Photoshop image (galerija slika) izdvojena tema

poruka: 2.995
|
čitano: 609.944
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Photoshop - Pitanja, odgovori, tutorijali
13 godina
neaktivan
Photoshop image (galerija slika)
Moj PC  
18 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Daj stavi i original.

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Photoshop image (galerija slika)
Slash 666 kaže...

Daj stavi i original.

http://i43.tinypic.com/k49kk1.jpg

14 godina
neaktivan

Nakon pola godine bez crtanja. 

http://philip-cro.deviantart.com/#/d4v74zw

ಠ_ಠ Rolling on the floor laughing until someone jump on me a makes me stop rolling on the floor laughing but then I do it again cuz it's awesome
Moj PC  
11 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Jel ovo neki projekt ili čisto bezveze?
Slobodno postaj slike tu, skupa sa originalima. Ovako se ne može baš procijeniti šta si napravio.

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Predobre sakralne teme imaš.

Samo moraju biti strašnije, poput onog krvavog Isusa s prošle strane.

Pogledate li količinu mojih zvjezdica, vidjet ćete da ih nema mnogo. Dobio sam ih mnogo više već što ih imaju oni s 5, ali vrijednost im spoznao nisam i izgubih ih. Sada tražim ih u bezdanu foruma.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Znam da nije slika al nisam znao di da stavim.. radjeno u Cinema 4D 

[www.tpbg.co.cc]> Games Download [www.vertex-hosting.com]> Website&Game Hosting
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Encyanix kaže...

Znam da nije slika al nisam znao di da stavim

Stavi ovdje:

http://www.bug.hr/forum/topic/graficki-programi/vasi-3d-modeli/1634.aspx

Twitter- @capttawish Linux/GNU live forever.
14 godina

evo još malo wallpapera za sunčane dane ako ikad dođu :P

toon verzija toon verzija
http://d-u-d.deviantart.com

7 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Dobar je, jel imas u 1920x1080 rezoluciji?

http://isvijet.com.hr

1 0 hvala 0
14 godina
Edge kaže...

Dobar je, jel imas u 1920x1080 rezoluciji?

svi moji wallpaperi i fotke su dostupni na onoj adresi iz mog potpisa iliti dud on deviant art, tam su većinom sve ful verzije :)

16 godina
neaktivan

Evo jedna tematska. Rađeno po tutorialu sa Youtubea. Imam ju kao wallpaper. Možda se ne sviđa svima taj tip slika, ali mi koji smo "u tome" ovakve stvari itekako cijenimo.

www.bug.hr/forum/suspended/
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.4.2012 4:36 (Random.).

3 15 hvala 0
13 godina
protjeran

U čemu ste to "tome"? Drozama?

TD za ne kuženje sarkazma i ironije.

9 0 hvala 0
15 godina
Random. kaže...

Evo jedna tematska. Rađeno po tutorialu sa Youtubea. Imam ju kao wallpaper. Možda se ne sviđa svima taj tip slika, ali mi koji smo "u tome" ovakve stvari itekako cijenimo.

ARE YOU FUCKING KIDDING ME?!!
Ovako nešto...

Strašno..

Uskoci su smješniji od inspektora Rexa, jer se zna da nema veće mafije od Šeksa!
17 godina
neaktivan
Random. kaže...

ma zahebava se čovjek, nemoguće da je ozbiljan...

Ništa nije tako neefektivno kao efikasno izvođenje aktivnosti koje nisu potrebne.
14 godina
Maximus kaže...ma zahebava se čovjek, nemoguće da je ozbiljan...

Pa možda i je ozbiljan ali ne shvaćam o ćemu se radi. Bilo bi lijepo da se javi pa nam objasni ili da link da vidimo o ćemu se to radi. Tko smo mi da određujemo granice umjetnosti. Iako dalo bi se tu raspravljat, pogledajte neke fenomenalne slike, crteže i ine stvari na deviantu i onda pogledajte neke klasične slikare, kaj vam je lijepše? Btw evo jedan moj uradak od nekih 2 i pol sata posla.

Just my epic sister being zombie and stuff. Just my epic sister being zombie and stuff.
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.4.2012 13:56 (Dud).
17 godina
neaktivan
Dud kaže...

Pa možda i je ozbiljan ali ne shvaćam o ćemu se radi. Bilo bi lijepo da se javi pa nam objasni ili da link da vidimo o ćemu se to radi. Tko smo mi da određujemo granice umjetnosti. Iako dalo bi se tu raspravljat, pogledajte neke fenomenalne slike, crteže i ine stvari na deviantu i onda pogledajte neke klasične slikare, kaj vam je lijepše? Btw evo jedan moj uradak od nekih 2 i pol sata posla.

Ne znam zasto imam snazan osjecaj da ce objasnjenje bit povezano sa "potrosackim drustvom" ili "nehumanim kapitalizmom"...

Nothing is true, everything is permitted...
16 godina
neaktivan
Assassin kaže...
Dud kaže...

Pa možda i je ozbiljan ali ne shvaćam o ćemu se radi. Bilo bi lijepo da se javi pa nam objasni ili da link da vidimo o ćemu se to radi. Tko smo mi da određujemo granice umjetnosti.

Ne znam zasto imam snazan osjecaj da ce objasnjenje bit povezano sa "potrosackim drustvom" ili "nehumanim kapitalizmom"...

Da objasnim. Prikaz prolaznosti vremena i urođene duševne potrebe za prostorom. Jednodimenzionalnost naših razmišljanja i naivno percipiranje realnosti pod krinkom altruizma. Paprike.

www.bug.hr/forum/suspended/
15 godina
neaktivan
Random. kaže...
Assassin kaže...
Dud kaže...

Pa možda i je ozbiljan ali ne shvaćam o ćemu se radi. Bilo bi lijepo da se javi pa nam objasni ili da link da vidimo o ćemu se to radi. Tko smo mi da određujemo granice umjetnosti.

Da objasnim. Prikaz prolaznosti vremena i urođene duševne potrebe za prostorom. Jednodimenzionalnost naših razmišljanja i naivno percipiranje realnosti pod krinkom altruizma. Paprike.

...

Sad se smiješ jer si shvatio da si idiot.
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.4.2012 15:55 (iMoljac).
13 godina
neaktivan
Random. kaže...
Assassin kaže...
Dud kaže...

Promijeni dilera.

Isn't it a remarkable coincidence almost everyone has the same religion as their parents? Religions run in families. How does this come about? Trough childhood indoctrination. -Richard Dawkins
14 godina
Random. kaže...
Assassin kaže...
Dud kaže...

Moram priznat da ne shvaćam, ali možda nisam dovoljno likovno obrazovan il nekaj. Volio bih ako imaš neki link na tu temu da proučim pa da probam shvatit.

A što se tiče umjetnosti evo u prilogu dvije slike pa onak kaj je kome umjetnost i kaj vam je vrijednije. Tema su oči i obadvoje je tradicinalna umjetnost znači rukom bez računala . Samo jedna košta par sto tisuća, druga par tisuća ako i toliko. Ali eto valjda ja ne vidim dobro pa ne znam kaj je lijepo. I da ošli smo deep offtopic . :P

17 godina
neaktivan
Dud kaže...
Random. kaže...
Assassin kaže...
Dud kaže...

Moram priznat da ne shvaćam, ali možda nisam dovoljno likovno obrazovan il nekaj. Volio bih ako imaš neki link na tu temu da proučim pa da probam shvatit.

A što se tiče umjetnosti evo u prilogu dvije slike pa onak kaj je kome umjetnost i kaj vam je vrijednije. Tema su oči i obadvoje je tradicinalna umjetnost znači rukom bez računala . Samo jedna košta par sto tisuća, druga par tisuća ako i toliko. Ali eto valjda ja ne vidim dobro pa ne znam kaj je lijepo. I da ošli smo deep offtopic . :P

Kad bih birao sto da stavim na zid sobe, uvijek bih prije izabrao nesto slicno prvoj slici, nego nesto slicno drugoj. Druga bi na zidu predstavljala jeftini kic i nakon par dana divljenja sto je realisticna,postala bi jako dosadna i neuklopljena...
Nadam se da ne poistovjecujes ovu prvu sliku s tim njegovim paprikama. Nije sve sto ne shvacas umjetnicko djelo...

14 godina
Assassin kaže...

Nadam se da ne poistovjecujes ovu prvu sliku s tim njegovim paprikama. Nije sve sto ne shvacas umjetnicko djelo...

E upravo tu je problem, tko će reći što je umjetnost a što nije, po kojim i čijim kriterijima se to određuje ? Oprosti ali kad netko pa zvao se on ne znam kak baca boju po platnu pijan ili nadrogiran, za mene je to bedastoća a ne umjetnost. Možda i drugi tak misle ali se boje proturječit nekom znalcu u muzeju il nekoj galeriji, da ne ispadnu bedasti jer nekaj ne shvaćaju, pa onda iako im je slika bzvze slože se s tim kako je to prvoklasna umjetnost, umjesto da budu iskreni i kažu....to je sr...nje.

15 godina

Mozda jednostavno uzgaja paprike, pa se tu cene ovi veliki primerci. Mada mi i pored toga pozadina ostaje nejasna {#}.

Ziv je Moskri, umro nije dok je gudre i murije..
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Assassin kaže...

Kad bih birao sto da stavim na zid sobe, uvijek bih prije izabrao nesto slicno prvoj slici, nego nesto slicno drugoj. Druga bi na zidu predstavljala jeftini kic i nakon par dana divljenja sto je realisticna,postala bi jako dosadna i neuklopljena...

Sad si upravo objasnio da bi ti u stvari htio dekoraciju koja će se uklopiti u tvoje uređenje sobe, a ne umjetninu.
Jer u tom smislu, jedan Renoir sa masivnim ukrasnim okvirom bi ti još kičastije izgledao, zar ne?

Dud kaže...
Assassin kaže...

E upravo tu je problem, tko će reći što je umjetnost a što nije, po kojim i čijim kriterijima se to određuje ? Oprosti ali kad netko pa zvao se on ne znam kak baca boju po platnu pijan ili nadrogiran, za mene je to bedastoća a ne umjetnost. Možda i drugi tak misle ali se boje proturječit nekom znalcu u muzeju il nekoj galeriji, da ne ispadnu bedasti jer nekaj ne shvaćaju, pa onda iako im je slika bzvze slože se s tim kako je to prvoklasna umjetnost, umjesto da budu iskreni i kažu....to je sr...nje.

NIsmo ni prvi ni jedini. I pametniji i učeniji se raspravljaju, evo zornog primjera, glede trenutno naj (pre)cjenjenijeg umjetnika u svijetu:
http://www.jutarnji.hr/likovni-kriticar--prodajte-svog-damiena-hirsta-jer-uskoro-nece-vrijediti-ama-bas-nista/1017665/

pirat01 kaže...

Mozda jednostavno uzgaja paprike, pa se tu cene ovi veliki primerci. Mada mi i pored toga pozadina ostaje nejasna {#}.

lako za to, (ali onda bi imao urednu hrpicu paprika a ne kopipejstanu jednu jedinu sa weba)-ovo je očiti trolling,
jer te paprike su grozno izolirane, nikakve kompozicije i katastrofalnog ms paint pokušaja Mondriana.
no ajmo sad jednu moju, koja je barem više fotošop i običan je multisnap, da i ja naserem iz generatora
fraza za izložbe:
U autorovu postnaturalističkom univerzumu, kako će se brzo uvjeriti svaki promatrač, ne izdaju se bilateralni izražaji jednosmjernih ukazanja psivnog promatranja. 
Pomalo teatralno bombastično, ali još uvijek ne senzacionalistički, dakle - žurnalistički klasično prikazane faze leta naizgled više likova a u biti u diskursu
- stripovski izražajno frizirano smrznuto vrijeme

akcije, ako uz određeno prenapregnuće imaginacije zamislimo da bi se u postnaturalističkom svijetu pisalo o istom tom svijetu kao o izlaganju djela njegova tvorca.
Samo djelo naizgled je hermetično i zasićeno simbolima, te bez poznavanja posebnih autoru bitnih kodova teško se moze dešifrirati.
U širem smislu, autor se u svojim radovima bavi traženjem smisla ljudskog postojanja kroz alegoriju leta smještajući svoje profane figure u nadrealne,
metafizičke prostore plavetila praznine, zapravo bjegove od sive i surove stvarnosti.
Iako figurativno, ono je slojevito i kompleksno kao i sama osoba autora, a čita se poput rebusa pri čemu se bogati semantički sklopovi odmataju u mnogim slojevima značenja. 
Krovovi i dimnjaci koje autor upisuje u strukturu slike pridonose dojmu misterioznosti te navode na otčitavanje cijelog niza asocijacija kojima radovi zrače.
Taj se dojam još više potencira uporabom fekaliziranih pokrivala dimnjaka kojima autor oblaže konkretizaciju cjeline,
postižući time nestvarno mističnu, transcendentnalnu atmosferu srednjevjekovnih ikona i sakralnih slika.
Svojim nestalnim reflektirajućim karakterom, te pozadine odaju dojam dematerijaliziranog prostora
koji rastače sve naslikane likove i predmete u sveprožimajuću žitku, fluidnu masu.
Bilo koja negativna konotacija ovog vrhunskog djela je očito odraz nečitkosti kritičarskog diskursa i kontroverzi kao paradigmatskom okidaču svakog interesa za pravu umjetnost.

17 godina
neaktivan
Dud kaže...
Assassin kaže...

Jednostavno mislim da, oni koje su strucnjaci prepoznali kao vrijedne, zasluzuju naslov umjetnika, iako mozda ja tu umjetnost ne vidim. I naravno, svatko moze reci da je to glupost, ali kad dodjemo do necega sto je sasvim ocito ne-umjetnost, jer je i sama izvedba losa (i to, cini se, ne namjerno losa), tada to mozemo odbacit.

overhaul kaže...
Assassin kaže...

Sad si upravo objasnio da bi ti u stvari htio dekoraciju koja će se uklopiti u tvoje uređenje sobe, a ne umjetninu.
Jer u tom smislu, jedan Renoir sa masivnim ukrasnim okvirom bi ti još kičastije izgledao, zar ne?

Krivo sam se vjerojatno izrazio s ovim uklopit, nisam mislio na "uklopit u prostor", nego jednostavno da stoji kao umjetnina za sebe, ne kao izraz necije vjestine, nego necije umjetnicke nadarenosti, izraza necije ideje. Da se razumijemo, taj umjetnicki stil "bacanja boje" mi se osobno ne svidja, ali ga postujem, dok ovaj tigar nije umjetnost nego vjestina. Dakle, za nacrtati tog tigra crtacu treba velika kolicina vjestine, uvjezbanosti, tehnike, ali on ni na koji nacin nije istaknuo neku svoju ideju u tom djelu, pa je samim time, kao umjetnina, ono bezvrijedno (jer, na kraju krajeva, od tog crtaca pravi fotoaparat, s kojim se niti jedan crtac, u realisticnosti, ne moze mjeriti).

14 godina
neaktivan

pregledao sam par stranica, prevelik je topic, fora hobi. i imam pitanje. koliko vas crta ili slika na papiru, platnu? imam neko istraživanje kao mentor za diplomski rad i bio bih zahvalan na bilo kakvim odgovorima. možda i nekakva rasprava, ak padne, super.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Random. kaže...

Mondrian + Severina?

16 godina
neaktivan

...

8 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Photoshop - Pitanja, odgovori, tutorijali
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice