I mene to živcira, tjedan dva dobro onda opet počne srati Danas konstantno.
Neažuriranje i zapostavljanje foruma...
- poruka: 79
- |
- čitano: 12.814
- |
- moderatori:
vincimus
a ja mislio da je do mozille
A u drugoj bih se zakleo da neće.
To ti je klasika - dođeš kod majstor s autom i tvrdiš mu kako nešto lupka "tamo desno naprijed", idete na probnu vožnju - a ono, ništa, klizi tiho i poslušno! Sutra ujutro ideš na posao, a ono opet - lupka!
Tako i tebi - proradilo!
A glede teme, nepročitanih postova, ja to već jako, jako dugo nisam doživio, a forum pratim na raznim uređajima, raznim browserima... No, ne koristim nikakve blokere za reklame, ne čistim kolačiće, dobar sam i pristojan dečko - možda je do toga?
Evo meni je ovaj tvoj post prikazalo kao ne pročitan, a pročitao sam ga 20 s prije.
Danas po 4 puta citam i istu "neprocitanu" temu.
Ma ja mislim da je vrijeme da se bug prebaci na neku novu platformu :)
Tipa xenforo :)
U zadnje vrijeme se sve ćešće to dešava. Al je podnošljivo, barem forum funkcionira.
To ti je klasika - dođeš kod majstor s autom i tvrdiš mu kako nešto lupka "tamo desno naprijed", idete na probnu vožnju - a ono, ništa, klizi tiho i poslušno! Sutra ujutro ideš na posao, a ono opet - lupka!
Tako i tebi - proradilo!
A glede teme, nepročitanih postova, ja to već jako, jako dugo nisam doživio, a forum pratim na raznim uređajima, raznim browserima... No, ne koristim nikakve blokere za reklame, ne čistim kolačiće, dobar sam i pristojan dečko - možda je do toga?
Uz dužno poštovanje Miro, problem nije u nicemu osim u forumu. Ne diram cookies niti koristim adblock ikakve vrste. Problem je prijavilo vise korisnika, uvijek u istom periodu i na različitim preglednicima.
Problem postoji, i kada se dogodi, vrlo je annoying, a u zadnje se vrijeme dogadja dosta često.

Isti vrag se i meni dogadja danas.
Je i meni radi sr.nj. i to dosta cesto u zadnje vrime.
A da nam ne priti kakva viroza il tako nesto.
Mozda neka bleka hakira forum

Ovo je postalo iritanto !
I traje već par dana, po 15 puta čitam jedno te iste poruke, svaka tema mi ostane ne pročitana.
Ne diram kolačiće, nemam adblock..
Molim Vas sredite to!
LP!
:)
ovu temu čitam već 5 puta od 19:35
Ja to sa procitanim postovima,temama imam oko godinu dana i uvjek sam mislio da je do CCleanera ili Googlea.
Ima dosta tema u kojima sam samo jednom postao i one mi se nude kao sticky,dok one koje me zanimaju jednostavno nestanu,ako ih ne otvorim.
Ja Bogami mislio da je do mene!
ovo mi se vec 6 mjeseci dogadja, doduse ne tako cesto ko ovih dana kad se zapitam gdje sam vec ovo procitao, a onda se sjetim da sam jos prije toga 3 puta otvarao istu temu
katastrofa
Zato sam ja razvio naviku da pogledam sa strane datum i vrijeme zadnjeg posta, pa više ni ne primijetim....
izgleda da im netko nogom restartira servere,lol
I meni se ovo događalo i samo je na jednom prestalo. Nadam se da se problem više neće vratiti. Jako je iritantno, pogotovo kada se ide na forum preko mobitela.
Ovo danas nije normalno :/ :@
Evo opet, pa jeb*mu...
Danas je katastrofa.
ako nemate za održavanje,ok,recesija,skupit ćemo po par kuna između sebe....xD
ako nemate za održavanje,ok,recesija,skupit ćemo po par kuna između sebe....xD
Pa stvarno čudno da to nema tko riješiti... toliko stručnjaka obitava na ovom forumu, pa siguran sam da bi barem jedan htio to riješiti volonterski :/
Ovo je super. Je da nekada ede govna oko pročitanih tema, ali je ovo super. Kao i TD. Kada vidim da je netko pokupio 10 TD-ova, odmah znam da savjet ne valja, i preskačem ga.
Bugu ništa ne fali. Ne izmišljajte. Idite na PCExpert ako vam ne paše.
I hoće li se mobilni forum ikad rješit?
Sramota je da informatički časopis ima onako loš mobilni portal
Obrazloženje je da ak imaš smartphone, trebaš koristit full stranicu.
Meni je najbolje ovo kompresiranje slika, uploadam sliku od 50kb i oni je ponovo kompresiraju s kvalitetom od valjda 30%.
ovaj forum je ''high'' i bez bunike xD
Ovo je super. Je da nekada ede govna oko pročitanih tema, ali je ovo super. Kao i TD. Kada vidim da je netko pokupio 10 TD-ova, odmah znam da savjet ne valja, i preskačem ga.
Bugu ništa ne fali. Ne izmišljajte. Idite na PCExpert ako vam ne paše.
XenForo je samo primjer...iako neznam šta je to na njemu loše!?
postoji mnogo platformi koje bi se mogle koristiti. TD, eh... ovisi o kojoj temi se radi :) Negdje je koristan, a negdje ga treba zabraniti :D
Pretpostavljam da si ti jedan od onih koji ne voli nove stvari :D
Meni jednostavno neće ažurirati "aktivne teme" i moram jednu temu otvarat jedno par puta i ponovo mi govori da je nešto postano ali poruka je ista
Ne volim nove stvari, tako je. Obožavam izgled BUG foruma, fali malo funkcionalnosti, ali što ćeš.
A za TD, slažem se, negdje ga treba ukinuti, ali negdje je sasvim ok. Još da imam obrazloženje zašto je netko nekome dao TD bi bilo još bolje.
Još želim dodat da mislim da su teme za slaganje kompjutera potpuni promašaj, pomiješani su odgovori i pitanja, treba lijepo pustit temu za svaku konfiguraciju i dozvolit autoru teme da izbriše istu kad je zadovoljen odgovorima, a ne zaključavat svaku drugu temu na forumu jer postoji sticky.