U zadnje se sve vise pojavljuje lag, i vidim da mi se nije samo cinilo.
Ja vec pomislio da mi se chrome usporio..
instaliram firefox i operu ono isto..
Evo ja sam i na operi stavio da mi ne koristi proxy za bugove stranice, i meni ide sad brze
a to sto ste stavili no proxy s opcije automaticly detect settings NIŠTA ne znači zbog jedne stvari... NI prije niste koristili proxy...
I meni laga na Chrome-u zadnja dva dana
Zadnjih pola sata sam na forumu i sve ok, kao i prije
a to sto ste stavili no proxy s opcije automaticly detect settings NIŠTA ne znači zbog jedne stvari... NI prije niste koristili proxy...
znamo da,ali očaj radi čuda
Mozda i jesmo posto je bilo da kao automatski odredi. Bit cu iskren i reci cu da se ne kuzim najbolje u to ali isto tako mi ovo nije prvo put da aktivno visim poslje ponoci na forumu i bez ikakvog pretjerivanja velim da mi stranicu sad ucita munjevitom brzinom. Znaci kliknem na neku temu, trenutak pricekam(isto kao i prije) i otvori cijelu stranicu odjednom, dok mi je prije znao otvariti po dijelovima, istina relativno brzo je te dijelove otvarao ali rađe mi je ovako :)
Radimo na ovom povremenom problemu. Hvala na razumijevanju :-)
I meni je sve normalno, Google Chrome i Firefox 3.6 veza je 10 mbps
Lag se javlja povremeno!!!
Lag se javlja povremeno!!!
Vecinom u večernjim satima...
i meni bug zna biti spor. ali veći mi je problem kod pisanja poruke kad silverlight ne odgovara moram ga zaustavit i tako mi se chrome sruši.
Kod mene sve radi kako treba , slike i linkove normalno učitava.
meni je problem svaki put kada se idem logirat kaze kriva lozinka i onda me redirecta i onda me logira
Nije neki prijedlog, ali mogli biste staviti neki mod prikazivanja stranice za spore veze, kao ono u gmailu. Da nema skripte za auto refrešanje aktivnih tema, da nema wysiwyg-a u pisanju poruka, odnosno da je pisanje poruka ko pisanje u "brzom odgovoru".
Kod mene je sad OK. Nema usporavanja i ide sve prilično glatko.
Birc je užasno spor bio prije 1-2 h, sad je OK, ali probao sam pingati stranicu i ispalo je oko 110ms, inače na speedtestu i ping prema youtube-u, mob.hr je oko 40ms
EDIT- drugi pokušaj je bitno manji, average je 15ms
I ja imam manja usporenja. Više me živcira kad pregledavam svoje napisane poruke i onda ne može otvorit kad kliknem na nju. Nervira me.
Birc je užasno spor bio prije 1-2 h, sad je OK, ali probao sam pingati stranicu i ispalo je oko 110ms, inače na speedtestu i ping prema youtube-u, mob.hr je oko 40ms
EDIT- drugi pokušaj je bitno manji, average je 15ms
Ako su to problemi, onda nije problem servisa na serveru, nego samo mreže prema Internetu, očigledno bi trebali zakupiti brži vod, no to naravno košta...
Korisnici lagano DoS-aju bug.hr
Do sada niti jedan dan nisam primjeti neko usporavanje....mozda sam samo imao puno srece te nisam bio na forumu kada je bio prisutan neki "lag".
A ja mislio da su pogodeni korisnici izvan Hrvatske. I kod mene je isto ali samo u "spic" vremenima oko 14 do 16h
I kod mene je bilo prije nekih 3-4 sata lagani "lag"
samo što nisam baš puno vremena proveo na forumu tijekom tog vremena
lagovi su "ogromni" ovog jutra (2 -3 sec). I jucer je bilo tako
Kako je kod vas?
Ja nisam primjetio nikakva usporavanja,koristim Chrome i zbilja uživam u predobrom forumu(bar što se tiče tehničke izvedbe) nisam vani vidio tako kvalitetne forume na puno razvikanijim stranicama (PC Play ili Kotaku imaju koma forume).Sve leti na forumu.Razmazili ste me,sad na svakom forumu očekujem skrolanje,kad ono šipak
Pingao sam bug.hr i pingovi su okay. 35 do 40 ms
Ne želim biti zloban, ali samo ajd probaj u AdBlock dodati ovo: *httpoolcr* i *hr.hit*
Pa isprobaj jel imalo bolje.
P.S.: SUPPORT BUG FORUM, don't adblock.
Ne želim biti zloban, ali samo ajd probaj u AdBlock dodati ovo: *httpoolcr* i *hr.hit*
Pa isprobaj jel imalo bolje.
P.S.: SUPPORT BUG FORUM, don't adblock.
smooth objasni malo ja imam ad block i nije jedne reklame ne vidim na ovom forumu.
Dodaj i isprobaj. Neka skripta se učitava s nekog drugog servera, zašta služi, neznam, vjerojatno broji koliko puta se otvori neka stranica.