Sporost Bug Foruma zaključana tema

poruka: 152
|
čitano: 22.986
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
Sporost Bug Foruma

U zadnje se sve vise pojavljuje lag, i vidim da mi se nije samo cinilo.

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY, AND DONT STEAL THE GOVERNMENT HATES COMPETITION
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sporost Bug Foruma

Ja vec pomislio da mi se chrome usporio.. {#}

instaliram firefox i operu ono isto.. {#}

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sporost Bug Foruma

Evo ja sam i na operi stavio da mi ne koristi proxy za bugove stranice, i meni ide sad brze{#}

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Sporost Bug Foruma
Ljudi... sada (poslije ponoci) UVIJEK ide brze...

a to sto ste stavili no proxy s opcije automaticly detect settings NIŠTA ne znači zbog jedne stvari... NI prije niste koristili proxy...
In Control... MNOGE države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...
16 godina
Sporost Bug Foruma

I meni laga na Chrome-u zadnja dva dana 

Zadnjih pola sata sam na forumu i sve ok, kao i prije

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
EnlightenedPhoenix kaže...

a to sto ste stavili no proxy s opcije automaticly detect settings NIŠTA ne znači zbog jedne stvari... NI prije niste koristili proxy...

znamo da,ali očaj radi čuda

..balkan macho boy is so hot
17 godina
neaktivan
EnlightenedPhoenix kaže...

Mozda i jesmo posto je bilo da kao automatski odredi. Bit cu iskren i reci cu da se ne kuzim najbolje u to ali isto tako mi ovo nije prvo put da aktivno visim poslje ponoci na forumu i bez ikakvog pretjerivanja velim da mi stranicu sad ucita munjevitom brzinom. Znaci kliknem na neku temu, trenutak pricekam(isto kao i prije) i otvori   cijelu stranicu odjednom, dok mi je prije znao otvariti po dijelovima, istina relativno brzo je te dijelove otvarao ali rađe mi je ovako :)

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.1.2011 4:41 (AA-d00d).
17 godina
moderator
Sporost Bug Foruma

Radimo na ovom povremenom problemu. Hvala na razumijevanju :-)

Domagoj

8 0 hvala 21
16 godina
neaktivan
Sporost Bug Foruma

I meni je sve normalno, Google Chrome i Firefox 3.6 veza je 10 mbps

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now! Fine opcije foruma :) +38761299744
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
BannedOnThisForum kaže...

Lag se javlja povremeno!!!

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY, AND DONT STEAL THE GOVERNMENT HATES COMPETITION
17 godina
neaktivan
MorciTheCroat kaže...
BannedOnThisForum kaže...

Lag se javlja povremeno!!!

Vecinom u večernjim satima...

In Control... MNOGE države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...
17 godina
neaktivan
Sporost Bug Foruma

i meni bug zna biti spor. ali veći mi je problem kod pisanja poruke kad silverlight ne odgovara moram ga zaustavit i tako mi se chrome sruši.

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
nema rušenja samo nekad zna se sporo učitat. kako kada.
May justice be done though the heavens fall
16 godina
neaktivan
Sporost Bug Foruma

Kod mene sve radi kako treba , slike i linkove normalno učitava.

You may say that I'm a dreamer But I'm not the only one I hope someday you'll join us And the world will live as one .......
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.1.2011 23:46 (nixXxa).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Sporost Bug Foruma

meni je problem svaki put kada se idem logirat kaze kriva lozinka i onda me redirecta i onda me logira

zvoneXP
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Sporost Bug Foruma

Nije neki prijedlog, ali mogli biste staviti neki mod prikazivanja stranice za spore veze, kao ono u gmailu. Da nema skripte za auto refrešanje aktivnih tema, da nema wysiwyg-a u pisanju poruka, odnosno da je pisanje poruka ko pisanje u "brzom odgovoru".

0 0 hvala 0
16 godina
Sporost Bug Foruma
Evo upravo se osjeti lag, sva sreća da je tu brzi odgovor, ali ovo u većim temama (s više poruka i stranica) je nenormalno.

