Najbolje bi se tu uklopila r9 280 neznatno je skuplja a dosta je jaca, da se nac vec od 1500kn

Najbolje bi se tu uklopila r9 280 neznatno je skuplja a dosta je jaca, da se nac vec od 1500kn
Pozdrav!
Što mislite o grafičkoj MSI R9 270X 2GB? Mislite li da bi se uklapala u moje komponente? (vidljivo pod Moj PC)
Koji model bi bio najbolji?
Unaprijed hvala.
Koje kolega imaš napajanje? Pitam zato što ne vidim da si ga naveo pod moj PC pa zato pitam, pošto je to bitna stavka kakvo imaš napajanje
Napajanje je MS 550W, dodao sam i u Moj PC sad.
Slobodno i napajanje mijenjaj, ne znam kako ti je GTX560 radio na tom šrotu , inačke spomenik mu digni
TDP R9 270/270X i GTX560 je veoma sličan +-20W, al sve ti je u Božijim rukama sa tim napajanjem....
XFX 450W preporučujem ~350-360Kn !
Zapali mu jednu visku, debelu, Marijansku svjeću ^^
uzmi ovu provjerenu asusovu! tiha, hladna, 3 godine gare, i nadasve jako mocna i nabrijana 260x!
http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_4_84_229&products_id=14709
svakako je bolji izbor model s 2 gb za fullHD!
lp
Koju grafičku od navedenih uzeti na moju konfiguraciju?
24 | R9 270x |
---|---|
10 | GTX 760 |
Koju grafičku od navedenih uzeti na moju konfiguraciju?
izbor je ocigledan najeftinija R9 270x kosta 1300kn! a preskupa i precijenjena takoder najeftinija Gtx760 1800kn! a perfomanse identicne....
http://www.gamersnexus.net/news/1560-amd-gvr-gaming-evolved
AMDov odgovor na Shadowplay,uistinu brzo odgovaraju na nvidijin tech uz svoja rijesenja.
Baš si sastavljam drugu, tj sekundarnu PC konfiguraciju i planiram kupiti procesor Intel Pentium g3258 anniversary editon i overclokirati ga naravno..Zanima me koju on graficku moze gurati bez bottlenecka sa OC na otprilike 4.5 GHZ. Tnx
Baš si sastavljam drugu, tj sekundarnu PC konfiguraciju i planiram kupiti procesor Intel Pentium g3258 anniversary editon i overclokirati ga naravno..Zanima me koju on graficku moze gurati bez bottlenecka sa OC na otprilike 4.5 GHZ. Tnx
Ovisno od igre, prema testu iz tomshardware-a gura u skoro svim igrama titana.
Ma to je stvarno odličan procesor za stvarno smješno male novce ali najzahtjevnije igre i one koje dolaze traže jače.
http://www.techspot.com/review/827-watch-dogs-benchmarks/page5.html
Ma to je stvarno odličan procesor za stvarno smješno male novce ali najzahtjevnije igre i one koje dolaze traže jače.
http://www.techspot.com/review/827-watch-dogs-benchmarks/page5.html
Ma daj najbolje je da testiramo igru koja je neoptimizovano smece aka vaginalni iscjedak gejmerske industrije za graficke standarde danas
kao sto je stjepanj rekao, to su dvije mocne jezgre upari ga sa grafom do 100 evra i to je to.
Ali to kupovati i ici na neki gaming je ludost.
Radije skupi jos koju kintu, uzmi recimo i polovni 6300/i5 s garancijom i bices miran duzi period.
Dualac danas uzimati za neki gaming je ludost, bacen novac!
Doci ce igre koje ce iskoristavati 2+ jezgri ubrzo a vec ih ima
Dali to može raditi na mojoj HD7770?
Ima smisla ako planira upgrade na neki otključan broadwell
Poz. svima.
Evo samo se želim zahvalit 1917x7,chaselol,zober,FakeDeath i sivma ostalim koji su mi pomogli i savjetovali u odabiru grafičke kartice. Ekipa hvala
Taj PC sa tim pentiumom ce biti sekundarni, ni slucajno primarno za gaming nego za potrebe fakulteta, surfanje netom, gledanje filmova, rad u office-u, programiranje itd... A cini mi se kao najbolji procesor koji se moze kupiti za 500 kuna :)
P.S sorry za Offtopicu ..
Taj PC sa tim pentiumom ce biti sekundarni, ni slucajno primarno za gaming nego za potrebe fakulteta, surfanje netom, gledanje filmova, rad u office-u, programiranje itd... A cini mi se kao najbolji procesor koji se moze kupiti za 500 kuna :)
P.S sorry za Offtopicu ..
Po mom mišljenju to definitivno je najbolji proc za te pare
Pozdrav ljudi, znam da je sigurno bilo postavljeno već tisuću puta, al nemam vremena čitati 565 str foruma.
Ugl, imam na kompu AMD HD 5450, i užasno mi šteka battlefild 3 a o 4 da ne ni pričam čak ni pri najnižoj rezoluciji.
Trebao bih savjet koju grafičku kupiti da mi bf3 i bf 4 mogu raditi normalno, ne pričam sad o high ili ultra postavkama nego stvarno da ne šteka a da opet nije sve na low a da je do 1000-1300kn i gdje ih mogu kupiti!!! I koje budu mogle podnijeti novi PES2015 i fifu kad izađu.
Ostale specifikacije na slici.
Unaprijed hvala svima na reply-u.
S tim dvojezgrenim procesorom ne očekuj pregladak rad u multiplayeru battlefielda 3 i 4, ali svakako očekuj preporod s novom grafičkom.
Uzmi si neku što ti taj slabi procesor može adekvatno gurati - dakle najviše AMD Radeon R7 250X ili GeForce GTX 650 Ti.
Taman uz taj procesor bile bi ti Radeon R7 250 1GB GDDR5 ili GeForce GTX 650. Isto tako Radeon HD 7750 i slični.
Zapravo, procesor bi ti kočio i te kartice, ali bi ti igre bile igrive.
Mozda bi ti bilo bolje ici na neki novi proc i maticnu pa onda uzet neku bolju grafu za malo vise para. Dalo bi se to slozit fino sa budzetom oko 2000kn, a ovo sto imas prodas dok uopce ima vrijednost. Pametno bi bilo i da das informaciju o napajanju.
Slazem se s tobom, ali mi nikako nije jasno sto je lose u tome ste ce proc biti pod teskim loadom, ako su temperature normalne, a negdje si napisao da su do 70 stupnjeva pod blizu 100% opterecenjem, to valjda gledano sa nekim boljim hladnjakom ili ne, nebitno. Znaci nije mi jasno sto je lose u tome sto ce proc biti pod teskim loadom ako su temperature okej. Pretpostavljam ak igras igru i proc se muci 100% i onda skocis u desktop, zar nece proc onda izdvojit kolko vec % je potrebno za bilosta u desktopu, smanjit % u igri i tako.
neznam za ostale, no meni ponekad nije dovoljan niti ovaj i7 a da se vracam unazad 5-6godina u doba dual corova i pokusavam raditi u windowsima i "pičit" na njemu igre itd; ne hvala!no i da hocu ima tona dualaca za 50 kna na njusci! sry za offtopic! kaj se tice tvog pitanja koliko ce se igra biti u loadu dok si na desktopu to ovisi o samoj igri i kak joj je multitasking napravljen!lp
neznam za ostale, no meni ponekad nije dovoljan niti ovaj i7 a da se vracam unazad 5-6godina u doba dual corova i pokusavam raditi u windowsima i "pičit" na njemu igre itd; ne hvala!no i da hocu ima tona dualaca za 50 kna na njusci! sry za offtopic! kaj se tice tvog pitanja koliko ce se igra biti u loadu dok si na desktopu to ovisi o samoj igri i kak joj je multitasking napravljen!lp
Šta smatraš pod "radom u windowsu". Ja pri prelasku sa stare konfe (athlon 7850 2,8ghz dualac, hd 4850, 4gige rama ddr2 800mhz) na ovu (moj pc) ne vidim apsolutno nikakvu razliku pri radi u windowsu. Pod "radom" smatram surfanje, pokretanje programa, office i sl. Također sam sad pito starog jel on primjetio razlika u sql-u i acessu i kaže ne.
POMOĆ!
Razmišljam da zamjenim svoj Gainward GTX 650 za neku jaću u rangu do 2000kn. Zanima me dal' je XFX ADM Radeon R9 280A najbolja za te novce?
POMOĆ!
Razmišljam da zamjenim svoj Gainward GTX 650 za neku jaću u rangu do 2000kn. Zanima me dal' je XFX ADM Radeon R9 280A najbolja za te novce?
jeste! svakako mrvicu kvalitetnija od sapphirove 280 dual-x modela koji ima dosta nedostataka ako cemo bas cijepidlaciti:)!lp
E hvala. :)
Molim za pomoc
Da li ova graficka
Geforce 8800 gts 320mgb ddr3
odgovara na ovaj racunar