ništa..nemaju i ne mogu više naručiti..
Vodič za odabir grafičke kartice
- poruka: 41.846
- |
- čitano: 6.933.651
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
mozes igrati Wd s 260x na medium bez problema, no bitan je i procesor...
mozes igrati Wd s 260x na medium bez problema, no bitan je i procesor...
moze i vise od mediuma kad se "patchuje" igra
Može na high bez patcha. Moja HD 7850 gura na high bez imalo lagga, tako da će ova uz malo lagga gurati.
Ne, pa taj proc jer overkill za tu grafu...
Ne moraš mijenjati CPU pa ako i uzmeš jaču R7 265.
hoce li Gigabyte AMD Radeon HD 7770 raditi normalno na PCIe v2.0??
hoce li radit punom snagom ili..?
hoce li imati problema?
hoce li imati problema?
Radice ona punom parom odnosno radila bi punom parom kad bi ubacio neki quad umisto tog atloncica. Procesor je tebi usko grlo kod te grafe a ne pcie 2.0

hoce li imati problema?
Radice ona punom parom odnosno radila bi punom parom kad bi ubacio neki quad umisto tog atloncica. Procesor je tebi usko grlo kod te grafe a ne pcie 2.0
Hahaha hvala. Ma ovo mi je komp star 8 godina pod moj pc. Trenutno slazem novi s AMD Phenom II X4 965

Moze li predlog graficku za gejming do 130e ? Igrao bih novije igre npr. bf4 cod ghost gta 5
Moze li predlog graficku za gejming do 130e ? Igrao bih novije igre npr. bf4 cod ghost gta 5
Amd-ova R7 260X ili Nvidia Gtx750Ti( naravno nvidia istih perfomansi je uvijek nesto skuplja:)LP
U redu..hvala :)
Vec sam dozivljavao black screen od svoje prve i druge R7 260x OC 2gb i sad mi je dosta vec pa bih je volio zamjeniti naravno, ne znam koliko je bolja investicija da kupim ovu Nvidiu 750ti 2gb. Kostalo bi me dodatnih 100 kn, ali me zanima gledao sam compare tehnickih karakteristika i malo je u nekim stvarima ipak 260x brza od 750ti. Nazalost ne mogu na jacu karticu jer me napajanje zeza, staro je i slabije malo a novaca za investiciju nekakavu nemam. Sljedece sto bih kupio je SSD ako nista ne rikne do tad.
Vec sam dozivljavao black screen od svoje prve i druge R7 260x OC 2gb i sad mi je dosta vec pa bih je volio zamjeniti naravno, ne znam koliko je bolja investicija da kupim ovu Nvidiu 750ti 2gb. Kostalo bi me dodatnih 100 kn, ali me zanima gledao sam compare tehnickih karakteristika i malo je u nekim stvarima ipak 260x brza od 750ti. Nazalost ne mogu na jacu karticu jer me napajanje zeza, staro je i slabije malo a novaca za investiciju nekakavu nemam. Sljedece sto bih kupio je SSD ako nista ne rikne do tad.
pa onda uzmi tu gigabajtovu 750ti, odlican model, je 999kn no tu je kvaliteta, dva venta, oc po defaultu, 3g. gara, i tvoje napajanje ce je gurati kao od šale itd...lp
edit. provjerio sam druge alternative nemaslp
pa onda uzmi tu gigabajtovu 750ti, odlican model, je 999kn no tu je kvaliteta, dva venta, oc po defaultu, 3g. gara, i tvoje napajanje ce je gurati kao od šale itd...lp
edit. provjerio sam druge alternative nemaslp
Nije mi jasno zasto je skuplja a u skoro svim pogledima je slabija pa barem i za nijansu.
Nije mi jasno zasto je skuplja a u skoro svim pogledima je slabija pa barem i za nijansu.
Već sam negdje bio pisao pa da ponovim, GTX 750Ti je oko 10 do 15% jača, a troši 30 do 50W manje.
A zašto je skuplja nezz.. valjda zato što to može bit.(čitaj: prodaje se)
Već sam negdje bio pisao pa da ponovim, GTX 750Ti je oko 10 do 15% jača, a troši 30 do 50W manje.
A zašto je skuplja nezz.. valjda zato što to može bit.(čitaj: prodaje se)
Nije mi jasno kako je jaca a po teh. kar. ima slabije parametre?
Nije mi jasno kako je jaca a po teh. kar. ima slabije parametre?
To pitaj nvidiu. Zadnji put kad je bilo moguće kartice uspoređivat po "cjevovodima" je bilo tamo u doba nvidie 7xxx i ati X1xxx.
Procesor:Intel(R) Core(TM) i3-3240 CPU @ 3.40 GHz
Procesor:Intel(R) Core(TM) i3-3240 CPU @ 3.40 GHz
A monitor?
Pazi na manje od 1080p monitoru skoro svaka vrti sve.
Inače gtx 750ti, odnosno R9 270x - nemreš fulat.
Iako imam nvidiu, za 1080p monitor na high postavkama, za tu lovu mislim da je R9 270x top.
desni klik na desktop, zatim stisni properties ili screen resolution.................
moze li prijedlog za grafu do 500kn
Kolegi je crkla grafa, imao je nvidia 7900gs. Matična nema intergriranu grafu. PC mu koriste roditelji, sluzi za net filmove skype.
PC: C2D 2.4ghz, 2gb DDR2, 320gb hdd, Asus matična, 500W ms napajanje.
Ja gledam R7 240 kao izbor ali ako netko moze predlozit neku *pouzdanu* bio bih zahvalan.
unaprijed hvala
Kolegi je crkla grafa, imao je nvidia 7900gs. Matična nema intergriranu grafu. PC mu koriste roditelji, sluzi za net filmove skype.
Ja gledam R7 240 kao izbor ali ako netko moze predlozit neku *pouzdanu* bio bih zahvalan.
unaprijed hvala
Najeftinija R7 240 s GDDR5 memorijom http://www.centro.hr/detalji_proizvoda.96c301903f344756b9e360dc845e1fff.graficka-kartica-sapphire-radeon-r7-240-boost-1gb-ddr5-11216-01-20g.aspx
unaprijed hvala
ma kakva crna r7 240, uzmi jednu 6670 moze i polovnu s garancijom naci ispod 300kn a radi odlicno grafa