liječite neke svoje frustracije i mržnju igra vam je samo izgovor kako do toga doći.

A cek sta je sad to ti hoces reci da su narkomani manje vrijedni ljudi i da oni nemaju prava nikakva? Osjecas mrznju prema narkomanima pa takav komentar?  

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.5.2020 16:48 (arnes_king).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice