Ukidanje tipke hvala zaključana tema

poruka: 154
|
čitano: 18.938
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Ukidanje tipke hvala

Evo ja već tri godine ovdje i imam samo tri zvijezdice!! Ubit ću se, ŠMRC.... A ne čekaj, šta mi to znači...oćemi mi cura davat kada dođem mrtav pijan zbog više zvjezdica na bug forumu? Sumnjam, Oću imat popust na benzijskoj kada točim gorivo? Hm...nebi rekao, hoću dobit popust na novi bračni krevet koji moram kupit ("ej rista ja ti imam pet zvijezdica na bug forumu, daj mi kakav rabat na krevet)?...

Kao šta je gore rečeno, zna se tu tko je tko, a zvijezdice su ono... nemam pojma.

P.S.

Evo neka mi netko sada donese hamburger iz Ike (Archies) i dvije hladne karlovačke, ja mu dam sve ove zvijezdice....

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.2.2011 20:33 (doktor1).
17 godina
Ukidanje tipke hvala

Mislim da ste sa ovom temom dirnuli u "osinje gnijezdo" i da će biti kao prst u oko, jer se sjećam (ali ne mogu naći) posta od Domagoja da ukoliko netko još jednom otvori temu u vezi statusa/zvijezda da će biti kartoniranja i da će svaka takva tema biti zaključana. 

U ljudskoj prirodi je da na neki način iskorištavaju i zloupotrebljavaju neka pravila.

Što se mene tiče a i u stvarnom životu nebrojeno puta sam se uvjerio da ocjena nije objektivno mjerilo vrijednosti, tako da se ne opterećujem sa time puno.

Oni koji su ovdje duže, ne gledaju u zvijezdice neko u nick forumaša jer je on u biti najrelevantniji za vrijednost.

Sve što imam sam ukrao, samo sam školu i vozačku kupio.
15 godina
protjeran
Re: Ukidanje tipke hvala
DamageHigh kaže...

Hehe...ovi su mi najbolji..teorija zavjere rulz! {#}

nije teorija zavjere nego 1+1=2. 

redovito dobivanje zutih od strane administratora koji se na tim temama nikad ne pojavljuju = 1

Milijun nesankcioniranih dugih citata, triple postova, bezobraznih izraza.... u temama u kojima se ne zakacim sa modom = 1

zbrojis = 2

no nebitno, kao i zvjezdice.

15 godina
Ukidanje tipke hvala

Mislin da je ovo bila samo sugestija kako poboljšat forum, ne neko plakanje za "izgubljenim" zvjezdicama. 

EDIT: ovo je na boxer-ov post.

When you realize why you call Zeus a myth, you'll understand why I don't belive in your god.
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.2.2011 20:28 (sirka666).
17 godina
Ukidanje tipke hvala

Jedino da se pohvalim neznam dali sam sve skupa u ove tri godine dobio 5 žutih kartona {#}

kako sam ja dobar dečkić....hi hi hi hi hi

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.2.2011 20:31 (doktor1).
15 godina
protjeran
Ukidanje tipke hvala

Ja da se pohvalim, uspio sam zaboravit login i pasword bivseg accounta jer na forumu nisam bio bar godinu. no ni tamo nije bilo previse zvjezdica (bar mislim) pa necu puno plakat.

15 godina

Kad se već hvalimo - dva bijela..hehe

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
17 godina
Ukidanje tipke hvala

Čeka se odgovor nadležnih......

ššššš - možda su u šumi
17 godina
sirka666 kaže...

Mislin da je ovo bila samo sugestija kako poboljšat forum, ne neko plakanje za "izgubljenim" zvjezdicama. 

Ma jasno je to meni, ne moraš mi objašnjavati, čak je tema suprotnog karaktera, nije plakanje za "izgubljenim" nego na "prezarađenim" zvjezdicama.

Samo sam se osvrnuo da tema ima velike šanse da će pod lock čim se nađe na Domagojevom radaru.

KLIK

17 godina
Ukidanje tipke hvala

pa ono tamo traje mjesecima.  spominjan problem vec 10 puta i uvijek su ostali ogluseni.

evo im prilike da to srede.

btw sto im sada svi korisnici sa ovog topica,nebi posli tamo na tu posranu BESKORISNU  listu,

te lijepo napisali, HVALA NA TRUDU,ALI NIJE POTREBNO. IMAMO RSS KAO I VI.

http://hr.wikipedia.org/wiki/HNK_Hajduk_Split
15 godina
neaktivan
Ukidanje tipke hvala

Jedno mjesec-dva nisam baš bio aktivan na forumu, zadnjih tjedana sam opet tu dosta i svako malo gledam u čudu kad naletim na nekoga tko ima 5 zvjezdica, a nisam ga nikad prije uočio. Onda sam negdje naletio na torrenteov post gdje je spomenuo tu temu i skužio da su svi ti ljudi iz te teme i nemaju skoro uopće drugih postova, a mora se priznati da ta tema nije baš toliko korisna da bi svi koji sudjeluju trebali imati 5 zvjezdica. Definitivno sam za premještanje teme u Ostalo.

Kad smo kod kartona, ja sam samo zaradio 3 bijela od kad sam tu, iako smatram da sam trebao par puta dobiti i kakav žuti {#}

edit: btw, upravo skužih da sam danas izgubio pola zvjezdice. Odoh plakati sad {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.2.2011 20:44 (Mirko935).
16 godina
boxer kaže...

A ja se pitam otkud odjednom tako mnogo forumaša sa šurikenima, a neki su relativno novi sa po 5 zvjezdica.

Šta fali, ako pomažu jedni drugima neka se zahvaljuju...

Ma kojeg vraga pomažu.

Sve same ulizice,morali bi na đonovima napisat nik, da znamo o kom se radi kad se uvlače u šupak.

17 godina
boxer kaže...
sirka666 kaže...

Ma jasno je to meni, ne moraš mi objašnjavati, čak je tema suprotnog karaktera, nije plakanje za "izgubljenim" nego na "prezarađenim" zvjezdicama.

Samo sam se osvrnuo da tema ima velike šanse da će pod lock čim se nađe na Domagojevom radaru.

KLIK

E, da.. Ali upravo ovo šta sam uokvirio u njegovom postu pokazuje da ova tema gdje si oni štancaju te vražije zvijezdice mora "nestat" jer se tamo zarade zvijezdice u roku odmah. Ja tu temu niakda nisam niti otvorio jer kada mi nešto treba ukucam u gugl, a sada koliko oni pomažu drugima ja neznam. Ali opet je smješno svakih sat vremena rokat nove verzije. Pa da nemam život mogo bi bez prestanka tu pisat i izbacivat postove o novim verzijama programa

Citiram - "to i jest ideja da zvijezdice prepoznaju kvalitetne forumaše"

EDIT: slika

i da super je ovaj uploader šta napravi od slike

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.2.2011 20:48 (doktor1).
15 godina
protjeran
Ukidanje tipke hvala

mogla bi se otvoriti i tema "psiholoski profil ljudi kojima zvjezdice na forumu toliko znace da su spremni truditi se i varati oko toga".

kao sto pjesnik ranije rece, dajem zvjezdicu za pivu. e vidis, s ovim nacinom razmisljanja sad je i meni zao sto nemam vise zvjezdica, bilo bi vise pive.

17 godina
Promatrač kaže...
boxer kaže...

A ja se pitam otkud odjednom tako mnogo forumaša sa šurikenima, a neki su relativno novi sa po 5 zvjezdica.

Ma kojeg vraga pomažu.

Sve same ulizice,morali bi na đonovima napisat nik, da znamo o kom se radi kad se uvlače u šupak.

To je tvoje mišljenje jer svatko ima diskreciono pravo da nekome dadne "Hvala" ako smatra da mu je pomogao.

Da se mene pita, Torrente zaslužuje "Hvala" jer je dao konstruktivan savjet, ne za temu, nego za informisanje u vezi novih programa.

16 godina
Ukidanje tipke hvala

E,imaju pravo,ja sam već dvije godine ovdje a imam samo jednu zvjezdicu,šta vi mislite tko sam ja???{#}{#}

www.hrphotocontest.com
17 godina
Ukidanje tipke hvala

Koliko bi tek hvala dobio da moš bacat linkove na igre, filmove i slično... Čovječe padale bi mi zvijezdice iz monitora po tastaturi....

ššššš - možda su u šumi
16 godina
boxer kaže...
Promatrač kaže...
boxer kaže...

Ma kojeg vraga pomažu.

To je tvoje mišljenje jer svatko ima diskreciono pravo da nekome dadne "Hvala" ako smatra da mu je pomogao.

Da se mene pita, Torrente zaslužuje "Hvala" jer je dao konstruktivan savjet, ne za temu, nego za informisanje u vezi novih programa.

Možda je   moje mišljenje, ali zbilja je poneki put iritantno kak se daje TU i hvala

17 godina
Ukidanje tipke hvala

Ajmo sada tu svi skupa svima lupat hvala do prekosutra {#}

ššššš - možda su u šumi
16 godina
Ukidanje tipke hvala

Ma ja bih možda još zvjezdicu-dvije, meni je oduzeta zvjezdica, a nisam ništa napravio {#}

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta
16 godina
Ukidanje tipke hvala

Ja sam prije mislio da zvjezdice imaju veze s brojem postova...

www.hrphotocontest.com
16 godina
Ukidanje tipke hvala

Ovaj djigibao je dobio hvala izrazito na toj temi, a da se ukine taj gumb trebalo bi refrešat skriptu sigurno

Obavezno posjeti : www.l2-semper-fidelis.com/catchem.php?id=38769
15 godina
protjeran
Promatrač kaže...

Možda je   moje mišljenje, ali zbilja je poneki put iritantno kak se daje TU i hvala

ponekad znam kliknut TU i Hvala ako mi je informacija zaista pomogla.

TD nisam nikad dao nikome. ako je neki normalan post, a autor je u zabludi (ili ja mislim da je u zabludi) pokusam mu objasniti. 

s druge strane, dozivio sam da na post "koji monitor imas?" dobijem 3 x TD.

toliko o tim tipkama :)

17 godina
Mitch kaže...

Ovaj djigibao je dobio hvala izrazito na toj temi, a da se ukine taj gumb trebalo bi refrešat skriptu sigurno

Zar nije tu temu jurluk otvorio {#}

ššššš - možda su u šumi
16 godina
pa ja imam idiota od "frenda" pa je radio multi acc-eve samo da mi klikće hvala jer sam ja njemu riješavao probleme na računalu a bio škrt pa me nije htio častit ni hot dogom.
15 godina
protjeran
BlackMoon kaže...

Ja sam prije mislio da zvjezdice imaju veze s brojem postova...

ja sam prije mislio da avion mase krilima :)

17 godina
Commodore kaže...

TD nisam nikad dao nikome. ako je neki normalan post, a autor je u zabludi (ili ja mislim da je u zabludi) pokusam mu objasniti. 

Ja mislim da si meni tuko TD kada sam ti tvrdio da na stolu kraj sebe imam matičnu iz potpisa, a ti si me uvjeravo da to još nije izašlo..... {#}{#}{#}

ššššš - možda su u šumi
16 godina
doktor1 kaže...
Mitch kaže...

Zar nije tu temu jurluk otvorio {#}

Pa da ali on samo tamo posta i otvori koju nepotrebnu temu u vijesti by forumaši, a ima 5 zvjezdača a meni i puno formaša nikad nije pomogo.

Dokaz da zvjezdice se mogu pošteno dobit je Weky koji je dokazao da se u 5 mj. može sakupit 5 zvjezdi redovitim iskazivanjem znanja i aktivnosti na forumu.

15 godina
protjeran
doktor1 kaže...
Commodore kaže...

Ja mislim da si meni tuko TD kada sam ti tvrdio da na stolu kraj sebe imam matičnu iz potpisa, a ti si me uvjeravo da to još nije izašlo..... {#}{#}{#}

nisam. znam bit tvrdoglav ali TD ne koristim. ponekad ga kliknem samo da vidim ko ga je drugi dao pa ga onda ponistim (i TU takodjer). ako je koji slucajno zapeo, nije namjerno.

ako se dobro sjecam, nisam tvrdio da nije izasla nego da nema ni jedna am3 maticna sa SLI supportom za kupit u hr a ti si mi dokazao da ima i ja sam ti se ispricao zbog tvrdoglavosti.

16 godina
ja stišćem TU/TD sukladno s onim "slažem se/ne slažem se"
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice