Vodič za odabir grafičke kartice izdvojena tema

poruka: 41.846
|
čitano: 6.946.533
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: Vodič za odabir grafičke kartice
MEGATAMA kaže...
Ako nije problem snimi izbornik sa opcijama za grafiku,meni bi naravno daleko draze bilo da si ti u pravu nego oni.

Ovo su rezultati sto se Frapsa tice :

2014-07-07 15:22:08 - WolfNewOrder_x64

Frames: 8112 - Time: 129313ms - Avg: 62.732 - Min: 44 - Max: 167

A sto se videa tice, uploadam na youtube, ima 1.08GB, malo steka...al vidjet ces fps  je konstantno 60 ! Problem je kaj shadowplay ne prepoznaje Wolfenstein pa sam morao imat imat upaljen fraps (da pokazuje stvarno stanje fps-a)  + shadowplay i to da snima preko desktopa (Dekstop capture) ! E tu je doalzilo do stekanja,  ma da kad iskljucim snimanje...igranje na ultra postavkama radi bez  problema, bez ikakvog zastajkivanja na konstatnih 60fps kao sto sam i rekao....

EDIT: 

EVO VIDEO-

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.7.2014 19:27 (Sandro HR Zagorje).
13 godina
odjavljen
Svenux kaže...

Koliko ce dugo moci Sapphire Radeon r9 280x DUAL-X gurati nove naslove na high ?

3 godine. lol

17 godina
odjavljen
Sandro HR Zagorje kaže...

EVO VIDEO-

Koliko vidim imaš custom postavke a ne ultra. Čovjek te tražio da potkrijepiš izjavu videom sa max postavkama.

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.7.2014 19:37 (XXX).
12 godina
XXX kaže...

EVO VIDEO-

Koliko vidim imaš custom postavke a ne ultra. Čovjek te tražio da potkrijepiš izjavu videom sa max postavkama.

To je maxout jbt jesi slijep?? Odi instaliraj igru pa vidi u postavkama ili na youtubeu settingse

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.7.2014 19:47 (Sandro HR Zagorje).
14 godina
XXX kaže...

EVO VIDEO-

To je maxout jbt jesi slijep?? Odi instaliraj igru pa vidi u postavkama ili na youtubeu settingse

Kod 3GB grafičkih postoji Ultra za izabrati kod ovog VT Cache size, tebi je na High max jer ti je grafa od 2GB.

GTX 780Ti GTX 780Ti
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.7.2014 20:00 (vrinho).
12 godina
Vodič za odabir grafičke kartice

Gle meni je maxout...ja to ga nemam za odabrat! Onda mi nemre rec da gtx-ica nemre sazvakat igru kad niti nemam tu postavku! (pricam za 2gb model)

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.7.2014 20:01 (Sandro HR Zagorje).
Moj PC  
1 2 hvala 0
17 godina
odjavljen
XXX kaže...

EVO VIDEO-

Jesam

Vidiš li razliku?

12 godina
XXX kaže...
XXX kaže...

EVO VIDEO-

Jesam

Vidiš li razliku?

Nemoj mi pametovat ....ja te opcije nemam,,,ocito ko ni svi ostali modeli sa 2gb

17 godina
odjavljen

Normalno da nemaš te opcije, čovjek ti je cijelo vrijeme to govorio ali si ti njemu pametovao iako očito ne znaš o čemu pričaš.

Moj PC  
7 0 hvala 0
14 godina

Igra IMA grafičke restrikcije za grafičke od 2Gb memorije za koje si ti rekao gore da nema.

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina

Ma sta sam ja njemu pametovao! On je u startu rekao da gtx 770 ne moze igrat na "ultra" postavkama wolfenstain. Pa naravno da ne moze kad niti nema toga za odabrat! A za ovo 3gb model , nisam ni znao da ima stepenica vise

Moj PC  
1 8 hvala 0
17 godina
odjavljen

{#}

Isuse.

Moj PC  
7 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Pitanjce:

Da li ATi Sapphire R7 265 stane fizički na moju matičnu ploču? Koliko ja vidim ne stane mi niti jedna dual slot grafička kartica jer smetaju sata slotovi, odnosno 2 kabela koja su spojena na te slotove. Po mojoj mjeri sa metrom, kartica debljine 35mm bi prešla i preko zadnja 2 sata slota.

Preostaje mi samo uzeti karticu koja zauzima 1 slot, ali to su slabije kartice koliko vidim i ne bi dobio neki poseban boost u novijim igrama. Glupo mi sad uzimati i novu matičnu, radi toga što sam se sje*o i kupio ovu matičnu ne pazeći na tu "sitnicu". {#}

Što učiniti?

De ba...!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

dobro kolega nije znao kaj sad, svi se nekad zblesamo ili nam nesto promakne!{#}lp

Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
Moj PC  
3 2 hvala 0
12 godina

Ja se isto budala idem raspravljat....Reko je da se NE moze igrat max out sa 2gb modelom. Jbg meni je bilo ono max out, a nisam znao da ima odstupanaja sto se tice 3gb modela. My bad!  Nego xxx jel si ti igrao uopce tu igru? 

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.7.2014 20:11 (Sandro HR Zagorje).
Moj PC  
0 9 hvala 0
13 godina
Spakos kaže...

Pitanjce:

Da li ATi Sapphire R7 265 stane fizički na moju matičnu ploču? Koliko ja vidim ne stane mi niti jedna dual slot grafička kartica jer smetaju sata slotovi, odnosno 2 kabela koja su spojena na te slotove. Po mojoj mjeri sa metrom, kartica debljine 35mm bi prešla i preko zadnja 2 sata slota.

Preostaje mi samo uzeti karticu koja zauzima 1 slot, ali to su slabije kartice koliko vidim i ne bi dobio neki poseban boost u novijim igrama. Glupo mi sad uzimati i novu matičnu, radi toga što sam se sje*o i kupio ovu matičnu ne pazeći na tu "sitnicu". {#}

Što učiniti?

Nabavi si sata kablove koje imaju L-profil na kraju za spajanje sa pločom kao npr: http://www.links.hr/?naziv=kabel-delock-interni-sata-22cm-crveni-jedan-konektor-pod-donjim-90-kutem&option=artikl&id_artikl=201.510.052

12 godina

Ja se isto budala idem raspravljat....Reko je da se NE moze igrat max out sa 2gb modelom. Jbg meni je bilo ono max out, a nisam znao da ima odstupanaja sto se tice 3gb modela. My bad!  Nego xxx jel si ti igrao uopce tu igru? 

Ja sam ti napisao da ima odstupanja,stavio ti linkove na sto si ti napisao da pisem gluposti i krenuo sa vrijedjanjem.

Ali nebitno igra je preodlicna i svatko ce u njoj uzivat od last gen verzija pa do high end kompova.

12 godina
Spakos kaže...

Pitanjce:

Što učiniti?

Kupiš one kutne sata kablove, i taj kutni uštekaš u matičnu, te iznad toga može doći grafička. Jest da ćeš moći uštekati samo u 2 sata porta taj kutni, ali to će ti vjerojatno biti dosta?

17 godina

Pretpostavljam da ove dvije kartice nisu iste, jel tak?

MSI 780 I

MSI 780 II

Iako i za jednu i drugu stoji da su - N780 TF 3GD5/OC

15 godina
neaktivan
Texpi kaže...

Kupiš one kutne sata kablove, i taj kutni uštekaš u matičnu, te iznad toga može doći grafička. Jest da ćeš moći uštekati samo u 2 sata porta taj kutni, ali to će ti vjerojatno biti dosta?

Da, 2 bi mi bila taman, tih kabela se nisam ni sijetio, hvala na savjetima!

De ba...!
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.7.2014 20:23 (Spakos).
14 godina
Dachande kaže...

MSI 780 I

MSI 780 II

Boga ti pitaj šta predpostavljaš, nisu jake naspram čega?

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasa
14 godina
Dachande kaže...

MSI 780 I

MSI 780 II

Ista kartica, samo drugi dobavljač.

Normalno da budeš uzeo jeftiniju.

17 godina

Ok. Thanks!

Btw, jel postoji kakva šema na Nvidie slična onom kaj AMD nudi? Igre neke besplatne u bundle-u?

14 godina
Dachande kaže...

Btw, jel postoji kakva šema na Nvidie slična onom kaj AMD nudi? Igre neke besplatne u bundle-u?

Nisam vidio to kod Nvidie, barem koliko se sjećam.

14 godina
Dachande kaže...

Ok. Thanks!

Ne

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasa
17 godina

Sparkos, nabavi SATA kabele s L konektorima i sve 5.

Twitter: @191x7
12 godina
neaktivan
Stjepanj kaže...

dobro kolega nije znao kaj sad, svi se nekad zblesamo ili nam nesto promakne!{#}lp

zato "starije kolege" ne smiju škrtariti na informacijama,vidite šta se desi.{#} pohvalio bi ipak stjepanrj,zober,valentin17,FD(tu i tamo {#}),kao neke čiji odgovori su "najdublji",sa nekim objašnjenjima iz kojih čovjek(neznalica ka ja),ipak nešto nauči {#} recimo to za 2GB i 3GB,eto več korisna informacija...

15 godina

prije 10 godina sam bil happy sa 128 mb, sad smo već na 3gb, za 10 godina budemo valjda na 30 gb

http://www.youtube.com/user/Brzi559
Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
MEGATAMA kaže...

Ja sam ti napisao da ima odstupanja,stavio ti linkove na sto si ti napisao da pisem gluposti i krenuo sa vrijedjanjem.

Ali nebitno igra je preodlicna i svatko ce u njoj uzivat od last gen verzija pa do high end kompova.

Sorry al igra preko custom settingsa ide na "ultra".

"Now, "Custom" still existed, so we attempted to set a custom "Ultra" setting that matched Ultra settings."

Don't these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there's one you're bound to divide it .....Right in two!
12 godina
Pokusali su nastelat.....procitaj taj cjeli tekst sto sam linkao.
Moj PC  
0 1 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice