TVZ-Informatika

poruka: 1.272
|
čitano: 542.846
|
moderatori: Lazarus Long, vincimus, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
RE: TVZ-Informatika
ivan0000 kaže...

neki govore da na informatici ima više programiranja , a neki da ima više na računarstvu, jel mi može reč neko gdje ima više programiranja(inf ili rač) pošto bih ja želio da ga bude što manje ??!

Pročitaj ponovo kolegin post iznad tvog.!

Ako te nezanima programiranje dođi kod nas na ELO

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Poruk
12 godina
neaktivan
Re: TVZ-Informatika

pa zanimaju me kompjuteri (npr. popravljanje, građa, windows,linux,..) , i pošto sam išo na cisco zanimaju me mreže i sustavi, sad neznam kaj je bolje inf ili rač? a želio bih nadograđivat svoje znanje stečenog na ciscu i mrežama(LAN,WAN,..)

13 godina
odjavljen
TVZ-Informatika
Onda ides kod mene, racunarstvo,smjer inzenjerstvo racunalnih sustava i mreza.
Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

a kolko ima programiranja u 1. godini i možda je več to dosadno pitanje .ali jel teško za proć i kakva su tvoja iskustva. i kad bi trebao počet 1. semestar, otprilike?

12 godina
neaktivan
TVZ-Informatika

INF ili RAČ !?   , samo me zanima gdje ima manje c++ !!!!!!!!! joj ,kad bi se netko raspiso na ovu teme, a ne želim ič na ELO !!!! molim vas.....

0 0 hvala 0
17 godina
ivan0000 kaže...

INF ili RAČ !?    , samo me zanima gdje ima manje c++ !!!!!!!!! joj ,kad bi se netko raspiso na ovu teme, a ne želim ič na ELO !!!! molim vas.....

Kaj si tak naporan. Ti bi ovce i novce. Ak se želiš baviti računalima ili informatikom programiranje je neizbježno. Nije c++ na fakultetu toliko napredan da se uz malo volje i truda ne bi mogao savladati.

We are nothing but the stones to pave the way...
14 godina
ivan0000 kaže...

INF ili RAČ !?   , samo me zanima gdje ima manje c++ !!!!!!!!! joj ,kad bi se netko raspiso na ovu teme, a ne želim ič na ELO !!!! molim vas.....

Najbolje da upišeš socijalni rad ili politčke znanosti.

16 godina
Odi na racunalstvo,jer ako nevolis programiranje,neces ni informatiku voljeti
After Effects,Sony Vegas Pro i Cinema 4D tutoriali na hrvatskom: http://www.youtube.com/user/AdobeTemplate
12 godina
neaktivan

gotovo je sad, moram birat između inf i rač, a želio bih što manje programiranja,......i kaj mi je onda najbolje ?!  hvala

15 godina
TVZ-Informatika

Odi na informatiku i smjer dizajn ili što već. Pa tamo uživaj u fotografiji, grafici i zvuku.

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
ivan0000 kaže...

gotovo je sad, moram birat između inf i rač, a želio bih što manje programiranja,......i kaj mi je onda najbolje ?!  hvala

Ne znam što ti podrazumijevaš pod manje programiranja, programira i se i na računarstvu i na informatici. Razlika ti je u tome što ti programiranje u pojedinom jeziku na računarstvu traje jedan semestar a na informatici ti to razvuku na cijelu godinu.

A ako si mislio da češ se igrati i mijenjati paste na procesorima i spajati kabele, zaboravi. Ima programiranja,ima učenja,ima labosa. Radije odi na ekonomiju ako ti je preteško jer neki ljudi stvarno nisu za tehničke znanosti.

Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle.
14 godina
neaktivan
TVZ-Informatika

Kad smo već kod toga pa ima Programiranje i na ELO. Jest da je jedan semestar i nosi 5 ECTS-a al ga ima 

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Poruk

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
hrvoje_zg91 kaže...

Kad smo već kod toga pa ima Programiranje i na ELO. Jest da je jedan semestar i nosi 5 ECTS-a al ga ima 

I nije bas ni lagano. Gradivo takodjer obuhvaca cijele osnove programiranja i programiranje na INO(cijela godina vs jedan semestar) kao i na RAC. 

Ako te ne zanima programiranje i neces ga ucit nemas sta trazit ni na gorespomenutim smjerovima TVZ-a, topli savjet. 

12 godina
neaktivan
TVZ-Informatika

IDEM NA INF, STISNUT ZUBE i  ..........

možete još odgovorit na ova pitanja:

1.kad otprilike počne 1. semestar

2.jel postoji neki predmet da nas je zajedno 140 ili...kak se to dijeli po razredima, a kako po labaratorijima

3.kolko sati imate dnevno npr. i kolko se mora čekat između satova i jel to tak svaki dan ili samo neki put

4.jel tu postoji x-ica (čuo sam za to ,al neznam točno što je to, pa da mi neko objasni bio bih zahvalan)

5. i imate li neki savjet............

HVALA na odgovorima......  i za kraj-- jel teško? :)

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
TVZ-Informatika

Zanima me samo kad su upisi piše od 18. do 23. 7 od 9 do 13 sati, znači mogu doći dan koji meni najviše odgovara, nema onih fora prema upisnoj kvoti koji si broj taj neki dan dolaziš? :D

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ivan0000 kaže...

IDEM NA INF, STISNUT ZUBE i   ..........

možete još odgovorit na ova pitanja:

1.kad otprilike počne 1. semestar

2.jel postoji neki predmet da nas je zajedno 140 ili...kak se to dijeli po razredima, a kako po labaratorijima

3.kolko sati imate dnevno npr. i kolko se mora čekat između satova i jel to tak svaki dan ili samo neki put

4.jel tu postoji x-ica (čuo sam za to ,al neznam točno što je to, pa da mi neko objasni bio bih zahvalan)

5. i imate li neki savjet............

HVALA na odgovorima......   i za kraj-- jel teško? :)

1) Kraj 9. mjeseca,mislim...

2)Sva predavanja imate zajedno,sve laboratorije imate u grupama.Razredi ne postoje na sreću.

3)Kako kada nema nikakvog pravila...Može biti da se moraš budit ujutro prije 8 a da zadnju stvar imaš navečer do 21...Može biti da imaš slobodan dan i može biti da si cijeli dan na faksu(ali ako ti se to dogodi vjerojatno žeš moći imati i neki slobodan dan).Po laboratorijima se obično dijeli po abecedi.Subota i nedjelja su obično osim tjelesnog slobodne...

4)Dobiš e-index koji ti je x-ica i index u jednome.POmoću X-ice si možeš pravu gozbu za 10kn kupit u studentskim menzama.Ja velim da su ekipa na faksu i studentske menze dvije najbolje stvari oko studiranja.

5)Koliko god ti ljudi govorili da je lagano ipak uči neku pristojnu količinu barem.Obavezno se registriraj na neslužbeni forum jer tamo imaš gomilu i gomilu stvarno dobrih skripti.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
15 godina
TVZ-Informatika

Ako nas zanima hardware što je bolje upisat ELO ili RAČ?

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.7.2012 22:07 (bruno03).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
nesto_stvarno kaže...

Zanima me samo kad su upisi piše od 18. do 23. 7 od 9 do 13 sati, znači mogu doći dan koji meni najviše odgovara, nema onih fora prema upisnoj kvoti koji si broj taj neki dan dolaziš? :D

Imaš poseban termin kad moraš doć, nisu svi odjednom i isti dan. Pogledaj malo na stranici od TVZ-a, potrudi se...

★★★★★
12 godina
neaktivan
TVZ-Informatika

Pozdrav! Da li za upis trebam ovjeriti presliku domovnice ili je dovoljno uz presliku donijeti original na uvid? Unaprijed hvala.. :)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
TVZ-Informatika

Evo moje mišlljenje o predmetima 1. semestra

Matematika 1:Najlakši kolegij na semestru.

Računalna tipografija:Taj kolegij vam je svojevrstan uvod u informatički dizajn,ako vam se on svidi preporučam vam da odete na smjer informatički dizajn.Vježbe su vam za taj predmet najvažnije.

Fizika:Najteži kolegij na semestru,ako ju niste imali u srednjoj,jao si ga vama(ekonomisti).Nije toliko težak zbog gradiva   koliko zbog uvjeta za prolaz(na kolokvijima),na ispitu na svu sreću nikad nisam bio.

Osnove programiranja:Opet vježbe su najvažnije.Na vježbama pokušajte na početku uzeti čim više bodova(barem 2/3) jer biste na kraju sa bodovima mogli ići i u minus.

Uvod u uredsko poslovanje:Puno teorije ali inače lagan predmet.Vježbajte rad u ms office.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
TVZ-Informatika

Jel na upisu bitna veličina fotografije? Ja sam se išao poslikat i nisam dobio točno 4x6 cm.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
TVZ-Informatika

Jel treba na upis donijeti novi rodni list i domovnicu? Čuo sam da je na neki faks trebalo donijet rodni list i domovnicu koji nisu stariji od 6 mjeseci.

LoL EUW: Axmuth / // / // /shizoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
TVZ-Informatika

Nije napomenuto na stranici, tako da mislim da ne.

0 0 hvala 0
17 godina
Filip21 kaže...

Jel treba na upis donijeti novi rodni list i domovnicu? Čuo sam da je na neki faks trebalo donijet rodni list i domovnicu koji nisu stariji od 6 mjeseci.

Rodni list, gdje god se nosi, u pravilu ne bi trebao biti stariji od 6 mjeseci (sad nisam siguran da li to pravilo vrijedi i za domovnicu)

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.7.2012 15:57 (denix).
15 godina
TVZ-Informatika

Evo ja sam danas bio na upisu i dao sam im rodni list iz 2008. i domovnicu iz 90 i neke i sve je prošlo, tako da nemaš brige.

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
TVZ-Informatika

Nego,jeste li dobili @tvz mail?

Evo vam kratki humoristični osvrt na to šta će vam biti na računalnoj tipografiji:

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.7.2012 17:18 (g12356).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
TVZ-Informatika

Kako doći do TVZ-a ljudi? Dolazim iz smjera Zaprešića.

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
TVZ-Informatika

zavisi do kojega mjesta.Ako do kustošije,možda je najbolje vlakom do kustošije i onda busem/pješke do tamo.

Ako je do FSB/Vrbik,onda vlakom do Glavnoga i pješke ako želiš

After Effects,Sony Vegas Pro i Cinema 4D tutoriali na hrvatskom: http://www.youtube.com/user/AdobeTemplate

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
TVZ-Informatika

Idem u konavonsku 2 na upise, vjerojatno dolazim s vlakom.
Što dalje? 

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
TVZ-Informatika

Poz,

Jel za upis bas treba fotka 4x6 ili moze manje dimenzije

Hvala !!

Moj PC  
0 0 hvala 0