Isuse ja sam ovdje dvije godine i imam samo zvjezdicu i polll..aaaa...idem se ubiti odmaa sadddd...aaaaaaa.....
Oglas:
Dajem zvjezdice za položen ispit iz osnova elektrotehnike :)
Isuse ja sam ovdje dvije godine i imam samo zvjezdicu i polll..aaaa...idem se ubiti odmaa sadddd...aaaaaaa.....
Oglas:
Dajem zvjezdice za položen ispit iz osnova elektrotehnike :)
egipat na djelu !!
nema vise povratka...mubarakadomagoj predaj vlast narodu.
to što govorite više-manje stoji, ali pobogu što sad ovdje svi svima lupaju hvala? nastavite tako i tražit ću lock
Sta ako pobrisu ovu temu? Odose sva Hvala
Koji fail. Idem po redu po postovima i stiscem "hvala" i dodjem do sebe i cudim se da mi nece prihvatiti...na oba 2 posta...
kakvi brisat! zakljucat pa sticky.
jedva čekam da modovi dođu, baš me zanima njihova reakcija na ovo sve
to što govorite više-manje stoji, ali pobogu što sad ovdje svi svima lupaju hvala? nastavite tako i tražit ću lock
Gotovo je kolega. Otvorio si pandorinu kutiju
Sada živi sa posljedicama
hvale nikad dosta.
Koji fail. Idem po redu po postovima i stiscem "hvala" i dodjem do sebe i cudim se da mi nece prihvatiti...na oba 2 posta...
vec smo zalkljucili da je skripta bezvezna. josi i ovo!!!! necuveno.
kalkulacije palaca i zahvala se odvijaju u 2 sata u noci.
tada i vidite da server zablesi 1 minutu.
nemojte se vise zezat...pretjerivat sa zahvalama.
Mijenjam djevojku za peterokraku
NO COMMUNIST
Jedini način da se taj problem riješi je da netko otvoriti oglas koji bi glasio:
Djelim hvala i ili tu na svaki post.
Tarifa po komadu:
TU-0.02kn
Hvala-0.03kn
TU i Hvala-0.04kn
Ako uzmete godišnju pretplatu dobijete 25%popusta.
Ali bito da onome koji je otvorio temu nije bitno kolko ima zvjezdica.
Ne zovu bezveze Hrvate zavidnima... Čak je o tome pisao i Ante Kovačić...
That's all I'm gonna say...
Oho i Hrvati vidjeli da je "in" pobuniti se...
Na pogresnom mjestu ljudi, na pogresnom mjestu...
ja sam isto da se ukine hvala ali mi je glupo i da TU i TD utjece na rating jel ako neko ima drugacije misljenje od vecine on dobi losiji rating!?to mi je totalno glupo isto tako sam nebrojno puta bio svjedok ljudi koji su valjda tad bili il pijani ili glupi u istoj temi dva posta s dva razlicita misljenja a vidim masa ih zakelji TU ili TD na obadva valjda zato kaj su to i ostali napravili jednostavno to prilagodavanje vecini me jako zivcira i ti ljudi ili su neki idioti ili nemaju svoje JA i neceju napisat nis s cime se ne slaze vecina da ne dobe TD(ove vecinom vrjedi za rasprave)
SPAM
hoću li dobit sad hvala
Sve će nas protjerat i stavit temu pod stivky da pokažu ostalima kojima slično padne na pamet šta se događa sa onima koji pokušaju neku revoluciju!!!
Danas vršimo revoluciju na bug forumu, sutra rušimo 'A-DE-ZE, prekosutra monetarni sustav....pocinje se od malih korana ne
Ok, svakako smo nahebali, pa ću reći bilo bi dobro, ali nije potrebno
Zasto neko medvescaku stalno lupa TD? imamo krticu!
Sve će nas protjerat i stavit temu pod stivky da pokažu ostalima kojima slično padne na pamet šta se događa sa onima koji pokušaju neku revoluciju!!!
Meni se čini da će nas sve deportirat na goli otok i tamo nas natjerati da okopavamo masline ali ako se mene pita:Bilo bi zgodno,ali nije potrebno...
Sad smo mi star whores
Aj bolje lock ovu temu ;)
Vjerovatno ni sam nisi svjestan šta si započeo. Još malo ša ću bacit molotolijev koktel u monitor...
Zasto neko medvescaku stalno lupa TD? imamo krticu!
Oni navijaju za Jesenice.
A u Jesenicama ili si alkoholičar ili hokejaš
Ajmo promijenit naziv teme u "Međusobno si podižite status klikanjem hvala"
I svaki formaš klikne jedan drugom na post i svi 5 zvjezdača i svi sretni.
ja sam isto da se ukine hvala ali mi je glupo i da TU i TD utjece na rating jel ako neko ima drugacije misljenje od vecine on dobi losiji rating!?to mi je totalno glupo isto tako sam nebrojno puta bio svjedok ljudi koji su valjda tad bili il pijani ili glupi u istoj temi dva posta s dva razlicita misljenja a vidim masa ih zakelji TU ili TD na obadva valjda zato kaj su to i ostali napravili jednostavno to prilagodavanje vecini me jako zivcira i ti ljudi ili su neki idioti ili nemaju svoje JA i neceju napisat nis s cime se ne slaze vecina da ne dobe TD(ove vecinom vrjedi za rasprave)
zato jer na forumu, kao i u zivotu, ima puno ulizica i beskicmenjaka.