Vodič za odabir grafičke kartice izdvojena tema

poruka: 41.846
|
čitano: 6.933.651
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Vodič za odabir grafičke kartice

ništa..nemaju i ne mogu više naručiti..

Moj PC  
0 0 hvala 1
10 godina
neaktivan
Re: Vodič za odabir grafičke kartice
Samo jos jedno pitanje ako nije problem,ja imam GeForce GT 630 (moze mi watch dogs igrati na low ali steka) pa pitam za ovu koju ste mi preporucili Amd-ov R7 260X,je li je bolje da tu kupim i bili mogla igrati watch dogs i ACU na medium?
13 godina
protjeran
Niđo5 kaže...
Samo jos jedno pitanje ako nije problem,ja imam GeForce GT 630 (moze mi watch dogs igrati na low ali steka) pa pitam za ovu koju ste mi preporucili Amd-ov R7 260X,je li je bolje da tu kupim i bili mogla igrati watch dogs i ACU na medium?

mozes igrati Wd s 260x na medium bez problema, no bitan je i procesor...

Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
13 godina
neaktivan
Stjepanj kaže...

mozes igrati Wd s 260x na medium bez problema, no bitan je i procesor...

moze i vise od mediuma kad se "patchuje" igra {#}

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
13 godina
odjavljen

Može na high bez patcha. Moja HD 7850 gura na high bez imalo lagga, tako da će ova uz malo lagga gurati. 

0 0 hvala 1
10 godina
neaktivan
Imam Intel(R) Core(TM) i3-3240 CPU @ 3.40GHz,da li da ga zadrzim jos malo ili moram pod hitno kupiti novi ako ocu ovaj Amd-ov R7 260?
13 godina
odjavljen

Ne, pa taj proc jer overkill za tu grafu... 

0 0 hvala 1
14 godina
Niđo5 kaže...
Imam Intel(R) Core(TM) i3-3240 CPU @ 3.40GHz,da li da ga zadrzim jos malo ili moram pod hitno kupiti novi ako ocu ovaj Amd-ov R7 260?

Ne moraš mijenjati CPU pa ako i uzmeš jaču R7 265. {#}

http://www.bug.hr/forum/board/opcenito-o-ict-biznisu/17.aspx?sort=act
13 godina

hoce li Gigabyte AMD Radeon HD 7770 raditi normalno na PCIe v2.0??

hoce li radit punom snagom ili..?

hoce li imati problema?

Only easy day was yesterday!
12 godina
BagyGamer kaže...

hoce li imati problema?

Radice ona punom parom odnosno radila bi punom parom kad bi ubacio neki quad umisto tog atloncica. Procesor je tebi usko grlo kod te grafe a ne pcie 2.0
HAJDUK ŽIVI VJEČNO
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.9.2014 1:15 (nicky.sl).
13 godina
nicky.sl kaže...
BagyGamer kaže...

hoce li imati problema?

Radice ona punom parom odnosno radila bi punom parom kad bi ubacio neki quad umisto tog atloncica. Procesor je tebi usko grlo kod te grafe a ne pcie 2.0

Hahaha hvala. Ma ovo mi je komp star 8 godina pod moj pc. Trenutno slazem novi s AMD Phenom II X4 965

Only easy day was yesterday!
12 godina
S tim phenomom radice kartica ka urica budi bez brige i nek te ne brine sucelje po mom iskustvu to je ionako obican marketing.
HAJDUK ŽIVI VJEČNO
Moj PC  
1 0 hvala 2
12 godina
neaktivan

Moze li predlog graficku za gejming do 130e ? Igrao bih novije igre npr. bf4 cod ghost gta 5

Mrachni
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Mrachni kaže...

Moze li predlog graficku za gejming do 130e ? Igrao bih novije igre npr. bf4 cod ghost gta 5

Amd-ova R7 260X ili Nvidia Gtx750Ti( naravno nvidia istih perfomansi je uvijek nesto skuplja:)LP

12 godina
neaktivan

U redu..hvala :)

Mrachni
16 godina

Vec sam dozivljavao black screen od svoje prve i druge R7 260x OC 2gb i sad mi je dosta vec pa bih je volio zamjeniti naravno, ne znam koliko je bolja investicija da kupim ovu Nvidiu 750ti 2gb. Kostalo bi me dodatnih 100 kn, ali me zanima gledao sam compare tehnickih karakteristika i malo je u nekim stvarima ipak 260x brza od 750ti. Nazalost ne mogu na jacu karticu jer me napajanje zeza, staro je i slabije malo a novaca za investiciju nekakavu nemam. Sljedece sto bih kupio je SSD ako nista ne rikne do tad.

Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Fake_Alert kaže...

Vec sam dozivljavao black screen od svoje prve i druge R7 260x OC 2gb i sad mi je dosta vec pa bih je volio zamjeniti naravno, ne znam koliko je bolja investicija da kupim ovu Nvidiu 750ti 2gb. Kostalo bi me dodatnih 100 kn, ali me zanima gledao sam compare tehnickih karakteristika i malo je u nekim stvarima ipak 260x brza od 750ti. Nazalost ne mogu na jacu karticu jer me napajanje zeza, staro je i slabije malo a novaca za investiciju nekakavu nemam. Sljedece sto bih kupio je SSD ako nista ne rikne do tad.

pa onda uzmi tu gigabajtovu 750ti, odlican model, je 999kn no tu je kvaliteta, dva venta, oc po defaultu, 3g. gara, i tvoje napajanje ce je gurati kao od šale itd...lp

edit. provjerio sam druge alternative nemas{#}lp

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.9.2014 19:19 (Stjepanj).
16 godina
Stjepanj kaže...
Fake_Alert kaže...

pa onda uzmi tu gigabajtovu 750ti, odlican model, je 999kn no tu je kvaliteta, dva venta, oc po defaultu, 3g. gara, i tvoje napajanje ce je gurati kao od šale itd...lp

edit. provjerio sam druge alternative nemas{#}lp

Nije mi jasno zasto je skuplja a u skoro svim pogledima je slabija pa barem i za nijansu.

Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.
17 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...

Nije mi jasno zasto je skuplja a u skoro svim pogledima je slabija pa barem i za nijansu.

Već sam negdje bio pisao pa da ponovim, GTX 750Ti je oko 10 do 15% jača, a troši 30 do 50W manje

A zašto je skuplja nezz.. valjda zato što to može bit.(čitaj: prodaje se)

16 godina
Penryn kaže...
Fake_Alert kaže...

Već sam negdje bio pisao pa da ponovim, GTX 750Ti je oko 10 do 15% jača, a troši 30 do 50W manje

A zašto je skuplja nezz.. valjda zato što to može bit.(čitaj: prodaje se)

Nije mi jasno kako je jaca a po teh. kar. ima slabije parametre?

17 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...

Nije mi jasno kako je jaca a po teh. kar. ima slabije parametre?

To pitaj nvidiu. {#}  Zadnji put kad je bilo moguće kartice uspoređivat po "cjevovodima" je bilo tamo u doba nvidie 7xxx i ati X1xxx. {#}

10 godina
neaktivan
Mi može netko preporučiti grafičku cijene 1300kn ili niže koja bi mogla igrati zahtjevnije igre (kao ove novije)?

Procesor:Intel(R) Core(TM) i3-3240 CPU @ 3.40 GHz

0 0 hvala 0
15 godina
Niđo5 kaže...
Mi može netko preporučiti grafičku cijene 1300kn ili niže koja bi mogla igrati zahtjevnije igre (kao ove novije)?

Procesor:Intel(R) Core(TM) i3-3240 CPU @ 3.40 GHz

A monitor?

Pazi na manje od 1080p monitoru skoro svaka vrti sve.

Inače gtx 750ti, odnosno R9 270x - nemreš fulat.

Iako imam nvidiu, za 1080p monitor na high postavkama, za tu lovu mislim da je R9 270x top.

11.0010010000111111011010101000100010000101101000110000100011010001100010011
10 godina
neaktivan
Imam jedan samsung monitor na kojemu pise SyncMaster T220HD . Kakav je taj?
11 godina

desni klik na desktop, zatim stisni properties ili screen resolution.................

10 godina
neaktivan
1680 x 1050 (recommended)
14 godina
neaktivan

moze li prijedlog za grafu do 500kn

Kolegi je crkla grafa, imao je nvidia 7900gs. Matična nema intergriranu grafu. PC mu koriste roditelji, sluzi za net filmove skype.

PC: C2D 2.4ghz, 2gb DDR2, 320gb hdd, Asus matična, 500W ms napajanje.

Ja gledam R7 240 kao izbor ali ako netko moze predlozit neku *pouzdanu* bio bih zahvalan.

unaprijed hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Skoll kaže...

Kolegi je crkla grafa, imao je nvidia 7900gs. Matična nema intergriranu grafu. PC mu koriste roditelji, sluzi za net filmove skype.

Ja gledam R7 240 kao izbor ali ako netko moze predlozit neku *pouzdanu* bio bih zahvalan.

unaprijed hvala

Najeftinija R7 240 s GDDR5 memorijom http://www.centro.hr/detalji_proizvoda.96c301903f344756b9e360dc845e1fff.graficka-kartica-sapphire-radeon-r7-240-boost-1gb-ddr5-11216-01-20g.aspx

14 godina
ako nije za nikakav gaming onda se može uzet i najjeftinja grafička, recimo hd 5450. čisto da daje sliku i hw akceleraciju za hd filmove
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Skoll kaže...

unaprijed hvala

ma kakva crna r7 240, uzmi jednu 6670 moze i polovnu s garancijom naci ispod 300kn a radi odlicno grafa

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice