Vaši 3D modeli
- poruka: 7.704
- |
- čitano: 2.061.173
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Opet dosada... :D
Ovo je stvarno dobro!
Svaka čast!
haha hvala..ma dosadno mi je onda se zajebavam s mayom malo :D
Sve modele ti radio ili?
Sve sam ja radio, osim ovih brodova,(X-wing), s neta su.....

Prema ovim slikama i nekim videima na youtubeu čini mi se da mi maya puno više odgovara pa prelazim na nju.

Maya 2009 -> https://www.youtube.com/user/cannedmushrooms#grid/user/39042ADB6B5FB025
Maya 2011 -> https://www.youtube.com/user/cannedmushrooms#grid/user/F3E8C00791AEC3F8

to si mi mogao poslati i na pp, a ne tu spamati
Eh, opet vi
Evo, kad ste svi postali svojaq sučelja, što ću, moram i ja...
Mayina najveća vrlina je to što ima ove marking menue. Ja u svom sučelju nemam gotovo niti jedan izbornik jer koristim samo marking menue. Ima ih desetak i sakriveni su u kraticama. Svaka je opcija u njima i puno je brže pronaći ono što se traži nego da se vrnda po opcijama, a i veličina viewporta je puno veća
Inače, preporučio bi i početnicima da bolje probaju raditi s njima, stvarno ubrzavaju rad!
Sad sam se sjetio da bi mogao snimiti i tutorijal o tome, nadam se da bude pomoga...
P.S. Moram i kitty spomenut... čini se da je Maya ipak strašnija jer ne može postaviti rozu boju

Malo star warsa :D (ovaj put je xwing moj model u mayi napravljen :D)
Izvrstan model, koliko ti je vremenski trebalo?
trebalo mi je oko 3 sata...za model...
trebalo mi je oko 3 sata...za model...
super je, sta kazes na moj prvi model u cinemi?
super ti ide, samo tak nastavi, vjezbom do savrsenstva ;)
hvala :) imas mozda nekih tutova za cinemu? da nisu video tutovi ?
a nemam ti..ja ti uglavnom mayu samo koristim...pogledaj po netu..probaj pronaci e-book o Cinemi pa ce ti mozda pomoci...
Help file u cinemi ;)
Help file u cinemi ;)
nasao sam vec sajt.....
Evo kad su svi spominjali sučelja i namještanje sučelja, snimio sam tutorial za Cinemu, kako namjestiti sučelje po želji ;)