haha, ja sam se ispiso zato što sam morao, izgubio sam prava jer nisam skupio 30 ECTS-a u 2 akademske godine (ljenčina) i htio sam se prebacit na informatiku, ali uvijet je tih 30 bodova koje ja nisam imao, kada se ispisuješ moraš potpisat izjavu da se slažeš da više nemožeš studirat na tvz-u i tak to, ugl. pitaj onu sisatu na referadi bude ti ona sve objasnila.
TVZ-Informatika
- poruka: 1.272
- |
- čitano: 526.615
- |
- moderatori:
Lazarus Long, vincimus, pirat, XXX-Man
Ma najbolje bi bilo da sam se ispiso i opet prijavio na državnu
ja sam se ispisao sa tvz-a smjer elektrotehnika i nemožeš se opet upisat na tvz, jednom kada se ispišeš s faxa to je to.
ovo je dobro za znati nisam znao...a razlog ispisa je ne zanimanje tog područja ili...
Pa znam gro ljudi koji se sada žele ispisati...zaštoo ?
S moje strane zato jer sam shvatio da me to uopće ne zanima,nije tolko zbog same težine faksa nego jednostavne nezainteresiranosti za to područje,počevši od OE.Znaš onaj osječaj kad te fakat ne zanima to kaj učiš i jednostavno ti neće uč u glavu.Zato se želim ispisat,tj prebacit na info.
kod mene tocno ista stvar jbt gledam i to i iskreno me boli... trebao sam na inf ic al sam zeznuo kod onih upisa šugavih i nisam to prijavio :/
Da razumijem Vas u potpunosti...
Al šta je tu je....pokušajte završiti prvu godinu pa ako ne uspijete se prebaciti na ino probajte sa smjerom KIRT...najsličniji je informatici
a tak sam nekak i mislio jer ak ono dam mat i OE2, OE1 isto probam i kaj sad mi je onda glupo to sve odbacit pa ić ispočetka. a ono računanje iz OE me fkt ubija xD
a je OE je fakat težak....nekad i mene zna izubijati :D
ako terbaš kakve materijale imam ja riješene rokove iz OE 1..a iz matematike kod kovačića
hvala fkt što god da imas dobro bi došlo mat 1 sam imao kod vukovića a vježbe kod rastovića xD kako god da bilo mat 1 planiram dat na ljeto i jedne osnove...
eto :) dogovoreno....to ti sve mogu dati....nije uopće problem...samo mi se javi kada budeš htio i nađemo se na faksu
Da razumijem Vas u potpunosti...
Al šta je tu je....pokušajte završiti prvu godinu pa ako ne uspijete se prebaciti na ino probajte sa smjerom KIRT...najsličniji je informatici
Planiro sam na KIRT definitivno,al ko će proč OE i mat kod vukovića.Plan za 2 god je bio KIRT i cisco.
hvala fkt što god da imas dobro bi došlo mat 1 sam imao kod vukovića a vježbe kod rastovića xD kako god da bilo mat 1 planiram dat na ljeto i jedne osnove...
Se znamo kolega?
ak si u C grupi onda sigurno :D
ak si u C grupi onda sigurno :D
C grupa najjača,stopa prolaznosti,skoro pa nije prolazna
pa o tom i pricam :( koja si ti?
pa o tom i pricam :( koja si ti?
Ja sam u tim neprolaznima,kaj misliš onda koja grupa?
hahahahaha
Tolko je očito
Vidim kakvi biseri završavaju, neznaju ni što je xhtml nakon toga. U firmi gdje radim došo jedan jedan što je završio informatiku u toj višoj školici na razgovor za posao Linux administratora, a nije znao što je FTP. Na to pitanje odgovorio je da nezna programirati u FTP-u lol.
To je najobičnija izmišljotina. A niti ne čudi me s obzirom da i kroz ostatak teksta samo izmišljaš i lupetaš.
Dok prolazim tamo vidim samo klošare lol
Ja bar nigdje nisam vidio nekog TVZovca da je tako bahat i bezobrazan. Džabe ti ta škola pa da si i Oxford završio kad si ništa drugo nego bahata seljačina. I tko zna opće što si ti vidio dok si tamo prolazio. Ako već hoćeš vidjeti pravog klošara najbolje ti je da se staneš ispred ogledala.
Takvi su ti na FER-u, PMF-u, FOI-u, na TVZu ih ima možda 1%. Uglavnom shvatit ces kad zavrsis, ako nemas neku vezu nitko ziv te nece zaposlit u IT domeni s TVZ Informatikom.
Još jedna glupost u tvom stilu. No što uopće i očekivati od nekoga poput tebe.
Frendovi koji su sa mnom završili rade u : PBZ-u i ZABI (programeri), SRCE (administratori mreža), masa web dizajnera, web programera i da dalje ne nabrajam koliko toga ima. Te tvoje maloumne pričice su ništa drugo nego pokušaj omalovažavanja nečega što ne razumiješ. Najobičniji jadnik koji si umislio da nešto više vrijedi jer je završio FER, PMF ili već što.
TVZ brane oni koji su u srednjoj imali 3 ili jedva 4, pa nigdje drugdje nisu ni uplali nego na TVZ. Oni cak i idu usporedjivati TVZ INO s FER-om ili FOI-em sto je sramota.
Jadniče, oni koji su imali 3 ili 4 ne znači da su propalice. Ja sam imao 4.3 prosjek kad sam došao na TVZ i bez problema stanem pred tebe ili bilo koga i obranim svoje znanje koje sam stekao na TVZu. Samo reci u kojoj firmi radiš i budi uvjeren da ću tamo doći i to samo iz razloga da te zbrukam, jer ruku dam u vatru ako ti budeš znao trećinu toga o sistem administraciji koliko ja znam.
Nazalost si u pravu. Prepisivanje, smijesni kriteriji, losi profesori i generalna neorganiziranost na TVZ-u je takva da studenti zavrsavaju i da ne znaju niti osnovne pojmove i kratice (programiranje u FTP-u ).
Kolega, takvih poput vas me najviše sramota. Sami uništavate svoj ugled i onda očekujete nešto.
Nitko vas nije tjerao da prepisujete već je to bio vaš izbor. Profesora ima i dobrih i loših no vi generalizirate i sve predstavljate kao crno, a ovo za osnovne kratice i pojmove je tek još jedan u nizu kretenizama koje sam danas pročitao.
I za sve vas ostale koji nosom parate nebo jer ste završili FER, PMF, Oxford - niste Bogom rođeni niti vam to daje za pravo da nekoga omalovažavate.
Vidi bisera(sigurno je završio TVZ informatiku), registrirao se na forum samo da posta ovaj post lol.
I da stvar bude još bolja ide uspoređivati veleučilište sa sveučilištem(vjerojatno ni nezna razliku). Eto savršen primjer za prosječnog studenta TVZ Informatike. Bravo dečko, barem smo se lijepo nasmijali.
mozes opet ic na prijemni na tvz al drugi smjer. Been there, done that
Može li mi netko reći kakav je usmeni kod Grgeca iz OEE-a?
ako se pravi debil kao i inače (programiranje) onda je zayeban ko
Ajme koji fail danas na engleskom kod stojakovićke.
Došli rezultati testova iz komparacije (npr. old ->older(elder)->the oldest(the eldest))
Uglavnom:
2 četvorke (jedna moja)
5 trojki
dvojki koliko vas volja
par jedinica
Bilo je prelagano, nisam znao da će tako fail-at kolege.
Eh da ako je tko imao/ima stojanovića iz uvoda u HTML i CSS, na vježbama je trenutačno 30% prolaznost (imali smo 2 vježbe), ja na svu sreću imam dva plusića. Prvi sam prelagano zaradio čak sam predao pol sata prije isteka vremena, a drugi sam skoro spušio jer nisam znao centrirat iframe(to je 1% cijele vježbe). Pisao sam center svugdje i svakako no nikak da proradi i progledao mi je kroz prste na kraju, phu
Pitam zato što sam čuo da je prolaznost preko kolokvija 5 %.
Pitam zato što sam čuo da je prolaznost preko kolokvija 5 %.
hahahahha čak je i kod nas na OE kod luje veća prolaznost(negdje 10%)
ja jesam prijavio TVZ-info na drž. maturi sada, si siguran da se može? Može malo više informacija kak si se ponovo upisao? Može i pm.
ja jesam prijavio TVZ-info na drž. maturi sada, si siguran da se može? Može malo više informacija kak si se ponovo upisao? Može i pm.
zaboravih napomenuti da sam ja išo na "klasični" prijemni kada nije bilo usrane državne mature.. bilo je standard. ispis->potpisivanje tog "ugovora" da sam svjestan gubitka prava studiranja tog studija (ne i fakulteta)->slanje papira za prijavu za prijemni u 6.mj->pisanje prijemnog->ako imaš sreće i nastavak studiranja
double post - delete
Vidi bisera(sigurno je završio TVZ informatiku), registrirao se na forum samo da posta ovaj post lol.
I da stvar bude još bolja ide uspoređivati veleučilište sa sveučilištem(vjerojatno ni nezna razliku). Eto savršen primjer za prosječnog studenta TVZ Informatike. Bravo dečko, barem smo se lijepo nasmijali.
regao se da ti kaze cinjenicu, a ti si obicna konjina koja generalizira i kenja po svemu. Jedino sto je problem kod tvza je da ovisi o tebi kolko ces naucit nesto jer 2ojka se SKORO uvijek moze dobiti. Puno ljudi radi na raznim pozicijama sa zavrsenim tvzom (i to sa samo prvostupnik titulom), neki su dobili poslove preko veze neki bez, dakle nista razlicito od ostalih slucajeva u Hr. Niti fer niti tvz niti bilo koji nas jadni faks u hrvatskoj ne garantira potrebno znanje za rad.
regao se da ti kaze cinjenicu, a ti si obicna konjina koja generalizira i kenja po svemu. Jedino sto je problem kod tvza je da ovisi o tebi kolko ces naucit nesto jer 2ojka se SKORO uvijek moze dobiti. Puno ljudi radi na raznim pozicijama sa zavrsenim tvzom (i to sa samo prvostupnik titulom), neki su dobili poslove preko veze neki bez, dakle nista razlicito od ostalih slucajeva u Hr. Niti fer niti tvz niti bilo koji nas jadni faks u hrvatskoj ne garantira potrebno znanje za rad.
Puno ljudi radi i bez faksa jer zna radit, al nitko to nije naucio na TVZ INO. Tamo se ide samo ako vec imas spreman posao i hoces neku laganini visu skolu(ili nek vam bude "faks" po bolonji) zavrsit i dobit papir ili ako si nesposoban pa nemozes bas nista drugo zavrsit.
Kriteriji i to sto se uci na tom smijeru je smijesno, svi se s tim slazu, i da se ne razumijemo, govorim samo o INO smijeru s TVZ-a. Nemoj se zavaravati.
ELO je već dosta ozbiljniji i jako kvalitetniji smjer. O njemu mislim sve najbolje od TVZ smjerova, da moram upisat TVZ upisao bih ELO :)