Problem je u tome kaj vecina ekipe ne dotakne Season. Igra se FUT koji je ocajan i drugi svijet. Prema FUTu svi komentiraju igru i to je najveci problem. Tamo je svaki igrac 5x napucaniji nego u seasonu i teska je arkada.
FIFA 18 je teza od 17. Obrana se fakat mora znat igrat inace ti je svaka igra teska patnja.
Za ovu lovu od 270kn se isplati uzet svakako. Season i 1v1 sa ekipom nema bolje od toga. FUT ostavi po strani jer je to kao igra u igri, veze nema sa '' normalnim '' nacinom igranja.
Problem je što i sam znaš da 99% ljudi igra isključivo fut a sve ostale modove onako usput. Naravno da onda svi igru ocijenjuju kroz fut. Po meni nije problem u napucanim igračima već u ea balansu po kojem svi moramo pobjeđivati i gubiti ne onda kada to zaslužujemo već onda kada to ea hoće. Uz standardne propuste igre sve to zajedno tvori najunosniji bučkuriš u povijesti igranja, stoga je iluzorno očekivati neke konkretne promjene i pošteniju igru.
Moj frend kupuje FIFAu samo radi Seasona jer za FUT nema vremena. Gledati igru kroz FUT nema smisla.