Ovo sigurno nije novi dizajn. Poispadale bi nam oči
A možda su sakrili drogu u njega?
Ma lol šta vam je pa jel vidite na šta ovo lići. Nije ovo namjerno lol jeste zabrijali :P
pa zar vam se ne sviđa novi dizajn foruma?!?
a baš smo mislili da ćete se razveseliti...

Da vas malo radijacija ne puca?
Twitter: @bmarasovic ||| Ne postoji najbolji mobitel. Postoje samo mobiteli koji vam se sviđaju više ili manje... :)
Ma lol šta vam je pa jel vidite na šta ovo lići. Nije ovo namjerno lol jeste zabrijali :P
sta fali ?
Da, meni je novi dizajn baš cool...
sta fali ?
Left Alignment
Twitter: @bmarasovic ||| Ne postoji najbolji mobitel. Postoje samo mobiteli koji vam se sviđaju više ili manje... :)
meni je dobro ovako.. ja bi ovako ostavia, neka se uvede ta opcija... a Miro?
sta fali ?
Left Alignment
neka ovako bude par godina pa onda stave Right
da nam nije dosadno
jadno da jadnije nemože biti...aj još stavite slova naopačke i to će biti to
Stisni F5 par puta
Stisni F5 par puta
isusti.. hvala, sad izgleda koda se slon posrao na mrtvog tvora.. :D
nebi bilo ni loše da ostave o pregledu foruma centrirano, ali zaboga, užasno izgleda unutar teme ovako
(svima koji hoce Left Alignment)... bit ce nam red stisnuti f5 pa brzo na stop loading
(uspio sam mnogo puta
)
Stisni F5 par puta
isusti.. hvala, sad izgleda koda se slon posrao na mrtvog tvora.. :D
nebi bilo ni loše da ostave o pregledu foruma centrirano, ali zaboga, užasno izgleda unutar teme ovako
VRISTIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Molimo autore stranica neka vrate align left!
stvarno je to novi dizajn ili nesto nestima.
ak je novi, vratite stari.
Prije minutu sam molio da stave align left, i sad je već sve ok. Nevjerojatno!
Vratilo se..
Ev meni se vratilo u normalu, do kad, vidjecemo :D
Hvala Bogu opet normalno
.
Nije vam se svidio novi "dizajn", ha? Šteta :-)
Webmaster imao loš dan pa je napravio tipfeler; isprike svima, iako mi se čini da vam je bilo zabavno. Odmah proradili hakeri u vama :-)
jes!!!!
sta fali ?
Left Alignment
neka ovako bude par godina pa onda stave Right
da nam nije dosadno
Da, svake 3 godine... pa malo stavit naopaka slova, pa malo da se cita odozgo prema dolje, u stupcima i tako...
Webmaster imao loš dan pa je napravio tipfeler; isprike svima, iako mi se čini da vam je bilo zabavno. Odmah proradili hakeri u vama :-)
Ajde stisni i TI F5 i osjećaj se hacker
Ma super nam je bilo ;).
Evo vam moja Greasemonkey skriptica koja sređuje poravnanja: LINK. 
Vama smiješno, a tu opća panika :D
Evo vam moja Greasemonkey skriptica koja sređuje poravnanja: LINK. 
to si autor !?
ako jesi, svaka čast.
Gotovo, znači gasin adblock sad.