Photoshop image (galerija slika) izdvojena tema

poruka: 2.995
|
čitano: 612.708
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Photoshop - Pitanja, odgovori, tutorijali
15 godina
neaktivan
RE: Photoshop image (galerija slika)
Ad4pt3r kaže...

Evo nešto moje, nije neki veliki projekt, više speedpainting

Little Sally

EDIT : evo i verzije u boji

Imaš tablet ili se mučiš mišem?Kako god bilo,odlično.Koliko dugo crtaš?

alrighty then
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.1.2011 13:59 (dncrmt).
15 godina
Photoshop image (galerija slika)

evo moj sinočnji uradak

imam toga još od prije ali polako...

jedan po jedan :) 

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu, ostani tu.
Moj PC  
9 0 hvala 0
16 godina
matija656 kaže...

evo moj sinočnji uradak

Što to učiniš svojoj ženi?

Jesi zvijer, trebao si u trbuh da se ne vidi :)

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
16 godina
neaktivan
Micek kaže...
matija656 kaže...

evo moj sinočnji uradak

Jesi zvijer, trebao si u trbuh da se ne vidi  :)

haha, i pod rebra :D :D

Gle malu vocku poslije kise, uzmem motiku i nema je vise....
17 godina
dncrmt kaže...

Mučim se sa mišem od 100 kuna, a crtam oko godinu dana. Polako se učim :P

We are nothing but the stones to pave the way...
15 godina
mb_fak_team kaže...
Micek kaže...
matija656 kaže...

evo moj sinočnji uradak

Jesi zvijer, trebao si u trbuh da se ne vidi  :)

haha, i pod rebra :D :D

e jebga nisam se tog prije sjetio...

damn

:D

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu, ostani tu.
15 godina
neaktivan
Ad4pt3r kaže...
dncrmt kaže...

Mučim se sa mišem od 100 kuna, a crtam oko godinu dana. Polako se učim :P

Vidi se da ti miš smeta,pogotovo kad treba povući finije linije.Evo ja sam danas kupio Wacomov bamboo i polako se učim;malo je čudno dok se na navikneš.Moj prvi rad sa tabletom(malo naslikanih dijelova,ali sve akcije sam radio sa tabletom da se naviknem na kretnje-dakle,miš sam jedva taknuo{#}):

originalna slika originalna slika
alrighty then
17 godina
dncrmt kaže...

Vidi se da ti miš smeta,pogotovo kad treba povući finije linije.Evo ja sam danas kupio Wacomov bamboo i polako se učim;malo je čudno dok se na navikneš.Moj prvi rad sa tabletom(malo naslikanih dijelova,ali sve akcije sam radio sa tabletom da se naviknem na kretnje-dakle,miš sam jedva taknuo{#}):

A da, miš je velika gnjavaža. Koliko si platio tablet ? Ovaj rad je čisto Ok primjer matte paintinga, jedino si osvjetljenje promašio na par djelova.

15 godina
neaktivan

Nisam baš obraćao pozornost na detalje,nego sam tek toliko malo šarao da dobijem osjećaj.Tablet je Wacom Bamboo Fun Special Edition Small i platio sam ga 1200 Kn.Nije mala cijena,ali je kvalitetan.Uz njega sam dobio i software bundle:Corel Painter Essentials 4,ArtRage 3 Studio Pro,Adobe Photoshop Elements 8,Bamboo Explore 1.2 i Bamboo Scribe 3.2.

alrighty then

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo malo obicnog 3-D look teksta, 15 minuta rada. Malo me PS počeo zanimat pa se sam pokušavam naučit, dakle bez tutoriala, uvjek sam bio samouk...

Ovo je 15-ak minuta rad dok sam čavrljao s frendicom (da, s Teicom) pa da je malo usrećim :D

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
Moj PC  
8 0 hvala 0
16 godina

Malo sam googlao o tabletima jer nisam imao prilike koristiti ih. Svakako razmatram kupnju (doduše za nekih 500-tinjak kn neki Genius što je dovoljno za amatersko crtanje), pa kroz koji mjesec...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Micek kaže...

Malo sam googlao o tabletima jer nisam imao prilike koristiti ih. Svakako razmatram kupnju (doduše za nekih 500-tinjak kn neki Genius što je dovoljno za amatersko crtanje), pa kroz koji mjesec...

Ovako stvari stoje - Genius kakav god kupiš, onaj od 200 i onaj od 500 kuna, nećeš vidjeti razlike, jednostavno to nije tablet ni za amatersko crtanje a kamoli što drugo!

Wacom i Wacom i Wacom ...

Sting like a bee, flow like a butterfly...
16 godina
neaktivan
slažem se, wacom je kralj tableta, imao sam prilike raditi s njim dosta i stvarno je carski...
Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno.- Ulrike Meinhof
16 godina

@ Buller i eterna luchar

Hvala na savjetima. Pošto sam se ranije često opekao sa jeftinim stvarima (kao što su Vivax, MS i sl.) svakako ću razmotriti Wacom. Mislim da je bolje pričekati koji mjesec i kupiti nešto kvalitetnije. Dok gledam samo software koji se dobije uz wacomov tablet već to može povratiti barem polovicu uloženog novca.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Micek kaže...

@ Buller i eterna luchar

Hvala na savjetima. Pošto sam se ranije često opekao sa jeftinim stvarima (kao što su Vivax, MS i sl.) svakako ću razmotriti Wacom. Mislim da je bolje pričekati koji mjesec i kupiti nešto kvalitetnije. Dok gledam samo software koji se dobije uz wacomov tablet već to može povratiti barem polovicu uloženog novca.

Da, vidio si koje je programe dobio dncrmt uz Wacomov tablet, još to je neki jeftiniji model, stoga mislim da se uz skuplji (Medium Pen 'n Touch ili neki drugi) dobije još nekog "gratis" softvera, no možda se varam ... :))

Kod ovih Geniusovih ili ostalih uvijek nešto otkaže, više ćeš dati na popravak (ako se može i popraviti uopće) nego na tablet... Sve u svemu ostali su loši tableti, najbolji je Wacomov ...

17 godina
neaktivan
Buller kaže...
Micek kaže...

Ovako stvari stoje - Genius kakav god kupiš, onaj od 200 i onaj od 500 kuna, nećeš vidjeti razlike, jednostavno to nije tablet ni za amatersko crtanje a kamoli što drugo!

malo ot: 4uckeru, si to ti?

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
16 godina
neaktivan
pa vidiš da je avatar sličan, samo druga slova :D
Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno.- Ulrike Meinhof
17 godina
neaktivan
eterna luchar kaže...

zbog tog i pitam :D

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
15 godina
neaktivan
Micek kaže...

@ Buller i eterna luchar

Ja nikad prije nisam radio sa tabletima,ali sam vidio Geniusove tablete po nekakvim katalozima koje dobiješ uz novine.Nisam htio riskirati jer tko zna kakvi su,a za Wacom sam čuo samo pohvale i koriste ga i profesionalci i amateri.Zato sam odriješio kesu i kupio Wacom.U ovih nekoliko sati što sam ga koristio,super sam zadovoljan.

alrighty then
17 godina
neaktivan

Evo dvije ali rađeno je u Gimpu.

13 0 hvala 0
14 godina
protjeran
djdomi kaže...
Buller kaže...
Micek kaže...

malo ot: 4uckeru, si to ti?

Jesam :))

eterna luchar kaže...

;)

davorsite kaže...

Evo dvije ali rađeno je u Gimpu.

Onaj orao, ptica ili što već mi se ne uklapa nekako, a ova druga, dobra zamisao samo mi se malo čini nedorađeno...

Točnije, nekako previše "zblurani" rubovi oko "životinjice" ... :S

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.1.2011 14:59 (Buller).
14 godina
neaktivan

evo ljudi da vam pokazem pravi photoshop.. ja kao terminator{#}

6 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Sav body brushan zajedno sa reflekcijama, dizajn moj. Nadam se da valja{#}

Moj PC  
17 0 hvala 0
17 godina
BORN kaže...

Baš se ne razumijem u industrijski dizajn i crteže automobila, ali mi izgleda kao dosta truda, a završni rezultat je jako dobar.

14 godina
neaktivan
Ad4pt3r kaže...
BORN kaže...

Baš se ne razumijem u industrijski dizajn i crteže automobila, ali mi izgleda kao dosta truda, a završni rezultat je jako dobar.

je tak je xd

16 godina
neaktivan

jedna brzinska :D falia san sjenu :D

...living in my own world, in my own illusion...
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.1.2011 17:28 (labrovic).

3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

e ljudi..jel ima nekakva skola ili posao da se moze raditi kao photomontazer ? ...za neku tvrtku ili slicno..pitam čisto informativno

0 0 hvala 0
17 godina
labrovic kaže...

jedna brzinska :D falia san sjenu :D

Sjena je EPIC...jesi me nasmijao

16 godina
Fabo1111 kaže...

e ljudi..jel ima nekakva skola ili posao da se moze raditi kao photomontazer ? ...za neku tvrtku ili slicno..pitam čisto informativno

Ako si nadaren i uporan te završiš nekoliko kvalitetnih tečajeva postoje šanse da nakon nekoliko godina strpljivog rada i usavršavanja dobiješ kakav poslić. Pa opet godine rada, truda i usavršavanja da počneš pomalo samostalno uspijevati u poslu. Tu ti je konkurencija velika i tek manji dio najboljih dobiju veće i isplative poslove, dok se ostatak međusobno trga za ostatak kolača. Tako ti je u većini takvih poslova. Moraš dati 200% od sebe da bi uspio u tome i biti uporan godinama. Karijera se ne gradi preko noći.

14 godina
neaktivan
Micek kaže...
Fabo1111 kaže...

Ako si nadaren i uporan te završiš nekoliko kvalitetnih tečajeva postoje šanse da nakon nekoliko godina strpljivog rada i usavršavanja dobiješ kakav poslić. Pa opet godine rada, truda i usavršavanja da počneš pomalo samostalno uspijevati u poslu. Tu ti je konkurencija velika i tek manji dio najboljih dobiju veće i isplative poslove, dok se ostatak međusobno trga za ostatak kolača. Tako ti je u većini takvih poslova. Moraš dati 200% od sebe da bi uspio u tome i biti uporan godinama. Karijera se ne gradi preko noći.

znam, ali jel prvo treba zavrsiti neku grafičku skolu ili slično ? ..radim u photoshopu oko 5 godina..naravno, ne kazem da rasturam najbolje, ali mislim da bi se mogao naci u tom poslu jednog dana..nije vazno  koliko je novca u pitanju plaće..samo da radim to

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Photoshop - Pitanja, odgovori, tutorijali
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice