Dečki bok!!
Daj mi molim vas pojasnite ovo. Bas sam bio brljao po control panelu i brisao neke programe i vidio da imam instaliran Nvidia PhysX.
Daj mi recite da li to smije biti instalirano posto imam ATI-evu grafičku.
Hvala!!
Dečki bok!!
Daj mi molim vas pojasnite ovo. Bas sam bio brljao po control panelu i brisao neke programe i vidio da imam instaliran Nvidia PhysX.
Daj mi recite da li to smije biti instalirano posto imam ATI-evu grafičku.
Hvala!!
Mislim da smijes, ne vidim razlog zasto ne bih smio. Ali da imas od toga neke koristi to vec ne bih rekao.
ja to isto imam več dvije godine i nije mi ništa bilo(imam ati-jevu grafičku karticu9
Neke igre kao recimo Trine zahtijevaju da imaš instaliran nVidia PhysX da bi ih mogao igrati, nebitno koju grafičku karticu imaš.
ja isto imam atijevu graficku i to mi se instaliralo kad sam instaliro section 8
dobro onda
mislio sam da to može stetiti performansama.
tnx
Ima, Mafia 2, Batman Arkham Asylum, kao i sve ostale igre puno ljepše izgledaju sa PHYSX. A i Nvidia ima CUDA tehnologiju koju neki programi mogu koristiti za puno prže obavljanje svog posla nego sa procesorom
Da, na osnovu CUDA, Physx-a i 3D-a. AMD nema nekih naprednih tehnologija.
Da, samo ti nju uzmi
Neznam, vjerojatno kao treba, možda čak i bolje od same GTX 470, ali ja bi za kombinaciju radije uzeo GTX 460 i neku slabiju geforcicu
Nova gtx 460 je 1100 kuna, navuci malo.
cemu zbog physxa? muahahahahahhaha
pozz,kupio novu grafu nvidiu.
sad se ne snalazim u control panelu dobro ako mi moze neko objasnit malo sta trebam
iskljucit,ukljucit?posto sam prije imo ati-ja tamo mi je bilo puno jednostavnije sve radit
meni bas kontra.sad imam rejdona pa se nikako naci u ovim šlampavim panelima.nvdia,pa netreba nis stelat,stavi rezu i to je to.ostalo postelas u igri.drugi buton na misu,pa nvidia control panel imas tamo
sad se ne snalazim u control panelu dobro ako mi moze neko objasnit malo sta trebam
iskljucit,ukljucit?posto sam prije imo ati-ja tamo mi je bilo puno jednostavnije sve radit
e mogli bi do u jutro s opcijama.
evo na slikama osnovne stvari.
na prvoj slici podesiš CPU na physix da ti procesor obrađuje fiziku, ostalo drži kao na slikama ili si prilagodi po želji.
a uvijek imaš opciju Restore defaults ako što krene po zlu.
e mogli bi do u jutro s opcijama.
evo na slikama osnovne stvari.
na prvoj slici podesiš CPU na physix da ti procesor obrađuje fiziku, ostalo drži kao na slikama ili si prilagodi po želji.
a uvijek imaš opciju Restore defaults ako što krene po zlu.
zasto, kad mu grafa to moze raditi, jos i bolje XD pa nije mislim pitao kakve mora imati postavke za bench...XD