Photoshop image (galerija slika) izdvojena tema

poruka: 2.995
|
čitano: 610.083
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Photoshop - Pitanja, odgovori, tutorijali
17 godina
Photoshop image (galerija slika)

To sam radil još prije prije,dok sam tek počel...Ostavil sam se tutoriala...Sad experimentiramCool

http://it.forumi.hr/ Moj forum.Registrirajte se.

0 0 hvala 0
16 godina

evo malo da osvjezim temu koment.. molim

Moj PC  
1 2 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ovaj prvi mi djeluje nekako isprazno i nepovezano. Ovo gore na crvenoj maski što je "pošarano" hmm... probaj to malo bolje i neku bolju pozadinu. Drugi rad i nije loš samo opet kao i na prvom ovo "šaranje2 si morao bolje uklopiti! Ocjena od 1-5: -3.
Ne brini svakim danom češ biti sve bolji i bolji, samo pročitaj koji tutorijal i puno rada s PS-om i napredak će se sigurno vidjeti!

AMD Athlon64 X2 Dual Core 3800+, ATI Radeon HD 2400S 512MB, 2GB RAM DDR2, 320HDD...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Photoshop image (galerija slika)

ma ja vec 1 godinu radim na ps a to su mi jedni od prvih radova

ovo sam napravio jos prije nis posebno moglo je i bolje ovo sam napravio jos prije nis posebno moglo je i bolje
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.4.2009 9:17 (MarioVk).
16 godina

Mene zanima koji vi imate photoshop.

Forza Milan!!!AC Milan!!!
16 godina
RE: Što mislite? (photoshop image)

Ja imam Adobe Photoshop 7.0,kaj mislite o njemu?

17 godina
neaktivan
emerik kaže...

Ja imam Adobe Photoshop 7.0,kaj mislite o njemu?

Prebaci se na 10 CS3 ili CS4
Prodajem kravu, crna metalik boja, HI-FI mukanje, sportski rep i alu kopita.
16 godina
neaktivan

Ja imam CS3 Extended i zadovoljan sam..CS4 je po meni prezahtjevan i nije za amatere.

Music is my life :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Sad sam instaliral Paint.NET.Je on sličan Photoshopu?

16 godina
neaktivan
emerik kaže...

Sad sam instaliral Paint.NET.Je on sličan Photoshopu?

Nije baš isti kao Photoshop, ali u mnogim stvarima je opak konkurent, a i brži je. Pogledaj OVU temu.
16 godina

Zna možda neko za kaj služi program Macromedia Fireworks 8?

17 godina
emerik kaže...

slike
People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
17 godina
Aki kaže...
emerik kaže...

slike
 uvijek je lakše postati glupo pitanje nego pitati google Namigiva
Bolje ispasti budala nego iz aviona | C'est la vie
16 godina
Aki kaže...
emerik kaže...

slike
 Kaj sa slikama?
16 godina
leo_819 kaže...
Aki kaže...
emerik kaže...

slike
 uvijek je lakše postati glupo pitanje nego pitati google Namigiva
 Upisal sam u google,ali mi je samo ponudilo za download.Nevinašce
17 godina
emerik kaže...
Aki kaže...
emerik kaže...

slike
 Kaj sa slikama?
 pa valjda uređuješ slike tamo ne?
16 godina
neaktivan

vektorska obrada slika.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
TOMs kaže...

Ovaj prvi mi djeluje nekako isprazno i nepovezano. Ovo gore na crvenoj maski što je "pošarano" hmm... probaj to malo bolje i neku bolju pozadinu. Drugi rad i nije loš samo opet kao i na prvom ovo "šaranje2 si morao bolje uklopiti! Ocjena od 1-5: -3.
Ne brini svakim danom češ biti sve bolji i bolji, samo pročitaj koji tutorijal i puno rada s PS-om i napredak će se sigurno vidjeti!

prva 5/10; druga bezveze
La lucha continuada...
17 godina
neaktivan
MarioVk kaže...

ma ja vec 1 godinu radim na ps a to su mi jedni od prvih radova

Zanimljiv rad i dobro si zamislio to, ali (uvijek postoji ono ali) onu iza pozadinu si trebao možda više razvući, ovi dolje likovi su loše izrezani (znam da je to muka rezati, ali daj si malo truda i rad će biti cjenjeniji), ovo gdje iz snipera ide vatra iz cijevi to si trebao ili maknuti pa staviti neku drugu ili si ju morao selektirati i malo bolje obraditi boju i obli, jer ovako izgleda kao da iz cijevi viri trava! Ovaj desni lik je najgore na slici izrezan, a vidiš po tome što se oko njega vidi ovo bijelo, za njega si najvjerojatnije koristio magic wand, također na tom istom liku svijetlost udara u njegovu stražnjicu, to je bitno jer si morao onda drugim stvarima na slici dati tu svijetlost s desne strane ili si morao malo desnog lika potamniti s njegove desne strane! Za kraj mi jedino nije jasno zašto je onaj gore krug (kakti meta u zračnici) pri vrhu onako odrezan??
OCJENA: 3/5

EDIT: Veliš da si sve napravio "još prije", pa daj nekaj novoga!
eterna luchar kaže...
TOMs kaže...

prva 5/10; druga bezveze
 Zašto si mene citirao? Jel si koju moju sliku ocjenio ili Mariovu?

A da nebi bilo da samo dajem kritike i ocjene... dajte vi meni!!

Znači na netu sam našao sliku jabuke (slika1) i sliku tigra s otvorenim ustima (slika2) i onda sam napravio jednostavno uz malo ideje i malo vremena spojio te dvije i dobio novu sliku (slika3)... još sam samo dolje dodao i sjenu koje kad sam izbrisao dio jabuke više nije bilo! Nažalost nisam našao većeg tigra ili bar veća usta, pa su usta na jabuci ispala malo mutna, ali nema veze, jer slika nije za jambo plakat!
Slika1 Slika1
slika2 slika2
Slika3 Slika3
AMD Athlon64 X2 Dual Core 3800+, ATI Radeon HD 2400S 512MB, 2GB RAM DDR2, 320HDD...
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.4.2009 18:20 (TOMs).
16 godina
djdomi kaže...

vektorska obrada slika.

Znači to je slično Photoshopu?
17 godina
emerik kaže...
djdomi kaže...

vektorska obrada slika.

je
People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
16 godina
neaktivan

evo jedna nova, prije koji dan slikano i obrađeno...

tratinčica tratinčica
La lucha continuada...
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
eterna luchar kaže...

predobro... 9/10 Namigiva
16 godina
Aki kaže...
emerik kaže...
djdomi kaže...

vektorska obrada slika.

je
 Dobro,hvala.
16 godina

evo jos jedna moja slika

evo jos jedne od mene evo jos jedne od mene
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
eterna luchar kaže...

Ako si stvarno sam fotografirao, lijep posao, super izgleda sve za 5. Što se tiče obrade: latice su koliko, toliko dobro izrezane, ali ovu stabiljku si mogao malo bolje. Vidim tamo ima i propuštenih djelova, znači da to nisi baš precizno radio ili si radio tek tako da napraviš na brzinu! Za obradu fonta također petica, ali totalno krivi odabir fonta + ova boja oko fonta što nema veze s svijetlom ni bilo kakvim bojama ovog cvijeta. Možda sam predirektan, ali sam objektivan! OCJENA: +3
MarioVk kaže...

evo jos jedna moja slika

Ne znam jesi li čitao gore što sam ti odgovarao na tvoje radove jer po radu vidim da jesi! Ovaj puta si dosta dobro izrezao likove, dobro si ih uklopio, pozadina je dobro izabrana i uklopljena. Jedina zamjerka ide ovom "blendu" oko likova koji nekako ne paše na ovo! OCJENA: 4
Jesam ti rekao da češ biti sve bolji!
16 godina
neaktivan
TOMs kaže...
eterna luchar kaže...

Ako si stvarno sam fotografirao, lijep posao, super izgleda sve za 5. Što se tiče obrade: latice su koliko, toliko dobro izrezane, ali ovu stabiljku si mogao malo bolje. Vidim tamo ima i propuštenih djelova, znači da to nisi baš precizno radio ili si radio tek tako da napraviš na brzinu! Za obradu fonta također petica, ali totalno krivi odabir fonta + ova boja oko fonta što nema veze s svijetlom ni bilo kakvim bojama ovog cvijeta. Možda sam predirektan, ali sam objektivan! OCJENA: +3
sam sam odradio fotku neki dan,  a što se tiče izezivanja stabljike stvarno mi se nije dalo dlačicu po dlačicu pa sam mal ubrzo hehe...
sto se tice fonta modza i imas pravo da odabir nije dobar iako se meni sviđa; ali boja oko fonta bi mogla biti drugačija. istina...
hvala na kritici :-)
vratim se kad sredim nanovo psd...
La lucha continuada...
16 godina
neaktivan

da neotvarma novu temu more li mi neko na e-mail ili pm poslati nekoliko dobrih stranica za photoshop gdje se mogu naci dobri tutroijali

hvala unaprijed

mail:roko_labrovic@hotmail.com

I can't remember anything Can't tell if this is true or dream

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
eterna luchar kaže...
TOMs kaže...
eterna luchar kaže...

sam sam odradio fotku neki dan,  a što se tiče izezivanja stabljike stvarno mi se nije dalo dlačicu po dlačicu pa sam mal ubrzo hehe...
sto se tice fonta modza i imas pravo da odabir nije dobar iako se meni sviđa; ali boja oko fonta bi mogla biti drugačija. istina...
 Evo prijedlog ili trik ako ideš ovo sređivat! stabiljku odreži skroz ravno, kad to napraviš onda nađi negdje na netu neki photoshop brush koji bi poslužio za te "dlačice", pa naknadno s brushem dodaj dlačice i onda samo trebaš pogoditi boju dlačica sa stabiljkom. Evo tako bi ja to možda napravio, a možda bi probao i sa Extractom.

BTW...

Imam još jedan rad. Obična montaža napravljena od tri slike! Prvo stavljam ove koje sam koristio, a zadnja je gotovi rad!
16 godina
neaktivan
TOMs kaže...
eterna luchar kaže...
TOMs kaže...
eterna luchar kaže...

Evo prijedlog ili trik ako ideš ovo sređivat! stabiljku odreži skroz ravno, kad to napraviš onda nađi negdje na netu neki photoshop brush koji bi poslužio za te "dlačice", pa naknadno s brushem dodaj dlačice i onda samo trebaš pogoditi boju dlačica sa stabiljkom. Evo tako bi ja to možda napravio, a možda bi probao i sa Extractom.

BTW...

Imam još jedan rad. Obična montaža napravljena od tri slike! Prvo stavljam ove koje sam koristio, a zadnja je gotovi rad!
 hvala na svjetu, a tvoj rad je vrlo zanimljiv, jedna sitnica... djete mi izgleda kao da sjedi na staklu, a ne vodi...
La lucha continuada...
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Photoshop - Pitanja, odgovori, tutorijali
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice