Ja trenutno imam s8 plus i ono, i zadovoljan sam i nisam bas, pogotovo baterijom
Gle, ja sam sa S8+ presao na Note 8. Ne radi neke potrebe nego zato jer sam uspio izvuci dobar deal. Na bateriju sam navikao da mi se prazni nenormalno i zato sa sobom nosim power bank uvijek. Jednostavno i S8+ i Note 8 mi se nemogu pohvaliti baterijom. Dok recimo iP8+ mi je odlican u tom segmentu. E sad vidim da hvale P10 i njegovu bateriju, ali tu sam isto skeptican jer su hvalili i S8 pa se meni pokazala kao u najmanju ruku prosjecna. Dosta ljudi ti niti ne koristi mob u potpunosti (izgase QHD, podatke, Wifi i lokaciju), dok ga ja koristim maksimalno pa se i ne zalim vise toliko. E sad na Note 8 i S8+ sam najvise zadovoljan displayom, dizajnom, kamerom i softverom. Dakle display je br1 na trzistu i jednostavno nema konkurenciju. Kada upalim na njemu full HD ja osobno osjetim razliku u rezoluciji ali nece svako. Kamera vrhunska, stvarno daje odlicne fotke i mogu se cuda iz nje izvuci. Dizajn mi je na Samsungu vec od S7 jedan od najupectaljivijih na trzistu i stvarno mi se svida gdje Samsung cilja sa novijim modelima. A softver i njegove funkcije? Najnaprednije sto imam priliku vidit i koristit. Ja i dan danas neznam sve funkcije na mom Note 8, jednostavno je prekrcan a sve su jako korisne i skrate vrijeme koristenja.
E sad u kratko vremena sto sam koristio P10, jedino mi se nije kamera svidila. Ali ja sam ti sto se tice kamere jako zahtjevan i vidim i najmanje nedostatke (u ovom slucaju velicina senzora, uska blenda i par softverskih mana). Dok recimo meni osobno display nije los. Ali nakon sto ga uzmem nakon N8 u ruke, izgleda mi kao da je iz 2015.
To je to
Ovo ti je moj doprinos pa sam vidi. Ako vec imas S8+ nemas nikakve potrebedes na drugi mob do izlaska novih modela (S9, P11 i sl)
To je to, tako sam i mislio.. :)