Kupi-prodaj forum

poruka: 111
|
čitano: 21.609
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Kupi-prodaj forum

Dižem temu iz mrtvih.

Ima li kakvih novih informacija o "tržnici"?

Radi li se uopće na tome?

Prošlo je već dugo vremena pa samo pitam...

Keep this topic alive!
Moj PC  
6 1 hvala 0
16 godina
RE: Kupi-prodaj forum
luckyluke kaže...

Dižem temu iz mrtvih.

Ima li kakvih novih informacija o "tržnici"?

Radi li se uopće na tome?

Prošlo je već dugo vremena pa samo pitam...

Imas oglasnik o tome i to bugov i imas PCE forum pa trguj.

Self Scientific Love Allah Feat Krondon Chase Infinite DJ Khalil Rap West HipHop The Self Science
17 godina
protjeran
Kupi-prodaj forum

Kad se otvori podforum ovaj onda će to biti prava stvar...ovaj BUG oglasnik je ljaga i sramota.

Ljubomorne duše, neka mi popuše!
Moj PC  
10 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
doxy kaže...

Kad se otvori podforum ovaj onda će to biti prava stvar...ovaj BUG oglasnik je ljaga i sramota.

Da, slažem se..nema ništa na njemu...

ne očekujem da će biti kao PCE, ali barem nečega da bude...

17 godina
moderator
Kupi-prodaj forum

Uskoro pripremamo ugodno iznenađenje po pitanju kojim se bavila ova tema (a i ne samo ona)!

Kao što se ono kaže - ostanite i dalje uz naš program! Cool

Moj PC  
13 0 hvala 6
16 godina
neaktivan
Miro kaže...

Uskoro pripremamo ugodno iznenađenje po pitanju kojim se bavila ova tema (a i ne samo ona)!

Kao što se ono kaže - ostanite i dalje uz naš program! Cool

U bližoj ili daljoj budućnosti?

Zanimljivo bi to trebalo biti...Smijeh

16 godina
neaktivan
Jedva čekam! Kad će bit? Za vikend?
Ingame: (_.:BRUNO:._) /// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
17 godina
moderator
Šef kaže...
Jedva čekam! Kad će bit? Za vikend?

Vjerujem - i prije vikenda! Osmijeh

15 godina
neaktivan
Kupi-prodaj forum

odmah ZA !!

ali da se tu dopusti malo slobode ("ciganluka").

ne da bude: "košta toliko, i nema rasprave"... i naravno u granicama pristojnog.

jedva čekam da utopim BT GPS.

Worry gives a small thing a big shadow.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Super!
Vidim nije nitko primjetio one nove podforume, valjda će sad.
Ali, zašto se ne može tema bumpati? Bar da je moći to tek svaka 2 tjedna, ali bumpanje nije samo spamanje, jer neke teme tako padnu u zaborav.
Ingame: (_.:BRUNO:._) /// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
16 godina
neaktivan
Kupi-prodaj forum

Možda je napravljeno tako kad ideš na kupovinu i prodaju da ti izbaci teme koje su u podforumu,pa onda možeš sve pregledati...

1% sam normalan,75% neuracunljiv,23%zaboravan ali sam 100% otkvacen
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Kupi-prodaj forum

cini mi se da sam prvi

Death Cube K
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Kupi-prodaj forum

Jeste primjetili ovo?

Otkad ovo ostoji tu? Otkad ovo ostoji tu?
A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Opa! Jako dobro, ove 2-3 nadogradnje u zadnjih tjedan dana su predobre.
17 godina
neaktivan

ALELUJA Svaka cast na novim podforumima!

17 godina
Kupi-prodaj forum

Mi Hrvati!

:)

Tako funkcionira Formula 1 - rekao je kolumbijski vozač
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kupi-prodaj forum

zato što sam pokrenuo ovu temu mislim da bi bilo fer i pošteno da imam 25% popusta kod kupnje svega šta će se tu tržiti

Moj PC  
2 1 hvala 0
16 godina
Kupi-prodaj forum

Konačno!Cool

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
the economist kaže...

zato što sam pokrenuo ovu temu mislim da bi bilo fer i pošteno da imam 25% popusta kod kupnje svega šta će se tu tržiti

a sad neznam dal ces bas 25% dobit al nesto ce valjda bit jer i domagoj i miro moraju nesto dobit.. ne ?

Death Cube K
17 godina
protjeran
Kupi-prodaj forum

Naše whinanje se isplatilo!

Smrt Bug Oglasniku!!!

ŽIVIO podforum mali oglasi!!!

xD

Ljubomorne duše, neka mi popuše!
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kupi-prodaj forum

Predlažem da se ukinu gumbi hvala, palac gore, palac dolje, etc. za tržnicu. Potpuno nepotrebno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
franky kaže...

Predlažem da se ukinu gumbi hvala, palac gore, palac dolje, etc. za tržnicu. Potpuno nepotrebno.

A ako se ja poželim zahvaliti nekome na dobroj suradnji?  Osmijeh

16 godina
neaktivan
Šef kaže...
franky kaže...

A ako se ja poželim zahvaliti nekome na dobroj suradnji? Osmijeh

Dobro pitanje, upitaj nekog od moderatora. Također, što ćemo s trgovcima koji varaju?

16 godina
neaktivan
franky kaže...
Šef kaže...
franky kaže...

A ako se ja poželim zahvaliti nekome na dobroj suradnji?  Osmijeh

Dobro pitanje, upitaj nekog od moderatora. Također, što ćemo s trgovcima koji varaju?

To sam i ja mislio upitat...

Postoje zvijezdice, koje predstavljaju nešto,   pa mislim da se ljudima sa više zvijezdica može vjerovati, samo neznam što sa onima koji imaju malo zvijezdica (manje od 1-1.5). Nešto bi se po tom pitanju trebalo poduzet, samo ne pada mi na pamet ništa što bi valjalo.

Neodlučan

16 godina
neaktivan
Š

To sam i ja mislio upitat...

Postoje zvijezdice, koje predstavljaju nešto,   pa mislim da se ljudima sa više zvijezdica može vjerovati, samo neznam što sa onima koji imaju malo zvijezdica (manje od 1-1.5). Nešto bi se po tom pitanju trebalo poduzet, samo ne pada mi na pamet ništa što bi valjalo.

Neodlučan

jedini mogući potez je grupni hackerski napad na lika, znači napumpati mu mjesečne račune i preplatiti ga na sve moguće novine, neizostavan upad u fejs profil, naravno potpuno uništenje kompa sa virusima se podrazumijeva...

17 godina
Kupi-prodaj forum

Sad vidim da jedan forumas prodaje ovaj dole proc za 650 kuna, a prodat ce ga po toj cjeni sigurno nema frke nikakve.NevinašceSmijeh

Intel Core 2 Duo, E6750, 2,66 GHz

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Kupi-prodaj forum

Jedan prijedlog vezan za prodaju procesora - bilo bi dobro kad bi negdje pisalo da se stavi link na CPU-Z validaciju tog procesora, ako je ikako moguće. Mislim da bi to bio velik plus kod odluke na kupnju...

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

Jedan prijedlog vezan za prodaju procesora - bilo bi dobro kad bi negdje pisalo da se stavi link na CPU-Z validaciju tog procesora, ako je ikako moguće. Mislim da bi to bio velik plus kod odluke na kupnju...

Trebalo bi za sve stvari što se prodaju obavezno stavit slike, ali ne skinute s Interneta nego ''iz kućne radinosti''

Za software i hardware, za grafičke, procesore i sl. stavit slike od CPU-Z, GPU-Z i slično.

17 godina
moderator
franky kaže...

Predlažem da se ukinu gumbi hvala

Kako ukinuti ono čega nema?!? Mršti se

17 godina
Kupi-prodaj forum

Mislim da bi kod pokretanja nove teme bilo dovoljno staviti samo slovo:

P - za prodajem

K - za kupujem

R - za razmjenu

EDIT: sad vidim da već postoje gumbi za to, onda zanemarite ideju....

Tako funkcionira Formula 1 - rekao je kolumbijski vozač
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.5.2010 12:15 (Armor).
Moj PC  
1 1 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice