Dižem temu iz mrtvih.
Ima li kakvih novih informacija o "tržnici"?
Radi li se uopće na tome?
Prošlo je već dugo vremena pa samo pitam...
Dižem temu iz mrtvih.
Dižem temu iz mrtvih.
Imas oglasnik o tome i to bugov i imas PCE forum pa trguj.
Kad se otvori podforum ovaj onda će to biti prava stvar...ovaj BUG oglasnik je ljaga i sramota.
Kad se otvori podforum ovaj onda će to biti prava stvar...ovaj BUG oglasnik je ljaga i sramota.
Da, slažem se..nema ništa na njemu...
ne očekujem da će biti kao PCE, ali barem nečega da bude...
Uskoro pripremamo ugodno iznenađenje po pitanju kojim se bavila ova tema (a i ne samo ona)!
Kao što se ono kaže - ostanite i dalje uz naš program!
Uskoro pripremamo ugodno iznenađenje po pitanju kojim se bavila ova tema (a i ne samo ona)!
Kao što se ono kaže - ostanite i dalje uz naš program!
U bližoj ili daljoj budućnosti?
Zanimljivo bi to trebalo biti...
Vjerujem - i prije vikenda!
odmah ZA !!
ali da se tu dopusti malo slobode ("ciganluka").
ne da bude: "košta toliko, i nema rasprave"... i naravno u granicama pristojnog.
jedva čekam da utopim BT GPS.
Možda je napravljeno tako kad ideš na kupovinu i prodaju da ti izbaci teme koje su u podforumu,pa onda možeš sve pregledati...
cini mi se da sam prvi
ALELUJA Svaka cast na novim podforumima!
Mi Hrvati!
:)
zato što sam pokrenuo ovu temu mislim da bi bilo fer i pošteno da imam 25% popusta kod kupnje svega šta će se tu tržiti
Konačno!
zato što sam pokrenuo ovu temu mislim da bi bilo fer i pošteno da imam 25% popusta kod kupnje svega šta će se tu tržiti
a sad neznam dal ces bas 25% dobit al nesto ce valjda bit jer i domagoj i miro moraju nesto dobit.. ne ?
Naše whinanje se isplatilo!
Smrt Bug Oglasniku!!!
ŽIVIO podforum mali oglasi!!!
xD
Predlažem da se ukinu gumbi hvala, palac gore, palac dolje, etc. za tržnicu. Potpuno nepotrebno.
Predlažem da se ukinu gumbi hvala, palac gore, palac dolje, etc. za tržnicu. Potpuno nepotrebno.
A ako se ja poželim zahvaliti nekome na dobroj suradnji?
Dobro pitanje, upitaj nekog od moderatora. Također, što ćemo s trgovcima koji varaju?
Dobro pitanje, upitaj nekog od moderatora. Također, što ćemo s trgovcima koji varaju?
To sam i ja mislio upitat...
Postoje zvijezdice, koje predstavljaju nešto, pa mislim da se ljudima sa više zvijezdica može vjerovati, samo neznam što sa onima koji imaju malo zvijezdica (manje od 1-1.5). Nešto bi se po tom pitanju trebalo poduzet, samo ne pada mi na pamet ništa što bi valjalo.
To sam i ja mislio upitat...
Postoje zvijezdice, koje predstavljaju nešto, pa mislim da se ljudima sa više zvijezdica može vjerovati, samo neznam što sa onima koji imaju malo zvijezdica (manje od 1-1.5). Nešto bi se po tom pitanju trebalo poduzet, samo ne pada mi na pamet ništa što bi valjalo.
jedini mogući potez je grupni hackerski napad na lika, znači napumpati mu mjesečne račune i preplatiti ga na sve moguće novine, neizostavan upad u fejs profil, naravno potpuno uništenje kompa sa virusima se podrazumijeva...
Sad vidim da jedan forumas prodaje ovaj dole proc za 650 kuna, a prodat ce ga po toj cjeni sigurno nema frke nikakve.
Intel Core 2 Duo, E6750, 2,66 GHz
Jedan prijedlog vezan za prodaju procesora - bilo bi dobro kad bi negdje pisalo da se stavi link na CPU-Z validaciju tog procesora, ako je ikako moguće. Mislim da bi to bio velik plus kod odluke na kupnju...
Jedan prijedlog vezan za prodaju procesora - bilo bi dobro kad bi negdje pisalo da se stavi link na CPU-Z validaciju tog procesora, ako je ikako moguće. Mislim da bi to bio velik plus kod odluke na kupnju...
Trebalo bi za sve stvari što se prodaju obavezno stavit slike, ali ne skinute s Interneta nego ''iz kućne radinosti''
Za software i hardware, za grafičke, procesore i sl. stavit slike od CPU-Z, GPU-Z i slično.
Predlažem da se ukinu gumbi hvala
Kako ukinuti ono čega nema?!?
Mislim da bi kod pokretanja nove teme bilo dovoljno staviti samo slovo:
P - za prodajem
K - za kupujem
R - za razmjenu
EDIT: sad vidim da već postoje gumbi za to, onda zanemarite ideju....