Playstation 3 Mrtav?

poruka: 167
|
čitano: 34.967
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Playstation 3 Mrtav?
Zoki kaže...
Hyperion kaže...
Anno kaže...

Da i sad ti kupiš nabrijani gamerski komp i šta ćeš igrat??? igre za pc sa konzola dolaze godinu dana poslje ili uopće ne dolaze... Gow2 Mgs4, LBP, re5 ...  

Jel vi imate crysis mozda ili cod 4, starcraft,starcraft II, diablo III?
 A nemamo još ni mi starcraft II i diablo III :p. Mislim da je večini kod ps3 problem cijena a ne to što je "loš"
 Nije ps3 loš, to je samo predrasuda...mogu ja reći da je XP kao najpopularniji OS u Hrvatskoj loš (Vista i Mac OS rulaju), ali se kladim da bi idući dan pobrao tonu mailova od nekih bisera koji moraju braniti svoj OS koji sam ja imao prije cca 7 ili 8 godina, ni ne sjećam se više a oni ga pobrali sa svojim najnovijim kompom iz konzuma prije 3 mjeseca
Vir prudens non contra ventum mingit...
16 godina
neaktivan
Playstation 3 Mrtav?

jedan članak iz bug-a

"Kao što je poznato, Sonyjeva igraća konzola po prodaji je iza Xboxa 360 i Nintenda Wii koji drži uvjerljivo prvo mjesto, a da stvari budu gore, prodaja PS3 i dalje pada"

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Playstation 3 Mrtav?

playstation nije mrtav on je samo jako teško ranjen a i polako umire

0 0 hvala 0
16 godina

o mnogo toga mos igrat.......generalno pc je ultimativna platforma...osim toga koliko igara godisnje izadje za pc a kolko za sony?prije bi uzeo wii...

16 godina
neaktivan
Playstation 3 Mrtav?

Pa, sad več imam kakve 3 igre na pameti...GT5 (cijeli), HawX i resident evil 5

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Makić kaže...

ma daj, sigurno kad kupiš ps3 nećeš to igrat na nekom tv-u starijem od Krista,

za njega ti triba jedan dobar lcd, a ako je moguće full hd a to povećava kupnja za min 4000-5000kn

pa mi ti sad kaži da se isplati jer gleda sam kod prijatelja na običnoj tv je bila slika smeće tek

kad je kupia lcd valjalo je. Što znači ps3 - 3000kn, još jedan joystick - 500kn, svaka igra 500kn,

hdmi kabel 350kn i šlag na kraju lcd 4500kn

što znači svee skupa = 8900kn

šta znači jedan vrhnski gamerski komp

i sad recite da nije mrtav ko ga uopće može kupit (na rate)

ali to su dvi hrv plaće, e pa možete govorit šta hoćete, ovo je moje mišljanje

E pa moja mati je patolog i ima 14000-15000 kn platu pa se ti misli...
MaterAos kaže...
gamer5494 kaže...
Makić kaže...

za njega ti triba jedan dobar lcd, a ako je moguće full hd a to povećava kupnja za min 4000-5000kn

pa mi ti sad kaži da se isplati jer gleda sam kod prijatelja na običnoj tv je bila slika smeće tek

kad je kupia lcd valjalo je. Što znači ps3 - 3000kn, još jedan joystick - 500kn, svaka igra 500kn,

LOL i to veliki.
Kao prvo ja igra ps3 na lcd-u koji nema hd i slika je dobra, jeste da je bolja na hd-u ali nema veze uvijek se ps3 može spojiti na monitor.
Ps3 rulaaaa! 
  Potpisujem, ja sam još

BTW, koji ti je PSN? 
 BTW, moj je alien2710
The Black Iso kaže...

PS3 sigurno nije mrtav jer je tek zaživioo kako treba pa vam preporucjem da ga kupite :)

... i to toplo.
MaterAos kaže...

S druge strane za komp ima divota poput WoW, Diablo 3 (uskoro)...

E baš te divote meni nisu baš "divote".
Zoki kaže...
Hyperion kaže...
Anno kaže...

Da i sad ti kupiš nabrijani gamerski komp i šta ćeš igrat??? igre za pc sa konzola dolaze godinu dana poslje ili uopće ne dolaze... Gow2 Mgs4, LBP, re5 ...  

Jel vi imate crysis mozda ili cod 4, starcraft,starcraft II, diablo III?
 A nemamo još ni mi starcraft II i diablo III :p. Mislim da je večini kod ps3 problem cijena a ne to što je "loš"
 Potpis.
MaterAos kaže...

Pa, sad več imam kakve 3 igre na pameti...GT5 (cijeli), HawX i resident evil 5

HawX nemoj uzimat jer izlazi za sve: PC PS3 i X360 pa. Zato uzmi nešto što bi ti bilo najjeftinije za nabavit.
PSN: alien2710 MGO ID: AI.Alien
17 godina
Playstation 3 Mrtav?

evo sad sam zvao KBC Rebro kažu da je PlayStation 3 klinički mrtav... al da je jos na aparatima, valjda ce ga iskljucit s aparata jer je preskupo liječenje Belji se

jučer sam overclockal WC-papir :P :P :P
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.2.2009 23:24 (leo_819).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Playstation 3 Mrtav?

Evo ovako mislim da se ne treba svadjati oko ovakvih stvari. Ja imam PC i u planu mi je uzeti PS3, zato sto mislim da je to zvijer i jako mi se svidja, zbog toga sto ima puno stvari na sebi. Imam vec kuci lcd sa hd-om tako da mi neko nebi pricao da moram jos uzeti lcd od 5000kn. PC mi je poprilicno mocan ali opet bi volio imati PS3 zbog nekih igara i ostalih "drndi". Igre sto izlaze za PS3 i za PC bi igrao na PC-u, a igre sto nemaju na PC-u bi igrao na PS3. Ali ovo su mi samo planovi, vidit cemo sta ce od toga biti.

A najvise u obzir treba uzeti to da za svu tu tehnologiju treba love i love, samo da znate skup je ovo sport, a jos recesija kud ces gore. Belji se

0 0 hvala 0
17 godina
Playstation 3 Mrtav?

Kupio sam PS3 u decembru, da bi mogao fino igrati iz kreveta jer sam cijeli decembar lezao (slomio nogu) ,par igara MGS4 i pes2009, presao MGS4(dobra igra nema šta), prodao konzolu pocetkom januara kada sam skinuo gips, izgubio na njoj 150 eura. Moram priznati da sam se razocarao u grafiku na PS-u, zato sam ga i prodao, ipak mi je PC zakon za igre... I da imam full HD LG LCD i upoređivao sam grafiku na PES2009 na PC-u i PS3 i uvidio sam da je razlika ogromna u korist PC-a.

q9300@3,00/Gigabyte X48-DQ6/ OCZ Reaper DDR2 @ 1066/ASUS 4870/

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
MaterAos kaže...
gamer5494 kaže...
Makić kaže...

LOL i to veliki.
Kao prvo ja igra ps3 na lcd-u koji nema hd i slika je dobra, jeste da je bolja na hd-u ali nema veze uvijek se ps3 može spojiti na monitor.
Ps3 rulaaaa! 
  Potpisujem, ja sam još

BTW, koji ti je PSN? 

Nemam net na ps3-u. Jebiga!!!
Zajebavam me kasda router.
Kada kupim novi router, onda ću roštati online!!!
JEDVA ČEKAM! 
Ps3 and Psp owner Pričajte šta hoćete ali ps3 je legenda!
16 godina
neaktivan
Playstation 3 Mrtav?

Online su najbolji GTA, GRID, GT5, Resistance

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Playstation 3 Mrtav?

ja nebi rekao da je playstation 3 mrtav.

igrao sam na njemu, ali mi je x360 puno bolji zbog toga što možeš igrati piratske igre a i neko su mi više simpatične ekskluzive za x360.

AMD Athlon 64 X2 4800+ 2.50 Ghz 2048 MB ATI Radeon 4850 Windows Vista Home Premium SP1

0 0 hvala 0
17 godina
Playstation 3 Mrtav?

Što reći nego konzola koja pramalo nudi, jer bi trebala biti opcija i za korisnike koji nemaju para za HDTV. Stoga da mi je do igranja na konzoli Xbox 360 mi se čini puino bolji.

Sometime the best defense is to attack!

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Playstation 3 Mrtav?

Ja sam davno nekada imao KEC i mislim da ni dan danas nece ni jedna igraca konzola biti na rangu one stare dobre plejke iz 1996/1999 godine

Kad se samo sjetim pravili su se tulumi koji su znali potrajati po sedam dana uz gore navedenu konzolu Osmijeh

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hummer kaže...

Što reći nego konzola koja pramalo nudi, jer bi trebala biti opcija i za korisnike koji nemaju para za HDTV. Stoga da mi je do igranja na konzoli Xbox 360 mi se čini puino bolji.

HD većinom podržavaju svi noviji televizori.
AMD Athlon 64 X2 4800+ 2.50 Ghz 2048 MB ATI Radeon 4850 Windows Vista Home Premium SP1
17 godina
neaktivan
Raving Rabbid kaže...
Hummer kaže...

HD većinom podržavaju svi noviji televizori.
 Pa ta opcija ima. Zove se "RGB izlaz".
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.3.2009 20:00 (Hex).
16 godina
neaktivan
Playstation 3 Mrtav?

Hahhaha.

Ps3 ima fenomenalnih igara, jakoooo puno njih.

I xbox360 se ne može mjeriti sa ps3-om, jer ps3 je čudo tehnike...

Metal gear solid ima 50gb na blueray, zamislite to!!!!50GB!!!!

Sada stiže još novih igara za ps3 koje će biti odlične, samo me jako nervira što Sony prodaje sve svoje ekskluzive.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Playstation 3 Mrtav?

Nije ovo krivnja Sonya i PS3 ali ako čovjek kupi tu igraču konzolu, volio bi biti u ravnopravnom položaju sa drugim igračim platformama koje imaju istu igru. Npr.

Fallout 3 DLC will not be available on PS3

ili nešto manje važno:

Bethesda says PS3 Fallout 3 trophy support in the works

Developers,developers,developers...coming and coming and coming... Dao bi sto Amerika, Sve na svijetu ja bi dao Tek da sjednem na verandu Pa uz karte i bevandu brojim valove. Votka i džin to je sada in dobra lova, brza kola, ribe oko stola

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Playstation 3 Mrtav?

ja bih si da imam para rađe uzeo wii sa cipom je da je grafika losija al netreba svakake điđa baje hd tv itd  i zanimljivi mi je ono mrdas rukom tamo skaces ovo ono a ps3 sugavo izgleda na obicnom tvu (znam to iskusio sam u igraoni a oslusio sam i wii i puno vise mi je zabavnji)zamislite igrat neku tucu poput tekkena na wii joj izmorio bi se

Moja konfa: :AMD Phenom X3 8450 :2 gb ram :ATI HD4650 1024mb :ASUS M2N68 Motherboard
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Playstation 3 Mrtav?

ima jedan mmoj frend i igro sam ga dosta puta i cist mi je okej.... ali evo ako se ne proslavi kao uber jako nabrijana igraća konzola barem ima i drugu svrhu ...xDDDD 

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
gamer2400 kaže...

dali je playstation mrtav hrvastskoj u svjetu je zauzeo treće mjesto iza Nintendo WII i Xbox 360 zanima me što vi mislite o tome jeli je u hrvatskoj playstation 3 mrtav

jeli mrtav neznam nije bilo na dnevniku da su pucali u zagrebu
MB-Gigabyte-EP35-DS3P-Q9450 4×2.66-Crosair Dominator 4×1GB DDR-2,1066Mhz-HDD-2×SAGATE 31000340as 2×1-TB-plus vanjski hd Maxstor-500gb NVIDIJA GF 8800 Gts 512-Thermaltake W0131R,850W-Samsung T220P 1920×1200,ful HD Revoltec tipkovnica miš-Predator gejmer laser 3300dpi kućište HELLGATE-3000
17 godina
neaktivan
the_tux kaže...

Nije ovo krivnja Sonya i PS3 ali ako čovjek kupi tu igraču konzolu, volio bi biti u ravnopravnom položaju sa drugim igračim platformama koje imaju istu igru. Npr.

Nemoj se uvrijediti ali moram nešto reć.

Neće bit na PS3u zato jer je Microsoft potrošio gomilu para da Sony ne uzme nikakva prava za tu igru. Dakle u gubitku smo mi kojiimamo PS3 i Microsoft jer je ludak što troši pare da konkurent nebi nekim slučajem pobjedio. A X360 kupuju svi SAMO ZATO JER JE JEFTINIJI i odmah počnu srat PS3 ownerima Ovo naše je bolje, ima bolju grafiku, ima bolje igre... i šta sve još neće provalit. Kad bih davao glas za neku od konzola 50% moje odluke za PS3 bilo bi to što ima besplatan internet.ŠutimViče

17 godina
protjeran
Hex kaže...
the_tux kaže...

Neće bit na PS3u zato jer je Microsoft potrošio gomilu para da Sony ne uzme nikakva prava za tu igru. Dakle u gubitku smo mi kojiimamo PS3 i Microsoft jer je ludak što troši pare da konkurent nebi nekim slučajem pobjedio. A X360 kupuju svi SAMO ZATO JER JE JEFTINIJI i odmah počnu srat PS3 ownerima Ovo naše je bolje, ima bolju grafiku, ima bolje igre... i šta sve još neće provalit. Kad bih davao glas za neku od konzola 50% moje odluke za PS3 bilo bi to što ima besplatan internet.ŠutimViče

Jasno mi je to. I Sony ima svoju ekskluzivu sa Gran Turizmom i više manje MGS-om.
Developers,developers,developers...coming and coming and coming... Dao bi sto Amerika, Sve na svijetu ja bi dao Tek da sjednem na verandu Pa uz karte i bevandu brojim valove. Votka i džin to je sada in dobra lova, brza kola, ribe oko stola
16 godina
protjeran
Playstation 3 Mrtav?

Ja sam ga igro kod prijatelja i ne cini se los al nije se bas prosalvio.Mršti se

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hex kaže...
the_tux kaže...

Potpisujem
17 godina
neaktivan
gamer5494 kaže...
Hex kaže...
the_tux kaže...

Potpisujem
  Da ima besplatan net ali kakav? PSN sucks a lot , xbox live za 200kn godisnje daje puno puno vise..  demo igara izlazi mjesec dana prije na xbl-u nego na psnu , a da o online igranju ne govorimo ... zato kada je rječ o internetu na konzolama x360 je u četveroduploj prednosti bez obzira na cjenu koja i nije velika za ono sto nudi...! 
17 godina
neaktivan
Anno kaže...
gamer5494 kaže...
Hex kaže...
the_tux kaže...

Potpisujem
  Da ima besplatan net ali kakav? PSN sucks a lot , xbox live za 200kn godisnje daje puno puno vise..  demo igara izlazi mjesec dana prije na xbl-u nego na psnu , a da o online igranju ne govorimo ... zato kada je rječ o internetu na konzolama x360 je u četveroduploj prednosti bez obzira na cjenu koja i nije velika za ono sto nudi...! 
 Zašto se ne slažem s ovim podebljanim?
17 godina
neaktivan
Hex kaže...
Anno kaže...
gamer5494 kaže...
Hex kaže...
the_tux kaže...

Potpisujem
 Zašto se ne slažem s ovim podebljanim?
 zato što nemaš konzolu nijednu?
17 godina
neaktivan
Playstation 3 Mrtav?

A zašto imam ovakav potpis?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Playstation 3 Mrtav? - Počitajte veliko je al pls

VELIK JE TEKST ALI PROČITAJTE MOLIM VAS Alo ljudi kakva su to uopce bljezgarenja ??? PS3 nije mrtav niti ce ikad biti, možda ovo govorim iz nostalgije i vezanosti ali mislim da je ovo realnost , sjećam se još ps 1 kojeg sam dobio kao petogodišnjak i rasturao sam ga negdje do 10 godine i iz tog me doba veže puno jakih i lijepih uspomena , za ps 1 su bile definitivno najbolje igre jer su imale svoju dušu i bile su rađene sa dušom i baš za srca igrača , a omiljeni naslovi su bili : final fantasy , wild arms , mgs , resident evil ... Zatim sam zapeo za ps 2 i negdje 2003. godine sam ga kupio i jako sam zadovoljan s njim imam ga i danas ima jaako dobru grafiku tj solidnu za tu generaciju i izvrsne igre krcato rpg-a , akcije , horrora, dobri stari pes uglavnom to je mozda konzola s najboljim i najvecim izborom igara . E sad je tu došao famozni PS3 izašao je na ljeto 2006. godine ako se ne varam i konzola je prva liga ljudi moji !!!!! konzola je još u povojima ima 2 i pol godine ni nepune tri , ima pojedine hitove i zakon igre al još se izbor igara nije dovoljno proširio ima mgs 4 , re5 sad izlazi pa ff13 itd... uglavnom prave igre i najbolji uratci za ps 1 i 2 su izašli upravo u sredini njihova postojanja te u zadnjih godinu i pol - dvije dakle sad tek dolazi pravo vrijeme konzole ps 3 , i svakako si je planiram kupiti jer grafika na obicnom tv-u je solidna nije bogzna sta al je bolja nego na ps 2 , a još si planiram uzet i LG Scarlet ( definitivno među 3 najbolja LCD-a za igranje i općenito a za prihvatljivu cijenu ), zatim ps 3 ima podršku za internet koji će isto sada tek dobiti pravi razvoj i igre koje će se moć igrat multiplayer prvoklasno , a i ima već neke kad sam gledao kod frenda npr cod 4 i 5 , gta , a i zar može nešto zamijeniti igranje u toploj sobi na velikom ekranu s joystickom u rukama iz kreveta ili naslonjača , to je draž konzola , a pogotovo ps 3... Istina cijena konzole je malo skupa al vjerujte isplati se a i polako pada i cijena , a onaj tko kaze da su igre skupe laže jer ima već i oglasa na njuškalu od ljudi koji kupuju igre origigi preko neta s ebaya , amazona ... sve na engleskom jeziku a cijena od 200-300kn ovisi o kvaliteti i novini igre tj koliko je stara , sve original zapakirane , a jeftinije 200kn nego u trgovini , a za pirate mislim da se o tome uopće ne isplati pričat iako to bi dobro došlo prodaji konzole , ali tada bi te odmah bannali s neta tj ne bi više mogao nista multiplayer igrat niti tako nesto tj bannali bi ti konzolu , ali kome to nije bitno vjerujte mi pirati će doći jer sad se razvija polako industrija blu ray filmova i sve će polako kroz godinu dvije prijeći na blu ray , a time će se napraviti i čip za ps 3 i ostale blu ray uređaje i tada će pržilice doći na svoje kojima će također sa većom prodajom blu ray diskova pasti cijena kao i praznim blu ray diskovima koji će tada koštat 30-40kn otprilike po mojoj procjeni dakle ps 3 nije mrtav a niti neće biti tek će se sada dići iz pepela i pobiti konkurenciju on je tek na početku tek je na polovici svoje karijere jer ps 4 neće izaći prije 2011 ili 2012. a dotada će biti i čipova , i pržilica i skidanja igrica preko torrenta sve će se dotada srediti još je tu puno vremena ostalo , a i kad izađe ps4 odmah će biti bolji i krenuti bolje sa prodajom jer tehnologiju neće previše mjenjati ostat će se na blue rayevima najvjerovatnije dakle i ps4 će se odmah lakše piratizirati . Ja imam 14 i pol godina skoro 15 i sad će mnogi reći da sam prolupao pukao a možda je to samo nostalgija ali vjerujte mi ja mislim da nisam mislim da ova konzola tek dolazi na svoje mjesto sa igrama i svime , istina ako hoćete vrhunsku kvalitetu i doživljaj igranja mora se izdvojiti malo veći iznos od 10000kn jer sama konzola jača verzija je 3500kn , još tv dobar 5500kn i onda još dodatni joystick i hdmi kabel al jbg cijena je takva al isplati se , a i ponavljam ne moze nista zamijeniti stara dobra vremena i igranje iz naslonjača / kreveta u toploj sobi na velikom ekranu s joystickom u rukama . ZATO NAVALITE !!!!! Smijeh

L.Đ

1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice