kako postaviti tu anketu?
Stavi kvačicu uz "Omogućeno glasanje" i piši odgovore.
kako postaviti tu anketu?
Stavi kvačicu uz "Omogućeno glasanje" i piši odgovore.
Mislim da sam napokon našao svoju buduću karticu.
Kartica je saphire hd7850 dual x 1gb gddr5. Da li se ona isplati za 850kn? Gotovo sam siguran za kupovinu ali ne radim ništa prije nego tu postam.
Ima garanciju do 2015g tako da sam siguran. Da li je jaca ona od HD5850/5870/6850/6870/7770? Cini mi se da je ona najjaca al moram provjerit.
Hvala!
odlicna cijena
Mislim da sam napokon našao svoju buduću karticu.
Kartica je saphire hd7850 dual x 1gb gddr5. Da li se ona isplati za 850kn? Gotovo sam siguran za kupovinu ali ne radim ništa prije nego tu postam.
Ima garanciju do 2015g tako da sam siguran. Da li je jaca ona od HD5850/5870/6850/6870/7770? Cini mi se da je ona najjaca al moram provjerit.
Hvala!
daleko najjaca a bome i cijena ako kazes za 850kn je bogovska! uzimaj ak je sve ok s karticom!
Prijedlog...
1 | XFX Radeon HD 7950 Ghost 3GB G |
---|---|
1 | Asus HD7850 2GB GDDR5 DC2 2GD5 |
0 | Powercolor radeon HD7870 Devil |
24 | Radeon HD 7970 3GB GDDR5 X Edi |
3 | MSi GTX760 OC Gaming edition |
Ovo ti je užasno retardirana anketa zato jer imaš od HD 7850 do HD 7970, a HD 7970 je točno duplo jača od HD 7850. Jedino ako ideš na jaču grafičku pa ćeš onda morati smanjiti budžet (ako kupuješ novo računalo) za proc i matičnu, onda nema smisla uzimati HD 7970 kad ti procesor nemože gurati grafičku do kraja.
Ima garanciju do 2015g tako da sam siguran.
daleko najjaca a bome i cijena ako kazes za 850kn je bogovska! uzimaj ak je sve ok s karticom!
I da nije OK sve s njom, neka ju uzme, jer je pod garancijom. Naravno, neka bude siguran da nije vidljivo oštećena, tj da ima vidljiva oštećenja(pokušaj skidanja hladnjaka, plastika pokidana i etc.
By the way, svaka čast na cijeni! Ja sam uzeo istu grafičku prije tjedan dana(prije dva-tri dana stigla) u sloveniji za 700kn, samo što je 2gb verzija
Prijedlog...
Ostatak konfe - procesor , napajanje ... ?
Ima cx 400w napajanje neznam baš za cx-a da će držat nisu se nešto pokazali !
Ima cx 400w napajanje neznam baš za cx-a da će držat nisu se nešto pokazali !
?
cx400 je odlično napajanje, seasonic ispod haube...
Al opet za što bi on bio sve ovisi od konfe do konfe...kome uopce je namjenjeno to "ne znam baš da ce drzati?"
Hmmm a neznam baš da je 500 w makar
Hmmm a neznam baš da je 500 w makar
al na koga ti misliš...tko ima cx400 i tko te šta bi spajao na cx400?
pišeš mi tu a niš ne kuzim za koga je namjenjeno
Ati xfx 7870 2gb (futura it) ili Ati msi 7870 2gb (futura it)?Hvala unaprijed.
MSI !
Ako mislite na MSI HD 7870OC 2GB i XFX HD 7870 2GB
Ja predlazem MSI,jer ima 36mjeseci jamstva
EDIT:
vidim da malo kasnim,al nvm.
ok hvala.i da,na tu mislim
Moze li Gigabyte GTX 760 bez problema runati bf4 na ultra i podrzavati ugodan gaming preko 2×24" monitorima?
Moze li Gigabyte GTX 760 bez problema runati bf4 na ultra i podrzavati ugodan gaming preko 2×24" monitorima?
Za prvo se još ne zna, ali sumnjam da ćeš imati konstnih 60 fps-a, a ovo drugo definitivno ne.
Ovisi kako ce bit optimiziran, al tesko da ce pokretati bf4 i ostale novije igre na medium/high 2x24" to je ipak malo previse.
Što kaže community
3 | GTX 660 |
---|---|
44 | HD 7870 |
0 | 2X 6870 |
Ako su monitori 1920x1080, nadaj se da ce biti ultra na jednom monitoru (uz pristojan fps)
EDIT: mislim da su sklopili neki ugovor o optimizaciji za amd kartice, a i kako si mislio igrat fps na 2 monitora (ajde na 3, ali na 2?)
Zajednica je gotovo jednoglasna. A sad dalje koja 7870...
12 | Sapphire |
---|---|
0 | XFX |
2 | VTX |
21 | MSI |
Pa na to sve ti mogu samo reći da pričekaš kraj mjeseca da vidimo akve su nove AMD grafe pa onda kupi neku jer će sigurno biti bolje nego postojeće. Najveća glupost bi ti bila da sada potrošiš 3000 kn pred izlazak nove generacije !!
ti bi te grafe metnuo na trenutni komp, phenoma? planiraš uskoro mjenjati procesor i matičnu?
jer matična ti je banana, procesor je slab za takve grafe...
Zaboravio sam napisat...uzimat cu uskoro i matičnu (neku 990fx ) i proc novi (8350). Mogao bih sada to sve skombinirat ali bi morao rezat cifre pa onda uzimat slabiju grafu...želio sam uzet prvo grafu koja je najskuplji dio i da valja...a pa onda ostalo kako stignem.
Pa to je opaka reza. Moći ćeš se igrati sa GTX 760 ali ne baš sve na najvećim detaljima. Ja bih bolje uzeo HD 7970 ako ćeš igrati na toj rezi.