Photoshop image (galerija slika)
- poruka: 2.995
- |
- čitano: 613.722
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Malo popravia misec, zatamnia, ubacija jos jednu sliku i par brusheva. Slika je odma popunjenija :D
Bolje izgleda i daje jak dojam, ali opet mi se nekak kvari to sve kad nisi ti crtal...Gubi se ta tehnička filozofija...
Ali svejedno maštovit rad.
Malo popravia misec, zatamnia, ubacija jos jednu sliku i par brusheva. Slika je odma popunjenija :D
Baci ti to na DeviantArt, bit će to daily deviation.
Dobra nema šta , jedna od boljih na podforumu.
Evo jedna oko koje sam se potrudio.
Desni dio mi se nekako posebno sviđa..=)
I meni, ako smijem znati koja je to igra :P
I meni, ako smijem znati koja je to igra :P
Hellgate london
ja mislim da desna strana malo previse odvlaci paznju
Broj 1 ja nemam pojma o photoshopu. Nedavno sam ga instalirao i kupio knjigu osnove photoshopa. Imam ideja i da mi se raditi. Vjerojatno zato sto sam pocetnik sve mi ovo super izgleda. Ti cijelo vrijeme nesto komentiras, a nisam vidio da si ti ista napravio, mozda si ti profesionalac ali... Nemoj se ljutit :D
Premocno, imas super radova kroz cijelu temu, samo nastavi :D
Ljudi može tko iskusan reći kako napraviti ovo koje tool-eve trebam i ostalo može mi neki tut preporućiti hvala (poćetnik sam)
samo brush obican kružni.. bez pen tool-a
Ljudi može tko iskusan reći kako napraviti ovo koje tool-eve trebam i ostalo može mi neki tut preporućiti hvala (poćetnik sam)
To je jako teško(nemoguće) napravit u nekom grafičkom programu. Čak da si majstor s pentabletom ne možeš stvoriti takav crtež. Slične rezultate da, ali ne takve crteže.
To je jako teško(nemoguće) napravit u nekom grafičkom programu. Čak da si majstor s pentabletom ne možeš stvoriti takav crtež. Slične rezultate da, ali ne takve crteže.
Može se vjeruj mi Samo ja neznam
naravno da se može
naravno da se može
ajd molim te napravi da vidim
pogledaj 18 .23.30 stranicu
naravno da se može
ajd molim te napravi da vidim
Naravno da je moguće.Photoshop je puno moćniji alat nego što ti misliš.Odi na Youtube i upiši Photoshop speed paint.
Pogledaj malo na youtube šta radi nicco di matia
Evo micho dokaza da se može crtati! Idrawgirls Pogledaj malo njegove rade i tek onda nešto reci...
pridružite se u ovu grupu na facebooku ~ Photoshop promašaji ~ xD
haha
pridružite se u ovu grupu na facebooku ~ Photoshop promašaji ~ xD
haha
hahahaha, već se dugo nisam ovako smijao. Najžešći mi je tip što pere noge
Najnoviji rad
Ovdje su moji ostali radovi: http://diavol66.deviantart.com/