0 0 hvala 0
17 godina
Sporost Bug Foruma

Kod mene je sad OK. Nema usporavanja i ide sve prilično glatko. {#}

Sve što imam sam ukrao, samo sam školu i vozačku kupio.
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Sporost Bug Foruma

Birc je užasno spor bio prije 1-2 h, sad je OK, ali probao sam pingati stranicu i ispalo je oko 110ms, inače na speedtestu i ping prema youtube-u, mob.hr je oko 40ms

EDIT- drugi pokušaj je bitno manji, average je 15ms

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.1.2011 21:14 (Mitch).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

I ja imam manja usporenja. Više me živcira kad pregledavam svoje napisane poruke i onda ne može otvorit kad kliknem na nju. Nervira me.

16 godina
neaktivan
Mitch kaže...

Birc je užasno spor bio prije 1-2 h, sad je OK, ali probao sam pingati stranicu i ispalo je oko 110ms, inače na speedtestu i ping prema youtube-u, mob.hr je oko 40ms

EDIT- drugi pokušaj je bitno manji, average je 15ms

Ako su to problemi, onda nije problem servisa na serveru, nego samo mreže prema Internetu, očigledno bi trebali zakupiti brži vod, no to naravno košta...

Korisnici lagano DoS-aju bug.hr

Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!
15 godina
Sporost Bug Foruma

Do sada niti jedan dan nisam primjeti neko usporavanje....mozda sam samo imao puno srece te nisam bio na forumu kada je bio prisutan neki "lag".

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sporost Bug Foruma

A ja mislio da su pogodeni korisnici izvan Hrvatske. I kod mene je isto ali samo u "spic" vremenima oko 14 do 16h

A programmer is just a tool which converts caffeine into code

0 0 hvala 0
15 godina
Sporost Bug Foruma

I kod mene je bilo prije nekih 3-4 sata lagani "lag"

samo što nisam baš puno vremena proveo na forumu tijekom tog vremena

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am B-)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sporost Bug Foruma

lagovi su "ogromni" ovog jutra (2 -3 sec). I jucer je bilo tako

Kako je kod vas?

Kako prebaciti BUGov DVD u DivX da mi stane na obicni CD. (probao sam sa Dr DivX ali nejde

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sporost Bug Foruma

Ja nisam primjetio nikakva usporavanja,koristim Chrome i zbilja uživam u predobrom forumu(bar što se tiče tehničke izvedbe) nisam vani vidio tako kvalitetne forume na puno razvikanijim stranicama (PC Play ili Kotaku imaju koma forume).Sve leti na forumu.Razmazili ste me,sad na svakom forumu očekujem skrolanje,kad ono šipak {#}

The world is full of people who talk the talk,but how many of us walk the walk?
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.2.2011 8:39 (AjgorR).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sporost Bug Foruma

Pingao sam bug.hr i pingovi su okay. 35 do 40 ms

Kako prebaciti BUGov DVD u DivX da mi stane na obicni CD. (probao sam sa Dr DivX ali nejde

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sporost Bug Foruma

Ne želim biti zloban, ali samo ajd probaj u AdBlock dodati ovo: *httpoolcr* i *hr.hit*

Pa isprobaj jel imalo bolje.

P.S.: SUPPORT BUG FORUM, don't adblock.

Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Smooth Operator kaže...

Ne želim biti zloban, ali samo ajd probaj u AdBlock dodati ovo: *httpoolcr* i *hr.hit*

Pa isprobaj jel imalo bolje.

P.S.: SUPPORT BUG FORUM, don't adblock.

smooth objasni malo ja imam ad block i nije jedne reklame ne vidim na ovom forumu.

May justice be done though the heavens fall
16 godina
neaktivan
Sporost Bug Foruma

Dodaj i isprobaj. Neka skripta se učitava s nekog drugog servera, zašta služi, neznam, vjerojatno broji koliko puta se otvori neka stranica.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice