Kako status moderatora dobivaju isključivo rodbinskim i kumstvenim vezama uz to se dobiju i razne povlastice: popusti, nagrade za vjernost, žene, auti, nakit, sezonske karte za Dinamo, ćevapa koliko si težak...
Pa što će ti onda lova.
Kako status moderatora dobivaju isključivo rodbinskim i kumstvenim vezama uz to se dobiju i razne povlastice: popusti, nagrade za vjernost, žene, auti, nakit, sezonske karte za Dinamo, ćevapa koliko si težak...
Pa što će ti onda lova.
Pa naravno da rade honorarno... hm ... ali zašto onda svi modovi s foruma redovito posjeduju svježe ispolirane ferrarije parkirane u vilama 50-ak m od mora?...A da ne pričamo o bazenima, golf terenima...... XD
čestitam
jbt ovo je raj za spamere, mislim da bi trebalo zabraniti ovakve teme :D
al evo malo spama i od mene hahaha
btw. cestitke danny-u, sta ti je ovo trebalo:D
u zadnje vrijeme sam stvarno malo aktivan, jedva par postova u tjedan dana. i sumnjam da ću se ikad više vratiti aktivnijem sudjelovanju na ovom forumu :(
vidim ima dosta promjena, a unaprijeđenje danny-a u moderatora je jedna od boljih. ne jedna od boljih, nego usudim se reći i najbolja. danny, čestitke! želim ti sve najbolje u ovom "poslu"!!!
u zadnje vrijeme sam stvarno malo aktivan, jedva par postova u tjedan dana. i sumnjam da ću se ikad više vratiti aktivnijem sudjelovanju na ovom forumu :(
vidim ima dosta promjena, a unaprijeđenje danny-a u moderatora je jedna od boljih. ne jedna od boljih, nego usudim se reći i najbolja. danny, čestitke! želim ti sve najbolje u ovom "poslu"!!!
Zašto??????
jurluče, falit ćeš nam...
Pa naravno da rade honorarno... hm ... ali zašto onda svi modovi s foruma redovito posjeduju svježe ispolirane ferrarije parkirane u vilama 50-ak m od mora?...A da ne pričamo o bazenima, golf terenima...... XD
Neki su boduli pa imaju pokaz za autobus:)
Čestitam Danny!
<spam dio obrisan>
ee mogul ja biti mod ???
ee mogul ja biti mod ???
Naravno da mozes............
Za koje desetljece.........
ee mogul ja biti mod ???
Naravno da možeš. Otvori svoj forum i onda ćeš biti moderator, a čak možeš biti i admin ili super-admin ako želiš...
Bit će i admin i jedini korisnik tog foruma
ee mogul ja biti mod ???
daj pogle mu status...
Čestitke Deniju.
daj pogle mu status...
Na tvom mjestu ja bih šutio.
I'm changed myself.. A lot..
Al' onak, kak ga nije sram pitat ,,E jel mogu bit mod".. Ja bi se ošo pokopat...
[...]
Aj pliz, nemoj koristiti engleski ubuduće...
[...]
Aj ti nauči engleski, jel ova rečenica je TOČNO napisana.. BTW: mislim da su se svi izčestitali, jel jesu?
I've(I have) changed...
[...]
Aj ti nauči engleski, jel ova rečenica je TOČNO napisana.. BTW: mislim da su se svi izčestitali, jel jesu?
Nije.
I've(I have) changed...
Aj trči na google prevoditelj
ti uzmi gramatiku engleskog ;)
I've(I have) changed...
Google prevoditelj ti prevodi doslovno od riječi do riječi.
Sad ću ja popit žuti što sam se išo svađat!... Trebo si pustit, napisao kako napisao, tek mi je peta godina engleskog, popravit će se!
Sad ću ja popit žuti što sam se išo svađat!... Trebo si pustit, napisao kako napisao, tek mi je peta godina engleskog, popravit će se!
a ti ne bi trebao slati privatne poruke cim ti se netko zamjeri :P
btw peta godina a takva greska? sta su vas do sad sve ucili, abecedu?
Ajde dosta trolanja i spamanja po temi.
Ajde dosta trolanja i spamanja po temi.
Ja misim da su ti se svi već izčestitali