Sklapanje PC konfiguracija prijedlog.

poruka: 2
|
čitano: 917
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Sklapanje PC konfiguracija kritika.

Evo jedan moj prijedlog i kritika.

Podforum slaganje PC konfiguracija ima sticky za Slaganje PC konfiguracijau kojem se odvija 90% rasprava o slaganju.

Ako želim otvoriti temu koja bi baš meni pomogla i ako imam baš specifična pitanja i probleme o konfiguraciji koju slažem, tema se zaključa i preseli u sticky koji je jako teško pratiti i koji je totalno nepregledan te ima 36.960 poruka u sebi.

E sad mene zanima, koja je svrha uopće tog podforuma kad je u njemu taj sticky??? Informaciju kvalitetnu teško da mogu dobiti i odgovor na pitanja koja imam jer se svi guraju u onu temu. Ne vidim smisao toga i dosta se gubi na preglednosti.

Iako se teme o slaganju otvaraju svaki dan (a o čemu da se otvaraju teme na podforumu koji se zove "Sklapanje PC konfi", aj recite?, mislim da bi i to bolje izgedalo i bilo preglednije nego jedan sticky na cijelom podforumu, a ispod njega same zaključane teme, zar ne? A i ljudi bi pri kupovini tih konfoguracija mogli lijepo otvorit svoju temu, i sve si lijepo pogledat i posložit, a ne tražiti po stickyu od 36 000 poruka koji se puni vrlo brzo i više je teško uopće isčupat informacije koje ti trebaju.

Jasno mi je da klinci otvaraju po 5 tema o ovome bezveze i da je to vjerojatno razlog ovakvog stanja, ali meni eto treba savijet jedan u 9 godina, i ne mogu ga dobiti kvalitetno i na način koji želim.

Ali eto, to je samo moje mišljenje. pozdrav...

Bilo bi puno bolje da se korisnicima ograniči da 1x mjesečno recimo mogu otvorit takvu temu, nego ovo sad.

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.10.2012 14:24 (lllnuclearlll).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sklapanje PC konfiguracija prijedlog.

imas zobera hafa ceasara i druge... i sta ces otvarat novu temu ako imas tu i cak sad kad od komponenti sta imas pa unaprijedit.. poboljsat... 

If you can't make it good, at least make it look good. (c) Bill Gates
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice