može...
Hrvatski developeri
- poruka: 516
- |
- čitano: 95.921
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo link do mog sitea za prodaju 3d modela i za reklamiranje http://kristijan3d.webs.com/
Konačno završio terminatora, kasnije ću narpaviti nekakvu scenu pa napraviti final render
P.S.
Ako netko želi kupiti model može to obaviti ovdje!
Konačno završio terminatora, kasnije ću narpaviti nekakvu scenu pa napraviti final render
P.S.
Si ga već prodal koji put?
P.S.
Nisam, tek sam ga jučer stavio, ima vremena! :D
P.S.
Nisam, tek sam ga jučer stavio, ima vremena! :D
A možeš reći kolko si ga sveukupno sati radio?
znaci tog tvog terminatora moze kupiti vise ljudi ..
zasto samo 50$ ?
jesi prodao vec kojeg?
... thx na odg.
Kako se vidi u modelu kolko ima poligona?
@rosseneros;
Joj neznam sad koliko sam ga radio, dosta dugo, jer ga nisam radio konstantno..Radim nekih 2-3 dana na njemu pa 1-2mj. neradim i tako :D
@rebelsy; stavio sam 50$ tako da više ljudi kupi, pogledao sam cijene ostalih termiantora i 50 mi se čini naj ok!
A mozda bi me netko od vas mogao uvesti u modeliranje da i to malo probam nakon programiranja
http://sketchup.google.com/3dwarehouse/search?viewer=05113841823475036537&scoring=m
znam da se nemrem hvalit s ovime...ali cist da vidite...kakvo je to za pocetnika
Evo malo sam uredio site http://kristijan3d.webs.com/
E, poceo se malo baviti blenderom i imam jedan problem... Kako rotirati kameru prema objektu?!?!?!
mislim da to moraš ručno,neznam nisam to nikad radio,samo sam ručno
Pa pokusavam rucno ali ako idem rotate nejde u tom smjeru di ja trebam isto tako rotate x, rotate y i rotate z. Nist nejde tam di treba.
E, dajte mi kazite kako se texturira, pogledao tut i jos ne kuzim.
E, dajte mi kazite kako se texturira, pogledao tut i jos ne kuzim.
Ti zbilja brzo napreduješ, već si na teksturiranju, znaći da si savladao sve modeling tehnike :)
Teksturiraš na naćin da izabereš materijal , tada tom materijalu pridružiš teksturu, tada taj materijal pridružiš objektu. Drugo možeš preko UV mapa, možeš preko stencil mapa, možeš renderiranjem materijala u teksturu.
Ma kakvi da sam svladao sve tehnike, ucim dok radim. SAmo ja napravim materijal i sredim teksturu ali onda neznam kako je staviti na objekt.
Bitan je sadržaj koji češ imat na njemu, za sada nemaš ništa, znaći puni ga sadržajem. Pošto vidim da su ti modeli u prvom planu toćnije prodaja, onda njih i stavi u prvi plan, a ne u pod link, kada češ imat nešto drugo ( film, igru, glazbu itd.... ) onda to istakneš u prvi plan. Koliko sam skužio ti želiš napraviti računalnu igru, možda bi trebao stavljati dnevnik radova, tj developers diary, pošto koliko sam skužio iz tvojih poruka igra bi trebala biti free.
Ma kakvi da sam svladao sve tehnike, ucim dok radim. SAmo ja napravim materijal i sredim teksturu ali onda neznam kako je staviti na objekt.
Pa pridružiš materijal objektu ili grupi verticesa.
evo obavio sam sitna preuređenja na siteu http://kristijan3d.webs.com/
Me too !
Evo objavljujem svoj novi projekt zanči radi se o staklenom televizoru koji je sad tek u ranoj fazi i tek imam jednu sliku za pokazat,prvo sam krenuo radit glavnu ploču i na njoj glavne dijelove,oni koji prate moj site mogli su još prije 30 min vidjeti moju objavu,pa ako želite prvi saznati nove informacije i vidjeti nove slike posjetite moj site jer će tamo izlaziti informacije prije nego na forumu,ugl to bi bilo sve i što kažete na moj novi projekt.
televizor ti ima dosta dijelova, to sve mislis modelirat? katodnu cijev, elektronski top, VN trafo bla bla bla...?
pa naravno,moj tata se bavi tim poslom 25 godina i on mi sve oko televizora i ploče objašnjava,tako da imam podršku