Virtual & Photoshop Tuning - Cars
- poruka: 617
- |
- čitano: 210.142
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo nesto novo
valjda znaš radit u PS ali ukus za tuning auta ti je nula! mustang je muscle car i s ovime što si uradio rasparao si srce meni i ljubiteljima takvih auta od masivnog agresivca napravio si ...tuning nije samo mjenjanje felgi i spuštanje, "badava" ti svemogući PS kad nemaš mašte.
Ma to sam sinoc u kasne sate zavrsavao pa si nisam bas dao truda, a i nesto sam kemijo... a sredit cu to...
A sto se tice tuninga muscle car ovaj auto mi ovak nekak izgleda lijepse ali od starog mustanga to nikad nebi napravio ili challengera ili tak nekog auto koj nema plasticne branike
Inace i ja sam veliki obozavatelj Muscle auta!
Sorry sto sam ti slomio srce...
Ma to sam sinoc u kasne sate zavrsavao pa si nisam bas dao truda, a i nesto sam kemijo... a sredit cu to...
A sto se tice tuninga muscle car ovaj auto mi ovak nekak izgleda lijepse ali od starog mustanga to nikad nebi napravio ili challengera ili tak nekog auto koj nema plasticne branike
Inace i ja sam veliki obozavatelj Muscle auta!
Sorry sto sam ti slomio srce...
ma opravit će se ali stvarno neznam što vidiš u spuštenom mustangu, gledajmo sa realne strane povecalo bi mu se držanje na cesti što bi opet bila jedan velika "pljuska" za one koji vole kad se u startu auto giba od velike konjaže!
Meni je opet vise fora kad se on ne giba nego kad kotaci proklize pa ide u smik i osjeti se miris guma a ispod haube se cuje snaga...
pa onda slucajno nabacit koj drift po kruznom toku jel to se nemoze prekrenut samo tako...
Meni je opet vise fora kad se on ne giba nego kad kotaci proklize pa ide u smik i osjeti se miris guma a ispod haube se cuje snaga...
pa onda slucajno nabacit koj drift po kruznom toku jel to se nemoze prekrenut samo tako...
manje priče vise slika... za ovo koristite pm ili otidite u temu za to (Automobili - sve o njima se zove tema)
Evo novi photoshop tuning, nije nesto posebno ali fora je...
Novi look mece :))
Imaš talenta... samo malo poradi na kontrastu i poigraj se opcijama u Image>Adjustments
E sad tek ucim...
Jos do toga nisam dosao ali hvala, poigrat cu se malo...
I ucim iz nicega, jer imaju neki tutorijali za photoshop ali sve na engleskom pa nemogu bas sve pohvatat...
hehehehe... mlad sam, naucit cu se...
Evo novi photoshop tuning, nije nesto posebno ali fora je...
Novi look mece :))
dobra...btw. ako znaš molim te makni tu antenu
sk8 4 life ima pravo, nekak mi je bila fora ta antena ali ipak sam ju maknuo, ja sam na svojoj W124 stvarno maknuo tu antenu jer mi je bila strgana pa evo i na ovoj meci c klase...
sk8 4 life ima pravo, nekak mi je bila fora ta antena ali ipak sam ju maknuo, ja sam na svojoj W124 stvarno maknuo tu antenu jer mi je bila strgana pa evo i na ovoj meci c klase...
odlicno ali slova su ti koma
Evo nesto novo
Selekcije su jako loše, s tim se malo pozabavi da središ. Radi sa pen toolom selekcije i feather stavi na 0,5 ili 1 pixel da dobiješ mekše selekcije
evo vratio se ja malo ovdje, bio sam na PS tuning forumu, sad radim nesto malo bolje...
Jos par sati rada u Photoshopu i mogao bi poboljsati te radove
Dao sam ti "thumbs up" jer mislim da ce sljedeci put biti jos bolje nego sad, iako ne kazem da je lose
Ove 3 poslije nisu sa autima, ali nema veze
a pa i nije ovo bas nesto.. al bar s trudis..
btw splićo shema... sugradjanine
Ovo ti je sve u preniskoj rezoluciji, biraj čim veću rezoluciju za radove i koristi pen tool za rezanje, feather stavi na 0.5
Rezolucija mi je 1280xnešto, nisam moga nać veće, a i problem mi je ako nađem veliku sliku, ne mogu nać "djelove" za nju.
Ne bavim se baš photoshopom, pa ne očekujte čuda :) , ali probat ću rezat kako si reka.
Do sada sam koristija "laso tool"
Mateo kada stavljaš auto na pozadinu stavi ga preko postojećeg auta istog kuta slike, jer ti ovo ne leži nikako.
Mateo kada stavljaš auto na pozadinu stavi ga preko postojećeg auta istog kuta slike, jer ti ovo ne leži nikako.
smarta sam riza pen tool-om i odlično je ispa, a za kut slike si u pravu,fala.
hehehehe, mogo si na zondi bolje pripasat te kontrole i posudu za prašak, slazem se s tobom da podsjeca na ves masinu...