Ukidanje tipke hvala zaključana tema

poruka: 154
|
čitano: 18.948
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Ukidanje tipke hvala

nemojte zaspamat temu. srz anomalije je iznesena.

neki ljudi i neznaju da taj zgodni rss.

kad je vec spomenuto,evo mali info kako to koristit i jako je zgodno.

imate brdo rss readera,evo moga....

http://www.feeddemon.com/

osvjezava se sve samo, moze svako pola sata,a moze i svako par minuta.

eto njihove filozofije, kako imati turbo novu vijest,da je izasla beta RC 11 od shupak.explorer.manager-a.

***na ovaj post se nesmije kliknut hvala,tako da bude u duhu teme :)

http://hr.wikipedia.org/wiki/HNK_Hajduk_Split
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.2.2011 21:11 (torrente).
15 godina
Ukidanje tipke hvala

Evo neko moje razmišljanje i viđenje svega ovoga.

Osobno, moja savjet je da se svima koji su ikako sudjelovali u toj temi pobriše hvala i naravno ukine to hvala, te ostavi samo prst gore/dolje.

Također, bilo bi zanimljivo da se da dopuštenje traženja pomoči i savjeta u samoj temi.

Primjerice, ponekad ne mogu nač neki program ili mi treba savjet, pa moram googlat umjesto da fino i civilizirano pitam u temi, a da me se pri tom ne napadne za spam.

Dakle, i dalje ću nastavit sudjelovat u onoj temi , a umjesto hvala (ako ga ne bude) stavit ću ljudima TU.

A sad, vezano za ovu temu. Ova tema dokazuje koliko isfrustriranih ljudi ima na ovom forumu.

Isfrusriranih baš zbog ovih famoznih zvjezdica.

Komedija je živa kad vidim koliko ljudi ima,a da pate za brojem zvjezdica.

Ovom prilikom molim moderatore. Ako je ikako moguče, da se izbrišu sve moje zvjezdice.

Za mene osobno, postoje određeni ljudi čije mišljenje izrazito cjenim i volim pročitat. I za mene su ti ljudi iznad svih na forumu.

Zašto sam ovo napisao?? Napisao sam jer među tim ljudima ima i ljudi koji imaju mali broj zvjezdica, a znaju o čemu pričaju i pričaju sa stilom, razumjevanjem i velikom količinom znanja i iskustva.

Primjerice, The Dream, Cele i dr. sa malim brojem zvjezdica. Više cijenim njihovo mišljenje i razmišljanje nego velike večine sa 4 ili 5 zvjezdica.

Isto tako mislim da bi neki ljudi volili pročitat i što ja napišem, bez obzira stajale iznad južnjačke zastave četiri ili dvije zvjezdice.

Tako da, ovo sa zvjezdicama je živa komedija.

16 godina
neaktivan
Re: Ukidanje tipke hvala
0000 kaže...

Ima logike, koji je uopće smisao tipke hvala za svaki post s linkom na neki glupi program

Evo dadoh ti hvala, jel ti milo?

{#}

War vs Us: http://www.youtube.com/watch?v=1tyhN7Us-F8&feature=related /// - REVOLUTION -
15 godina
protjeran
Ukidanje tipke hvala

ma di ces napisat da se nesmi. sad me svrbe dlanovi. oces TD?

16 godina
Ukidanje tipke hvala

S druge pak strane ima i onih kojima nešto crtaš, tražiš po netu i objašnjavaš sat vremena sa pola stranice pa se taj isti više ni ne pojavi u toj temi. Kad potrošiš sat vremena da nekome pomogneš malo boli kad ne dobiješ ni TU od takvog. Takvi vjerojatno misle da se svijet vrti oko njih.

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
17 godina
Commodore kaže...

nisam. znam bit tvrdoglav ali TD ne koristim. ponekad ga kliknem samo da vidim ko ga je drugi dao pa ga onda ponistim (i TU takodjer). ako je koji slucajno zapeo, nije namjerno.

ako se dobro sjecam, nisam tvrdio da nije izasla nego da nema ni jedna am3 maticna sa SLI supportom za kupit u hr a ti si mi dokazao da ima i ja sam ti se ispricao zbog tvrdoglavosti.

A znam da je bilo opako prepucavanje {#}

Htjeo sam te sa tom matičnom u glavu pogodit {#}

ššššš - možda su u šumi
15 godina
neaktivan
zabranjeniples kaže...

Isto tako mislim da bi neki ljudi volili pročitat i što ja napišem, bez obzira stajale iznad južnjačke zastave četiri ili dvije zvjezdice.

Tako da, ovo sa zvjezdicama je živa komedija.

Ispod zastave? {#}

Mes que un Club! FCBarcelona!
17 godina
neaktivan
torrente kaže...

pa ono tamo traje mjesecima.  spominjan problem vec 10 puta i uvijek su ostali ogluseni.

evo im prilike da to srede.

btw sto im sada svi korisnici sa ovog topica,nebi posli tamo na tu posranu BESKORISNU  listu,

te lijepo napisali, HVALA NA TRUDU,ALI NIJE POTREBNO. IMAMO RSS KAO I VI.

DONATE and Become a FIVE Star membership {#} {#}

I know that probably somebody will think this is stupid but i have nothing better to do
16 godina
Ukidanje tipke hvala

Za zvjezdice se ne računa samo TU,TD i hvala, nego i kolko ste aktivni.Pod aktivnost se smatra kolko vremena na dan provodite na forumu, koliki vam je staž na forumu, kolko postate itd.

Nekad se status računao samo po broju postova, pa su si ljudi izmislili spamerske teme(npr.nespavalice i birc), te si tamo nabijali status.

Ono što želim reči je da bilo koja formula računanja statusa bila neki ljudi će pokušati zlorabiti da bi došli do vrha.

I nekako mi se čini da je ovaj način računanja statusa najbolji jer da je po starom bio bi bubamara na steroidima jer imam 3900postova, a novo netreba izmišljati.

btw, slična tema isti ljudi LINK{#}

EDIT:ali nemojte sve ljude iz one teme optuživati jer neki stvarno aktivni i u drugim podforumima

Ako netko treba pozivnicu za Digitalni bug neka javi na PP, još 2 imam
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.2.2011 21:17 (Jack Sparrow).
15 godina
protjeran
Ukidanje tipke hvala

@zabranjeniples

pa ti si sa avatarom prestigao sve ove generale po broju zvjezdica. {#}

jel ti moderatori i to moraju izbrisat?

17 godina
Micek kaže...

S druge pak strane ima i onih kojima nešto crtaš, tražiš po netu i objašnjavaš sat vremena sa pola stranice pa se taj isti više ni ne pojavi u toj temi. Kad potrošiš sat vremena da nekome pomogneš malo boli kad ne dobiješ ni TU od takvog. Takvi vjerojatno misle da se svijet vrti oko njih.

zato ja kad to vidim (a dobro si rekao,puno je toga) kliknem umjesto tih likova.

posebno primjeri, gdje se treba citat kobasicu necijeg loga iz hijackthisa i trazit nepotrebni proces.

15 godina
neaktivan
Ukidanje tipke hvala

Koliko uopce ta aktivnost pridonosi tome? Cesto sam na forumu, dostacesto, pogledam sta ima, pregledam sve novosti, teme itd, ali ne bi rekao utjece bas puno {#}

Mes que un Club! FCBarcelona!
16 godina
Te zvjezdice niš ne znače, naleti par budala tipa Mato i onda se zadovoljavaju petokraknim znakičima.
Obavezno posjeti : www.l2-semper-fidelis.com/catchem.php?id=38769
17 godina
Ukidanje tipke hvala

Al bi moglo tu kartona letit i belaja. Samo se lupaju hvala, TU i slične pi*darije.... Kad popi*de ovi iz BUGa...

P.S. moja ponuda još stoji, ko mi donese hamburger i dvije pive dobiva zvijezdice (ajmo ljudi prije 22 sata, onda će doć žena pa neću smjet jest). {#}

ššššš - možda su u šumi
17 godina
neaktivan
Ukidanje tipke hvala

Citam ovu temu i onako nesvjesno uocavam neku ironiju.

Mislim tu nastaje buna zbog one, sad vec dokazano beskorisne, teme gdje je nekoliko forumasa u paktu i međusobno si stiscu "Hvala" i za najbedastije programe, dok istovremeno u ovoj temi vidim kako se na svaki drugi post (makar ti postovi bili jedno obicno izrazavanje misljenja) stisce "Hvala".

Tko tu koga sad!?{#}

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.2.2011 21:18 (AA-d00d).
15 godina
protjeran
Micek kaže...

tjesis se da ce post pomoci nekome drugome i budes zahvalan roditeljima sto su te dobro odgojili za razliku od tog mamlaza.

16 godina
neaktivan
Mitch kaže...
Te zvjezdice niš ne znače, naleti par budala tipa Mato i onda se zadovoljavaju petokraknim znakičima.

Mhm... jasno... i onda ova tema ima tri stranice...

I am Jack's dubious choice of one-way roads
16 godina
brijem da se u ovoj temi to stišće samo da bude sukladno tome koliko je to beskorisno.
Obavezno posjeti : www.l2-semper-fidelis.com/catchem.php?id=38769
16 godina
neaktivan
Ukidanje tipke hvala

Uglavnom, apsolutno svi na ovom threau su dobili hvala, to je ok. Dajte i meni da imam pune dvije petokrake. Keep sharing :)

Anyhow, nebitno na hvala gumb i formulu Domagoja, te zlouporabu iste, stalna ekipa zna tko piše a tko kitom glogovlje mlati, imao zvjezdice ili ne.

Recimo, Torrente je uvijke lijep i naočit momak  za pročitati :P, zvjezdice ili ne. To se jednostavno vidi po post-u. A kenjci neka si nabijaju hvala u pauzama "lajkanja" (bljuv) na fejsbuku. Fine, ako ih veseli, postovi su im i dalje crap.

War vs Us: http://www.youtube.com/watch?v=1tyhN7Us-F8&feature=related /// - REVOLUTION -
16 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...

Citam ovu temu i onako nesvjesno uocavam neku ironiju.

Mislim tu nastaje buna zbog one, sad vec dokazano beskorisne, teme gdje je nekoliko forumasa u paktu i međusobno si stiscu "Hvala" i za najbedastije programe, dok istovremeno u ovoj temi vidim kako se na svaki drugi post (makar ti postovi bili jedno obicno izrazavanje misljenja) stisce "Hvala".

Tko tu koga sad!?{#}

To ti je kritična masa postignuta - događanje naroda, revolucija.

HVALA SVIMA!!!

14 godina
neaktivan
Ukidanje tipke hvala

Stisnite i meni HVALA

17 godina
Ukidanje tipke hvala

Ova tema se pretvara u nekakvu "HVALJENU" revoluciju... Da nebi bilo BUGocvima kao Mubaraku {#}

ššššš - možda su u šumi
16 godina
neaktivan
Mitch kaže...
brijem da se u ovoj temi to stišće samo da bude sukladno tome koliko je to beskorisno.

Test:

Blah blah.

I am Jack's dubious choice of one-way roads
15 godina
neaktivan
Ukidanje tipke hvala

Ne kužim zaš uopće prepucavanje oko tih zvjezdica.Uopće nisu pokazatelj kolko je neki forumaš kvalitetan.Neznam dal je jedino meni tak,ali ko da su ljudima te zvijezdice postale zamjena za famozni like s FB-a.

Cogito Ergo Sum
14 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Ova tema se pretvara u nekakvu "HVALJENU" revoluciju... Da nebi bilo BUGocvima kao Mubaraku {#}

Hahahaha,ne bojim se ja za to.Iz pouzdanih izvora znam da LUXX i Miro imaju dva T-34 doma u garaži i da vidiš kad krenu ugasili bi svaku revoluciju.Nama treba neki Obama :D

15 godina
protjeran
PureEntity kaže...

A kenjci neka si nabijaju hvala u pauzama "lajkanja" (bljuv) na fejsbuku. Fine, ako ih veseli, postovi su im i dalje crap.

Zaboravio sam napomenuti da "Hvala" najcesce stisnem kad me neko uspije nasmijati. Tako da si ovo dobio zbog ovog "bljuv-a".

svaka cast

17 godina
doktor1 kaže...

Ajmo sada tu svi skupa svima lupat hvala do prekosutra {#}

Samo bi ja mogo naje jer sam iz šale napomenuo ovo gore.... {#}

nadam se da ćete se izborit za mene ako me potjeraju {#}

ššššš - možda su u šumi
17 godina
neaktivan
Ukidanje tipke hvala

Sad vidim 5 "hvala" na onaj moj post..wtf, SERIOUSLY WTF!? zar niste nista razumjeli sto sam napisao :D

Fukajte se, idem sad iz principa svim stisnut "Hvala". {#}

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
17 godina
Ukidanje tipke hvala

egipat na djelu !!

nema vise povratka...mubarakadomagoj predaj vlast narodu.

15 godina
protjeran
Ukidanje tipke hvala

Oce ko moj prvi TD?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice