Mislite da je ovo prevara?

poruka: 38
|
čitano: 11.654
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Mislite da je ovo prevara?
Godfahter kaže...
CANABIS kaže...

jedina  sigurna opcija po meni je zamoli Godfahtera da ode do tog lika i vidi šta prodaje ako je u redu pošalješ Godfahteru lovu i on to kupi i pošalje tebi naravno uz malu nagradu njemu jer će izgubiti cjeli dan na tome.

offtopic:već danima razmišljam da otvorim temu tipa pomoć forumašima iz drugih gradova tema bi služila recimo ja sam iz Virovitice i kupujem nešto u Zagrebu preko njuškala i sl. što je veliki rizik e sad ako bi bilo zainteresirani da odu pogledati dali je to u redu šta se prodaje ako je, ja njemu šaljen lovu on kupuje to za mene i šalje mi poštom  naravno uz svoju proviziju "nema đabe  ni kod stare babe" pa ako ima isto mišljenika nek se javi ili  otvore temu 

evo ako kome treba pomoć od virovitice do slatine tu sam javite se 

Nije losa ideja,ali racunaj da i ovdje ima prevaranata

znam da i ovdje ima prevaranata, ali to ne bi mogli raditi ljudi koji su tu par dana nego oni sa malo više staža na forumu i oni ljudi za koje drugi garantiraju nešto slično kao u temi "dobra i loša iskustva bug oglasnika"

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.3.2011 19:40 (CANABIS).
15 godina
protjeran
CANABIS kaže...

jedina  sigurna opcija po meni je zamoli Godfahtera da ode do tog lika i vidi šta prodaje ako je u redu pošalješ Godfahteru lovu i on to kupi i pošalje tebi naravno uz malu nagradu njemu jer će izgubiti cjeli dan na tome.

offtopic:već danima razmišljam da otvorim temu tipa pomoć forumašima iz drugih gradova tema bi služila recimo ja sam iz Virovitice i kupujem nešto u Zagrebu preko njuškala i sl. što je veliki rizik e sad ako bi bilo zainteresirani da odu pogledati dali je to u redu šta se prodaje ako je, ja njemu šaljen lovu on kupuje to za mene i šalje mi poštom  naravno uz svoju proviziju "nema đabe  ni kod stare babe" pa ako ima isto mišljenika nek se javi ili  otvore temu 

evo ako kome treba pomoć od virovitice do slatine tu sam javite se 

to je super ideja...otvori tu temu...pogotovo šta se tiče oglasa...i bit ćeš više siguran da neće bugovac prevarit nego neko sa oglasnika...naravno ne oni sa 0 dana ali mi sa 6-7 mjeseci pa na dalje smo sigurni...

19 - ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO - 86
15 godina
neaktivan

ne kužim zašto riskirat ako za malo više kuna možeš dobiti novu konzolu?

eto, pogledajte ovdje, ja kupio jednom od njih i mogu ih samo pohvaliti, svaka im čast:

http://www.infomark.hr/Konzole/284/Microsoft%20Xbox%20360%20Slim%204Gb,%20Besplatna%20modifikacija#naslov

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Adresu ce saznati, pisat ce na kuverti.
14 godina
alan_poh kaže...

ne kužim zašto riskirat ako za malo više kuna možeš dobiti novu konzolu?

eto, pogledajte ovdje, ja kupio jednom od njih i mogu ih samo pohvaliti, svaka im čast:

http://www.infomark.hr/Konzole/284/Microsoft%20Xbox%20360%20Slim%204Gb,%20Besplatna%20modifikacija#naslov

Vec mjesecima pratim taj xbox iz infomark-a,ali posto za to nema modifikacije,ne isplati mi se.Origigi igre su preskupe....

Btw narucio sam xbox tu sa oglasnika na bug-u :D

15 godina
protjeran
tu ti je najbolje...barem su ljudi pošteni, pogotovo oni malo aktivniji :)
19 - ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO - 86
16 godina

Baš sam i ja nekidan ugledao taj oglas i stvarno sam ozbiljno razmišljao o kupnji. Dobro da sam naletio na temu.

Imam ja jedno iskustvo s poštarom koji mi je dostavio paket. naručio sam preko njuškala HTC Desire. Dođe mi na čovjek na vrata, reće da ima paket za mene. Ja rečem: " uđite, sjednite u dnevni dok ja donesem novac". Ja donesem i stavim isprednjega novac i rečem m uda izbroji novac dok ja otvorim paket da vidim jesam li dobio što sam i naručio. On je čekao dok sam ja otvorio i upalio mobitel. Tek je onda izbrojio novac, i pošao.

Da nije ono što si naručio, samo mu platiš poštarinu (50 kn?) i neka on s tim paketo mradi što god hoče. Tko tebe može nagovoriti da platiš.

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
maxi kaže...

Baš sam i ja nekidan ugledao taj oglas i stvarno sam ozbiljno razmišljao o kupnji. Dobro da sam naletio na temu.

Imam ja jedno iskustvo s poštarom koji mi je dostavio paket. naručio sam preko njuškala HTC Desire. Dođe mi na čovjek na vrata, reće da ima paket za mene. Ja rečem: " uđite, sjednite u dnevni dok ja donesem novac". Ja donesem i stavim isprednjega novac i rečem m uda izbroji novac dok ja otvorim paket da vidim jesam li dobio što sam i naručio. On je čekao dok sam ja otvorio i upalio mobitel. Tek je onda izbrojio novac, i pošao.

Da nije ono što si naručio, samo mu platiš poštarinu (50 kn?) i neka on s tim paketo mradi što god hoče. Tko tebe može nagovoriti da platiš.

moze te nagovorit jedna kazna jer krsis zakon

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice