Mjenjam naslov.
Usput kolika je cijena live bonova i isplati ih se kupiti?
Mjenjam naslov.
Usput kolika je cijena live bonova i isplati ih se kupiti?
Što se tiče čipa, vjerujte mi puno je ljepši osjećaj kada držiš oriđiđi u rukama i mogu reći da igra puno više traje, čovjeku je veći gušt da igra.
ustvari ti je xbox360 dosta skupa stvar - ako ga hočeš sa čipom, arcade ~ 3300 golda, a premium sa čipom ~ 3800 golda. ako hočeš BEZ ČIPA onda ti je jeftiniji (arcade~1800, premium~2400).
*nisam navodio cijene najjačeg modela (elite), zbog njegove visoke cijene (~3300 BEZ ČIPA, a sa čipom da i ne govorimo...)
evo, ja imam xbox360 već... otkako je izašao, i moram ti reć da, premda je skupa online pretplata gears of war, halo 3, battlefield: bad company - ima igara radi kojih se isplati ispljunit pare. eto, meni osobno su sve 3 te igre dosta bolje u multiplayeru od CoD4 (znam znam :) ). što se ps3 tiče, to je jača konzola itd, al svi znamo da to ništa ne znači - vidite xbox i ps2. xbox jači, noviji i sve to, al ps2 je imao bolje igre, više ih i ukupno je bio x puta bolji. ovu generaciju mislim da je 360 ipak pametniji odabir - ej, ipak će mgs4 bit na 360 a halo3 neće na ps3. wii je živo smeće.
evo, ja imam xbox360 već... otkako je izašao, i moram ti reć da, premda je skupa online pretplata gears of war, halo 3, battlefield: bad company - ima igara radi kojih se isplati ispljunit pare. eto, meni osobno su sve 3 te igre dosta bolje u multiplayeru od CoD4 (znam znam :) ). što se ps3 tiče, to je jača konzola itd, al svi znamo da to ništa ne znači - vidite xbox i ps2. xbox jači, noviji i sve to, al ps2 je imao bolje igre, više ih i ukupno je bio x puta bolji. ovu generaciju mislim da je 360 ipak pametniji odabir - ej, ipak će mgs4 bit na 360 a halo3 neće na ps3. wii je živo smeće.
ustvari ti je xbox360 dosta skupa stvar - ako ga hočeš sa čipom, arcade ~ 3300 golda, a premium sa čipom ~ 3800 golda. ako hočeš BEZ ČIPA onda ti je jeftiniji (arcade~1800, premium~2400).
*nisam navodio cijene najjačeg modela (elite), zbog njegove visoke cijene (~3300 BEZ ČIPA, a sa čipom da i ne govorimo...)
Kupnja se svakako isplati. Ja sam svoj ps3 kupio prije godinu i pol, te sam prezadovoljan. Igre izgledaju fantastično, filmovi također. Jedini argument protiv kupnje ps3 su ti skupe igre, no ja sam taj problem riješio tako što naručujem videogamesplus.ca i sve novije igre koštaju oko 300 kn, a one starije se nađu i za 150. Puno je dobrih igara, npr. MGS4, Uncharted Drakes Fortunes, Little Big Planet, Motorstorm, Assassins Creed, GTAIV................
NAJBOLJ TI JE UZET PS4/5 MOŽDA ČAK 10 AKO NEĆEŠ UZMI PYA STATION 1 NUDI HD REZOLUCIJU I IGRE SU JEFTINIJE....A MOŽEŠ ČAK I SA KABLOVIMA IMAT ĐOKSTIKE
Sada više niti sam ne znam.Možda bi bilo još najbolje da si kupim neku grafu za komp do 2000 i miran sam 1-2 god.
Sada više niti sam ne znam.Možda bi bilo još najbolje da si kupim neku grafu za komp do 2000 i miran sam 1-2 god.
rade da mi tebi slozimo jednu konfu pa se ti igraj do mile volje
Dajte onda neki prijedlog za grafu
koliko imaš..ako se znaš izazit u KM
koliko imaš..ako se znaš izazit u KM
I ako kupiš grafu, opet nećeš imati ništ...
Da kupiš neku grafu za 600kn (HD3850) automatski trebaš novi procesor, budući da ti sadašnji neće iskoristit grafu, dakle još nekih 500kn, a budući da je pitanje dal će ti radit na ovom napajanju, morat ćeš izdvojiti još 300kn za neko bolje napajanje. Što si na kraju dobio? Stroj za 1500kn, koji će igre moći pokretat još 5-6 mjeseci, a od onda će biti stari kramp...
S PS3/XBox 360 si miran još minimalno 4 godine.
ja znam da je ps3 oko 2700kn-3000kn...a imaš li lcd da ima hd
ja znam da je ps3 oko 2700kn-3000kn...a imaš li lcd da ima hd
Imam lcd od 42 incha-starija verzija.No nisam siguran al je hd
A kaj bi mi sada bilo najisplativije, a i najjeftinije rješenje?
Imam lcd od 42 incha-starija verzija.No nisam siguran al je hd
A kaj bi mi sada bilo najisplativije, a i najjeftinije rješenje?
ma ja xbox...bgm zakooonn
a kakva je grafa na xbox360
ublizu ps3
Onda ok. Kupit ću onda xbox360.Hvala vam svima na pomoći
ps: znate usput koju dobru igru za xbox