Fulao temu :)))
Ispričavam se.
Fulao temu :)))
Ispričavam se.
Ne znam jesu li bile... :)
ovoga, jes ti malo fulo temu il šta?
126 poruka, tisuc i nekoliko citanja, reakcije o sporosti... a samo jedno jedino "pripocenje za javnost" izdano 22.01.2011 od strane Domagoja
"Radimo na ovom povremenom problemu. Hvala na razumijevanju :-)"
Dakle, oni rade na otklanjanju problema. Tema postaje izlisna za pisanje. Isto kao i ona tema sa problemima korisnika Opere prilikom postavljanja slika na forumu
Slažem se, ali i pritom onda bih predložio moderatoru da zaključa temu. Nadam se da se slažeš sa mnom?
Ma ja se nadam da će im naši opisi situacija možda pomoć da se prije/efikasnije riješe problemi...
moram priznati da ja osobno nisam primjetio neko preveliko usporenje, tj. otvara mi se sasvim brzo.
Optima, opticki link i t-com, plain adsl...
moram priznati da ja osobno nisam primjetio neko preveliko usporenje, tj. otvara mi se sasvim brzo.
Optima, opticki link i t-com, plain adsl...
Ma zapinje im kroz jutro. Ne svaki dan. Takodjer preko optime (optika), Bnet, T-Com adsl. Negdje im nesto na serveru zaore.
preselit mssql na pravi stroj :) sada se vrte u virtualkama ako se ne varam.
BTW, neki dan nam je umirao neki stroj...ono..tipicno ponasanje kao kod ddosa...i onda skuzimo da sugavi ipsec ubija mrezu :)
Here we go again...
Here we go again...
and again
Meni leti....
Koju verziju mozille koristis?
Šta je ovo upravo bilo? Ili je to do mene.
i meni je bilo
Ma ovaj forum šviče da je to strašno...svako malo šteka, traži da se ponovno ulogiraš, sada mi pročitane teme stavio pod nepročitane teme.....
u ovom serveru je neko mučko đubre.
Ma ovaj forum šviče da je to strašno...svako malo šteka, traži da se ponovno ulogiraš, sada mi pročitane teme stavio pod nepročitane teme.....
ja sam se na to već navikao...prečesto se dogodi...
Šta je ovo upravo bilo? Ili je to do mene.
Kaže Domagoj, sistemaši zbrljali..
ja sam se na to već navikao...prečesto se dogodi...
Kod mene nije baš prečesto, ali tu i tamo se dogodi, nekad 2-3 dana, svaki dan po nekoliko puta, nekad 15-20 dana bez ikakvih problema i tako...
u ovom serveru je neko mučko đubre.
hahahaha
Ajme, forum se raspada, ne mogu poslat nikome PP...
Nikome kliknut niti TU niti TD, pointer mi ne radi...
očistit cache?
Daj provjeri jel možeš meni kliknut hvala :) I pusti ga onda pa neka i drugi provjere da vide jel im radi :D
očistit cache?
:)
nisam takav noob
Meni leti,nikakvih zastajkivanja niti problema...
Hoće li ikad na ovom forumu proraditi da se mogu uploadati kompresovane slike u rar kako to piše?
3x sam probao ali ne ide, kod copy paste uvijek nađe neki nedozvoljeni kod itd.
nisam takav noob
nisam ni mislio, al ono čovjek se ne sjeti uvijek :)