kako vam ovo izgleda?
Skuter previse odudara od pozadine. Bljesti. Zatamni ga i malo bluraj na rubovima. Moras ga puno bolje uklopiti u sliku.
kako vam ovo izgleda?
Skuter previse odudara od pozadine. Bljesti. Zatamni ga i malo bluraj na rubovima. Moras ga puno bolje uklopiti u sliku.
pogledaj sliku :)
si siguran da je best?
UŽAS
Ako je ovo tvoj rad Ok, svi mislimo da je naše najbolje, ali nikad nije. Ovdje su zakoni osvjetljenja prekršeni na sve moguće načine. Fali sjena, izvor svjetla je prejak, sve je neuklopljeno a boje se ne podudaraju nikako.
Ako je među prvim radovima, samo nastavi dalje, imaš još puno za učiti.
Baaaaa boli me zelena boja sa strane koja bode oci
Ova slika je daleko od onogha sto ti nazivas best...
Iskreno nije bas nesto,ali meni se sviđa.
......ovo sam inače ja...
Ti si najlepsi i u isto vrijeme vrlo lose montiran monstrum kojeg sam vidio
Evo nešt bezveze...hahaha...ovo sam inače ja...
Izgledaš kao da te bik odozada... :) (šala, ne zamjeri, ja tako izgledam i bez obrade)
......ovo sam inače ja...
Ti si najlepsi i u isto vrijeme vrlo lose montiran monstrum kojeg sam vidio
E kužiš, to loše namontiran i je point...đes vidio "pravilnog" freaka...
Ajme prepade me
Ajme prepade me
Vise ne trebam da otvaram slike nepoznatih autora
.:!Snowman by k1c0!:.
Sredi metlu i omeksaj rubove Snowmanu.
Photoshop 5.5
Davno, nisu koristeni nikakvi filtri osim oni koji dolaze uz Photoshop. Slika jos nije doradena. Ono dole trebalo bi da bude voda ali jos nije... :)
Obilato koristenje Ripple, Glass, Difuse Glow i Shear ... Render-- Lighting Effects takode
Sada se sve ovo moze izraditi u 3 koraka ali ako koristite CS4, CS5
Photoshop 5.5
Davno, nisu koristeni nikakvi filtri osim oni koji dolaze uz Photoshop. Slika jos nije doradena. Ono dole trebalo bi da bude voda ali jos nije... :)
Obilato koristenje Ripple, Glass, Difuse Glow i Shear ... Render-- Lighting Effects takode
Sada se sve ovo moze izraditi u 3 koraka ali ako koristite CS4, CS5
:O jeli ovo fotografija ili... predobro, svaka čast!!!!
evo jedan moj iz dosade, nisam nista tocno htio vec uciniti sliku.... zanimljivijom
kako vam se sviđa?
2 | zanimljivo :) |
---|---|
25 | loše (napisite zasto) :S |
evo jedan moj iz dosade, nisam nista tocno htio vec uciniti sliku.... zanimljivijom
kako vam se sviđa?
pa ao si ti napravio zmaja onda je super no ako nisi onda nisi nista uradio samo si ga u tri klika obojo isto tako i za čovjeka...
kako vam se sviđa?
filter party nije baš zanimljiv
za početak ne diraj filtere, odi na neku stranicu s tutorijalima i gledaj apstraktne fore. zanimljivo i odlično za početak.
vidi, ima ok tuta na abduzeedo.com
probaj prvo raditi natpise u Photoshopu.. pa onda s vremenom ih dodaj na pozadinu neku, ili okvir slike probaj napravit..imaš hrpu tutoriala na internetu
EDIT; što jednostavnije, evo kao primjer..
"M" je uklopljen u srednji dio slike, ali zapravo to nije slovo "M" već Monster logo ;)
mozda bi mogal rec da je beta posto sam ga radil 5min i ima jos tu dosta posla, puno nedostataka i gresaka...
al sumljam da cu ga vise dorađivat, pa evo :D
edit: (necu dorađivat zato jer liku treba reza 300x200, pa se nece to ni primjetiti...)
Sjena, napred lijevo (lijevi predni kotac) i je manje izrazena nego li sto treba sredi to ali dozirano...recimo sa burn toolom ili kreiraj novi sloj pa nacrtaj rucno sa mekanim kistom (hardness 0) za blending odaberi multiply i lupi gausian blur pa fino obrisi visak
Inace ostalo je bas super. Jos da se poigras sa maskama (layer mask) pa da dodas i FOD (field of depth) iliti dubina pogleda i, ajmo stvari nazivati pravim imenima, dodati iluziju prostora.
Lupi i sharpen na asfaltu