Mozeli Radeon HD 4350 512MB aktivno hladenje raditi sa napojnom od 400w pozzz
koja napojna od 400 wata?
Ma može bilo koja, moj drug vozi quad core, 4 gb rama i hd 4670 512 rama i hard disk bez problema na MS I 400w.
Mozeli Radeon HD 4350 512MB aktivno hladenje raditi sa napojnom od 400w pozzz
koja napojna od 400 wata?
Ma može bilo koja, moj drug vozi quad core, 4 gb rama i hd 4670 512 rama i hard disk bez problema na MS I 400w.
da li je 1000kn ok cijena za r9 270 staru 2 mjeseca sa jos 34 mjeseca garancije?
da li je 1000kn ok cijena za r9 270 staru 2 mjeseca sa jos 34 mjeseca garancije?
Odlicna cijena, kupuj!
Evo kupila ja Nvidiu GT 730. Fotkala sam pinove i sad me zanima hoće li to ići na moju MBO.
Paše
Pozdrav,
novi sam ovdje, nadam se da necu biti naporan.
Planiram kupiti racunalo znaci sve komponente pa bih molio za pomoc. Svi prijedlozi i komentari su dobrodosli.
Dakle, ako bi uzeo ove komponente:
Matična ploča GIGABYTE GA-F2A88X-D3H, socket FM2/FM2+
Procesor AMD A8 X4 6600K, 3900 MHz, Socket FM2
Grafička kartica GIGABYTE AMD Radeon R9 270X OC, 2 GB GDDR5
Tvrdi disk 2 TB, WESTERN DIGITAL Caviar Green, 3.5", SATA III
2 x Memorija KINGSTON 8 GB DDR3, 1866 MHz, DIMM, HyperX Fury Black
volio bih cuti misljenje sto promjeniti, ako treba, u tom rangu cijene i kvalitete i preporuku za kuciste, napajanje i sto vec treba.
Pozdrav,
novi sam ovdje, nadam se da necu biti naporan.
Planiram kupiti racunalo znaci sve komponente pa bih molio za pomoc. Svi prijedlozi i komentari su dobrodosli.
Dakle, ako bi uzeo ove komponente:
volio bih cuti misljenje sto promjeniti, ako treba, u tom rangu cijene i kvalitete i preporuku za kuciste, napajanje i sto vec treba.
Pitaj u ovoj temi - Savjeti o nadogradnji računala
Ako je Sapphire 2 godine, a MSI 3 godine garancije, nisi se imao šta dvoumiti, dati samo 5% više novca za + godinu garancije, tu nema dvojbe.
Koliko se sjećam kada su izašle Gigabyte i MSI r9 280x su davali 3 godine garancije, ostali po 2! A kakvo je stanje sada i sa našim prodavačima i koliko oni daju neznam. Ja sam svoju gigabyticu uzel sa computeruniversa i tamo je pisalo 3 godine.
I ja uzimam sve sa ComputerUniversa pa sad neznam dali je 2 ili 3
Pozz, imam graficku msi gtx 750 oc 1 gb i kostala je 900 kuna i nakon godinu dana nekako se ona najvise cuje u kompu i kad se zaustavi vent onda je tisina, pa me zanima u tom rangu graficka koja je ili pasivna ili kojoj se vent ne pali do određene temperature. Znaci meni treba najtisa moguca graficka da se moze na njoj nesto i zaigrati.
Hvala.
Evo kupila ja Nvidiu GT 730. Fotkala sam pinove i sad me zanima hoće li to ići na moju MBO.
Paše
Evo umetnula ja u nekakvi crni slot. Pinovi NISU ispunili sav slot nego samo do pola a komp mi je prepoznal GPU . Kako je to moguće????
Paše
Evo umetnula ja u nekakvi crni slot. Pinovi NISU ispunili sav slot nego samo do pola a komp mi je prepoznal GPU . Kako je to moguće????
možda nikad slot nije korišten pa dobro hvata. ali svejedno se pinovi ne bi smjeli vidjet kad grafička "sjedne" na mjesto. a i ako se vide to je onda malo, pola milimetra ili milimetar.
Paše
Sve je u redu. Instaliraj GPU-Z programčić, lupi ovdje print screen da do kraja potvrdimo situaciju.
Pozz, imam graficku msi gtx 750 oc 1 gb i kostala je 900 kuna i nakon godinu dana nekako se ona najvise cuje u kompu i kad se zaustavi vent onda je tisina, pa me zanima u tom rangu graficka koja je ili pasivna ili kojoj se vent ne pali do određene temperature. Znaci meni treba najtisa moguca graficka da se moze na njoj nesto i zaigrati.
Hvala.
... ili možeš instalirati MSi Afterburner i tamo podesiti brzinu vrtnje ventilatora grafe pri određenoj temperaturi.
Gaficka se vrti na 34% i ispod toga ne moze ici, pa si sad razmisljam dal da uzmem neku pasivnu, ali neznam koja ima iste preformanse kao i ova.
Gaficka se vrti na 34% i ispod toga ne moze ici, pa si sad razmisljam dal da uzmem neku pasivnu, ali neznam koja ima iste preformanse kao i ova.
Pasivna grafička sa sličnim performansama je GTX 750 Ti KalmX samo neznam koliko ti je to isplativo uzeti jer za te novce uzmeš tipa R9 270/x na kojoj ja u AMD Overdrive mogu totalno isključiti ventilatore kad stavim ventilatore na 20% i ona bude na oko 35C u ideal što je extra.
Kupujem novu grafičku karticu i 27 inčni monitor, budžet maksimalno 3500kn. Ostatak kompa u profilu, primarna namjena monitora je naravno gaming i ne mora imati TV receiver. U obzir dolaze pouzdaniji dućani tipa Centro, Futura, ADM, Links.... Nisam siguran kako rasporediti sredstva, nekako grubo bih išao 1700kn za monitor i 1700kn za grafičku.
Tnx ekipa
Kupujem novu grafičku karticu i 27 inčni monitor, budžet maksimalno 3500kn. Ostatak kompa u profilu, primarna namjena monitora je naravno gaming i ne mora imati TV receiver. U obzir dolaze pouzdaniji dućani tipa Centro, Futura, ADM, Links.... Nisam siguran kako rasporediti sredstva, nekako grubo bih išao 1700kn za monitor i 1700kn za grafičku.
Tnx ekipa
Monitor
http://www.links.hr/?naziv=monitor-27-led-benq-gw2760hm-full-hd-4ms-300-cd-m2-20-000-000-1-d-sub-dvi-hdmi&option=artikl&id_artikl=100.333.180
Grafička
http://www.links.hr/?naziv=graficka-kartica-pci-e-gainward-geforce-gtx-960-phantom-2gb-ddr5-dualdvi-hdmi-dp&option=artikl&id_artikl=051.803.1019
ukupno:3.256,60 KN
Tnx ekipa
ovako bi ja na tvome mjestu uzeo:
- Samsung 27" LS27D390HS, VGA, DVI
- XFX R9 380 2GB, XFX-R9-380P-2DF5
Ukupno: 3454,31 kn
jeli mi se isplati vise prodat sapphire 7870 dual fan bez garancije za 900kn i kupit novu ili zamjenit za sapphire 290 tri x sa garancijom uz nadoplatu od 1000kn?
Pošto mi u zasebnoj temi nitko ne odgovara, molio bih za pomoć ovdje.
Naime, u firmi u kojoj radim imam dosta prekovremenih sati koji mi "ne mogu" biti isplaćeni (cca 6.000,00 kn), ali ih mogu "zamijeniti" za neke stvari, pa sam odlučio uzeti računalne komponente, a izgleda mi da bi se grafičke kartice najbrže/najlakše prodale na Njuškalu.
Mene sada zanima koji bi se modeli najlakše/najbrže prodali na Njuškalu i za koju cijenu, tj. koju bih cijenu stavio ispod one u trgovini (nabava.net) - 200-300 kn?
Naravno, grafičke bi bile nove, neotvorene i sa garancijom.
Cijenim svaki savjet i eventualno plaćam pivu kada budem dostavljao komponente u neki veći grad.
Hvala.
Da postavim jedno glupo pitanje :)
Uzimam si konfiguraciju (već pisao i tražio savjet u jednoj temi) i sada imam priliku uzeti za besplatno jednu GTX 560. Znam da ova kartica nije nešto ali dali će poslužiti svrsi za igranje nekih igara, bar dok ne skupim neku ozbiljniju lovu pa kupim nešto bolje. Radije bi sada ubacio ovu slabiju grafičku jer je besplatna pa te novce koje sam mislio dati dodao i uzeto bolji procesor (i5-4690K) i tako se služiti neko vrijeme. A tek nakon toga skupiti lovu i kupiti nešto za 2000kn.
Da postavim jedno glupo pitanje :)
Uzimam si konfiguraciju (već pisao i tražio savjet u jednoj temi) i sada imam priliku uzeti za besplatno jednu GTX 560. Znam da ova kartica nije nešto ali dali će poslužiti svrsi za igranje nekih igara, bar dok ne skupim neku ozbiljniju lovu pa kupim nešto bolje. Radije bi sada ubacio ovu slabiju grafičku jer je besplatna pa te novce koje sam mislio dati dodao i uzeto bolji procesor (i5-4690K) i tako se služiti neko vrijeme. A tek nakon toga skupiti lovu i kupiti nešto za 2000kn.
Ja bik koristion neko vrijeme tu mislim da je sasvim dovoljma ako ne patis za ultra postavkama, mislim da se mozes sasvim solidno naigrat. I moze li neko odgovt na moj pitanje hqha prilicno je hitno
Ma služiti će sigurno. Samo ju nemoj preforsirati. Ipak je gtx 560 starijeg datuma, ali se još da na njoj igrati uz normalne rezolucije i kvalitet prikaza...
jeli mi se isplati vise prodat sapphire 7870 dual fan bez garancije za 900kn i kupit novu ili zamjenit za sapphire 290 tri x sa garancijom uz nadoplatu od 1000kn?
Možda bi naletio na neku pa te izađe cca 100-200kn jeftinije ako svoju prodaš, ali po meni je to tu negdje i sasvim ok trenutno uz pretpostavku da 290 tri x ima garanciju, pa si miran neko vrijeme...
Koju grafu za 1080p? Molim bez fanboy komentara Osobno sam fan Nvidia-e ali ova R9 390 mi jako pada u oči i čini mi se kao odličan izbor.
22 | ASUS GeForce GTX 970 Strix 4GB |
---|---|
6 | MSI RADEON R9 390 GAMING 8GB |
Može li pomoć oko konfiguracije? Kupujem novi komp i ne zelim dat vise od 4000 kn.. nasao sam 2-3 kompjutera za dobru cijenu (po mojoj ne previse strucnoj procjeni)
Volio bih da mi netko tko se malo vise razumije kaze koji je od ta 2 kompa bolji, i KOJI SU IM NEDOSTACI.. jos poneki komentar :) Ako ima neki bolji prijedlog rado cu ga razmotrit ali me prvenstveno zanimaju ove 2 konfiguracije..
P.s. Igram često igre, htio bih biti i s buducim igrama zadovoljan sto se graficke tice.. (PES, Global offensive, F1 itd itd..)
Hvala puno unaprijed, treba mi hitni odgovor... sutra kupujem :)
1. Konfiguracija: http://www.magazinrs.hr/cratos-voyager-midi-tower-600w-amd-a8-x4-6600k-sfm2-8gb-ddr3-geforce-gt730-4gb-1tb-s-ata3-dvd-rw-dl-poklon-bitdefender-internet-security-2014-licenca-1g/31325/product/
2. Konfiguracija: http://www.magazinrs.hr/pc-racunalo-magazinrs-gamer-intel-i3-4160-36ghz-gtx-750-4gb-ram-hdd-500gb-dvd-rw/Gam02/product/
1 | 1. konfiguracija |
---|---|
4 | 2. konfiguracija |
Može li pomoć oko konfiguracije? Kupujem novi komp i ne zelim dat vise od 4000 kn.. nasao sam 2-3 kompjutera za dobru cijenu (po mojoj ne previse strucnoj procjeni)
Volio bih da mi netko tko se malo vise razumije kaze koji je od ta 2 kompa bolji, i KOJI SU IM NEDOSTACI.. jos poneki komentar :) Ako ima neki bolji prijedlog rado cu ga razmotrit ali me prvenstveno zanimaju ove 2 konfiguracije..
P.s. Igram često igre, htio bih biti i s buducim igrama zadovoljan sto se graficke tice.. (PES, Global offensive, F1 itd itd..)
1. Konfiguracija: http://www.magazinrs.hr/cratos-voyager-midi-tower-600w-amd-a8-x4-6600k-sfm2-8gb-ddr3-geforce-gt730-4gb-1tb-s-ata3-dvd-rw-dl-poklon-bitdefender-internet-security-2014-licenca-1g/31325/product/
2. Konfiguracija: http://www.magazinrs.hr/pc-racunalo-magazinrs-gamer-intel-i3-4160-36ghz-gtx-750-4gb-ram-hdd-500gb-dvd-rw/Gam02/product/
Niti jedna. Javi se u temu za slaganje konfiguracija, te će ti kolege složiti puno jaču konfiguraciju, jer ove su precijenjene
Niti jedna. Javi se u temu za slaganje konfiguracija, te će ti kolege složiti puno jaču konfiguraciju, jer ove su precijenjene
Hvala ti puno, kopirao sam tamo poruku.. Mozes mi barem reci zasto ne valjaju.. (osim precijenjenosti)..
Hvala ti puno, kopirao sam tamo poruku.. Mozes mi barem reci zasto ne valjaju.. (osim precijenjenosti)..
zato što ti se tako oni riješavaju komponeneti koje ne mogu prodat. i to s razlogom, jer su i te iste komponente obično precijenjene. a kad ti slažu momci iz rubrike slaganja, e onda se slaže najkvalitetnije i skoro uvijek se gleda best buy, te omjer uloženo dobiveno.