PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.786
|
čitano: 7.440.468
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
17 godina
neaktivan
PlayStation 4

Zasto ne bih zelio igrati kao spojler ovo je spojler, jer ne citam spojlere, pa ne znam sto pise ispod sivog?

Igrao sam do sada kao gay zemljanin, kao svemirski motherfucker, kao djevojcica, kao neki lik koji se probudi u zatvoru, kao djevojcica crnkinja, kao pomahnitali robot, kao najkul lik u svemiru s najpostojanijom bradom i naocalama koje izlaze iz obrva, cak sam jednom ubio i vraga (dobro vise puta). Hvatao sam orke i uruke po Mordoru. Cak sam pokusavao i zavesti sexy carobnicu. A neki patuljak me pobijedio u opijanju. Jednom sam bio gradonacelnik grada koji je slistila Godzilla. Sve je to nebitno. jedina bitna stvar je gdje smo bili `91 

Battletag - Gobac#2782; PoE:G0bac; Cypher: Ignorance is bliss.
Moj PC  
3 0 hvala 0
10 godina
Re: PlayStation 4
antimadridista kaže...

Meni se gadi i kad se SJW bune na neke stvari u filmovima i igrama (tipa GTA kontroverze) ali mi se isto gadi kad se vi koji ste kao drugačiji od njih bunite na crnce i gayeve u videoigrama koje su plod nečije mašte. I jedni i drugi ste preosjetljivi i puni mržnje, jedni druge mrzite a zapravo ste u suštini isti. Samo čekate neku igru ili film da mozete početi internet ratove.

Ajde nema smisla vise o tome. Kad odigramo svaki ce rec svoje kaj misli. Moj motiv nisu nikakvi ratovi nit me to ne zanima, samo velim da mi ovo smrdi.
Ne volim nit politiku nit neko prorokovanje u igrama i glazbi

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
10 godina
Chaky kaže...

Zasto ne bih zelio igrati kao spojler ovo je spojler, jer ne citam spojlere, pa ne znam sto pise ispod sivog?

Igrao sam do sada kao gay zemljanin, kao svemirski motherfucker, kao djevojcica, kao neki lik koji se probudi u zatvoru, kao djevojcica crnkinja, kao pomahnitali robot, kao najkul lik u svemiru s najpostojanijom bradom i naocalama koje izlaze iz obrva, cak sam jednom ubio i vraga (dobro vise puta). Hvatao sam orke i uruke po Mordoru. Cak sam pokusavao i zavesti sexy carobnicu. A neki patuljak me pobijedio u opijanju. Jednom sam bio gradonacelnik grada koji je slistila Godzilla. Sve je to nebitno. jedina bitna stvar je gdje smo bili `91 

Ma dobro nema veze tko si, al ima veze kaj radis, a to je u spoileru.

Ak nisi citao spoilere cemu komentiranje kad zapravo ne znas o cem pisemo ?

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
15 godina
Santana kaže...
antimadridista kaže...

Meni se gadi i kad se SJW bune na neke stvari u filmovima i igrama (tipa GTA kontroverze) ali mi se isto gadi kad se vi koji ste kao drugačiji od njih bunite na crnce i gayeve u videoigrama koje su plod nečije mašte. I jedni i drugi ste preosjetljivi i puni mržnje, jedni druge mrzite a zapravo ste u suštini isti. Samo čekate neku igru ili film da mozete početi internet ratove.

Ajde nema smisla vise o tome. Kad odigramo svaki ce rec svoje kaj misli. Moj motiv nisu nikakvi ratovi nit me to ne zanima, samo velim da mi ovo smrdi.
Ne volim nit politiku nit neko prorokovanje u igrama i glazbi

Nije bio komentar za tebe nego one iznad. Ne kažem da se svakome treba svidjeti igra. I sigurno neću voditi neke propagande kao pojedinci. Tko neće igrati neka ne igra, ali ovo njihovo uvjeravanje da će igra biti nešto najgore što je ikad izašlo i tjeranje ljudi da ju ne kupuju je presmiješno. Netko tko je odrasla osoba se ne bavi takvim stvarima.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.5.2020 16:55 (antimadridista).
12 godina
antimadridista kaže...

Kako se nitko nije žalio na GTA San Andreas, GTA Ballad of Gay Tony, GTA V.

Ni na većinu Bioware igara, gdje možeš imati gay lika i gay veze?

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.5.2020 17:00 (DeniZg).
10 godina
Blago tebi onda, ti ljecis frustracije i na onima kojima nesto smeta i kojima nesto ne smeta. Nikome nije smetalo igrati Gta Baladu o Gey Toniju, nikome nebi smetalo da izade Gey Simulator ili bilo koja SWJ igra. Ljudima smeta kad u poznat IP ides gurati neku priču koja nema veze s tim. I kad ta prica postane centar igre.

Novi God Of War ... Atreus postaje gay, Kratos se osjeća kao žena i govori ljudima da ga zovu Ma'am, Kratosa lovi Necak od Baldura kojeg nikad u životu nije sreo. I tebi nije jasno zašto se ljudi bune???
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.5.2020 17:01 (Gogy7).
15 godina
DeniZg kaže...
antimadridista kaže...

Kako se nitko nije žalio na GTA San Andreas, GTA Ballad of Gay Tony, GTA V?

Nitko? Što se ne sjećaš koliko je kontroverzi bilo sa GTA 5 i pojedinim misijama? Najviše ona misija kad zavežeš lika za stolicu vadiš mu zube kliještima i muciš ga na razne načine. To je jedna od najvećih kontroverzi u videoigrama uopće, što je presmiješno. SJW su htjeli tu igru maknuti sa tržišta zbog "seksizma". Bilo je puno kontroverzi.

A ovo drugo što si nabrojao su sve starije igre i tada nije bilo toliko uvrijeđenih tetkica sa obe strane i Internet nije bio toliko velik. Zamisli da danas Rockstar izbaci igru u kojoj je glavni lik gay i "gay" je u imenu igre. Misliš da se današnje plačipičkice nebi na to pobunile? I pričali kako ne žele takve likove u igrama. Danas je sve svakome problem.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.5.2020 17:03 (antimadridista).
14 godina
PlayStation 4

Ivan je napisao kako stoje stvari.

Ovo glupiranje za umjetnost je teži PR bullshit koji zvuči isforsirano. Umjetnost je Journey, Death Stranding, filmovi kao Lighthouse.

Agenda koju Neil gura je to, agenda.

Zna se od početka svijeta jebemu miša.

Homoseksualne osobe nisu problem u igri nego

religijski party začinjen sa holivudskim "Weinstein" pizdarijama.

Ili da budem politički korektan, 

gospodin Neil Druckman je možebitno PRIPADNIK

određene INTERESNE SKUPINE ljudi koji dijele zajednički svjetonazor kako bi svijet trebao izgledati pa okreću kolo u njihovu korist.

Prije 2 mjeseca jedna od takvih skupina je javno exponirana u HR, bez problema. Dobili su i medijski prostor.

Zanimljivije od svega je činjenica da pojedinci dalje negiraju njihovo postojanje, slijepo se vodeći kako je svijet predivno mjesto puno demokracije. Tip demokracije kad 3 vuka i ovca glasaju što bude za večeru.

2 0 hvala 1
10 godina
Mislim da je ovdje na temi civilizirana rasprava, za razliku od twittera i instagrama, nemojte miješati ljude otamo sa ekipom ovdje na forumu. Nitko ovdje ne poziva na linč i nasilje. Ovi ljudi što šalju Druckmanu poruke da će ga ubiti su dno dna
Ja sam prednaručio igru kad sam znao da je Ellie gay, tako da mi nemojte spočitavati homofobiju.

I dalje nitko nije kvalitetno odgovorio zašto anita sudjeluje u priči igre. Malo sam ju guglao, ispada da je ona najobičnija propalica, nju niti ne zanimaju ničija prava, njoj je samo da uzme lovu na frci. Napala je hitmana što se ubiju dvije žene u igri, a to što se pobije 200 muškaraca to nije nikakav problem. Fuj

Ja sam samo oprezan, ne kažem da neću kupiti igru, možda hoću i to po punoj cijeni, ali s obzirom na distupne informacije, malo ću ipak sačekati. Što nije u redu s takvim načinom razmišljanja?
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Gogy7 kaže...
Novi God Of War ... Atreus postaje gay, Kratos se osjeća kao žena i govori ljudima da ga zovu Ma'am, Kratosa lovi Necak od Baldura kojeg nikad u životu nije sreo. I tebi nije jasno zašto se ljudi bune???

Majke mi, ja to ne bih igrao.

@Cansee
"Ja sam samo oprezan, ne kažem da neću kupiti igru, možda hoću i to po punoj cijeni, ali s obzirom na distupne informacije, malo ću ipak sačekati. Što nije u redu s takvim načinom razmišljanja?"
Potpuno normalno razmisljanje.
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.5.2020 17:08 (Chaky).
11 godina
odjavljen
Nije uopce bila pounta u crnkinji frende, nego da je Naughty Dog se okrenuo odredjenoj vrsti ljudi od kojih dobiva savjete za igre. Pocelo je prvo sa tim TLOU DLC-om, kasnije i sa tim likom u U4 od kojeg Nathen svaki put pobere batine dok u sve tri igre, pa i u cetvorci pobije vojse i vojske neprijatelja. Eto sad (spoiler) i Joela slicna sudbina ceka. Naughty Dog je otjerao mnoge kvalitetne ljude iz tima, te dofurao ove. Tko zna hocu li se veseliti i jednoj njihovoj novoj igri.
15 godina
Cansee kaže...
Ja sam prednaručio igru kad sam znao da je Ellie gay, tako da mi nemojte spočitavati homofobiju.

Nitko nije rekao da si automatski homofob ako ti se ne sviđa igra. Ali je veliki dio homofoba samo uskočio na vlak mržnje ove igre. Dosta tih ljudi uopće nije ni znalo da prva igra postoji, nije ih ni najmanje briga za igru. Vidis sve na drustvenim mrežama. To je činjenica. 

U redu je kad netko argumentima raspravlja zašto mu se igra ne sviđa. Ali nije u redu kad mi netko napiše "aha, ova žena u Unchartedu je crnkinja. To je propaganda". Nije li to dno dna?

11 godina
odjavljen
Chaky, u igri koja je heavy na storyu, a u startu totalno odbija,ne bih bas rekao da je za vecinu isplativo da daju tih 60 eura samo kako bih si na kraju dokazali sto vec znaju.
10 godina
Mala digresija s teme

Rainbow Six Siege, The Evil Within 2, and Get Even su nove PS Now Igre za Svibanj

https://blog.us.playstation.com/2020/05/05/tom-clancys-rainbow-six-siege-the-evil-within-2-get-even-join-ps-now-in-may/
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
PlayStation 4

Ja nikad nisam kužio te "fanove". Niti u sportu, niti u drugim sferama života. Nepojmljiv mi je taj koncept štovanja nečijeg lika ili djela.

Ok, i meni se puno toga ne sviđa al nikad ne bih išao po netu i rageao što su to napravili od omiljene mi igre i "KAKO SU MOGLI?!?!".

Ajd tu na forumu smo domaći pa se potužimo jedni drugima, ne mislim tu konkretno na vas nego na "fanove".

Pa šta je vama ljudi? Zar su vam životi stvarno toliko dosadni? :-) 

Ima hrpa drugih igara. Veselite se, ostat će vam 500kn u džepu barem par dana do neke nove prilike za spičkat tu lovu. :-D

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.5.2020 17:16 (Bitanga).
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
IvanDado kaže...
Nije uopce bila pounta u crnkinji frende, nego da je Naughty Dog se okrenuo odredjenoj vrsti ljudi od kojih dobiva savjete za igre. Pocelo je prvo sa tim TLOU DLC-om, kasnije i sa tim likom u U4 od kojeg Nathen svaki put pobere batine dok u sve tri igre, pa i u cetvorci pobije vojse i vojske neprijatelja. Eto sad (spoiler) i Joela slicna sudbina ceka. Naughty Dog je otjerao mnoge kvalitetne ljude iz tima, te dofurao ove. Tko zna hocu li se veseliti i jednoj njihovoj novoj igri.

I tebi je normalno da Nathan Drake sam pobije vojsku ljudi? To je kao najnormalnije i najrealnije? A kad njega netko prebije odmah je propaganda? Koji vam je k...

To su videoigre, nikad nisu realne i nikad nemaju poveznica sa realnošću. To je samo plod nečije mašte.

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.5.2020 17:18 (antimadridista).
16 godina
antimadridista kaže...
IvanDado kaže...

I tebi je normalno da Nathan Drake sam pobije vojsku ljudi? To je kao najnormalnije i najrealnije? A kad njega netko prebije odmah je propaganda? Koji vam je k...

Apsolutno, a pazi još bolje, u većini igara si kao Amer i ubijaš ruse, muslimane, kineze, nijemce i šta sve ne.

Tu kao nema nikakve propagande i nitko se ne buni.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.5.2020 17:19 (Bitanga).
15 godina
Bitanga kaže...
antimadridista kaže...
IvanDado kaže...

Apsolutno, a pazi još bolje, u većini igara si kao Amer i ubijaš ruse, muslimane, kineze, nijemce i šta sve ne.

Tu kao nema nikakve propagande i nitko se ne buni.

Vidio bi kako bi se bunili da je Nathan Drake gay ili crnac i da onako rješava vojske ljudi. Ovako kad je bijelac i straight može biti što hoće i pretući  tisuće sam samcat bez da se itko pobuni na "propagande" 

11 godina
odjavljen
Ne znam samo sto je falilo Chloei. Zena sposobna, a ne nalikuje Arnoldu kao Abby :) Zene se mogu prikazati snaznim i sposobnim na razlicite razumnije nacine.

Uh zaboravio da Abby nije djevojka 🤦‍♂️🤭
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.5.2020 17:27 (IvanDado).
12 godina
CJ u GTA San Andreas je pobio više nego Nathan Drake. A i Franklin u GTA V.

Ali bitno da Antimadridista fura svoju priču kako ljudi ne vole crnce i gayeve u igrama.
PSN - DeniZg80
16 godina
DeniZg kaže...

Ali bitno da Antimadridista fura svoju priču kako ljudi ne vole crnce i gayeve u igrama.

U GTA si bad guy. Bad guyevi ubijaju sve po redu.

15 godina
DeniZg kaže...

Pa daj mi objasni onda onaj komentar od osbe iznad koji sam citirao. Daj objasnite mi logiku jer je ne razumijem. Znači Nathan Drake, jedan obični čovjek pobije vojske ljudi i kaže covjek super, sve 5. Ali onaj trenutak kad njega netko prebije, to je propaganda jer je eto ta osoba crnac, gay, zena ili što već? Daj mi objasnite tu logiku molim vas.

Znači jedna osoba pretuče i pobije tisuće = super

Jedna osoba pretuče jednog čovjeka = propaganda

Objasnite mi kako je normalno da dvije strane optužuju jedan te isti studio za dvije potpuno suprotne stvari. Jedni optužuju Naughty Dog za seksizam jer Nathan tuče cure u igri. A drugi optužuju Naughty Dog za propagande o prejakim ženama, crncima i gayevima. Kako vama to sve skupa ne smrdi? Kako vam nije jasno da jedini koji propagiraju su upravo te uvrijedene skupine ljudi sa obje strane kojima je igra samo alat za propagiranje svojih glupih uvjerenja?

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.5.2020 17:47 (antimadridista).
17 godina
neaktivan
Bitanga kaže...
DeniZg kaže...

U GTA si bad guy. Bad guyevi ubijaju sve po redu.

Kvragu, zakleo bih se da je jedan i crnac  

12 godina
Ja sam komentirao tvoje tvrdnje da gameri ne vole crnce i gay ljude u igrama, što nije istina i dao sam ti dokaze.
Sad si ubacio i žene u kontekst, to nema smisla ni komentirati.
PSN - DeniZg80
14 godina
neaktivan
PlayStation 4

Što sam ja ovo sad sve pročitao.  

Očekujem barem dva diplomska rada na temu TLOU2 i jednu obranu doktorata.

7 0 hvala 0
11 godina
Da nije antimadrid radio na prici Tlou2?
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.5.2020 17:51 (Spacecraft).
Moj PC  
3 0 hvala 0
11 godina
odjavljen
Pa nije da COD nije dobio kritike od odredjene vrste ljudi sto se vjecito prikazuje Amere kao the only good guys. Ako se dobro sjecam cak je i ovaj proslogodisnji imao neke slicne price, te su neki djelove igri izbaceni kako bih se danasnjim takozvani gaming novinarima ugodilo. Ima svega, samo jedno je ako nesto ima smisla, a drugo je guranje u poznate fransize koje su poznate po drugim kvalitetama :)
15 godina
DeniZg kaže...
Ja sam komentirao tvoje tvrdnje da gameri ne vole crnce i gay ljude u igrama, što nije istina i dao sam ti dokaze.
Sad si ubacio i žene u kontekst, to nema smisla ni komentirati.

Generaliziraš. Ja to nikad nisam rekao. Rekao sam da postoje pojedinci koji su takvi. Ako ti ova tema nije dokaz onda ne znam kako bi ti drugačije objasnio. Navodiš GTA, ali tu su igre u potpunosti o gang grupama i tom svijetu u Americi. Ali dočim se stavi crnac u neko drugo podneblje i igru kao Uncharted, odmah je nekima to problem i "propaganda". Zbog čega?

I zbog čega je onoj drugoj suprotnoj strani automatski neka igra ili film rasistički ako prebijes crnca? Ja nisam na ničijoj strani. Samo ne mogu vjerovati da ne shvaćate da postoje ljudi koje za te igre uopće nije briga nego napadaju zbog svojih uvjerenja.

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.5.2020 17:54 (antimadridista).
6 godina
protjeran
PlayStation 4

Zadnjih par stranica spektakl. 

Moj PC  
4 0 hvala 0
11 godina
Da bas i ja gledam. Lik pita kakav novi info tlou2 i ja odgovorim sjw smece. Moram priznat da me diga na foru.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice