Evo jedan moj prijedlog i kritika.
Podforum slaganje PC konfiguracija ima sticky za Slaganje PC konfiguracijau kojem se odvija 90% rasprava o slaganju.
Ako želim otvoriti temu koja bi baš meni pomogla i ako imam baš specifična pitanja i probleme o konfiguraciji koju slažem, tema se zaključa i preseli u sticky koji je jako teško pratiti i koji je totalno nepregledan te ima 36.960 poruka u sebi.
E sad mene zanima, koja je svrha uopće tog podforuma kad je u njemu taj sticky??? Informaciju kvalitetnu teško da mogu dobiti i odgovor na pitanja koja imam jer se svi guraju u onu temu. Ne vidim smisao toga i dosta se gubi na preglednosti.
Iako se teme o slaganju otvaraju svaki dan (a o čemu da se otvaraju teme na podforumu koji se zove "Sklapanje PC konfi", aj recite?, mislim da bi i to bolje izgedalo i bilo preglednije nego jedan sticky na cijelom podforumu, a ispod njega same zaključane teme, zar ne? A i ljudi bi pri kupovini tih konfoguracija mogli lijepo otvorit svoju temu, i sve si lijepo pogledat i posložit, a ne tražiti po stickyu od 36 000 poruka koji se puni vrlo brzo i više je teško uopće isčupat informacije koje ti trebaju.
Jasno mi je da klinci otvaraju po 5 tema o ovome bezveze i da je to vjerojatno razlog ovakvog stanja, ali meni eto treba savijet jedan u 9 godina, i ne mogu ga dobiti kvalitetno i na način koji želim.
Ali eto, to je samo moje mišljenje. pozdrav...
Bilo bi puno bolje da se korisnicima ograniči da 1x mjesečno recimo mogu otvorit takvu temu, nego ovo sad.