Mistično mi djeluje kocka ..like
Vaši 3D modeli
- poruka: 7.704
- |
- čitano: 2.051.957
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mistično mi djeluje kocka ..like
XD mistično...
Evo jedan render Gallarda za 3d contest
Na zamolbu @Minoze jedna u fullHD :)
stavicu ih josh ali sad neam vremena za cekanje dok izrenda :))
Koliko dana ti je trebalo za model?
nisam brojao ali oko 8-9 dana.
ostale dane sam se mucio sa shaderima i sa postavkama rendera.
Pretpostavljam da ti to nije prvi model automobila , koliko si ih izmodelirao otrpilike?
Hvala :)
Aj priznaj s koje si to stranice skinuo :P
Predobro jeee :D
Pretpostavljam da ti to nije prvi model automobila , koliko si ih izmodelirao otrpilike?
Peti pokusaj da se napravi automobil. Ali sam samo 2 uspio da zavrsim do kraja.
Super je
GL. u Contestu...
Evo još jedan rend đojstika, bilo mi je dosadno xD
ljepo...samo malo doradi texturu peteljke... i malu ju nakrivi i stanji...
krenio sam u re-modeling les paul gitare...jer iako je stara na daljinu izgledala dobro (to ja mislim) nije imala uopce detalja... i bila je megapoly...sto se tice novog modela smanjio sam poligone na 30 posto broja kojih sam rabio za staru... te sam povecao razinu detalja 3 puta ...hehe bilo bi i cudno da nisam nakon downloada neznam ni ja koliko tutoriala.... inace... rabim blender 2.57
link od stare... http://img38.imageshack.us/i/gitare.png/
evo par rendera nove... no jos malo moram prouciti uv(za one nlo stvari za podesavanje jer imaju brojevi na sebi)...vjerojatno nece biti ove boje...
Ja možda neću stić napravit za contest, tj. sigurno neću stić jer sam ostavio za zadnji dan dosta toga pa se sad desilo da nisam stigao... jbga... Stavio sam tamo zamolbu ako se može pomaknuti za jedan dan, ali ako i ne može nije bed... Jasno mi je da to ne bi bilo fer prema drugima tako da nije frka... Stavit ću WIP kad se zrenda, a model ću zasigurno dovršiti sudjelovao ili ne sudjelovao na contestu.
edit, WIP slika:
krenio sam u re-modeling les paul gitare...jer iako je stara na daljinu izgledala dobro (to ja mislim) nije imala uopce detalja... i bila je megapoly...sto se tice novog modela smanjio sam poligone na 30 posto broja kojih sam rabio za staru... te sam povecao razinu detalja 3 puta ...hehe bilo bi i cudno da nisam nakon downloada neznam ni ja koliko tutoriala.... inace... rabim blender 2.57
link od stare... http://img38.imageshack.us/i/gitare.png/
evo par rendera nove... no jos malo moram prouciti uv(za one nlo stvari za podesavanje jer imaju brojevi na sebi)...vjerojatno nece biti ove boje...
Odlično izgleda , možda i ja preradim svoju buckethead gibson model , ima dosta grešaka jer sam još učio u cinemi.
isuse kako je dobar , koliko dugo ti ga je renderiralo?
Evo jedan prilično "debeo" WIP. Praznik (ne)rada, a vani kiša, nema se gdje pa sam prisiljen nešto zanimljivo raditi. Zapravo, "uhvatio" sam se neke banane sa bauštele. Bit će u "cartoon" style-u, možda padne i neki short ili nešt sl. Za sad samo wip
Ja možda neću stić napravit za contest, tj. sigurno neću stić jer sam ostavio za zadnji dan dosta toga pa se sad desilo da nisam stigao... jbga... Stavio sam tamo zamolbu ako se može pomaknuti za jedan dan, ali ako i ne može nije bed... Jasno mi je da to ne bi bilo fer prema drugima tako da nije frka... Stavit ću WIP kad se zrenda, a model ću zasigurno dovršiti sudjelovao ili ne sudjelovao na contestu.
edit, WIP slika:
Od ovog možda i bude neš :P
Evo jedan mali update
Sviđa mi se stil, podsjeća na Wormse :))
Evo jedan mali update
Sviđa mi se stil, podsjeća na Wormse :))
Naravno kotači su super :D (kad je moja ideja :D)
Nije dozvoljeno uslikat auto pa stavit ovdje :P
Evo gotov buggy,pošto su slike u png formatu stavljam samo dvije jer su dosta velike,nadam se da valja.
meni osobno kotači ne leže i osovina je nekako neprirodna. Ostalo je ok iako si glavni okvir mogao malo stanjiti, predebel je.
Preporučite mi neki program za izradu cvijeća .
Okvir je meni neprirodan zbog prijelaza...
A i model mi izgleda kao neka igračka, ostatak je ok :)
Ma samo varove dodati na tim prijelazima i to je to.
vidim ovdje ima stvarno nadarenih ljudi koji prave odlicne modele a mene sad zanima ima li itko voljan pomoci malo nasem bug klanu cod4 da nam napravi logo ali neki super kao sto je i ovaj forum