Huawei Mate 10 izdvojena tema

poruka: 1.161
|
čitano: 428.441
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: Huawei Mate 10
MARKOZD15 kaže...
manipulator kaže...

Ja trenutno imam s8 plus i ono, i zadovoljan sam i nisam bas, pogotovo baterijom

Gle, ja sam sa S8+ presao na Note 8. Ne radi neke potrebe nego zato jer sam uspio izvuci dobar deal. Na bateriju sam navikao da mi se prazni nenormalno i zato sa sobom nosim power bank uvijek. Jednostavno i S8+ i Note 8 mi se nemogu pohvaliti baterijom. Dok recimo iP8+ mi je odlican u tom segmentu. E sad vidim da hvale P10 i njegovu bateriju, ali tu sam isto skeptican jer su hvalili i S8 pa se meni pokazala kao u najmanju ruku prosjecna. Dosta ljudi ti niti ne koristi mob u potpunosti (izgase QHD, podatke, Wifi i lokaciju), dok ga ja koristim maksimalno pa se i ne zalim vise toliko. E sad na Note 8 i S8+ sam najvise zadovoljan displayom, dizajnom, kamerom i softverom. Dakle display je br1 na trzistu i jednostavno nema konkurenciju. Kada upalim na njemu full HD ja osobno osjetim razliku u rezoluciji ali nece svako. Kamera vrhunska, stvarno daje odlicne fotke i mogu se cuda iz nje izvuci. Dizajn mi je na Samsungu vec od S7 jedan od najupectaljivijih na trzistu i stvarno mi se svida gdje Samsung cilja sa novijim modelima. A softver i njegove funkcije? Najnaprednije sto imam priliku vidit i koristit. Ja i dan danas neznam sve funkcije na mom Note 8, jednostavno je prekrcan a sve su jako korisne i skrate vrijeme koristenja. 

E sad u kratko vremena sto sam koristio P10, jedino mi se nije kamera svidila. Ali ja sam ti sto se tice kamere jako zahtjevan i vidim i najmanje nedostatke (u ovom slucaju velicina senzora, uska blenda i par softverskih mana). Dok recimo meni osobno display nije los. Ali nakon sto ga uzmem nakon N8 u ruke, izgleda mi kao da je iz 2015. 

To je to 

Ovo ti je moj doprinos pa sam vidi. Ako vec imas S8+ nemas nikakve potrebedes na drugi mob do izlaska novih modela (S9, P11 i sl)

To je to, tako sam i mislio.. :) 

zahtjevi za test liste iptv na mail: jmnemonic158@gmail.com ili http://www.next-tv.ml/narudzba/
10 godina
neaktivan
I ja se slažem s vama da se ne isplati prijeci sa s8+ ni na mate 10 pro niti bilo koji top model iz ove godine. Po meni ako ti je bitno da dobijes što vise love za s8+ prodaj ga sada dok jos uvijek nije izasao novi model. A ovih 2-3 mjeseca prezivis sa nekim mob od par sto kuna.
Što se tiče note 8 i ja sam ga gledao i skoro ga kupio. Ali ipak nisam zbog par sitnica koje me smetaju. Edge ekrana, pozicije senzora otiska prsta, bocne tipke na cudnom mjestu a i ogroman mi je. Ne kažem da se ne bi mogao naviknuti na te sitnice ali ne bi ako ne moram.

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Imao do prije mjesec dana s8+, sad imam mate 10 pro.
S8+ ekran je stvarno nenadmašan ali da nije edge.
Mate 10 plus ima također vrhunski ekran.
Fluidan i jedan i drugi isto.
Mate ima ipak procesor novije generacije, i 2 gb radne memorije više što bi u budućnosti moglo biti prednost.
O dizajnu bi se dalo raspravljati. Više mi se sviđa mate 10 pro koji se da koristiti bez ikakve maske dok je s8 + gotovo nemoguće. Robusniji je mate 10, s8+ imao sam osjećaj da će se raspasti u ruci.
Kamera i kod jednog i kod drugog je vrhunska za jedan mobilni uređaj.
Baterija je izdržljivija na mate 10 nego na s8+ razlika je od 1 do 1,5 sati sota zavisi kako se koristi.
Volim huawei i već dugo koristim od p6, preko p7, pa razne varijante p9 i mate 8, supruga ima mate 10 lite i lite ima isto strašnu bateriju maltretira ga sa fejzbukom po 3-4 sata po punjenju i izvuče sa lakoćom 6 - 7 sati sota. Sad baš gledam kod nje na lite 82% baterija a 1sat i 40 minuta sota od tog 50 minuta fejzbuk ( koji jede bateriju najvuše).
Ipak ako već ima s8+ i nemaš dobar dil za zamjenu pričekaj malo i pazi da ti s8+ ne pregori.

1 0 hvala 1
12 godina
belami63 kaže...
Imao do prije mjesec dana s8+, sad imam mate 10 pro.
S8+ ekran je stvarno nenadmašan ali da nije edge.
Mate 10 plus ima također vrhunski ekran.
Fluidan i jedan i drugi isto.
Mate ima ipak procesor novije generacije, i 2 gb radne memorije više što bi u budućnosti moglo biti prednost.
O dizajnu bi se dalo raspravljati. Više mi se sviđa mate 10 pro koji se da koristiti bez ikakve maske dok je s8 + gotovo nemoguće. Robusniji je mate 10, s8+ imao sam osjećaj da će se raspasti u ruci.
Kamera i kod jednog i kod drugog je vrhunska za jedan mobilni uređaj.
Baterija je izdržljivija na mate 10 nego na s8+ razlika je od 1 do 1,5 sati sota zavisi kako se koristi.
Volim huawei i već dugo koristim od p6, preko p7, pa razne varijante p9 i mate 8, supruga ima mate 10 lite i lite ima isto strašnu bateriju maltretira ga sa fejzbukom po 3-4 sata po punjenju i izvuče sa lakoćom 6 - 7 sati sota. Sad baš gledam kod nje na lite 82% baterija a 1sat i 40 minuta sota od tog 50 minuta fejzbuk ( koji jede bateriju najvuše).
Ipak ako već ima s8+ i nemaš dobar dil za zamjenu pričekaj malo i pazi da ti s8+ ne pregori.

Pa ono, deal je da dam svoj s8+ star par mjeseci i 1000 kuna nadoplate za zapakirani mate 10 pro, garancija, sve mreze, vjerovatno je kupljen na pretplatubi odma prodan kod ovoga u trgovinu..

zahtjevi za test liste iptv na mail: jmnemonic158@gmail.com ili http://www.next-tv.ml/narudzba/
16 godina
neaktivan
Huawei Mate 10

Mislim da nemaš potrebe za tim jer ... uzmi kalkulator zbroji koliko novca potrošiš na uređaj koji je u nekim segmentima i lošiji od tvog uređaja i izračunaj koliko godišnje (a sam kažeš da 2 do 3 puta promjeniš mobitel). Upravo veliki igrači trljaju ruke na takvom razmišljanju, onog trena kad svate da kupac vrijednuje svoj novac i za to želi dobit naviše što mu se tog trena nudi tada i ostali će preuzet za način razmišljanja. Dakle što hoću poručit ... proizvođači mobitela žele n stvorit naviku da su nam ti uređaji potrebni i da je baš super imati ih, pogledaj malo po youtubu ljude koji recenziraju taj HW ... svi imalo bolji YT-beri stvore hype oko uređaja (netrebam ti govoriti što im sve velike kompanije nude) ... koncept je jednostavan žele da stvore nam naviku mjenjanja mobitela svako 2 godine.

Otišao sam i previše u off-topic ... ukratko tvoj novac i odluka je na tebi kako ćeš da ga trošiš. Huawei je kako je to kolega @matrix777 materijal s kojim možeš uhvatit polovnjaču (vidim da kolega zna znanje) stoga odluka je na tebi 😊

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
A gle svatko za svoje novce kupi što želi. Da samsung nema edge ekrana i ja bi ga vjerojatno kupio. A što se tiče ovih polovnjaca i ovih što padaju na iphone x o tome ne vrijedi mi pricati. Nazalost ali 80 % hr razmislja kao te prave. A od tih sto padaju na iphone x i pare nemas nista u zivotu...
15 godina
Huawei Mate 10

S8+ plus nadoplata od 1000kn nikako nije isplativa solucija.

Taj sto trazi toliku nadoplatu, ocito te zeli oderat. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
lizard_ago kaže...

Huawei je kako je to kolega @matrix777 materijal s kojim možeš uhvatit polovnjaču (vidim da kolega zna znanje) stoga odluka je na tebi 😊

M3d0 kaže...
 A što se tiče ovih polovnjaca i ovih što padaju na iphone x o tome ne vrijedi mi pricati. Nazalost ali 80 % hr razmislja kao te prave. A od tih sto padaju na iphone x i pare nemas nista u zivotu...

Ekipa, to je bio samo žešći sarkazam. Ali nisam bio totalno u krivu (nažalost). Žene su danas više manje takve i sa Matom ne možeš konkurirati jer ona ni ne zna šta je to, misli da si uzeo sa ebay-a za 50$, dok vjeruj mi jako dobro zna što je Iphone x i koliko dotični košta. Jednostavno si sa Matom alternativac i ne možeš uz bok frajeru koji ima Iphone x (ja ga osobno nebi kupio ni da košta kao Mato), oženjen sam pa kod moje žene prolazi i trenutni galaxy S6 star 2god (zasad). 

Mate 10 je vrhunski uređaj, imao sam prilike se igrati malo s njim, no i dalje skup za moj pojam. Nije on nedostižan, no rekoh još prije 2,3god sam sebi, nedam više od 2000kn za faking mobitel. Više me vesele Tom Ford (Marko) sunčane naočale koje sam kupio na sniženju za 240€ nego mobitel.

Prave pice dolaze onako kako zračiš izvana, manje je bitno kakav mobitel imaš u džepu.

A najveći razlog zašto je tomu tako je vrlo jednostavan, ako dobro zračiš izvana, prava riba će tebe tražiti broj, a ti ćeš elegantno uzeti njen mobitel i upisati svoj broj te joj reći sa smiješkom da ti samo ostavi sms sa imenom ili odzvoni (bolje sms jer se imena lako zaborave pogotovo kad cugaš). Svoj nećeš tada ni morati pokazivati te će ona zapravo tek nakon mjesec dana i prve ševe shvatiti koji mobitel imaš, a to onda više nije bitno.

Ne znam kako drugi razmišljaju, no ja bi radije na ženskoj vidio haltere, dobru odjeću, podignutu guzu i dekolte, pa neka ona komunicira i tamagochijem, baš me briga. Tako i one gledaju na nas. Kupi dobre cipele, košulju, otkopčaj 2 dugmeta i stavi dobar parfem, naruči bocu jacka u kibli punoj leda, jebo te mobitel. 

8 godina
neaktivan
Ja priče ti majko mila.
Sve nešto ko fol ja ne bi ja ovo ja nisam ono a ponosan na 250 eura skupe naočare.
Huawei je pogodio sa mate 10 pro što kažu u sridu.
Lijep dizajn moćan uređaj i prije svega matketing. Šta to pridaje Samsung ili Iphone - marketing.

0 1 hvala 0
15 godina
Nije bolji uzmi rade s8+
Samsung S8+
14 godina
matrix777 kaže...
lizard_ago kaže...

Huawei je kako je to kolega @matrix777 materijal s kojim možeš uhvatit polovnjaču (vidim da kolega zna znanje) stoga odluka je na tebi 😊

M3d0 kaže...
 A što se tiče ovih polovnjaca i ovih što padaju na iphone x o tome ne vrijedi mi pricati. Nazalost ali 80 % hr razmislja kao te prave. A od tih sto padaju na iphone x i pare nemas nista u zivotu...

Ekipa, to je bio samo žešći sarkazam. Ali nisam bio totalno u krivu (nažalost).

Žene su danas više manje takve i sa Matom ne možeš konkurirati jer ona ni ne zna šta je to, misli da si uzeo sa ebay-a za 50$, dok vjeruj mi jako dobro zna što je Iphone x i koliko dotični košta. Jednostavno si sa Matom alternativac i ne možeš uz bok frajeru koji ima Iphone x (ja ga osobno nebi kupio ni da košta kao Mato), oženjen sam pa kod moje žene prolazi i trenutni galaxy S6 star 2god (zasad). 

Mate 10 je vrhunski uređaj, imao sam prilike se igrati malo s njim, no i dalje skup za moj pojam. Nije on nedostižan, no rekoh još prije 2,3god sam sebi, nedam više od 2000kn za faking mobitel. Više me vesele Tom Ford (Marko) sunčane naočale koje sam kupio na sniženju za 240€ nego mobitel.

Prave pice dolaze onako kako zračiš izvana, manje je bitno kakav mobitel imaš u džepu.

A najveći razlog zašto je tomu tako je vrlo jednostavan, ako dobro zračiš izvana, prava riba će tebe tražiti broj, a ti ćeš elegantno uzeti njen mobitel i upisati svoj broj te joj reći sa smiješkom da ti samo ostavi sms sa imenom ili odzvoni (bolje sms jer se imena lako zaborave pogotovo kad cugaš). Svoj nećeš tada ni morati pokazivati te će ona zapravo tek nakon mjesec dana i prve ševe shvatiti koji mobitel imaš, a to onda više nije bitno.

Ne znam kako drugi razmišljaju, no ja bi radije na ženskoj vidio haltere, dobru odjeću, podignutu guzu i dekolte, pa neka ona komunicira i tamagochijem, baš me briga. Tako i one gledaju na nas. Kupi dobre cipele, košulju, otkopčaj 2 dugmeta i stavi dobar parfem, naruči bocu jacka u kibli punoj leda, jebo te mobitel. 

Kolega, ja se sa vama ali apasolutno ne slažem, i to u ovih nekoliko označenih detalja!

Prvi detalj; u mojem krugu ljudi u kojem ja fluktuiram, nisu djevojke/cure/žene/majke/ljubavnice te koje te šacaju po mobitelu koji ti imaš, već su one te koje danas diktiraju tempo i stil kodeksa ponašanja!

Drugi detalj; postoje gadgeti i Gadgeti a postoji i "standard"! Ne ulazim u vašu financijsku konstrukciju, ali niti u ukus jer se o njemu ne raspravlja, no to je vaše, pravo, ali to ne znači da morate i možete svakom nabijati "vaše stavove i ukus"! A za naočalne, biram Silhouette ili Oakley, moj ukus! 

Treći detalj; ako ste već toliki macho man, a budite onda i kavalir! Za seks za jednu noć ne treba nikome broj, ali ako govorimo o nečem većem, onda su postulati ponašanja bitno drukčiji. Pravi dečko/gospodin/čovjek nikada pored društva neke dame neće cugati i ponašati se kao đilkoš! 

Četvrti detalj; u sobu se naručuje šampanjac/pjenušac uz jagode sa šlagom. A pravoj faci ne treba parfem, njemu su dovoljne i njegove ruke koje otkopčavaju gumbe ili ziferšlus otvaraju. Za cipele, kravatu, košulju i odijelo se slažem, kažu da odijelo ne čini čovjeka ali ga takvim dobrano prikazuje! 

ATJ Lučko
9 godina
neaktivan
Huawei Mate 10

Tema je Mate 10

molim vas da si upute o zavodenju saljete na PP 

Moj PC  
5 0 hvala 1
15 godina

Kakvi likovi..od mobitela dođu do teme za zavođenje...

8 godina
neaktivan
pasko kaže...
Nije bolji uzmi rade s8+

Zašto ?

10 godina
neaktivan
Stigla mi danas spigen Rugged Armor maska za mob. Malo je deblja nego maska koju sam dobio sa mobitelom ali bolje štiti mob.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Huawei Mate 10

Čitam i ne vjerujem. Kakve veze ima Mate 10 Pro s picama, trebama, macho muškarcima ili bilo čime. Ustvari kakve veze imam mob s tim kakav si ti muškarac ili žena.

Totalno glupa usporedba. Ispada da su mobiteli nedostižni pa da se po mobitelu određuje stalež. Daj molim Vas ne pričajte gluposti.

Danas večina kupuje mob na rate - pogotov ove skupe., pa provukao ti 6000-7000kn ili 10000kn na 24 rate ima isti k..., samo će ti rata 100kn biti veća...

U današnje vrijeme se preseravat s mobom može samo seljaćina i nitko drugi.

Da pričamo o vremenima prije 8-9 godina kad nije svatko imao smartphone i kad je pojava Iphonea izazivala oduševljenje ajde., ali sad kad je to sve dostupno nema više smisla.

0 0 hvala 0
14 godina
X3M kaže...

Tema je Mate 10

molim vas da si upute o zavodenju saljete na PP 

galinjo24 kaže...

Kakvi likovi..od mobitela dođu do teme za zavođenje...

Halooooooo dečki, čemu toliko rasipavanja žuči ?!?! 

Istina, tema je Mate 10, još pa Pro, pa još i pride Porsche Design, ali ljudi moji pobogu, u razmaku smo između Božića i Nove godine, halooooooo, malo popustiti tenzije?!?! 

I da, po onome što sam ja do sada vidio, da "moram" sada uzeti novi mobilni gadget, a da je iz android svijeta, osobno bih kopao za Mate Pro 10 Porsche Design. Ostalo je sve pričam ti priču dok karavane prolaze. 

ATJ Lučko
9 godina
neaktivan
Huawei Mate 10

Ima li gdje u Hrvatskoj uopće za kupiti običan Huawei Mate 10?

1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
luka7536 kaže...

nema, navodno je samo za USA trziste

10 godina
Huawei Mate 10

Pozdrav svima. Drugi dan kako sam kupio Mate 10 pro. U kratko mobitel me odusevio ali i razocarao. Odusevila me fluidnost, ekran, trajanje baterije, brzina i preciznost otiska prsta... Razocarala me kamera. Prije njega sa imao iPhone 6s pa galaxy s7. Samo vas molim da sad ne razglabamo o kameri, to je samo moje misljenje. Jako puno slikam s mobitelom (nisam nikakav profic) samo volim dosta slikati s mobitelom. I jednostavno mi je ova kamera smjesna. E sad, da ne ispadne da sam toliko popljuvao kameru a da ne kazem da znam da ta kamera ima potencijala. I zato zelim dati priliku i vjerovati da ce u skoroj buducnosti softverski rjesiti kameru tj zavrsnu obradu slika. Opet ponavljam to je samo moje misljenje...

Lp. 

0 0 hvala 0
8 godina
X3M kaže...
luka7536 kaže...

nema, navodno je samo za USA trziste

U SAD-u se prodaje samo Mate 10 Pro. Mate 10 je više za azijska tržišta.

9 godina
neaktivan
iDelete kaže...

Pozdrav svima. Drugi dan kako sam kupio Mate 10 pro. U kratko mobitel me odusevio ali i razocarao. Odusevila me fluidnost, ekran, trajanje baterije, brzina i preciznost otiska prsta... Razocarala me kamera. Prije njega sa imao iPhone 6s pa galaxy s7. Samo vas molim da sad ne razglabamo o kameri, to je samo moje misljenje. Jako puno slikam s mobitelom (nisam nikakav profic) samo volim dosta slikati s mobitelom. I jednostavno mi je ova kamera smjesna. E sad, da ne ispadne da sam toliko popljuvao kameru a da ne kazem da znam da ta kamera ima potencijala. I zato zelim dati priliku i vjerovati da ce u skoroj buducnosti softverski rjesiti kameru tj zavrsnu obradu slika. Opet ponavljam to je samo moje misljenje...

Lp. 

pa nemres samo napisat kamera je koma, razocarala me i to je to 

daj vise informacija, sta tocno ne valja kod kamere, linkaj par fotki sa 6s, S7 i mate 10 da vidimo usporedbu 

16 godina
odjavljen
X3M kaže...
iDelete kaže...

Lp. 

pa nemres samo napisat kamera je koma, razocarala me i to je to 

daj vise informacija, sta tocno ne valja kod kamere, linkaj par fotki sa 6s, S7 i mate 10 da vidimo usporedbu 

A stvarno... Pikiram i ja ovaj mobitel, tj dvoumim se između 10 pro i S8, i gledam malo usporedbe fotografija (to mi je u biti najbitnija stavka kod mobitela) i nije mi jasno kako je kamera razočarala? Na gsmareninom testu huawei je rasturio s8... Jedina prednost s8 kamere je valjda u zasićenosti boja. Možda sam ja i u krivu pa bi volio da mi netko to objasni.

steam: skank666 origin:IhrvojeI
16 godina
neaktivan
Huawei Mate 10

Želim da slijedeći uređaj ima što manje kompromisa (prvenstveno mislim da imam fluidan uređaj, da ima veliku autonomiju, da je čvrst da mu je poleđina on čvrstog matrijala da nije od stakla). Najbliže onom što bih je volio je trenutno mate 10 pro no opet sam primoran i sa njim na kompromise.

Trenutno imam samsung note 3, da uzeo ga je malo zub vremena no još uvjek je to solidan uređaj i kad malo bolje razmislim mate 10 bi mi dobro došao no opet s novim uređajem neželim nikakve kompromise. Da neko je spomenio obično u ovo vrijeme na prodiljenje ugovora su najbolje kupnje uređaja mada mi je uređaj preskup, i još važem dali mi je baš potrebno se bacit u trošak.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina

Postovani kolega, rekao sam da cu u kratko napisati. Zaboravio sam napisati da kad snimam video, da slika sjecka do bola. OIS mi je bio najbolji na 6s iako je iPhone tada imao automatsku stabilizaciju ali imao sam dojam kao da ima OIS. Ali zelim vjerovat da ce nam nadogradnjama to poboljsati. A ne da kad uslikam jos moram par sec ostaviti mobitel miran ner mi tako pise (kao izostravam sliku budite mirni). Ali sto se SVEGA ostaloga tice mobitel je fenomenalan. Ja misim da kad su svi tu kameru testirali da su mozda slike prebacivali na komp ili tv pa se pokazala najbolja. Jer ovako misim da sanjam kad ljudi pisu da je kamera odlicna. Ja 95% slikam u auto modu, a tu je ruku na srce Apple zakon. Ali sto je tu je, dat cu im sansu i to je to. Ako me razocaraju, kupit cu nesto drugo i dobro. Nema razloga praviti paniku jer je mobitel tek izasao...

15 godina
iDelete kaže...

Postovani kolega, rekao sam da cu u kratko napisati. Zaboravio sam napisati da kad snimam video, da slika sjecka do bola. OIS mi je bio najbolji na 6s iako je iPhone tada imao automatsku stabilizaciju ali imao sam dojam kao da ima OIS. Ali zelim vjerovat da ce nam nadogradnjama to poboljsati. A ne da kad uslikam jos moram par sec ostaviti mobitel miran ner mi tako pise (kao izostravam sliku budite mirni). Ali sto se SVEGA ostaloga tice mobitel je fenomenalan. Ja misim da kad su svi tu kameru testirali da su mozda slike prebacivali na komp ili tv pa se pokazala najbolja. Jer ovako misim da sanjam kad ljudi pisu da je kamera odlicna. Ja 95% slikam u auto modu, a tu je ruku na srce Apple zakon. Ali sto je tu je, dat cu im sansu i to je to. Ako me razocaraju, kupit cu nesto drugo i dobro. Nema razloga praviti paniku jer je mobitel tek izasao...

Ne kužim, gdje ti to piše, jer meni slika uredno i nigdje nema nikakvog natpisa i upozorenja da mobitel treba držat mirno ??

Koju verziju softvera imaš ??

Btw., sad za novu sam malo slobodan i imat ću vremena opalit par slika, pa ću malo bolje vidjet kakve su.

A možda mogu i pobliže usporedit sa recimo S8.

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.12.2017 11:56 (zabranjeniples).
10 godina

Probaj vani nesto slikati, ne pokaze uvjek to da moram držati mirno kad uslikam. Ali evo potrudit cu se videti u kojim mi to uvjetima pise pa cu ovdje napisati. Evo uspio sam napraviti sliku zaslona kada mi je to izbacilo... Pa se sami uvjerite... 

10 godina
iDelete kaže...

Probaj vani nesto slikati, ne pokaze uvjek to da moram držati mirno kad uslikam. Ali evo potrudit cu se videti u kojim mi to uvjetima pise pa cu ovdje napisati. Evo uspio sam napraviti sliku zaslona kada mi je to izbacilo... Pa se sami uvjerite... 

Znaci to se pojavi nakon uslikane fotgrafije. Ali to je jedna od stvari koja mi na kameri smeta. Odaberete li u opcijama nocno slikanje, fotografiju slika i obrađuje od 15-20sec gdje moras znaci drzati toliko sec mirno i ne pomaknuti. Kažem, malo mi to sve čudno... 

10 godina
neaktivan
Meni opcija za nocno snimanje fotografija traje 5 sekundi. Ni vise ni manje. Mozes prekinuti taj nocni naci u tih 5 sekundi tj. u slikati kad ti je slika dovoljno svijetla.
15 godina
Huawei Mate 10

Doslovce nemam ovih problema, niti sa natpisom da se uredjaj umiri niti sl. 

Tresem uredjaj i slikam normalno. 

Ne znam, ocito nekakav problem s tvojim uredjajem. 

Koju verziju softvera imas, nisi napisao? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice