PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.786
|
čitano: 7.422.474
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
13 godina
Re: PlayStation 4
movie kaže...
SimeKZ kaže...

Problem je u tome kaj vecina ekipe ne dotakne Season. Igra se FUT koji je ocajan i drugi svijet. Prema FUTu svi komentiraju igru i to je najveci problem. Tamo je svaki igrac 5x napucaniji nego u seasonu i teska je arkada. 

FIFA 18 je teza od 17. Obrana se fakat mora znat igrat inace ti je svaka igra teska patnja. 

Za ovu lovu od 270kn se isplati uzet svakako. Season i 1v1 sa ekipom nema bolje od toga. FUT ostavi po strani jer je to kao igra u igri, veze nema sa '' normalnim '' nacinom igranja. 

Problem je što i sam znaš da 99% ljudi igra isključivo fut a sve ostale modove onako usput. Naravno da onda svi igru ocijenjuju kroz fut. Po meni nije problem u napucanim igračima već u ea balansu po kojem svi moramo pobjeđivati i gubiti ne onda kada to zaslužujemo već onda kada to ea hoće. Uz standardne propuste igre sve to zajedno tvori najunosniji bučkuriš u povijesti igranja, stoga je iluzorno očekivati neke konkretne promjene i pošteniju igru.

Moj frend kupuje FIFAu samo radi Seasona jer za FUT nema vremena. Gledati igru kroz FUT nema smisla. 

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649
17 godina
Bitanga kaže...

Al zanimljivo, pročitao sam kompletno suprotan review di lik tvrdi da je najbolja fifa do sad :-)

Toliko je dobra da se pojavio pokret fix fifa koji obuhvaća profi i obične igrače koji samo žele normalnu igru.

https://www.change.org/p/ea-games-fixfifa?recruiter=836237293&utm_source=share_petition&utm_medium=copylink&utm_campaign=share_petition

https://www.reddit.com/r/FIFA/comments/7e4j20/fixfifa/

16 godina
movie kaže...
SimeKZ kaže...

Problem je u tome kaj vecina ekipe ne dotakne Season. Igra se FUT koji je ocajan i drugi svijet. Prema FUTu svi komentiraju igru i to je najveci problem. Tamo je svaki igrac 5x napucaniji nego u seasonu i teska je arkada. 

FIFA 18 je teza od 17. Obrana se fakat mora znat igrat inace ti je svaka igra teska patnja. 

Za ovu lovu od 270kn se isplati uzet svakako. Season i 1v1 sa ekipom nema bolje od toga. FUT ostavi po strani jer je to kao igra u igri, veze nema sa '' normalnim '' nacinom igranja. 

Problem je što i sam znaš da 99% ljudi igra isključivo fut a sve ostale modove onako usput. Naravno da onda svi igru ocijenjuju kroz fut. Po meni nije problem u napucanim igračima već u ea balansu po kojem svi moramo pobjeđivati i gubiti ne onda kada to zaslužujemo već onda kada to ea hoće. Uz standardne propuste igre sve to zajedno tvori najunosniji bučkuriš u povijesti igranja, stoga je iluzorno očekivati neke konkretne promjene i pošteniju igru.

Meni bi i Journey bio dovoljan. Ne vidim neku dublju poantu nogometa od toga. :-)

Neka nabrijana Uncharted FIFA Story Mode :-)

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
13 godina
movie kaže...
SimeKZ kaže...

To nije istina. Ja FUT ni upalio nisam. Samo online sezone 1vs1 ili 2vs2 kad imam s kim. Fifa nije najbolja ali ni najgora, dosta je teza od svih do sad fifa, da ima svojih boljki, ima, ali ne u toj mjeri da se proglasi najgorom fifom ikada.

PSN Tokioplastic292
7 godina
neaktivan
PlayStation 4

Evo nakon 65 sati imam prvi platinum, AC origins. Sad cekam da vidim oce biti hzd na ovih 12 deals, ako ne bude svejedno ga uzimam.

i moze koja preporuka za neku online igru. Razmisljam uzet overwatch ali me malo strah kontrola, nisam jos nikad igrao fps na konzoli.

2 0 hvala 0
16 godina
bitmap kaže...

Evo nakon 65 sati imam prvi platinum, AC origins. Sad cekam da vidim oce biti hzd na ovih 12 deals, ako ne bude svejedno ga uzimam.

i moze koja preporuka za neku online igru. Razmisljam uzet overwatch ali me malo strah kontrola, nisam jos nikad igrao fps na konzoli.

Nemoj, Overwatch je ultrabrza igra.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
13 godina
protjeran
bitmap kaže...

Na kojoj vi tezini igrate pa je tako brzi platinirate? To mi je nekako prekratko, obzirom da sam omo 80 sati imao na HZD (very hard) bez Frozen Wilds i opet nisam 100% nego nesto iznad 90%, trofeje mi ne igraju ulogu tako da igram samo dok mi je igrivo i zanimljivo. 

Za AC Origins sam citao da je mapa mnogo veca nego HZD, ali ako je na hard zavrsim za cca 50ak sati onda je manje nego sto sam ocekivao za pola.

16 godina
Ubacih rabljenu Fifu17 kupljenu na game.co.uk jučer u konzolu i iz konzole se čulo jako rondanje. Brže bolje izvadio sam ju van da što ne zeznem. Jel to disk u banani?
Kod ostalih igara nenam taj prolem.

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Jel se jos nekom desava da mu se blesira gamepad?
Primjetio sam na bf1 posto samo to igram..konekcija i ping su ok tako da mislim da nije do neta i samo u jednom trenu ko da na par sekundi gubim kontrolu ali samo u vidu kretanja. Ocu se okrenut lijevo, nikaj se ne dogada nego recimo nakon sekundu dvije se skroz naglo sam okrene i slicno...napunio sam gamepad i nema niceg do plejke da ometa konekciju..

0 0 hvala 0
14 godina
MasterG kaže...
MasterOfDisaster kaže...

po ovome se više isplati uzeti na mall.hr fizičku kopiju za 30kn više.

kaj to neka akcija bila na mall.hr?? vidim da je fifa 18 kod njih 546 kn

15 godina
Spike1983 kaže...
MasterG kaže...
MasterOfDisaster kaže...

po ovome se više isplati uzeti na mall.hr fizičku kopiju za 30kn više.

kaj to neka akcija bila na mall.hr?? vidim da je fifa 18 kod njih 546 kn

Da bila je jučer, zakasnio si. 

Lijepo sam jučer dao linkove 

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.12.2017 9:58 (MasterOfDisaster).
14 godina
PlayStation 4

ma sve 5, nisam ni mislio kupovat, cisto onak informativno 

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
greathander kaže...

https://www.shopto.net/video-games/sonydigital/DLS55907-playstation-plus-12-month-membership

hocu li moci iskoristiti ovu pretplatu s eng. stranice na hr accountu, tj da li je svejedno gdje kupim pretplatu s obzirom da je na shopto-u puno jeftinija nego kod nas u hr.

itko?

15 godina
greathander kaže...
greathander kaže...

https://www.shopto.net/video-games/sonydigital/DLS55907-playstation-plus-12-month-membership

hocu li moci iskoristiti ovu pretplatu s eng. stranice na hr accountu, tj da li je svejedno gdje kupim pretplatu s obzirom da je na shopto-u puno jeftinija nego kod nas u hr.

itko?

Pa link daje error 404?

Na šta da ti damo informaciju.

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.12.2017 17:43 (MasterOfDisaster).
12 godina

Moras napraviti eng account i iskoristit je na njemu. I onda ces moci sa svih primarnih accounta na svom ps4 igrati online.

12 godina

Hvala !!! :D

13 godina
PlayStation 4

Jel moguce na US acc aktivirati "domaci" paypal? Da mogu iskoristiti 14 days psn plus zbog nekih snizenja :)

PSN Tokioplastic292
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Kad ti bude ta akcija aktiviraj 2 dana fre + i uzmi si igre koje želiš. Barem ja mislim da ne prima naše kartice. Za tih 2 dana free ps + settings - aplication save data - save data im cloud... Tako nekako. Kažu ljudi da su to znali koristiti više puta. Ja sam jednom pa ću probati još koji put.
13 godina
mariclius kaže...
Kad ti bude ta akcija aktiviraj 2 dana fre + i uzmi si igre koje želiš. Barem ja mislim da ne prima naše kartice. Za tih 2 dana free ps + settings - aplication save data - save data im cloud... Tako nekako. Kažu ljudi da su to znali koristiti više puta. Ja sam jednom pa ću probati još koji put.

Odlicno, hvala. Fali mi 1 dollar za senuas sacrifice :/ ebi se sony

PSN Tokioplastic292
17 godina
LordSnow kaže...

To nije istina. Ja FUT ni upalio nisam. Samo online sezone 1vs1 ili 2vs2 kad imam s kim. Fifa nije najbolja ali ni najgora, dosta je teza od svih do sad fifa, da ima svojih boljki, ima, ali ne u toj mjeri da se proglasi najgorom fifom ikada.

Pa ti spadaš u onih 1% i to je ok. Možda sam pretjerao ali evo, 95% kupaca igre igra fut. Nisam shvatio po čemu je ova fifa teža od ostalih? Ista kita samo drugo pakovanje. U offline modu ako jednom realu na ultimate kao prosječan igrač zabijem osam komada, što je tu teško? U online modu, bolji igrač je bolji igrač i tu mi težina igre nekako ne igra nikakvu ulogu. Nije teška igra već protiovnik s druge strane. Mehanika igre je svake godine ista samo što malo promijene gameplay pa ti treba desetak dana da se privikneš i to je to. Naravno da nije najgora fifa ikad jer one fife s početka ovog stoljeća ostaju zabilježene kao najgore. No ova fifa je zasigurno najgora u zadnjih 5/6 godina.

13 godina
Ako se ne varam ovo nije bilo prije neki dan.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
PlayStation 4

Presmiješno. PS4 Pro mi se hoće razletiti dok se učitava SW Battlefront II i dok se pokreće bitka.

Poslije unutar igre ne čuje se skoro ništa. Klasično razletavanje ventilatora dok je FPS na 1000. Nevjerojatno mi je da to nisu sredili još na razini OSa.

BTW, opet sam se zajebao. Kupio SW BF2 na playki, i drugi dan na PCu jer sam podivljao :-( ovo je stvarno zadnji put da sam kupio FPS na konzoli.

Računao sam da će bar svemirske bitke biti ok s kontrolerom, al ni to nije istina. Jedva 1000 bodova skupim na konzoli, a na PCu po 7-8k bez beda (igram tek 2 dana nešto sitno).

Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina
PlayStation 4

I ne znam kako je vama, al dosta sam razočaran HDRom. Ne znam jel stvar implementacije, pa neke igre to bolje naprave, a neke ne, ali u zadnje vrijeme ga većinom ugasim na PCu i playki di mogu.

Boje su mi nekako ispranije. Ok, svjetla izgledaju puno bolje i svjetlosni efekti, ali boje su mi generalno ispranije. I nije radi brightnessa jer bez HDRa na max brightnessu izgleda puno bolje.

Recimo u Forzi 7, BF1, SW BF2 mi izgledaju puno lošije s HDRom nego bez. F1 2017 je donekle ok.

I primjetio sam da mi na PCu HDR oduzme bar jedno 5-6 FPSa ovisno o postavkama naravno.

Nekako mi je bolje imati ljepše boje u igrama nego isprane.

SW BF2 na playki uopće ne dozvoljava gašenje HDRa, bar nisam našao u opcijama. Na PCu normalno ugasiš i upališ kad poželiš.

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
mariclius kaže...

Da to je novi Holiday Sale | Week 2

Ali nije mi nešto.

https://store.playstation.com/en-us/grid/STORE-MSF77008-HOLISALE17GG/1

14 godina
Bitanga kaže...

Presmiješno. PS4 Pro mi se hoće razletiti dok se učitava SW Battlefront II i dok se pokreće bitka.

Poslije unutar igre ne čuje se skoro ništa. Klasično razletavanje ventilatora dok je FPS na 1000. Nevjerojatno mi je da to nisu sredili još na razini OSa.

BTW, opet sam se zajebao. Kupio SW BF2 na playki, i drugi dan na PCu jer sam podivljao :-( ovo je stvarno zadnji put da sam kupio FPS na konzoli.

Računao sam da će bar svemirske bitke biti ok s kontrolerom, al ni to nije istina. Jedva 1000 bodova skupim na konzoli, a na PCu po 7-8k bez beda (igram tek 2 dana nešto sitno).

E moj Bitanga na kraju nam nisi rekao jel igra dobra ili ne po tvojim kriterijima.

Sin me je na početku gnjavio da je moramo kupiti čim izađe, a sad više nije tako zagrijan.

Oće rađe novu grafičku za svoj PC.

15 godina
hummer0 kaže...
mariclius kaže...

Ali nije mi nešto.

Dali ce to doci i na nas store?

9 godina
neaktivan
Imate nekakav sale u instara na konzole,igre,pribor i ostalo...

https://www.instar-informatika.hr/ps4-igre/playstation-4/

1 0 hvala 0
14 godina
ERROR1911 kaže...
hummer0 kaže...
mariclius kaže...

Ali nije mi nešto.

Dali ce to doci i na nas store?

Mislim da neće.

11 godina
neaktivan
Bitanga kaže...

I ne znam kako je vama, al dosta sam razočaran HDRom. Ne znam jel stvar implementacije, pa neke igre to bolje naprave, a neke ne, ali u zadnje vrijeme ga većinom ugasim na PCu i playki di mogu.

Boje su mi nekako ispranije. Ok, svjetla izgledaju puno bolje i svjetlosni efekti, ali boje su mi generalno ispranije. I nije radi brightnessa jer bez HDRa na max brightnessu izgleda puno bolje.

Recimo u Forzi 7, BF1, SW BF2 mi izgledaju puno lošije s HDRom nego bez. F1 2017 je donekle ok.

I primjetio sam da mi na PCu HDR oduzme bar jedno 5-6 FPSa ovisno o postavkama naravno.

Nekako mi je bolje imati ljepše boje u igrama nego isprane.

SW BF2 na playki uopće ne dozvoljava gašenje HDRa, bar nisam našao u opcijama. Na PCu normalno ugasiš i upališ kad poželiš.

Vec sam mislio da je problem u meni. Slazem se sa tobom u HDZ hdr je vrhunski napravljen, cak mi pase i u AC:O, makar je malo isprano, ali Destiny 2 ne mogu gledat koliko je naglasena bijela, treba mi par sekundi da mi se oci naviknu. SW BF2 takoder ventilator hoce poludit kad se ucitava igra, ko u MGS V kad si u helicu. Bar ti u AC:O daju opciju da si hdr podesis(boja, brightness), a u D2 samo brightness koji i kad smanjim mi je previse bljestavo. 

PSN - brdjanin85
17 godina
PlayStation 4

Također mi se u SW: BF2 na menijima ventovi popale radi ogromnog FPSa... nevjerojatno je da taj issue koji se događa u mnogim igrama već godinama do dan danas nisu sredili tj zalokali framerate. Čim krene igra, sve je u najboljem redu i skoro pa nečujno. 

Glede HDRa, i sam ga gasim u svim igrama osim u HZD, jednostavno mi to ne paše, gotovo sve mi izgleda bolje bez.

Steam: tanelorn666, PSN: tane666, XBLA: tanelornius, Origin: tanelorn666
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.12.2017 8:48 (Tanelorn).

2 0 hvala 2
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice