Nvidia Physix

poruka: 21
|
čitano: 3.082
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Nvidia PhysX

Dečki bok!!

Daj mi molim vas pojasnite ovo. Bas sam bio brljao po control panelu i brisao neke programe i vidio da imam instaliran Nvidia PhysX.

Daj mi recite da li to smije biti instalirano posto imam ATI-evu grafičku.

Hvala!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nvidia Physix

Mislim da smijes, ne vidim razlog zasto ne bih smio. Ali da imas od toga neke koristi to vec ne bih rekao.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nvidia Physix

ja to isto imam več dvije godine i nije mi ništa bilo(imam ati-jevu grafičku karticu9

<object><param name="movie" value="http://modernwarfare.sputn1k.co.uk/mw2_countdown.swf"><embed src="http://modernwarfare.sputn1k.co.uk/mw2_countdown.swf"
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Nvidia PhysX

Neke igre kao recimo Trine zahtijevaju da imaš instaliran nVidia PhysX da bi ih mogao igrati, nebitno koju grafičku karticu imaš.

Yeah, well, you know, that's just, like, your opinion, man.
16 godina
neaktivan
Nvidia Physix

ja isto imam atijevu graficku i to mi se instaliralo kad sam instaliro section 8

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Nvidia Physix

dobro onda

mislio sam da to može stetiti performansama.

tnx

15 godina
neaktivan
da ne otvaram novu temu, a ova je prigodno nazvana
dali physix ima dovoljno primjena u igrama da mi bude odlucujuc faktor u kupnji, odlucujem si između HD 5850, HD 6870 i GTX 470 (ova zadnja ima podrsku za physix)
to do list: natjerat tnakira da vrati magare, saznat bufferovo ime, izvalit bolesniju foru od mentalista, dat ivi zuti karton (on je meni 4) skrsit dannya i pirata u bc2,natjerat logica da kupi iphone
16 godina
1337Code_breaker kaže...
da ne otvaram novu temu, a ova je prigodno nazvana
dali physix ima dovoljno primjena u igrama da mi bude odlucujuc faktor u kupnji, odlucujem si između HD 5850, HD 6870 i GTX 470 (ova zadnja ima podrsku za physix)

Ima, Mafia 2, Batman Arkham Asylum, kao i sve ostale igre puno ljepše izgledaju sa PHYSX. A i Nvidia ima CUDA tehnologiju koju   neki programi mogu koristiti za puno prže obavljanje svog posla nego sa procesorom

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
15 godina
neaktivan
znaci, dali da na osnovu toga prednost dam GTX 470 naspram HD 5850 ili HD 5870?
to do list: natjerat tnakira da vrati magare, saznat bufferovo ime, izvalit bolesniju foru od mentalista, dat ivi zuti karton (on je meni 4) skrsit dannya i pirata u bc2,natjerat logica da kupi iphone
15 godina
protjeran
1337Code_breaker kaže...

Da, na osnovu CUDA, Physx-a i 3D-a. AMD nema nekih naprednih tehnologija.

16 godina
1337Code_breaker kaže...

Da, samo ti nju uzmi

15 godina
neaktivan
LOL avatar :D
kako bi physix radio ako uzmem npr HD 6870 i neku slabiju geforcicu samo da to radi (physix i CUDA)???
16 godina
1337Code_breaker kaže...
LOL avatar :D
kako bi physix radio ako uzmem npr HD 6870 i neku slabiju geforcicu samo da to radi (physix i CUDA)???

Neznam, vjerojatno kao treba, možda čak i bolje od same GTX 470, ali ja bi za kombinaciju radije uzeo GTX 460   i neku slabiju geforcicu

15 godina
neaktivan
imao sam ove kombinacije u glavi
AKO uspijem naci GTX 460 za manje od 1000 (prek oglasnika il tak nes) onda dvije te, verzije od 786 mb
ako ne jedna HD 6870 i jedna slaba geforcica ili 2x HD 6850, isti uvjeti ko gtx 460...
dali bi se dali nac gtx 460 za manje od 1000?
16 godina
1337Code_breaker kaže...
AKO uspijem naci GTX 460 za manje od 1000 (prek oglasnika il tak nes) onda dvije te, verzije od 786 mb
ako ne jedna HD 6870 i jedna slaba geforcica ili 2x HD 6850, isti uvjeti ko gtx 460...

Nova gtx 460 je 1100 kuna, navuci malo.

15 godina
protjeran
1337Code_breaker kaže...

cemu zbog physxa? muahahahahahhaha

-To Start Press Any Key. A gdje je ANY tipka?-
15 godina
neaktivan
da, zbog physixa, sto je tako smijesno?
14 godina
neaktivan
Nvidia Physix

pozz,kupio novu grafu nvidiu.

sad se ne snalazim u control panelu dobro ako mi moze neko objasnit malo sta trebam

iskljucit,ukljucit?posto sam prije imo  ati-ja tamo mi je bilo puno jednostavnije sve radit

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Nvidia Physix

meni bas kontra.sad imam rejdona pa se nikako naci u ovim šlampavim panelima.nvdia,pa netreba nis stelat,stavi rezu i to je to.ostalo postelas u igri.drugi buton na misu,pa nvidia control panel imas tamo

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Re: Nvidia Physix
piki340 kaže...

sad se ne snalazim u control panelu dobro ako mi moze neko objasnit malo sta trebam

iskljucit,ukljucit?posto sam prije imo  ati-ja tamo mi je bilo puno jednostavnije sve radit

e mogli bi do u jutro s opcijama.

evo na slikama osnovne stvari.

na prvoj slici podesiš CPU na physix da ti procesor obrađuje fiziku, ostalo drži kao na slikama ili si prilagodi po želji.

a uvijek imaš opciju Restore defaults ako što krene po zlu.

tko je najveći govornik u povijesti ??
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.2.2011 22:50 (Bugofil).
14 godina
neaktivan
Re: Nvidia Physix
Bugofil kaže...
piki340 kaže...

e mogli bi do u jutro s opcijama.

evo na slikama osnovne stvari.

na prvoj slici podesiš CPU na physix da ti procesor obrađuje fiziku, ostalo drži kao na slikama ili si prilagodi po želji.

a uvijek imaš opciju Restore defaults ako što krene po zlu.

zasto, kad mu grafa to moze raditi, jos i bolje XD pa nije mislim pitao kakve mora imati postavke za bench...XD

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice