Playstation 3 Mrtav?

poruka: 167
|
čitano: 34.983
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Playstation 3 Mrtav?
ROADRUNNER kaže...

Osobno nisam baš neki fan konzola, no kupio sam ps3  prvenstveno zbog blu-ray podrške i užitka koji pruža film na blu-rayu...

Nisam probao druge konzole ali budući da ps3 dolazi za ugrađenim blu-ray playerom on mi je jedini izbor.

E, zbog bluray podrške se ne kupuje PS3. Ja mislim da je bluray nepotreban jer PS3 ima hard disk. I nije zaživio u Hrvatskoj, a kad pogledamo situaciju, izgleda da i neće.

EDIT
Mislio sam urediti onaj prijašnji post, ali sam slučajno ovaku stavio.

2x EDIT
l)oolvl kaže...

mislim da trebaš prvo vidjeti fantastično napravljeno sučelje X360 pa ga onda pokušati usporediti sa onim u PS3 iako je to zapravo neusporedivo.

Što se tiče gamepada, radi se o najgorem gamepadu i to zbog ovih razloga:

- maknuli su vibraciju a stavili tzv. "six-axis" koji je zapravo totalna glupost i nitko ga ne koristi (vjerojatno su mislili nešto dobro kopirati od Wii samo što naravno nisu uspjeli)

- vidjeli su od x360 da ima osjetljive L2 i R2 tipke gore pa su i oni stavili istu stvar samo što je kod njih to daleko neosjetljivije i nepraktičnije

- sav je neki nezgodan za držati u rukama zbog nešto smanjenih dimenzija i manje mase. Imam osjećaj da bi se mogo razbit svakog trena, što nikako ne ide u korist živčanijim igračima (nisam jedan od njih al tako mi se čini)

- PS znak na sredini ga totalno nagrđuje i izgleda kao neka kineska jeftinjara...

Imam PS2 i mišljenja sam da je   kontroler za njega bio savršenstvo. Mogli su mu samo dodati bežičnost i mislim da bi to bilo daleko bolje rješenje nego ovo što su napravili.

1. U ovoj generaciji si mislio, jel tako?
2. Slažem se.
3. Nisam isprobao X360 kontroler

4. Hmm, ne slažem se. Isprobao kontroler na rukama i jest da je tu osjećaj da bi se mogo razbit svakog trena, ali nije nezgrapan.

5. Moraju imati negdi znak.Osmijeh

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.5.2009 14:40 (netko_namo).
17 godina
neaktivan
netko_namo kaže...
 E, zbog bluray podrške se ne kupuje PS3. Ja mislim da je bluray nepotreban jer PS3 ima hard disk. I nije zaživio u Hrvatskoj, a kad pogledamo situaciju, izgleda da i neće.

Ja sam želio zapravo blu-ray player. No tada kad sam ga kupovao (prije nekih cca. 1 god ), uglavnom su blu ray playeri bli dosta skupi, bilo je i jeftinijih ali uglavnom su podržavali bd profil 1.0 ili eventualno 1.1, tako da mi je tada ps3 zapravo bilo najbolje rješenje. Sada mi je zapravo zamijenio dosta uređaja, a onda nisam mogao odoljeti da i ne zaigram nešto. Osmijeh

Što se tiče toga da blu-ray neće zaživjeti, misim da će biti isto kao i sa DVD-om, pogotovo kada Kinezi krenu sa proizvodnjom jeftinjaka. A i Sony je vjerovatno uložio previše novca

u razvoj da bi samo tako to propalo.

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.5.2009 14:53 (ROADRUNNER).
17 godina
Playstation 3 Mrtav?

Ja sam recimo  XBox 360 kupio zbog televizije, ali nakon sto sam malo odigrao Halo 3, mislim da ce posluziti i za druge stvari... Smijeh

Think locally, act globally...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Playstation 3 Mrtav?

jedno sam siguran ova je tema mrtva

1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Playstation 3 Mrtav?

Tema je ali ps3 nije 

cim dulje na linuxu to bolje za moje zivce i zdravlje nadam se da ce te i vi to shvatiti PO PREPORUCI DOKTORA LUKE KOVACA
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Playstation 3 Mrtav?

Ja sam još uvijek na dvojciBelji se

FOR THE HORDE
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Playstation 3 Mrtav?

neka kaze tko sta hoce,ali x-box 360 je zakon,sve ostale konzole spadaju pod ostalo :)

Im But the blade in the Crowd [URL=http://www.speedtest.net][IMG]http://www.speedtest.net/result/538964006.png[/IMG][/URL]
Moj PC  
0 4 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ner0 kaže...

neka kaze tko sta hoce,ali x-box 360 je zakon,sve ostale konzole spadaju pod ostalo :)

Evo bas jucer sam bio u prijatelja, on ima PS3 i nekidan je kupija xbox360... XBOX je SRANJE na kvadrat. Losija grafika, gluplji izgled i joystick, internet igranje se placa, zuji samo tako, grije se ko lud, svaki treci se pokvari i nemoze se popravit (upisite red ring of death na google ili youtube), opcenito je po mom misljenju gori od svakog PS-a... I preprzene igre dođu 100-120 kn a na njuskalu mos kupit novu zapakiranu za ps3 za te pare...

Prije bi kupija psx nego xbox, ali to je samo moje misljenje.

16 godina
neaktivan
Fowix kaže...
Ner0 kaže...

Evo bas jucer sam bio u prijatelja, on ima PS3 i nekidan je kupija xbox360... XBOX je SRANJE na kvadrat. Losija grafika, gluplji izgled i joystick, internet igranje se placa, zuji samo tako, grije se ko lud, svaki treci se pokvari i nemoze se popravit (upisite red ring of death na google ili youtube), opcenito je po mom misljenju gori od svakog PS-a... I preprzene igre dođu 100-120 kn a na njuskalu mos kupit novu zapakiranu za ps3 za te pare...

Prije bi kupija psx nego xbox, ali to je samo moje misljenje.

slazem se...ipak ps je konzola za sva vremena...

u raju je lijepo,ali u paklu je ekipa...
17 godina
neaktivan
Playstation 3 Mrtav?

Nije mrtav, to kaj ga nema svako drugo kućanstvo ko nekad ps2 ili psx neznaci da je mrtav. Da imam para kupil bi ga ali trenutno mi je komp bitiniji.

world is full of king and queens who blind your eyes and steal your dreams
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Playstation 3 Mrtav?

Tako je, mrtav je! Živio novi kralj - PS3 slim Cool

s.t.a.l.k.e.r. semi-pro

5 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Playstation 3 Mrtav?

Moj doma cist OK radi i nikako ne mogu reci za njega da je mrtav, dapace bas je zivahan i ima poprilocno dobar frame rate u igrama.

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Playstation 3 Mrtav?

Da su bar s njim spustili i cijene igara.....

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Playstation 3 Mrtav?

u nas jesu cijene prevelike ali zato narucis preko interneta i sa postarinom oko 300kn i manje...

Torrent majka...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Playstation 3 Mrtav?

nekako mislim da PS3 postaje preslab za nove igre. jeste da ga programeri prilagođavaju njemu ali primjetio sam da su grafika i mogučnosti u PS3 dosegle svoje mogučnosti. primjer je nadolazeči crisys 2 koji u PS3 ima čak slabiju grafiku nego jedinica na PC-u. mislim da polako dolazi vrijeme za PS4.

2 7 hvala 0
17 godina
neaktivan
Playstation 3 Mrtav?

Osobno mislim da bu kroz par godina vrijeme konzola proslo, tehnologija se razvija sve brze i brze i komp se nadograđuje dok konzloa samo stoji. Obozavam gejmanje na konzoli ali se grafika na kompu vise nemoze dostići, nove generacije bi trebale izlaziti svakih 2-3 godine da budu ukorak s kompom.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
alien kaže...

nekako mislim da PS3 postaje preslab za nove igre. jeste da ga programeri prilagođavaju njemu ali primjetio sam da su grafika i mogučnosti u PS3 dosegle svoje mogučnosti. primjer je nadolazeči crisys 2 koji u PS3 ima čak slabiju grafiku nego jedinica na PC-u. mislim da polako dolazi vrijeme za PS4.

Nije preslab, činjenica je da mu memorija predstavlja usko grlo. RSX je jak ali on ima 256MB GDDR3 RAM-a, a to nije ni približno dovoljno prostora da se učitaju današnje ogromne i detaljne teksture.

Inače po wikipediji teoretska snaga RSX-a je otprilike kao teoretska snaga GTX 295

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
17 godina
neaktivan
// ps3 će zaživjeti jedino kada se na njemu mognu igrati kopije igrica. to je barem jasno. pa pogledajte malo ps2, oni bez famoznog čipa se prodaju za par kuna i nitko ih neće a oni s čipom se prodaju jako skupo i ljudi uživaju u njima. nisam ja za pirate, ali jednostavno neke igrice uopće nije moguće kupiti kod nas. na kraju, ja osobno imam ps2, i nemam ga namjeru mjenjati jer jednostavno uživam u njemu, (trenutno igram gta vice city stoies, igra je totalno dobra i zarazna mogu je igrati satima)
"U bezptičju i krava zvuči kao slavuj"
16 godina
neaktivan
Playstation 3 Mrtav?

Sad uz PS3 slim će tek zaživjeti - jer mnogi su čekali to sniženje cijene od Sonya, a osobno mi se sviđa što više nije glossy površina - mrzim te površine koje privlače otiske prstiju, evo i kako se prodaje vani gdje ljudi imaju novaca i za orginalne igre(u globalu naše tržište je ionako nebitno) - link.

A man will rise, a man will fall, from the sheer face of love, like a fly from a wall, it's no secret at all.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
GaNg kaže...

Moj doma cist OK radi i nikako ne mogu reci za njega da je mrtav, dapace bas je zivahan i ima poprilocno dobar frame rate u igrama.

LOL

Bas sam se nasmijao :-)

Dobra

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY
15 godina
neaktivan
Playstation 3 Mrtav?

naravno.

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Playstation 3 Mrtav?

ja sam proveo malo istraživanja pošto ja nemam ps3 (ja imam xbox 360) i tako sam pročitao da kod ps3 ako televizor ne podržava hd sliku i ukljućuje se preko običnih kablova ima poteškoća koja se nemože zaobići.

ja negovorim o slabijoj grafici, nego kod nekoh igara (kažem kod nekih ne kažem kod sve) ima problem sa zvukom, zvuk zvući kao da disk šteka i jednostavno se mora isključit zvuk na tv-u jer ide na živce
kažem ja to samo da znate

0 6 hvala 0
16 godina
protjeran
gamer2400 kaže...

ja sam proveo malo istraživanja pošto ja nemam ps3 (ja imam xbox 360) i tako sam pročitao da kod ps3 ako televizor ne podržava hd sliku i ukljućuje se preko običnih kablova ima poteškoća koja se nemože zaobići.

ja negovorim o slabijoj grafici, nego kod nekoh igara (kažem kod nekih ne kažem kod sve) ima problem sa zvukom, zvuk zvući kao da disk šteka i jednostavno se mora isključit zvuk na tv-u jer ide na živce

pa frend igra na starom quadru i nikakvih problema nema neznam od kud ti to 

:D be happy i da treba delat
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.9.2009 11:05 (hrvatskafarkasevec).
15 godina
gamer2400 kaže...

ti

kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiill frenzy
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.9.2009 11:14 (Kill Frenzy).
16 godina
neaktivan
gamer2400 kaže...

Potpuna bedastoća i glupost,to NIJE istina.

17 godina
neaktivan
alien kaže...

Mogu ti nabrojati 10 igara na PS-u 3 koje imaju bolju grafiku od Crysisa. U vrijeme kad je PS3 izašao tadašnji hardware kompova nije bio ni blizu onom u PS-u 3 Osmijeh

Paolo2612 kaže...

Nije preslab, činjenica je da mu memorija predstavlja usko grlo. RSX je jak ali on ima 256MB GDDR3 RAM-a, a to nije ni približno dovoljno prostora da se učitaju današnje ogromne i detaljne teksture.

Vi očito ne znate da Cell (PS3 procesor) pomaže RSX-u u obavljanju grafičkih poslova tako da obadvoje dobro iskorišteni rade čuda (Uncharted 2 je jedan primjer toga) Namigiva

Što se tiče teme, PS3 tek sad uzima maha Smijeh

17 godina
neaktivan
ssj4leon kaže...
Paolo2612 kaže...

Vi očito ne znate da Cell (PS3 procesor) pomaže RSX-u u obavljanju grafičkih poslova tako da obadvoje dobro iskorišteni rade čuda (Uncharted 2 je jedan primjer toga) Namigiva

Ja nigdje nisam rekao da je snaga grafičkog procesora usko grlo, nego njegova memorija - a tu ga Cell ne spašava.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
15 godina
neaktivan
Playstation 3 Mrtav?

Neznam jel mrtav ili nije ja ga u svojoj sobi imam. Dobio sam ga od ožujskog kada su bili turniri u pesu...meni se isplatiloSmijeh...

http://cro-ps3.net/  tu se malo vise raspitajte o ps3

u raju je lijepo ali u paklu je ekipa

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Playstation 3 Mrtav?

Kao sto sam vec naveo prije u ovoj temi, PS3 nije mrtav nego se nemogu igrat piratske igre pa zato ga dosta njih mrzi.

World championships:7, GP started:250, GP wins:91, Podium finishes:154, Pole positions:68, Fastest laps:76, Points:1,369

7 0 hvala 0
15 godina
protjeran
F1-IVO kaže...

Kao sto sam vec naveo prije u ovoj temi, PS3 nije mrtav nego se nemogu igrat piratske igre pa zato ga dosta njih mrzi.

ma nije da ga mrze, ali nekima nije isplativ...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice