Nintendo Switch izdvojena tema

poruka: 1.490
|
čitano: 746.434
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Nintendo Switch
macgyver kaže...
Odlucio sam kupiti switch za couch coop, pa me zanima par detalja...
Jel fizičke igre imaju neki region/language lock? Npr ako kupim igru i switch u njemackoj, ocu imat nekih problema ako napravim hrvatski account? Oce igra bit na engleskom?
Slično pitanje ako kupujem igre na nintendo storeu. Vidio sam da ne postoji hrvatski store nego njemački, austrijski itd. Jel mogu na njima kupovati igre bez problema?

Jel imaju neki saleovi na nintendo storeu? Znam da njihove igre nikad nemaju neke velike popuste, ali bar nesta? Nije mi jako hitno da kupim pa mogu cekat jos 3-4 mjeseca ako ima neki planirani sale tijekom ljeta.

To je to sto me zanima zasad, ali ako ima jos nešto bitno što bih trebao znati, recite

Fizičke igre nisu region locked, ali ako ćeš htjeti kupiti DLC za igru morat ćeš ga kupiti na shopu za regiju za koju je fizička igra.

Ako hoćeš kupovati na nekom storeu moraš imati više accounta za svaki store posebno. A za US store nećeš moći koristiti HR kreditnu karticu nego kupovati bonove (bar je tako prije bilo, nisam probavao u međuvremenu).

Ja imam UK i US accounte pa kombiniram.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.5.2023 10:35 (Bitanga).
15 godina
neaktivan
Nintendo Switch

Galaxy za switch digitalni

Ne slušaj nikoga, ostani svoj
Moj PC  
4 0 hvala 1
14 godina
Robert_84 kaže...

Galaxy za switch digitalni

zahvaljujem kolega, uspio sam ugrabiti 

17 godina
Ako napravim accounte na više shopova, kako skinem te igre na svoj switch? Jel moze tu biti nekih problema ili se jednostavno ulogiram na switch sa accountom koji hoću i skinem tu igru?
17 godina
macgyver kaže...
Ako napravim accounte na više shopova, kako skinem te igre na svoj switch? Jel moze tu biti nekih problema ili se jednostavno ulogiram na switch sa accountom koji hoću i skinem tu igru?

Da, tako kako si rekao... ne ulogiravaš se u Switch kao na Playstation, nego kod pokretanja igre odabereš s kojim userom ćeš ju igrati.

Isto tako i kod pokretanja Nintendo eShopa. Pokreneš ga s UK ili US Nintendo accountom, kupiš igru i skineš ju pa ju svi ostali accounti na Switchu također mogu igrati.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
15 godina
neaktivan
Bitanga kaže...
macgyver kaže...

Da, tako kako si rekao... ne ulogiravaš se u Switch kao na Playstation, nego kod pokretanja igre odabereš s kojim userom ćeš ju igrati.

Isto tako i kod pokretanja Nintendo eShopa. Pokreneš ga s UK ili US Nintendo accountom, kupiš igru i skineš ju pa ju svi ostali accounti na Switchu također mogu igrati.

meni ovo ne radi

kupio sam necaku 20tak igara za switch, i niti jedan drugi account ne moze igrat te igre osim onoga sa kojim su kupljene.

radi se o DE shopu. niti su igre instalirane na ijedan drugi switch

17 godina
Robert_84 kaže...

meni ovo ne radi

kupio sam necaku 20tak igara za switch, i niti jedan drugi account ne moze igrat te igre osim onoga sa kojim su kupljene.

Mora svim tim drugim accountima biti taj switch postavljen kao primarna konzola. Inače možeš igrati samo one koje si ti kupio, i to kad si online. Da to ne radi ne bih ni kupovao digitalne igre.

Pričam o pravim Nintendo accountima, znači lokalni account linkan sa Nintendo accountom. Ne znam kako je inače kad kreiraš samo lokalni account, vjerojatno isto možeš s obzirom da on ni ne može ići na drugu konzolu.

15 godina
Kako je dobra ova nova Zelda ufff. Ne smeta mi niti 30 fpsa niti zastarjela grafika koliko me uvukla igra u svoj svijet. Definitivno najbolja igra u zadnjih nekoliko godina i više.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.5.2023 10:44 (antimadridista).
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Bitanga kaže...
Robert_84 kaže...

meni ovo ne radi

Mora svim tim drugim accountima biti taj switch postavljen kao primarna konzola. Inače možeš igrati samo one koje si ti kupio, i to kad si online. Da to ne radi ne bih ni kupovao digitalne igre.

Pričam o pravim Nintendo accountima, znači lokalni account linkan sa Nintendo accountom. Ne znam kako je inače kad kreiraš samo lokalni account, vjerojatno isto možeš s obzirom da on ni ne može ići na drugu konzolu.

moram pogledat gdje to mogu podesit

imam 4 switch konzole, a sve sam kupovao digital na lite

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.5.2023 14:10 (Robert_84).
15 godina
neaktivan
Robert_84 kaže...
Bitanga kaže...
Robert_84 kaže...

meni ovo ne radi

probao

ne radi

odkazao jednu konzolu kao glavnu, podesio drugu. no opet na novoj primary konzoli neda pokrenut igru vec kaze da se kupi ne eshop. probano sa 2 racuna jedan koji isto ima online opciju, drugi je samo offline.

pokusao sam prvi puta igre poreknut sa svoji glavnim racunom. i onda sa "drugim" no neda. mozda treba neko vrijeme da se sve sinhronizira

15 godina
neaktivan
Robert_84 kaže...
Robert_84 kaže...
Bitanga kaže...
Robert_84 kaže...

meni ovo ne radi

probao

ne radi

odkazao jednu konzolu kao glavnu, podesio drugu. no opet na novoj primary konzoli neda pokrenut igru vec kaze da se kupi ne eshop. probano sa 2 racuna jedan koji isto ima online opciju, drugi je samo offline.

pokusao sam prvi puta igre poreknut sa svoji glavnim racunom. i onda sa "drugim" no neda. mozda treba neko vrijeme da se sve sinhronizira

identicna situacija m ise pocela priej 2 godine desavat i na ps4, jednostavno je prestalo radit, nisam mogao sa jednim racunom skinut sadrzaj da koristim sa drugom konzolom..... iako je na toj konzoli racun bio glavni

17 godina
Nintendo Switch

Ma mora raditi, nešto možda krivo radiš, al teško mi je reći što bi to moglo biti.

https://www.nintendo.co.uk/Support/Nintendo-Switch/Nintendo-Accounts-on-Nintendo-Switch-FAQ--1462904.html

Can other people play my games on Nintendo Switch?

All user accounts on your primary Nintendo Switch console can play games you’ve purchased with your Nintendo Account.

Čak izgleda da ne mora niti biti primarna konzola za ostale accounte, samo za taj s kojim je kupljena igra.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Bitanga kaže...

Ma mora raditi, nešto možda krivo radiš, al teško mi je reći što bi to moglo biti.

https://www.nintendo.co.uk/Support/Nintendo-Switch/Nintendo-Accounts-on-Nintendo-Switch-FAQ--1462904.html

Can other people play my games on Nintendo Switch?

All user accounts on your primary Nintendo Switch console can play games you’ve purchased with your Nintendo Account.

Čak izgleda da ne mora niti biti primarna konzola za ostale accounte, samo za taj s kojim je kupljena igra.

proradilo, bas sam htio slikat kako ne radi. odnosno pokusao sam pokrenut igru i opet isto, zatim sam otisao opet da slikam koja je konzola za racun glavna. i kad sam se vratio na izbornik da pokrenem igru, igra se startala.

znaci dva puta sam usao u eshop, sa glavnim racunom. jednom da potvrdim glavnu konzolu, drugi puta opet da provjerim.

no sve sam zapoceo sinoc. mozda se radilo i o vremenu, jer sam morao jednu konzolu deaktivirat i aktivirat drugu.

uglavnom evo sad radi.

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.5.2023 10:35 (Robert_84).
17 godina
Robert_84 kaže...

proradilo, bas sam htio slikat kak one radi. odnosno pokusao sam pokrenut igru i opet isto, zatim sam otisao opet da slikam koaj je konzola za racun glavna. i kad sam se vratio na izbornik da pokrenem igru, igra se startala.

znaci dva puta sam usao u eshiop, sa glavnim racunom. jednom da potvrdim glavnu konzolu, drugi puta opet da provjerim.

no sve sam zapoceo sinoc. mozda se radilo i o vremenu, jer sam morao jednu konzolu deaktivirat i aktivirat drugu.

uglavnom evo sad radi.

To je to, odlično :-)

2 godine
protjeran
Cansee kaže...
Wayto XD kaže...
Cansee kaže...
dax-lax kaže...
Gemmy kaže...

ja sam probao novu zeldu na emulatoru, ali mi steka, tj zamrzne se svakih par sekundi

nije do kompa, dosta je jak, probao na raznim rezolucijama i postavkama ali steka.

sve prijasnje igre koje sam probao su radile normalno

bice da cu morat platit punu cijenu za zeldu, nema skrtarenja

Odigraj zeldu na cemu umjesto yuzu

jel pričaš o novoj zeldi ili botw?

botw sam baš sad isprobao na cemu, izgleda odlično, igrao sam 1440p, a može i u 4k i više. Jedino što je stalno u 30 fps, ne znam jel ima neka fora da se to možda poveća na 60

Na cemu skini mod fps++ i s tim procesorom i grafon mozda ces cak moc i u 120 fps zakljucanih

skinuo sam taj mod i stoji uključen, ali mi je svejedno lockano na 30 fpsa. Nisam nigdje pronašao opciju da povisim

Nešto radiš krivo, ja imam malo jači GPU i imam zakucanih 75 fpsova na 2K rezi. I to sam ih sam zaključao, išlo bi to i više. Evo ti setup guide koji sam koristio

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.5.2023 12:36 (SaintGriz).
2 godine
neaktivan
Nintendo Switch

Uzmite kontroler KingKong 2 Pro Controller za Nintendo Switch jer taj kontroler uopće neće dobiti nikakav drift pošto ima hall effect sensor

https://www.gulikit.com/productinfo/737791.html

https://www.aliexpress.com/item/1005003624801819.html

Za JoyCon može uzeti Gulikit Hall Sensing Joystick for JoyCon Replacement pošto u sebi imaju hall effect sensor

https://www.gulikit.com/productinfo/945307.html

https://www.aliexpress.com/item/1005005561422010.html

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.5.2023 9:24 (Spellcaster).

0 0 hvala 1
2 godine
neaktivan
MEGATAMA kaže...

Zelda je trebala bit prva Nintendova igra po 70eu ali vidim da su Mediamarkt i Saturn spustili cijenu na 60eu prije samog izlaska.

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom nije prva Nintendova igra koja kosta 70 eura jer i The Legend of Zelda: Breath of the Wild kosta 70 eura. Osim Zelde i Super Smash Bros. Ultimate kosta 70 eura

https://store.nintendo.de/de/the-legend-of-zelda-breath-of-the-wild-70010000000023

https://store.nintendo.de/de/super-smash-bros-ultimate-70010000012331

2 godine
neaktivan
Nintendo Switch

Nova Dragon Quest Monsters igra koja je spin-off Dragon Questa je najavljen za Nintendo Switch

0 0 hvala 0
13 godina
Nintendo Switch

Koju Super Mario igru odabrati a da u sebi sadrži original Super Mario bros,po mogućnosti sa originalnom grafikom?

Ako ih je više, koja ima više sadržaja?

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Meni je ova bila zabavna. Nije "original" grafika ali je 2d zbog čega je meni jako dobro sjela. Jedini minus po meni je što ne traje baš dugo da ju jednom prođeš.

16 godina
CyberDemonVZ kaže...

Koju Super Mario igru odabrati a da u sebi sadrži original Super Mario bros,po mogućnosti sa originalnom grafikom?

Ako ih je više, koja ima više sadržaja?

Ako plaćaš Nintendo switch online, dobiješ za switch NES i SNES emulator, sa originalnim igrama, i originalnom grafikom

Stoja
15 godina
U Super Mario Makeru imaš levele sa dizajnom iz Super Mario Bros 1, 3, Super Mario World itd.

Ali to je nešto teža igra, nije za manje klince.
Pixel 4A (HTC 10 | HTC 8X :) no more)
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
Nintendo Switch

Hvala svima!

Još nemam Switch. Samo su se klinci doma jako zagrijali za njega, pogotovo zbog Super Mario crtića. A moram priznati da ni meni nije baš loš :D

Pa se sad raspitujem što, gdje kako...

Vidio sam ih po cijenama ispod 300 Eur na različitim Amazonima! Novi Oled.

Postoji dostava u HR, ja naručim, i već su mi tri odbijena s različitih Amaozona :( Vjerojatno su pogrešno unesli popis država i kad stignem na red, vide HR i odustanu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 31.5.2023 17:15 (CyberDemonVZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
CyberDemonVZ kaže...

Hvala svima!

Još nemam Switch. Samo su se klinci doma jako zagrijali za njega, pogotovo zbog Super Mario crtića. A moram priznati da ni meni nije baš loš :D

Postoji dostava u HR, ja naručim, i već su mi tri odbijena s različitih Amaozona :( Vjerojatno su pogrešno unesli popis država i kad stignem na red, vide HR i odustanu.

Naruči na mailboxde, pa onda proslijediš u HR kad tamo dođe.

13 godina
Bitanga kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Hvala svima!

Naruči na mailboxde, pa onda proslijediš u HR kad tamo dođe.

To mi je slijedeće u planu. Thanks!

15 godina
Pozdrav, nisam imao nintendo konzolu još od n64, ali nekako mi proradila nostalgija i zelio bi si kupiti NS, a vidim da po njuškalu ima nekakvih čipanih verzija pa dali se isplati to uzeti? Najviše uzimam radi mario igara pa što bi mi savjetovali, i dali se mogu igrati igre sa n64 tipa mario kart i james bond ? Ajme kakva su to vremena bila i igrice
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
zaki23 kaže...
Pozdrav, nisam imao nintendo konzolu još od n64, ali nekako mi proradila nostalgija i zelio bi si kupiti NS, a vidim da po njuškalu ima nekakvih čipanih verzija pa dali se isplati to uzeti? Najviše uzimam radi mario igara pa što bi mi savjetovali, i dali se mogu igrati igre sa n64 tipa mario kart i james bond ? Ajme kakva su to vremena bila i igrice

Mozes igrat N64 igre ako imas Nintendo online pretplatu u kojoj Nintendo nudi NES,SNESA,Megadrive,N64 naslove,ako se dobro sjecam.

15 godina
Nintendo Switch

Moja iskustva (možda nekome pomogne)

- Klinac osnovac (6.razred) , obećao mu za rođendan 11/2022, sve istražio i napravio slijedeće:

- kupio na amazon.de swich oled za 350 eur (sa uključenim HR pdv) što je u tom trenutku bilo 50 do 70 eur jeftinije od HR ponude

- uzeo u paketu Mario & Rabbids Kingdom Battle - Gold Edition za cca 33 eur -tada je to bilo povoljno

- dodao kopiju kontrolera pro za cca 20 eur (bonus -emulira xbox kontroler na PC-u)

-poštarina 10 eur

nakon mjesec dana skužio da treba dodatna memorijska kartica - opet na amazon.de

- SanDisk Ultra microSDHC 400 gb -akcija 34 eur

- torbica "srednja" (za switch + dok) 18 eur

- poštarina 10 eur

U međuvremenu klinac skupio ekipu pa ponovno u kupovinu ali ovaj puta na aliexpress

-kopiju kontrolera pro za cca 20 eur

-torbica samo za swich -crvena - 4 eur

-besplatno slanje

U međuvremenu rodbina i moja malenkost kupila još 5-6 igara (većinom Super mario + star wars ) + godišnja pretplata na online 15 eur.

Kao stari PC-jaš kupio na njihovom store za sebe na akciji 3xBioshock (10 eur) + 3xBorderlands(10 eur) no decenije igranja tipkovnica +miš su učinile svoje. Jednostavno se ne mogu naviknuti igrati na kontroleru. Klinici padaju na pod od smijeha kada igram jer kad zagusti završim s pogledom u nebo ili pod :)

Borderlands čak ima split screen za dvoje (offline)+ žiroskopsko upravljanje (kretnje micanjem kontrolera).

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.6.2023 15:17 (mr.potter).

4 0 hvala 3
15 godina

Centar tehnike, 15% na Mario igre do kraja mjeseca.
*It's something*

Pixel 4A (HTC 10 | HTC 8X :) no more)
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.6.2023 17:47 (kratos091).
Moj PC  
2 0 hvala 2
5 godina
Nintendo Switch

Rustler (Grand Theft Horse) je još 2 dana na akciji, 2,99 E sniženo s nekih 20-30 E, mora vrijediti tih novaca.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice