TVZ-Informatika

poruka: 1.272
|
čitano: 542.684
|
moderatori: Lazarus Long, vincimus, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
TVZ-Informatika

Baš žalosno, katastrofalno.
Mogli su barem uvodni sat objaviti. 

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
TVZ-Informatika

labosi ne krecu prvi tjedan.... citajte vijesti s stranica faksa

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: TVZ-Informatika

pregleo sam sve vijesti na stranici i pod ->moj tvz, i nema ničega da labosi ne počnu 1. tjedan !

17 godina
odjavljen
ivan0000 kaže...

pregleo sam sve vijesti na stranici i pod ->moj tvz, i nema ničega da labosi ne počnu 1. tjedan !

To ti govore ljudi koji su već završili ili već studiraju, zašto im ne vjeruješ...? Kod nas na ELO nema prvih tjedan-dva (nekad i više) labosa.

Galaxy SII I9100 + 2000mah battery || 21. stoljeće, vrijeme pametnih telefona i glupih ljudi.
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.9.2012 20:10 (Kordy).
14 godina
neaktivan
ivan0000 kaže...

Pa zašto bi pisalo kada počinju labosi. Prvo...imaš ih iz više kolegija--- različiti profesori--- više grupa-- puno glavobolje za sastavljanje..

Kod nas na ELO iz nekih kolegija nisu počeli prvih mj dana. Šta ćeš na labosu npr raditi pokus praznog hoda u prvom tjednu predavanja ako još nisi ni obradio to poglavnje u teorjiji i zadacima

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Poruk
14 godina
neaktivan
TVZ-Informatika

Labosi u pravilu počinju nakon 2 tjedna predavanja.

Kada lajavci laju onda završe ovako: http://i471.photobucket.com/albums/rr77/toropreto/2012-07-0813_30_07.gif
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
TVZ-Informatika

Uvodno predavanje će se odžati 01.10.2012 u dvorani A FSB od 16-18h.

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
TVZ-Informatika

Znači da ne trebamo doći na normalno predavanje taj dan?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
TVZ-Informatika

a na taj pocetni sat bu ti procelnica fakulteta (jana ziljak mislim) pricala o faksu i tak to, nije ti obavezno al eto dodji da vidis kak je bit studos :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
TVZ-Informatika

Slash, pretpostavljam da će nam prava predavanja početi od utorka.

Šta mislite, kad možemo očekivati indekse? Odmah u ponedjeljak ili ćemo morati malo čekati?

0 0 hvala 0
15 godina
TVZ-Informatika

e ekipa jeli netko zna,koje su granice,ili uvjeti da se na TVZ upiše strani državljanin?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
TVZ-Informatika

Na fejsu je nova grupa TVZ-INFORMATIKA 2012/2013 : http://www.facebook.com/groups/147792525365655/ trenutno nas je sam 20 pa ak hoćete se učlanite.. Pozdrav! :)

0 0 hvala 0
14 godina
klam kaže...

Na fejsu je nova grupa TVZ-INFORMATIKA 2012/2013 : http://www.facebook.com/groups/147792525365655/ trenutno nas je sam 20 pa ak hoćete se učlanite.. Pozdrav! :)

a daj mi reci cemu to kad imate forum koji mozete koristiti, te arhivu koja je PUNA skripti,kolokvija i svega? stvarno nove generacije ne zasluzuju nista sta smo ostavili..

https://forum.tvzino.net/index.php

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.9.2012 12:13 (sinkee).
12 godina
neaktivan
TVZ-Informatika

Obavještavam samo za šta znam da potoji.. nije na odmet reći, nikom ne šteti. :)

Osim toga nisam znala za ovaj... tnx

0 0 hvala 0
17 godina
TVZ-Informatika

Sinkee jel imaš kakav hint za V. i VI. semestar?

Just washing it aside, all of the helplessness inside, pretending I don't feel misplaced, It's so much simpler than change
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
sinkee kaže...
klam kaže...

a daj mi reci cemu to kad imate forum koji mozete koristiti, te arhivu koja je PUNA skripti,kolokvija i svega? stvarno nove generacije ne zasluzuju nista sta smo ostavili..

https://forum.tvzino.net/index.php

Možeš mi pojasniti jednu stvar, piše da unesemo mail sa domenom @tvz.hr. Gdje ja mogu vidjeti poruke na tom mailu, to jest sam sadržaj maila?
Piše da ću dobiti mail sa aktivacijskim ključem. 

14 godina

ovak, 5. i 6. semestar su ti smijesni do bola, vise si doma nego na faksu -.-

problemcic bi mogle bit napredne baze podataka(moras ih kuziti) i sizis(imas prezentaciju i usmeni ili pismeni ovisno o ocjeni prezentacije) ->5.semestar, a 6.Organizacija i informatizacija ureda(streberajluk + projekt koji moras napravit)

@slash: mislim da to gledas na live.com i upises svoje ime slash@tvz.com i pass koji si vec dobio

15 godina
neaktivan
TVZ-Informatika

Gle stvarno, nisam znao za to. 
Hvala ti puno. Sad čekam da mi admin odobri account.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
TVZ-Informatika

poslije uvodnog predavanja, po rasporedu piše da imamo fiziku, hoćemo imat taj sat fizike ?? -hvala

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
TVZ-Informatika

ola, kolko treba od britanca do šestinske crkve busom? jel bi trebo ic na onaj 9.20 il 9.40? Pitam zbog tjelesnog.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Filip21 kaže...

ola, kolko treba od britanca do šestinske crkve busom? jel bi trebo ic na onaj 9.20 il 9.40? Pitam zbog tjelesnog.

Koliko se ja sjećam bus je išao u 9.00 i 9.30 (svakih pol sata), preporučam da ideš s onim u 9.00. Iako s onim u 9.30 i dalje stigneš, zna se desiti da kad dođeš gore do kućice da ih je već pola uzelo listiće.

Busu treba oko 20 minuta te ti još treba ~10min pješke do one kućice gdje svi čekaju.

Stargate - checked | Star Trek - checked | Battlestar Galactica - checked | Farscape - dropped | Babylon 5 - watching
15 godina
neaktivan
Do kojeg datuma se mora skupiti 18 bodova?
14 godina
neaktivan
Slash 666 kaže...
Do kojeg datuma se mora skupiti 18 bodova?

Do zadnjeg tjedna predavanja uključujući i taj tjedan.

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Poruk
15 godina
neaktivan
TVZ-Informatika

Ništa mi to ne znači, koji je to datum?
Negdje polovica prvog mjeseca? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
TVZ-Informatika

Pa pogledaj akademski kalendar na mojtvz.hr

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
TVZ-Informatika

Fino, 25.1 čini mi se. Stignem još 5 puta na sljeme otići.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
TVZ-Informatika

Sutra nema sljemena, jel?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Filip21 kaže...

Sutra nema sljemena, jel?

http://nastava.tvz.hr/tzk-GRO/ptu.htm

Nema 3.11 pod datumima

Stargate - checked | Star Trek - checked | Battlestar Galactica - checked | Farscape - dropped | Firefly - checked | Babylon 5 - watching
15 godina
neaktivan
TVZ-Informatika

Pozdrav, imam par pitanja u vezi smjera informaticki dizajn jer se planiram dogodine preselit u Zg i trazim dobar faks sto se tice grafickog i web dizajna i opcenito informatike. 

Sad sam maturant u srednjoj ekonomskoj skoli u Splitu ali me najvise zanimaju informatika te graficki i web dizajn. Frend mi je reka da fizika i matematika nisu posebno teski, dapace, kaze da je ocekiva da ce bit malo tezi, a s obzirom na to da u ekonomskoj nisam ima fiziku a 3. i 4. godinu smo radili gospodarsku matematiku to mi pase.

Isto tako me zanima da li se u tom smjeru najvise paznje obraca na multimediju, web dizajn i graficki dizajn? Imam iskustva zadnjih par godina u izradi web stranica i u photoshopu jer sam radio neke projekte. Posto me to zanima ucenje nije problem, iako nikad dosad nisam bas strebao ali ako trebam nije problem :)

E i zanima me je li pametnije polagat visu ili nizu razinu iz matematike?  Hvala

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.11.2012 20:04 (puls4R).

0 0 hvala 0
14 godina
TVZ-Informatika

matisa na tvzu(ukoliko imas urbihu) je presmijesna, a fizika ti je onako osrednja, ak se ne potrudis bus ju rokno ko klada, a sto se tice tih predmeta, nikakvo ti predznanje netreba, sve bus tamo radio i naucio

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice